BIH - DRZAVA 3 KONSTITUTIVNA NARODA.
- manijak1
Ma ne srdi se on nego slikovito želi prikazati da se ne može glavom kroz zid
da ne produžavam iz čega se još ne može 
-
wels-x
Kako ce biti uredjena? Naravno da se treba dogovoriti.u_prolazu2 wrote:Vrlo je glupo vaditi iz konteksta samo par rijeci.wels-x wrote:.......... i reci ovo je sada moje...........
Momak,amater si i to bez talenta.
naravno tako niti vi mozete reci da je samo vase - niti negirati pravo hrvatima i srbima da je i njihovo ! a ako ne negirate to pravo onda se treba zajednicki dogovoriti kako ce biti uredjena ta drzava, a ne odnositi ignorantski kao sto se odnose bosnjaci !
Kako ce biti rasparcana i podjeljena? O TOME SE NEMA PRAVO NIKO DOGOVARATI
-
LudoALudjiJA
pa eto, nije Van Gog, ali solidan autoportret...slika se zove "U prolazu kraj zida?"u_prolazu2 wrote:
(u prolazu kraj zida 2...uh, nije dva, vec 3, 4, 5...uuuuuuh, dokle samo ti znas brojati
-
MilanT
Ludoaludjija,
Nisam vjerovao da ljudi još uvjek vjeruju u bajke kao vi Bošnjaci da su vas Srbi ubijali čisto iz zezancije a ne zbog toga što ste željeli zemlju da jim otmete.Milošević i Karađić su vas upozoravali na poslijedice a ne, vi ste htjeli da pokažete Srbima vaša muda.
Kao što sam rekao ;da se BIH nije otcepljivala nebi bilo potrebe da se stvara RS.
E sad,neznam koliko je fer poređivati Bošnjake sa Jevrejima u doba Hitlera jer Jevreji nisu bili naoružani i nisu izazivali situaciju,dok je tadašnje BIH rukovodstvo znalo ušto se upušta samo što većina običnog naroda kao ti i ostali nisu znali šta jih čeka u ratu protiv Srba koji su iza sebe imali JNA.E to je problem,kojeg vi i dan danas nećete da sagledate,nego je lakše za sve okriviti Srbe i Miloševića...........e jeste neki
Nisam vjerovao da ljudi još uvjek vjeruju u bajke kao vi Bošnjaci da su vas Srbi ubijali čisto iz zezancije a ne zbog toga što ste željeli zemlju da jim otmete.Milošević i Karađić su vas upozoravali na poslijedice a ne, vi ste htjeli da pokažete Srbima vaša muda.
Kao što sam rekao ;da se BIH nije otcepljivala nebi bilo potrebe da se stvara RS.
E sad,neznam koliko je fer poređivati Bošnjake sa Jevrejima u doba Hitlera jer Jevreji nisu bili naoružani i nisu izazivali situaciju,dok je tadašnje BIH rukovodstvo znalo ušto se upušta samo što većina običnog naroda kao ti i ostali nisu znali šta jih čeka u ratu protiv Srba koji su iza sebe imali JNA.E to je problem,kojeg vi i dan danas nećete da sagledate,nego je lakše za sve okriviti Srbe i Miloševića...........e jeste neki
-
LudoALudjiJA
slikaru u prolazuu_prolazu2 wrote:
ne moras se truditi, shvatili smo vec svi da je tvoj intelektulani stepen razvoja na nivou djeteta koje se igra autica...
ne tvrdim da nisi bio pametniji prije nego si glavu ostetio udaranjem o zidic...
-
Vito Korleone
Milan T.

Milane,stvarno si me razocarao,pa zar i one nene i ona djeca i oni starci iz Podrinja,svi oni su jim htjeli zemlju da Vam otmuNisam vjerovao da ljudi još uvjek vjeruju u bajke kao vi Bošnjaci da su vas Srbi ubijali čisto iz zezancije a ne zbog toga što ste željeli zemlju da jim otmete.
-
LudoALudjiJA
Milane, znam da cu ti dati kompliment kad kazem da si cetnik.MilanT wrote:Ludoaludjija,
Nema na cemu.
-
u_prolazu2
ocigledno nisi nista skuzio. na kom si ti stupnju razvoja - ostaje da se vidi.LudoALudjiJA wrote: ne moras se truditi, shvatili smo vec svi da je tvoj intelektulani stepen razvoja na nivou djeteta koje se igra autica...
-
u_prolazu2
MilanT wrote:Kao ¹to sam pretpostavljao,poèinjete me vrijeðati jer nemo¾ete razovarati i razmi¹ljati logièno.Iza svega se ipak krije va¹a ¾elja za dominacijom Bosne koju nikad niste ¾eljeli priznati a to i jeste poenta cjelog posta.
ПОЅДРАВ СВИМА
upravo tako.
pozdrav svima !
p.s.
braci srbima pogotovo od hrvata !
- manijak1
Uh
počeli smo se
nametati
.
Dobar Vam je ražanj ali po običaju
nedostaje zec.
Dobar Vam je ražanj ali po običaju
-
Vito Korleone
u_prolazu2 wrote:MilanT wrote:Kao što sam pretpostavljao,počinjete me vrijeđati jer nemožete razovarati i razmišljati logično.Iza svega se ipak krije vaša želja za dominacijom Bosne koju nikad niste željeli priznati a to i jeste poenta cjelog posta.
ПОЅДРАВ СВИМА
upravo tako.
pozdrav svima !
p.s.
Fino Vas je gledati kako se volite(bez musice)
mozda i mi naucimo tu vrstu ljubavi a ne onako naivno
Haj uzdravlje
-
LudoALudjiJA
ma sve se vidi...ilustrovano caku_prolazu2 wrote:ocigledno nisi nista skuzio. na kom si ti stupnju razvoja - ostaje da se vidi.LudoALudjiJA wrote: ne moras se truditi, shvatili smo vec svi da je tvoj intelektulani stepen razvoja na nivou djeteta koje se igra autica...
proketi zid, nije ga ni stid, sta uradi tako pametnom insanu, sto je lupao u njeg po noci i po danu...pa da barem nisi udarao glavom, ne bi ti se mozak razlio ko bosna savom...a skromna kolicina sto je ostala svakakve je gluposti postala...ali cemo ti oprostiti, nisi ti kriv, mogao je zid pasti na te, sreca je sto si ziv...samo, udarao si zid po noci, danu i kad zora svice, pa je on izmijenio tvoje sklonosti, sad volis autice...najvise se obradujes novoj godini i djeda mrazu, u tvom je umu ziv, ne vjerujes u njegovu dzenazu...pa ti samo tako zivi, mi cemo za te proklinjati cigle, po njima su tragovi ostali sivi, a po tvojoj glavi sile hirurske igle...pa slusas dugme bijelo, "kupicu si tenk, da se igram njim", jadno dijete neveselo, sto da mislis nemas cim
-
u_prolazu2
winetou wrote:Tako perverzno bratstvo da ste èak re¾irali Vukovar zajednoupravo tako.
pozdrav svima !
p.s.
vukovar nije tema topica. ali ako zelis odgovor hrvata je vise stradalo u bosnjacko-hrvatskom ratu, nego u cijelom ratu u hrvatskoj (ne samo vukovaru). ali ni to nije toliko bitno sada, ne zivi se od proslosti, nego od buducnosti. a, bez obzra na proslost, srbi su sada daleko demokraticniji i tolerantniji i kulturniji narod od bosnjaka. uzivajte u svojoj mudrosti i pameti.
p.s.
najlijepski pozdrav gradjanima srpske nacionalnosti - istinskim borcima za demokratsku bih !
-
winetou
Pa sa Bošnjacima se i ne bratimite.vukovar nije tema topica. ali ako zelis odgovor hrvata je vise stradalo u bosnjacko-hrvatskom ratu, nego u cijelom ratu u hrvatskoj (ne samo vukovaru).
Mislim inače da je lijepo spominjati vaše bratstvo sa srbima. Svaka čast
-
MilanT
U prolazu 2,
Nedaj se, no nemoj da jim zamjeriš jer neznaju.
Činjenica je da su sva tri naroda živjela pod pritiskom propagande u to vrijeme i svako je imao svoju verziju događaja.
Neki su uspjeli to da vide a neki još uvjek vjeruju svemu što im se servira.
Neznaju oni još šta je demokracija,no nadam se da će uskoro naučiti.
Budi pozdravljen
Nedaj se, no nemoj da jim zamjeriš jer neznaju.
Činjenica je da su sva tri naroda živjela pod pritiskom propagande u to vrijeme i svako je imao svoju verziju događaja.
Neki su uspjeli to da vide a neki još uvjek vjeruju svemu što im se servira.
Neznaju oni još šta je demokracija,no nadam se da će uskoro naučiti.
Budi pozdravljen
- JBT
Milane. Milane, pobogu si. Krenuo si stramputicom. Odvedose te Milane dusmani u pogresnom pravcu. U negativce. Odvedose te na Milosevicevu i Karadzicevu stranu. Na stranu ljudi koji su naredili genocid. Odvedose te medju ljude krvavih ruku. Unistise ti postenje, Milane. Milane. Vrati se. Budi covjek, Milane.
Milaneeeeeeeeeeeeeeeeee...... Kuku meni.
-
MilanT
JBT,hvala na upozorenju.No glavno jest,da ja nikoga ne mrzim.JBT wrote:Milane. Milane, pobogu si. Krenuo si stramputicom. Odvedose te Milane dusmani u pogresnom pravcu. U negativce. Odvedose te na Milosevicevu i Karadzicevu stranu. Na stranu ljudi koji su naredili genocid. Odvedose te medju ljude krvavih ruku. Unistise ti postenje, Milane. Milane. Vrati se. Budi covjek, Milane.
Problem je u tome,što se svaki put osjećam Bosancem u društvu Srba i Srbinom u društvu Bosanaca.................
Jebiga,idem malo pojesti slanine......
-
cool
Milane, bruko jedna, pa ti ne znas dobro ni cirilicu?MilanT wrote:Kao što sam pretpostavljao,počinjete me vrijeđati jer nemožete razovarati i razmišljati logično.Iza svega se ipak krije vaša želja za dominacijom Bosne koju nikad niste željeli priznati a to i jeste poenta cjelog posta.
ПОЅДРАВ СВИМА
- JBT
Jedi, dragi Milane. Neka, mashala.
Pusti, bolan nebio, drekavce po forumima. Nacionalisticke forumske revolucionare svih vrsta i boja. Sve se to na kraju svodi na onu Frojdovu- da je zenska stvar centar svemira. Sve je to posljedica nezadovoljenja motiva u sexualnim nastojanjima. Ne zaleci se za papcima. Uvijek ces imati vise treba kada si sam nego sa papcima.
Malo poradi na svojim licnim principima.
Pusti, bolan nebio, drekavce po forumima. Nacionalisticke forumske revolucionare svih vrsta i boja. Sve se to na kraju svodi na onu Frojdovu- da je zenska stvar centar svemira. Sve je to posljedica nezadovoljenja motiva u sexualnim nastojanjima. Ne zaleci se za papcima. Uvijek ces imati vise treba kada si sam nego sa papcima.
Malo poradi na svojim licnim principima.
-
MilanT
Pa neznam,ali me ovi tjeraju da učim iz inatacool wrote:Milane, bruko jedna, pa ti ne znas dobro ni cirilicu?MilanT wrote:Kao što sam pretpostavljao,počinjete me vrijeđati jer nemožete razovarati i razmišljati logično.Iza svega se ipak krije vaša želja za dominacijom Bosne koju nikad niste željeli priznati a to i jeste poenta cjelog posta.
ПОЅДРАВ СВИМА