Eh mlada gospođice hoćemo li po redulaly wrote:Ah cuj zene su trebale ostati tradicionalne. 1 - Udati se za muskarca koji sa 30 godina zivi sa roditeljima i ponasa se jos uvijek kao da je mamin mali djecak i zeli da mu zena zamjeni mamu. 2 - Hehe razumijem da pojedinim muskarcima nedostaju takve zene, ali zar zaista mislis da visoko obrazovane zene zele zivjeti taj tradicionalni nacin zivota. 3 - Sta ce im takav muskarac? Kad cujem da muskarac kaze: necu ja od roditelja ici...hahaha Zena ode od svojih roditelja a on ne moze. I sta ce jedna ostvarena i samostalna zena sa takvim muskarcem? One zive kako zele dok ne nadju pravog muskarca. Ne znam zasto se ti sikiras zbog njih. I kakve macke...nigdje veze
1 - Koliko imaš muškaraca sa 30 godina koji imaju riješeno stambeno pitanje i stabilan posao (ili bi mlada dama pod kiriju), i dali bi ti bila spremna
kad dođeš s posla da praviš ručak, da se ima šta pojest al ono na kašiku, ne paštete, salame, viršle i to smeće?
2 - Ne pojedinim nego VEĆINI muškaraca fali ŽENA, ali ne ŽENA koja će gledat safunjare kad dođe s posla i naručivat gotovu hranu iz restorana k'o da je
Melania Trump, već da se s vremena na vrijeme sama uhvati kuhinje i šporeta pa napravi šta za pojest, te da ne misli stalno na noktiće, šminkicu i ko
je koga jebo na safunjarama.
3 - Šta će muškarcima žena koja misli da je boga za muda uhvatila samo zato što ima posao i što je gradska raja? To njena pička nešto sočnija, guzovi
bolji i sise tvrđe zato što radi i što je iz grada?
To se ti samo tješiš da one tako žive, ostvarene i samostalne žene. Kad je stigne biološki sat, kad je pritisne neki belaj, kad je na vjetrometini i
život jebe, utjeruje sa svih strana, ko joj treba? MUŠKO joj treba mlada damo, samo što vi, današnje OSTVARENE I SAMOSTALNE ŽENE (čast
izuzecima koje poznajem a kojih ima jako malo), dale bi i pičke i guzice i oca i mater, sve samo da te kakav lovaran zguzi nako s nogu i da se
otreseš k'o kokoš kad je horoz počupa. Nisi ti ostvarena lutko moja, ti si nagužena od strane tih LOVARNIH i bačena ko iskorišteni kurton i na kraju
šta bude, godine prolaze, ti se zajebala više puta, dolaze mlađe i bolje od tebe, i onda ide ona standardna šuplja, pa et ona se zajebala, nema
sreće u ljubavi, NAVUKO je lik mladu i neiskusnu jer je pišnula na auto, gutu para i večericu itd itbl....
Ako hoćeš nešto da stekneš u životu, da imaš nešto SVOJE, počevši od veze, ljubavi, stana i svega moraš guzice dat (ovo mislim figurativno da ne misliš da se treba karinđat za sve to) mora se uložiti truda s obje strane, jer kad dogori do nokata, i kad belaji udare, ostanete samo vas dvoje zajedno protiv svih problema, a zapamti ima more problema koje sve pare ovog svijeta nemogu riješiti
Aj zdra'o