Germani mislim. Da. Danasnja Njemacka je gradjanska drzava svakakvih naroda. A to je zato sto neko zeli da tako bude. Vidijeli smo sta je se desilo kada je u evropi bilo par nacionalnih drzava. 2 velika svijetska rata. Sada su Ameri odlucili da sipaju Njemacku i evropi migrantima i da stvaraju gradjanske drzave. Za uzvvrat su im dali Maraslov plan i dobar zivot. Sada dolazi mislim jos barem jedan veliki val Pakistanaca, Afganistanaca, Indijaca. Kineza u Njemacku. I tada cemo imati 35% ne etnickih Germana u Njemackoj. I onda je zapad po volji cenatara moci koji kontrolisu dolar. To je vise nego jasno. To je neki osnov osnova.\sitni svercer wrote: ↑08/09/2021 00:27jel ti ovo ozbiljno?? jel ti stvarno mislis da su nijemci etnicka grupa??RajaJA wrote: ↑08/09/2021 00:09
Turska je vec 100 godina cisto kapitalisticka zemlja. A uticaj Njemacke i Turske porediti u svijetu je smijesno. Njemacka je landlocked drzava bez vlastite vanjske politike pod crvstom sapom jevreja i SAD-a. SAD od nje pravi multi kulti drustvo (naravno generisano jevrejskim lobijem). Time je Njemacka pascificirana za sva vremena. Njemacka je gradjanska drzava i drzava etnickih Nijemaca, afro Amerikanaca, arapa, afganistanaca, Turaka, Pakistanaca itd. Turska je nacionalna drzva Turaka. To je bitna razlika.![]()
Jaka odbojnost jevreja postoji prema Njemackoj. A Otomani su jevreje uvijek stitili. Nijemacka ce biti prosperitetna drzava. Ali ne drzava etnickih ponosnih Germana. Mislim da sam Berlin danas ima oko 350.000 etnickih Turaka.