Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
krofnaa

#1 Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by krofnaa »

Pozdrav, novi sam na forumu pa bih da otvorim svoju prvu temu negdje. Odlucio sam da ovdje otvorim, zanima me sta vi mislite o fenomenu visokoobrazovane bosanskohercegovacke zene od 30+ godina, kojoj niko ne odgovara u izboru partnera jer bi voljele kakvog papucara, sa trosobnim stanom po mogučnosti u centru grada, zaposlen u drzavnoj firmi, iz ugledne porodice da joj daje cijelu platu a ona nit zna kuhat, nit sta oprat vec samo da spusti svoje kofere, sve na gotovo sto bi se reklo.

Zasto se pojavio ovaj drustveni fenomen u BiH koja je inace uvjek bila tradicionalna sredina, ko su te zene i zbog cega su usvojile tako rigorozne krijerije a cude se kad ostanu neudate u 40-oj sa 4 macke u eventualno kupljenoj garsonjeri koja vrijedi u njihovim ocima 10 puta vise od tog famoznog trosobnog stana? :? :shock: :?
insomnia78

#2 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by insomnia78 »

Image
Anestezija

#3 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Anestezija »

pa nece ko neke udat se u 17-toj,25 minuta krompir jedan gule,vremena se mijenjaju nisu ni zene vise naivne :D
anchor85

#4 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by anchor85 »

4 macke :?

Nije uspjesna 40+ ako ih nije bar dvocifren broj.
muha_sa

#5 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by muha_sa »

pratim
animals

#6 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by animals »

Pa on misli da nadju sa 18, nekog krkana
koji bi od nje napravio krpu do 30..
to je ideal mladog Bosanca
azurna_obala

#7 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by azurna_obala »

muha_sa wrote:pratim

:lol:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#8 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Entropio »

Zato sto je tako odgojena. Njen otac je vjerovatno bio krkan prema njenoj mami i onda je nju mama odgajala u smislu "ćeri, ne treba ti muskarac, vidis kakvi su, samo uci, radi i zaradjuj svoje pare. Ti si najbolja, najljepsa i zasluzujes samo najbolje. A najbolje je neki visokoobrazovan, iz ugledne porodice, bogat, lijep k'o i ti. Ako to ne mozes naci, onda bolje nemoj nikako jer ne zelis krkana."

I dok shvati da mama nije bila u pravu, kolekcija macaka je vec prevelika da bi se nesto mijenjalo.
pustopoljina

#9 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by pustopoljina »

kome treba krkan?
Saian

#10 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Saian »

A ja bas nesto kontam juce' kako poodavno (i dvI hefte) nema ove originalne teme
ho oponopono

#11 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by ho oponopono »

...a jebiga kurče se i one...:pusi2:...fali mu ovo, fali mu ono...jer je u svojoj glavi tako zacrtala, ko fol ponos, princip, karakter je sudbina...treba mu izhoblat ovo, ono...to će i raditi kad dobiju priliku...:pusi2:

...a dotle koji će im kurac, nije pogodan paketić za vezu ili odvlačenje pred matičara...hamletovanje je li kita sa rolkom ili ne, jede li zelje, mrkvicu, brokulice, tako fancy i o sranju se vodi računa...:pusi2:

...onda vuku relikte iz prošlosti, nisi kao ex jebiga, mjeri te po njemu i da dubiš na glavi ona je i dalje u "vezi" sa njim...i bolje što te ne zapadne neka traumačica takva...nije sve ni za jebade...:pusi2:

...dumanje, ima li žive roditelje, živite li u zajednici...stan vs kuća... koliko love na računu kompenziraće tvoje kresanje, sama će ti trepnuti i umilno šapnuti da si dobar ljubavnik...sve samo za taj osjećaj, iako u mislima prati svog imaginarnog jebača...:pusi2:

...i tako njene godine plaze...mačke, cuke, nervoza se gomila...a sve to mili u očekivanju frajera da je dostupna, jebiga traži se ono što se može i dobiti...kita je vazda uspravna, mašala...te želi vruću i podatnu... nesigurnu, zna se ko vodu nosi, putenu...malo ko sluha ima za druge...jebiga, dani se nižu...svako se sobom bavi, a za jalovu utjehu vazda imaš mjaukanje...:pusi2:
Logovan

#12 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Logovan »

Pratim.
edo_79

#13 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

ho oponopono wrote:...a jebiga kurče se i one...:pusi2:...fali mu ovo, fali mu ono...jer je u svojoj glavi tako zacrtala, ko fol ponos, princip, karakter je sudbina...treba mu izhoblat ovo, ono...to će i raditi kad dobiju priliku...:pusi2:

...a dotle koji će im kurac, nije pogodan paketić za vezu ili odvlačenje pred matičara...hamletovanje je li kita sa rolkom ili ne, jede li zelje, mrkvicu, brokulice, tako fancy i o sranju se vodi računa...:pusi2:

...onda vuku relikte iz prošlosti, nisi kao ex jebiga, mjeri te po njemu i da dubiš na glavi ona je i dalje u "vezi" sa njim...i bolje što te ne zapadne neka traumačica takva...nije sve ni za jebade...:pusi2:

...dumanje, ima li žive roditelje, živite li u zajednici...stan vs kuća... koliko love na računu kompenziraće tvoje kresanje, sama će ti trepnuti i umilno šapnuti da si dobar ljubavnik...sve samo za taj osjećaj, iako u mislima prati svog imaginarnog jebača...:pusi2:

...i tako njene godine plaze...mačke, cuke, nervoza se gomila...a sve to mili u očekivanju frajera da je dostupna, jebiga traži se ono što se može i dobiti...kita je vazda uspravna, mašala...te želi vruću i podatnu... nesigurnu, zna se ko vodu nosi, putenu...malo ko sluha ima za druge...jebiga, dani se nižu...svako se sobom bavi, a za jalovu utjehu vazda imaš mjaukanje...:pusi2:
Ooooooooooooooo hopkooooo :gnjavim: ... kineski machak :pusi2: :mrgreen:
Dr Kova

#14 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Dr Kova »

Timpra :mrgreen:
Dr Kova

#15 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Dr Kova »

ho oponopono wrote:...a jebiga kurče se i one...:pusi2:...fali mu ovo, fali mu ono...jer je u svojoj glavi tako zacrtala, ko fol ponos, princip, karakter je sudbina...treba mu izhoblat ovo, ono...to će i raditi kad dobiju priliku...:pusi2:

Ja tebe volim fakat :kiss: :gunjastajl:
edo_79

#16 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

Buckethead wrote:

Ja tebe volim fakat :kiss: :gunjastajl:
Ona je meni TITO :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#17 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Tomahawk11 »

Buckethead wrote:Timpra :mrgreen:
+1
Dr Kova

#18 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Dr Kova »

edo_79 wrote:
Ona je meni TITO :mrgreen:
Bez premca :thumbup:
Henry Chinaski

#19 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Henry Chinaski »

Ako nisi spreman na kompromis, ne izgubiš samo muža ili ženu nego i prijatelje, a danas niko neće ništa da trpi.
Žene su posebno ugrožene iz dva razloga. Prvi je što im je rok trajanja kraći pa kad pređeš 40, šanse su ti skroz male, za razliku od muškaraca.
Drugi je zatupljenost nerealnim, holivudski friziranim, previsokim standardima da moraš osjetiti "ono nešto" inače zajebi stvar. Sex i Grad filozofija puši do 30-e, a poslije se sudariš sa realnošću.

S druge strane, kad pogledam oko sebe, ni cure nemaju baš neki veliki izbor i moram priznati da u ovakvoj ponudi moraju pristati na ogroman kompromis ako žele izbjeći mačke. Onda svaka za sebe bira manje zlo.
Moja je dobila Jackpot.
edo_79

#20 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

Henry Chinaski wrote:Ako nisi spreman na kompromis, ne izgubiš samo muža ili ženu nego i prijatelje, a danas niko neće ništa da trpi.
Žene su posebno ugrožene iz dva razloga. Prvi je što im je rok trajanja kraći pa kad pređeš 40, šanse su ti skroz male, za razliku od muškaraca.
Drugi je zatupljenost nerealnim, holivudski friziranim, previsokim standardima da moraš osjetiti "ono nešto" inače zajebi stvar. Sex i Grad filozofija puši do 30-e, a poslije se sudariš sa realnošću.

S druge strane, kad pogledam oko sebe, ni cure nemaju baš neki veliki izbor i moram priznati da u ovakvoj ponudi moraju pristati na ogroman kompromis ako žele izbjeći mačke. Onda svaka za sebe bira manje zlo.
Moja je dobila Jackpot.
Lako je tvojoj .... a šta će moja? Nije me još ni našla jbt :mrgreen:
dzeno123

#21 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by dzeno123 »

Dosta cura znam sto sestrinih prijateljica, sto svojih, fakat pucaju na visoko. Super su cure ali kad pocnu pricati koga gledaju, zabezeknem se. Covjek nece da se zamjera ali daj spusti kriterije, nisi iz kraljevske porodice. Sta ti nudis muskarcu osim sto imas fin posao i hajmo reci gradska si raja? Doduse, mislim ipak da je zenama teze, muskarci kod nas su vecinom bukve, bez manira, razumijevanja...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Tomahawk11
Globalni moderator

#22 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Tomahawk11 »

dzeno123 wrote:Dosta cura znam sto sestrinih prijateljica, sto svojih, fakat pucaju na visoko. Super su cure ali kad pocnu pricati koga gledaju, zabezeknem se. Covjek nece da se zamjera ali daj spusti kriterije, nisi iz kraljevske porodice. Sta ti nudis muskarcu osim sto imas fin posao i hajmo reci gradska si raja? Doduse, mislim ipak da je zenama teze, muskarci kod nas su vecinom bukve, bez manira, razumijevanja...

Zato sto je problem da je i normalna osoba i pun love, ima dobro auto, kucu/stan/vikendicu itd.
I ono sto ih ima u toj kombinaciji, rijetki su slobodni. Jedino da otme od druge.
Ostaju krkani sa lovom i normala likovi bez love/sa nedovoljno love.
Sta ce, odabere krkana sa lovom i onda belaj.
Jedina gora kombinacija je krkan bez love. Taj ako uspije prodati pricu (a cesto uspije), e onda je belaj kompletan.
dzeno123

#23 Re: RE: Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by dzeno123 »

Tomahawk11 wrote:
dzeno123 wrote:Dosta cura znam sto sestrinih prijateljica, sto svojih, fakat pucaju na visoko. Super su cure ali kad pocnu pricati koga gledaju, zabezeknem se. Covjek nece da se zamjera ali daj spusti kriterije, nisi iz kraljevske porodice. Sta ti nudis muskarcu osim sto imas fin posao i hajmo reci gradska si raja? Doduse, mislim ipak da je zenama teze, muskarci kod nas su vecinom bukve, bez manira, razumijevanja...

Zato sto je problem da je i normalna osoba i pun love, ima dobro auto, kucu/stan/vikendicu itd.
I ono sto ih ima u toj kombinaciji, rijetki su slobodni. Jedino da otme od druge.
Ostaju krkani sa lovom i normala likovi bez love/sa nedovoljno love.
Sta ce, odabere krkana sa lovom i onda belaj.
Jedina gora kombinacija je krkan bez love. Taj ako uspije prodati pricu (a cesto uspije), e onda je belaj kompletan.
100% sve si u pravu. [emoji106]

laly

#24 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by laly »

Ah cuj zene su trebale ostati tradicionalne. Udati se za muskarca koji sa 30 godina zivi sa roditeljima i ponasa se jos uvijek kao da je mamin mali djecak i zeli da mu zena zamjeni mamu. Hehe razumijem da pojedinim muskarcima nedostaju takve zene, ali zar zaista mislis da visoko obrazovane zene zele zivjeti taj tradicionalni nacin zivota. Sta ce im takav muskarac? Kad cujem da muskarac kaze: necu ja od roditelja ici...hahaha Zena ode od svojih roditelja a on ne moze. I sta ce jedna ostvarena i samostalna zena sa takvim muskarcem? One zive kako zele dok ne nadju pravog muskarca. Ne znam zasto se ti sikiras zbog njih. I kakve macke...nigdje veze
vješalica

#25 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by vješalica »

krofnaa wrote:Pozdrav, novi sam na forumu pa bih da otvorim svoju prvu temu negdje.
hajde vala nakon 4 godine
Post Reply