Meni se guma čula na autoputu. Bio šaraf u gumi, ispao kad sam vozio 120+ i guma ispuhala. Usporio i zaustavio se u zaustavnoj traci. Zvao pomoći čekao na strmini pored autoceste.Naslovnica wrote: ↑19/06/2025 11:58Koliko ja vidim on je stao upravo tamo gdje nikako nije trebao da stane, na mjestu gdje nema nikakve bankine nego je sa desne strane isključivo odbojna ograda.noviclan wrote: ↑19/06/2025 11:24Ma moze se stati gdje hoces ali da li je bezbijedno sa njega i koji ce naletiti na njega, zalosno pukla mu guma izasao da vidi nazalost nije se pomjerio na bezbijedno mjesto i pokupio ga nekobitanga_sa_otesa wrote: ↑19/06/2025 06:18
nevjerovatno je koliko ovdje glupana zivi i vozi i misle da mogu stati gdje god im qrtzu ceif... koliko se samo bezmozgasa na tu brzu cestu ukljucuje sa 30 na sat...![]()
I meni se jednom javila guma na brzoj cesti, nije mi palo na pamet da stanem ovako nego uspori, sva 4 i lagano do bankine da utvrdim šta je.
Ovako kako je on ostavio auto jedino u slučaju da pukne bregasta pa nemaš kud da se skloniš.
![]()
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Laplace
#93251 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
nemediratiplz
#93252 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Česti sam gore zbog matere, sabahile se može vidjeti par parkiranih polcijskih automobila, uredno stoje prazni ispred kafića ili kod žutih nebodera, baš oko 9-10 a i kasnije. Valja hladit muda na naš račun... dok nas presreću i pljačkaju.
U zadnjih mjesec dana su me par puta zaustavili da aktivno zahtjevaju da im se da para - jedan kod bankomata kod Udobnosti, drugi u dječijem parku kod dnevnog centra tj cicibana...
-
noviclan
#93253 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma upratili roleta, nije to bilo iznenadanemediratiplz wrote: ↑19/06/2025 13:41Česti sam gore zbog matere, sabahile se može vidjeti par parkiranih polcijskih automobila, uredno stoje prazni ispred kafića ili kod žutih nebodera, baš oko 9-10 a i kasnije. Valja hladit muda na naš račun... dok nas presreću i pljačkaju.
U zadnjih mjesec dana su me par puta zaustavili da aktivno zahtjevaju da im se da para - jedan kod bankomata kod Udobnosti, drugi u dječijem parku kod dnevnog centra tj cicibana...
-
zippoo87
#93254 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Radije biram nanogicu nego da me neka stoka udara i maltretira. Od kako znam za sebe,jos kao dijete,nisam nikada izmicao ni ispred koga i odmah sam isao licem u lice,kao mladji znao se i pobiti kada me neko napadne ili kinji i nakon toga svi budu mirni kao bubice. Posebno ovi sto misle da su "jaki" pa kinje druge...ono u skoli,drustvu i tako to...a kada dobiju po zubima,onda se urazume.Laplace wrote: ↑19/06/2025 09:51I taj momak je dobio godinu dana kućnog pritvora sa nanogicom.zippoo87 wrote: ↑18/06/2025 20:32 Pa ima li u Sarajevu jos ljudi sa mudima,muskaraca...koji rjesavaju ovakve dzeparose,narkice i ostale,sto po njihovim haustorima prave sranja ili kao taj sto se snima i skace na narod ?
Ili se samo muda pokazuju pisanjem po internetu ?
Dok njusku nekome ne razbijes,taj isti se nece dozvati i opametiti.
SJecate li se u Srbiji onog majmuna debelog iz Istocne Bosne,sto je napadao narod na protestima i tukao za Vucica...kada ga onaj momak raznese sa dva boksera...poleti 120 kg mesa u zrak
Nista sladje dugo nisam vidio na internetu od onog direkta pa lijevog krosea![]()
Sto se narkomana tice,mislim na prave ovisnike...ima ih i u mom gradu i kao sto neko opisa,sta god da im uradis,oni se opet vracaju...bila jedna ekipica,njih 20ak...krali mjesecima,neko im otkupljivao ukradenu robu i tako svaki dan po nekoliko provala u kuce,vikendice...onda se od tih para sornu u venu i svi se skupe i centru grada,u jednoj napustenoj kancelariji...tu poderani leze. Policija nasa je isto obicni K,sve znaju ali nista ne reaguju...a kada policija i odradi posao,onda nema mjesta u zatvorima...a ovi klosari dok cekaju,naprave jos milion problema i provala.
Samo ne treba okretati glavu od svakog problema i bjezati,kako narod vecinom radi...jer ne moras ti uvijek traziti probleme,u nekim slucaevima problemi nadju tebe i moras reagovati.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- Edin H.
#93256 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni je vala bolje da me levati iscipelare nego da nosam zanogicu.zippoo87 wrote: ↑19/06/2025 14:56Radije biram nanogicu nego da me neka stoka udara i maltretira. Od kako znam za sebe,jos kao dijete,nisam nikada izmicao ni ispred koga i odmah sam isao licem u lice,kao mladji znao se i pobiti kada me neko napadne ili kinji i nakon toga svi budu mirni kao bubice. Posebno ovi sto misle da su "jaki" pa kinje druge...ono u skoli,drustvu i tako to...a kada dobiju po zubima,onda se urazume.Laplace wrote: ↑19/06/2025 09:51I taj momak je dobio godinu dana kućnog pritvora sa nanogicom.zippoo87 wrote: ↑18/06/2025 20:32 Pa ima li u Sarajevu jos ljudi sa mudima,muskaraca...koji rjesavaju ovakve dzeparose,narkice i ostale,sto po njihovim haustorima prave sranja ili kao taj sto se snima i skace na narod ?
Ili se samo muda pokazuju pisanjem po internetu ?
Dok njusku nekome ne razbijes,taj isti se nece dozvati i opametiti.
SJecate li se u Srbiji onog majmuna debelog iz Istocne Bosne,sto je napadao narod na protestima i tukao za Vucica...kada ga onaj momak raznese sa dva boksera...poleti 120 kg mesa u zrak
Nista sladje dugo nisam vidio na internetu od onog direkta pa lijevog krosea![]()
Sto se narkomana tice,mislim na prave ovisnike...ima ih i u mom gradu i kao sto neko opisa,sta god da im uradis,oni se opet vracaju...bila jedna ekipica,njih 20ak...krali mjesecima,neko im otkupljivao ukradenu robu i tako svaki dan po nekoliko provala u kuce,vikendice...onda se od tih para sornu u venu i svi se skupe i centru grada,u jednoj napustenoj kancelariji...tu poderani leze. Policija nasa je isto obicni K,sve znaju ali nista ne reaguju...a kada policija i odradi posao,onda nema mjesta u zatvorima...a ovi klosari dok cekaju,naprave jos milion problema i provala.
Samo ne treba okretati glavu od svakog problema i bjezati,kako narod vecinom radi...jer ne moras ti uvijek traziti probleme,u nekim slucaevima problemi nadju tebe i moras reagovati.
-
zigson
#93257 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jest bas je fino kad te iscipelare pa invalid ostanesEdin H. wrote: ↑19/06/2025 19:53Meni je vala bolje da me levati iscipelare nego da nosam zanogicu.zippoo87 wrote: ↑19/06/2025 14:56Radije biram nanogicu nego da me neka stoka udara i maltretira. Od kako znam za sebe,jos kao dijete,nisam nikada izmicao ni ispred koga i odmah sam isao licem u lice,kao mladji znao se i pobiti kada me neko napadne ili kinji i nakon toga svi budu mirni kao bubice. Posebno ovi sto misle da su "jaki" pa kinje druge...ono u skoli,drustvu i tako to...a kada dobiju po zubima,onda se urazume.
Samo ne treba okretati glavu od svakog problema i bjezati,kako narod vecinom radi...jer ne moras ti uvijek traziti probleme,u nekim slucaevima problemi nadju tebe i moras reagovati.![]()
![]()
-
Naslovnica
#93258 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dajte radara, a centra grada blokiran narko tržnicom!Naslovnica wrote: ↑19/06/2025 10:04Nedavno sam prolazio pješke Čobanijom oko 22h i nisam mogao vjerovati svojim očima.xamp wrote: ↑19/06/2025 09:59ma da je makar DO MOSTA, vec je na sve to NA MOSTU sada!Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑19/06/2025 09:40 plus jos cobanija sve do mosta, nesto musterije, a bgm vise dileri u skupim autima
lagano u 2 ribara sjede i biznis cvjeta, a auta (cesto sa stranim reg) u desnoj traci ili cak u setalistu stoje
policija se naravno mudro ne mijesa![]()
![]()
WTF se tamo dešava, koje su to strukture koje dozvoljavaju da se tamo radi to što se radi?
OK, znam da Šmrk ima stan u onoj novoj zgradi na ćošku ali da se gudra onako valja, da se onako parkira, da se sve to najnormalnije dešava u centru grada, i da niko kurcem ne mrda.
Jebote
Ovo već prelazi granice bezobrazluka kako nas zajebavaju!

- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#93259 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i joskoi leyeci poyyyNaslovnica wrote: ↑19/06/2025 20:05
Dajte radara, a centra grada blokiran narko tržnicom!
- dječak sa šibicama
- dječak sa šibicama
#93261 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I ja kad kazem da cu glasati protiv ove bagre, kazu budala.Naslovnica wrote: ↑19/06/2025 20:05 Dajte radara, a centra grada blokiran narko tržnicom!
![]()
Meni se cini da su najvece budaletine oni koji i dalje stoje uz bok ovoj bagri Katici i ekipi na celu sa premijerom iz osmog dva.
Zadnjih dana objavljuju ratove gradjanima, na sve strane, prijete. Samo narko bandama i kriminalcima u njihovim redovima nista ne fali.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#93262 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije problem sto ces glasati protiv njih
Problem je sto ces glasati za vepra, kockara, elenu causesku, rumenka i kompaniju
Problem je sto ces glasati za vepra, kockara, elenu causesku, rumenka i kompaniju
- Tvrtko II Kotromanić
#93263 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koji su pritom na ovu "vlast uličnu" i doveli tu_BataZiv_0809 wrote: ↑19/06/2025 20:44 Nije problem sto ces glasati protiv njih
Vazda su imali nekog ko im obavlja prljave poslove pa potom bude nagrađen nekim teritorijem i slobodnim rukama da radi šta hoće
Bukvalno svaki veći igrač sa asfalta je upetljan sa njima
Od nekada cela, obojice pa do ovih današnjih zvijezda i zvijezdica
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#93264 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A da ganja narkomane ti bi rekao "digo se na par narkomana a ljudi ginu u saobracaju"..
Klasika forumskih strucnjaka, sta god se radi uvije ide "zasto ovo a ne ovo", "bolje da je....", ili ona klasika, "...a narod gladan".
Znas da kupuju radare od nasih para?
- Logovan
#93265 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni radari nisu rješenje, jebe se njima za radare, ali da je ogroman problem i da mora riješiti, mora.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#93266 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nikakav je to problem samo da se pocne kaznjavati te debile bahate i da moraju platiti kaznu ,vrlo brzo bi se to dovelo u red...za pocetak obrnuti ovaj debilski sistem kazne upola ,tako da se nakon 7 dana kazna udvostrucuje.
- dječak sa šibicama
#93267 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iz nekog razloga su bahati. Vjerovatno istog razloga sto se narkobanda okuplja oko dva ribara.
Bezakonje u drzavi, pola policije upetljano u parasistem.
Daj ti samo radara i lezecih policajaca, to rjesava probleme.
Bezakonje u drzavi, pola policije upetljano u parasistem.
Daj ti samo radara i lezecih policajaca, to rjesava probleme.
-
zippoo87
#93268 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
E o ovim ja pricam...ovom da izbijes zube i razbijes njusku,ne bi vise nikada naletio na nekog ovako a posebno ne na starog covjeka od 70 godina.
I neko napisa da ja sada trebam ovom govedu pustiti da me udara i da se ne branim.
Mene bi bilo sramota samog sebe da sam dopustio bez odbrane da me neko prebije. Ali eto,nismo svi isti...
-
Naslovnica
#93269 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne bih rekao, ne izmišljaj i ne pričaj gluposti samo zato da bi nešto napisao.izvrsni direktor wrote: ↑19/06/2025 20:53A da ganja narkomane ti bi rekao "digo se na par narkomana a ljudi ginu u saobracaju"..
Klasika forumskih strucnjaka, sta god se radi uvije ide "zasto ovo a ne ovo", "bolje da je....", ili ona klasika, "...a narod gladan".
Zašto ne sklone narko tržnicu na Čobaniji?!
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#93270 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kao da su preko noci svi zaboravili sve saobracajne nesrece po gradu i poginule kao posljedica divljanja
-
1Dante1
#93271 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa bilo je kad su poslali seratore na Ilidzu radi migranata. Ono kao sto ih salju, treniraju strogocu nad jadnim migrantimaizvrsni direktor wrote: ↑19/06/2025 20:53 Klasika forumskih strucnjaka, sta god se radi uvije ide "zasto ovo a ne ovo", "bolje da je....", ili ona klasika, "...a narod gladan".
-
1Dante1
#93272 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zaborae se nakon 3 sedmice, cim prodje trending.izvrsni direktor wrote: ↑19/06/2025 21:22 Kao da su preko noci svi zaboravili sve saobracajne nesrece po gradu i poginule kao posljedica divljanja
-
Naslovnica
#93273 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko je to pričao, hajde pls ako možeš pronađi da je to što ti tvrdiš neko na forumu napisao?!1Dante1 wrote: ↑19/06/2025 21:31pa bilo je kad su poslali seratore na Ilidzu radi migranata. Ono kao sto ih salju, treniraju strogocu nad jadnim migrantimaizvrsni direktor wrote: ↑19/06/2025 20:53 Klasika forumskih strucnjaka, sta god se radi uvije ide "zasto ovo a ne ovo", "bolje da je....", ili ona klasika, "...a narod gladan".![]()
![]()
-
Naslovnica
#93274 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Stotinu radara neće spriječiti debila da divlja, dozovite se.izvrsni direktor wrote: ↑19/06/2025 21:22 Kao da su preko noci svi zaboravili sve saobracajne nesrece po gradu i poginule kao posljedica divljanja
Radari nisu rješenje za bilo kakvo divljanje.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#93275 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Od cega god da ga kupuju bezvrijedni suizvrsni direktor wrote: ↑19/06/2025 20:53A da ganja narkomane ti bi rekao "digo se na par narkomana a ljudi ginu u saobracaju"..
Dron za nadzor saobracaja, silni radari
Halooo
Daleko naprednije drzave imaju manje tih karifeka, pa je opet broj nezgoda daleko manji
Dakle imamo neki drugi problem a to nije brzina.