BIH - DRZAVA 3 KONSTITUTIVNA NARODA.

Post Reply
manijak1

Post by manijak1 »

Ma ne srdi se on nego slikovito želi prikazati da se ne može glavom kroz zid :D da ne produžavam iz čega se još ne može :D
wels-x

Post by wels-x »

u_prolazu2 wrote:
wels-x wrote:.......... i reci ovo je sada moje...........
Vrlo je glupo vaditi iz konteksta samo par rijeci.
Momak,amater si i to bez talenta.

naravno tako niti vi mozete reci da je samo vase - niti negirati pravo hrvatima i srbima da je i njihovo ! a ako ne negirate to pravo onda se treba zajednicki dogovoriti kako ce biti uredjena ta drzava, a ne odnositi ignorantski kao sto se odnose bosnjaci !
Kako ce biti uredjena? Naravno da se treba dogovoriti.
Kako ce biti rasparcana i podjeljena? O TOME SE NEMA PRAVO NIKO DOGOVARATI
JBT

Post by JBT »

Manijak, vidis, i ta opcija moze uci u razmatranje. Dobro si, Tita mi.
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

u_prolazu2 wrote: Image
pa eto, nije Van Gog, ali solidan autoportret...slika se zove "U prolazu kraj zida?" :D :D

(u prolazu kraj zida 2...uh, nije dva, vec 3, 4, 5...uuuuuuh, dokle samo ti znas brojati :D :D ...to ba tvrdje nego Berlinski zid...ma i on je pao, nemoj se samo obeshrabriti :D )
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

Image
MilanT

Post by MilanT »

Ludoaludjija,
Nisam vjerovao da ljudi još uvjek vjeruju u bajke kao vi Bošnjaci da su vas Srbi ubijali čisto iz zezancije a ne zbog toga što ste željeli zemlju da jim otmete.Milošević i Karađić su vas upozoravali na poslijedice a ne, vi ste htjeli da pokažete Srbima vaša muda.
Kao što sam rekao ;da se BIH nije otcepljivala nebi bilo potrebe da se stvara RS.
E sad,neznam koliko je fer poređivati Bošnjake sa Jevrejima u doba Hitlera jer Jevreji nisu bili naoružani i nisu izazivali situaciju,dok je tadašnje BIH rukovodstvo znalo ušto se upušta samo što većina običnog naroda kao ti i ostali nisu znali šta jih čeka u ratu protiv Srba koji su iza sebe imali JNA.E to je problem,kojeg vi i dan danas nećete da sagledate,nego je lakše za sve okriviti Srbe i Miloševića...........e jeste neki
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

u_prolazu2 wrote:Image
slikaru u prolazu :D

ne moras se truditi, shvatili smo vec svi da je tvoj intelektulani stepen razvoja na nivou djeteta koje se igra autica... :D :D
ne tvrdim da nisi bio pametniji prije nego si glavu ostetio udaranjem o zidic... :D :D
Vito Korleone

Post by Vito Korleone »

Milan T.
Nisam vjerovao da ljudi još uvjek vjeruju u bajke kao vi Bošnjaci da su vas Srbi ubijali čisto iz zezancije a ne zbog toga što ste željeli zemlju da jim otmete.
Milane,stvarno si me razocarao,pa zar i one nene i ona djeca i oni starci iz Podrinja,svi oni su jim htjeli zemlju da Vam otmu :x :x
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

MilanT wrote:Ludoaludjija,
Nisam vjerovao da ljudi još uvjek vjeruju u bajke kao vi Bošnjaci da su vas Srbi ubijali čisto iz zezancije a ne zbog toga što ste željeli zemlju da jim otmete.Milošević i Karađić su vas upozoravali na poslijedice a ne, vi ste htjeli da pokažete Srbima vaša muda.
Kao što sam rekao ;da se BIH nije otcepljivala nebi bilo potrebe da se stvara RS.
E sad,neznam koliko je fer poređivati Bošnjake sa Jevrejima u doba Hitlera jer Jevreji nisu bili naoružani i nisu izazivali situaciju,dok je tadašnje BIH rukovodstvo znalo ušto se upušta samo što većina običnog naroda kao ti i ostali nisu znali šta jih čeka u ratu protiv Srba koji su iza sebe imali JNA.E to je problem,kojeg vi i dan danas nećete da sagledate,nego je lakše za sve okriviti Srbe i Miloševića...........e jeste neki
Milane, znam da cu ti dati kompliment kad kazem da si cetnik.
Nema na cemu.
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

LudoALudjiJA wrote: ne moras se truditi, shvatili smo vec svi da je tvoj intelektulani stepen razvoja na nivou djeteta koje se igra autica...
ocigledno nisi nista skuzio. na kom si ti stupnju razvoja - ostaje da se vidi.
MilanT

Post by MilanT »

Kao što sam pretpostavljao,počinjete me vrijeđati jer nemožete razovarati i razmišljati logično.Iza svega se ipak krije vaša želja za dominacijom Bosne koju nikad niste željeli priznati a to i jeste poenta cjelog posta.

ПОЅДРАВ СВИМА :-)
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

MilanT wrote:Kao ¹to sam pretpostavljao,poèinjete me vrijeðati jer nemo¾ete razovarati i razmi¹ljati logièno.Iza svega se ipak krije va¹a ¾elja za dominacijom Bosne koju nikad niste ¾eljeli priznati a to i jeste poenta cjelog posta.

upravo tako.

pozdrav svima !

p.s.

braci srbima pogotovo od hrvata !
manijak1

Post by manijak1 »

Uh :D počeli smo se :D nametati :D .
Dobar Vam je ražanj ali po običaju :D nedostaje zec.
Vito Korleone

Post by Vito Korleone »

u_prolazu2 wrote:
MilanT wrote:Kao što sam pretpostavljao,počinjete me vrijeđati jer nemožete razovarati i razmišljati logično.Iza svega se ipak krije vaša želja za dominacijom Bosne koju nikad niste željeli priznati a to i jeste poenta cjelog posta.

upravo tako.

pozdrav svima !

p.s.

Fino Vas je gledati kako se volite(bez musice) :D

mozda i mi naucimo tu vrstu ljubavi a ne onako naivno :D

Haj uzdravlje 8)
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

u_prolazu2 wrote:
LudoALudjiJA wrote: ne moras se truditi, shvatili smo vec svi da je tvoj intelektulani stepen razvoja na nivou djeteta koje se igra autica...
ocigledno nisi nista skuzio. na kom si ti stupnju razvoja - ostaje da se vidi.
ma sve se vidi...ilustrovano cak :D
proketi zid, nije ga ni stid, sta uradi tako pametnom insanu, sto je lupao u njeg po noci i po danu...pa da barem nisi udarao glavom, ne bi ti se mozak razlio ko bosna savom...a skromna kolicina sto je ostala svakakve je gluposti postala...ali cemo ti oprostiti, nisi ti kriv, mogao je zid pasti na te, sreca je sto si ziv...samo, udarao si zid po noci, danu i kad zora svice, pa je on izmijenio tvoje sklonosti, sad volis autice...najvise se obradujes novoj godini i djeda mrazu, u tvom je umu ziv, ne vjerujes u njegovu dzenazu...pa ti samo tako zivi, mi cemo za te proklinjati cigle, po njima su tragovi ostali sivi, a po tvojoj glavi sile hirurske igle...pa slusas dugme bijelo, "kupicu si tenk, da se igram njim", jadno dijete neveselo, sto da mislis nemas cim :D
winetou

Post by winetou »

upravo tako.

pozdrav svima !

p.s.

Tako perverzno bratstvo da ste čak režirali Vukovar zajedno :D
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

winetou wrote:
upravo tako.

pozdrav svima !

p.s.

Tako perverzno bratstvo da ste èak re¾irali Vukovar zajedno

vukovar nije tema topica. ali ako zelis odgovor hrvata je vise stradalo u bosnjacko-hrvatskom ratu, nego u cijelom ratu u hrvatskoj (ne samo vukovaru). ali ni to nije toliko bitno sada, ne zivi se od proslosti, nego od buducnosti. a, bez obzra na proslost, srbi su sada daleko demokraticniji i tolerantniji i kulturniji narod od bosnjaka. uzivajte u svojoj mudrosti i pameti. :zzzz:

p.s.
najlijepski pozdrav gradjanima srpske nacionalnosti - istinskim borcima za demokratsku bih !
winetou

Post by winetou »

vukovar nije tema topica. ali ako zelis odgovor hrvata je vise stradalo u bosnjacko-hrvatskom ratu, nego u cijelom ratu u hrvatskoj (ne samo vukovaru).
Pa sa Bošnjacima se i ne bratimite.
Mislim inače da je lijepo spominjati vaše bratstvo sa srbima. Svaka čast :D
MilanT

Post by MilanT »

U prolazu 2,
Nedaj se, no nemoj da jim zamjeriš jer neznaju.
Činjenica je da su sva tri naroda živjela pod pritiskom propagande u to vrijeme i svako je imao svoju verziju događaja.
Neki su uspjeli to da vide a neki još uvjek vjeruju svemu što im se servira.
Neznaju oni još šta je demokracija,no nadam se da će uskoro naučiti.

Budi pozdravljen :)
JBT

Post by JBT »

Milane. Milane, pobogu si. Krenuo si stramputicom. Odvedose te Milane dusmani u pogresnom pravcu. U negativce. Odvedose te na Milosevicevu i Karadzicevu stranu. Na stranu ljudi koji su naredili genocid. Odvedose te medju ljude krvavih ruku. Unistise ti postenje, Milane. Milane. Vrati se. Budi covjek, Milane.
Milaneeeeeeeeeeeeeeeeee...... Kuku meni.
Qwert

Post by Qwert »

Lukav je taj u prolazu. Nahuskao bi on naivne Srbe pa cekao sta ce se desiti. Ako bi ih nekim slucajem EZ raskrinkala, onda bi on naravno bio unitarista. Nego gotivim ja tu osobinu, valjda zato najbolje i prolaze. :roll:
MilanT

Post by MilanT »

JBT wrote:Milane. Milane, pobogu si. Krenuo si stramputicom. Odvedose te Milane dusmani u pogresnom pravcu. U negativce. Odvedose te na Milosevicevu i Karadzicevu stranu. Na stranu ljudi koji su naredili genocid. Odvedose te medju ljude krvavih ruku. Unistise ti postenje, Milane. Milane. Vrati se. Budi covjek, Milane.
Milaneeeeeeeeeeeeeeeeee...... Kuku meni.
JBT,hvala na upozorenju.No glavno jest,da ja nikoga ne mrzim.
Problem je u tome,što se svaki put osjećam Bosancem u društvu Srba i Srbinom u društvu Bosanaca................. :(

Jebiga,idem malo pojesti slanine...... :-)
cool

Post by cool »

MilanT wrote:Kao što sam pretpostavljao,počinjete me vrijeđati jer nemožete razovarati i razmišljati logično.Iza svega se ipak krije vaša želja za dominacijom Bosne koju nikad niste željeli priznati a to i jeste poenta cjelog posta.

Milane, bruko jedna, pa ti ne znas dobro ni cirilicu? :-)
JBT

Post by JBT »

Jedi, dragi Milane. Neka, mashala.
Pusti, bolan nebio, drekavce po forumima. Nacionalisticke forumske revolucionare svih vrsta i boja. Sve se to na kraju svodi na onu Frojdovu- da je zenska stvar centar svemira. Sve je to posljedica nezadovoljenja motiva u sexualnim nastojanjima. Ne zaleci se za papcima. Uvijek ces imati vise treba kada si sam nego sa papcima.
Malo poradi na svojim licnim principima.
MilanT

Post by MilanT »

cool wrote:

Milane, bruko jedna, pa ti ne znas dobro ni cirilicu? :-)
Pa neznam,ali me ovi tjeraju da učim iz inata :(
Post Reply