Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote: ↑17/07/2020 10:52
Na ovoj temi itekako navijaš. Otvoreno si pristrastan.
Jasno si se svrstao na jednu stranu. Jasno, onih obespravljenih i oštećenih
Jesam na strani oštećenih, Barsa je igrom slučaja to bila ovaj put. Za ljubitelja fudbalske igre je jedna vrsta moralne obaveze da se pobuni protiv fudbalske nepravde i u tuđem dvorištu, jer sutra se isto može desiti klubu koji sam simpatise.
Eto vidiš da se slažemo
Zaklao ih sudija, inače bi titulu uzeli
Da ne bi toga, garant bi uzeli Osasunu, Celtu, AtM, Sevillu....
Tomahawk11 wrote: ↑17/07/2020 10:52
Na ovoj temi itekako navijaš. Otvoreno si pristrastan.
Jasno si se svrstao na jednu stranu. Jasno, onih obespravljenih i oštećenih
Jesam na strani oštećenih, Barsa je igrom slučaja to bila ovaj put. Za ljubitelja fudbalske igre je jedna vrsta moralne obaveze da se pobuni protiv fudbalske nepravde i u tuđem dvorištu, jer sutra se isto može desiti klubu koji sam simpatise.
Eto vidiš da se slažemo
Zaklao ih sudija, inače bi titulu uzeli
Da ne bi toga, garant bi uzeli Osasunu, Celtu, AtM, Sevillu....
Barsa nije zaslužila titulu anyway, ona igra je ispod svakog nivoa.
Naravno da je zasluženo.
Barsa se otimala do zadnjeg.
Najzanimljivija liga po tom pitanju od ovih jačih liga.
Borba za titulu do kraja, za Evropu, za opstanak.
Fossil wrote: ↑17/07/2020 10:37
Kako nema nepostojeci crveni Vidalu, 2 gola iz ofsajda po metar. Ruka Marcela u sesnaestercu, ofsajd golovi Ramosa u finalu itd. To mi je spontano palo ma pamet. Ali sve ce se to zaboraviti jer ostaju titule. Ali uvijek se pokusavaju te greske opravdati nekim greskama u korist Barce iz 2009.
Uvijek mi je bilo simpaticno kada lopovluk i sudijski cirkus koji im je donio titule opravdavaju sa Ovrebom i utakmicom koja se odigrala prije 11 godina
saint_mirad wrote: ↑17/07/2020 10:59
Barsa nije zaslužila titulu anyway, ona igra je ispod svakog nivoa.
Meni nisu zaslužili ni oni, ni Real. Bukvalno je titulu osvojio onaj malo manje gori.
Slazem se u potpunosti, ali u ovom slucaju je osvojio tim koji je bio manje los. No, i takva titula je legitimna, osvaja je na kraju ekipa koja sakupi najvise bodova, bilo da je 82 ili 102.
Spominje li iko onaj blam pri izvođenju penala Sjećam se kad su Messi i Suarez izveli Cruyfov penal, ovdje se na njih bacalo drvlje i kamenje. Nije žvaka za seljaka.
Mislim da ova titula najvise ima Zidaneov potpis, jer je preuzeo ekipu u rasulu i bez samopouzdanja, i napravio ekipu koja prima i daje malo golova, sto nije uspjelo ni Capellu.
Crvena Tifoza wrote: ↑17/07/2020 14:01
Spominje li iko onaj blam pri izvođenju penala Sjećam se kad su Messi i Suarez izveli Cruyfov penal, ovdje se na njih bacalo drvlje i kamenje. Nije žvaka za seljaka.
Sto je blam? Znalo se sta ko radi, samo je Benzema malo ranije utrcao. Blam je ono sto su izveli Henry i Pires.
ultima_palabra wrote: ↑17/07/2020 14:13
Mislim da ova titula najvise ima Zidaneov potpis, jer je preuzeo ekipu u rasulu i bez samopouzdanja, i napravio ekipu koja prima i daje malo golova, sto nije uspjelo ni Capellu.
Definitivno.
19 utakmica clean sheet
23 primljena gola
Ovih 10 u nastavku 19-3 gol razlika.
Definitivno nešto novo kad je Real u pitanju.
Napravio je od ekipe ono što je moglo, dobra procjena...što je najjače, ne igra neku defanzivnu formaciju.
Sto je blam? Znalo se sta ko radi, samo je Benzema malo ranije utrcao. Blam je ono sto su izveli Henry i Pires.
Eto nije blam. Nego su maestralno izveli. Opet kažem nije žvaka za seljaka.
ultima_palabra wrote: ↑17/07/2020 14:13
Eto nije blam. Nego su maestralno izveli. Opet kažem nije žvaka za seljaka.
Dobro su izveli, isto kao kad pucas slobodnjak i pogodis precku.
Ali kad je neko super salty, onda izvodi ovakve konstrukcije.
Auuuuu kakav spust Kad se nema šta drugo reći, standardno udri po Shakiri kao eto to će nekog uvrijediti. Imaš li još kakvu duhovitu sličicu da prilijepiš?
Pa i ti nemaš ništa drugo nego sudija, sudija, sudijaaaaa
Tako vam se i ljubimac Pikać ponaša, otud i ova fora sa Shakirom...mada ona nema po tom pitanju ništa sa životnim saputnikom, ima pravo da navija za koga hoće.
Tako vam se i ljubimac Pikać ponaša, otud i ova fora sa Shakirom...mada ona nema po tom pitanju ništa sa životnim saputnikom, ima pravo da navija za koga hoće.
Nemoj kupiti izlizane fore nekih likova iz Nigerije sa socijalnih medija.
Nemoj kupiti izlizane fore nekih likova iz Nigerije sa socijalnih medija.
Koliko ti imaš original dresova RM?
Jedan. Onaj Kelmeov. Što?
Nemojte ni vi šuplju valjati pa neću. Pošteno se kaže svaka čast, Barsa bila slabija, onaj na klupi ne može ništa narediti Messiju i kompaniji na terenu, nije trener za Barsu i tačka. I idemo dalje. Eto, nije uopšte teško.
Doduše onda nema diskusije