Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Edin H.

#76 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Edin H. »

taki sam kaki sam wrote:Jarugo poslusaj me .... skockas se i sam na maturu, kupis neku drogu za silovanje i stavis u dzep. Obavezno masna a ne kravata, zadaj neku zurku sop neki, pusti malo bradice, i kulerski odes lagano sa kubm medj zubima. Na pocetku kuliraj naruci singapursku pracku da pijuckas .... dok je jos atmosfera u grcu izazovi najbolju picku na izazovan ples .... trebe vole frajere koji idu glavom kroz zid .... sve vrijeme smekaj koja ce dobra picoka malo vise popiti, iskoristi zgodan trenutak i ubaci joj onu drogu iz dzepa u pice .... kad pocne da riga i koluta ocima ponudi da je vozis kuci. Lagano joj predlozis da ne ide takva materi i babi na oci vec da cete se provozati na cist zrak ... odvedes je na barice posjednes na haubu izvadis pljosku dalmatinku koju si rethodno kupio i ponudis joj dok gpedate zvijezde .... lagano je privuci i reci nesto lijepo, npr kak je blistala tu noc i kako bi volio da tu ne bude kraj vec da cete se nastaviti druziti. To ce joj se svidjeti a i droga vec djeluje pa je lagano poljubi i zavudi rukicu pod minjak. Ona ce ustuknuti ali bud musko i jako je stisni .... ufati je za sisu i izvadi je .... to ce joj se svidjeti pocni je cucati i lizati .. lagano se spusti dole i zubima poderi strample .... treba ce poluditi a ti joj dbro polizi picu .... dok joj vrhom jezika vlazis klitoris izvadi karu .... turi joj ga u usta vjeruj treba ce svrsiti .... noc nastavi jebacki tako sto ces je odrati od kurca .... dok joj ga turas u guzu baci neki selfi i posalji onim hairlijama u kladari uz komentar da igraju kombinaciju 6-4.

Ti si meni ko D H Lawrence :D
diason

#77 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by diason »

Korisnikk wrote:
nocnaptica986 wrote:boze zakloni :shock: velahavle
matura je samo jedanput i ako ne odes bice ti zao kasnije u zivotu :(
ja sam isao sa trebom koja mi je bila tiha simpatija..kad sam dosao po nju i vidio je u haljini,sredjenu uff :shock:

lijepe uspomene
Ja is'o na maturu i zao mi sto sam is'o. Kamo srece da sam tih 500 KM zadrzao sto sam.potrosio na odijelo i cipele. Glupost cista. Ako ti je do pijanke uvijek se moze organizovati. Ne mora se cekati matura. Ako ti je do treba, brate nisu trebe samo na maturi. Ako ti je do drustva, s pravim jaranima/jaranicama uvijek se mozes dogovoriti.
Ako cemo iskreno, i ja sam vise zbog roditelja otisao na maturu, nego zbog sebe.Narodnjaci krpili cijelu noc.Osim zbog par jarana koje i danaa srecem mogu reci da je to bila losa odluka.I da mi je ova pamet, ne bi sigurno otisao.Imam u ormaru i dan danas cipele koje sam samo tu noc obukao, i od tad stoje.Naravno ne bi ni otisao binga igrati, ali recimo za te pare iznajmit vikendicu i sjest par dana bih.I vjeruj da bi pola tih drugarica svratilo...
LoveIsGone

#78 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by LoveIsGone »

hahahahahahaha, dobra tema
Zokipfc

#79 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Zokipfc »

Leo_alfa wrote:
A da, naletio sam na ovo jednom... "pojaka" tema, sto bi autor rekao... :)
:D
Iker C

#80 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Iker C »

Izlazak u kladionicu. :lol: :lol: :lol: Ja sam to nesvjesno radio jedan period i sad me stid toga. Odem da odigram tiket i tu ostanem sat dva, recept za neuspijeh.
jeza u ledja

#81 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by jeza u ledja »

taki sam kaki sam wrote:Jarugo poslusaj me .... skockas se i sam na maturu, kupis neku drogu za silovanje i stavis u dzep. Obavezno masna a ne kravata, zadaj neku zurku sop neki, pusti malo bradice, i kulerski odes lagano sa kubm medj zubima. Na pocetku kuliraj naruci singapursku pracku da pijuckas .... dok je jos atmosfera u grcu izazovi najbolju picku na izazovan ples .... trebe vole frajere koji idu glavom kroz zid .... sve vrijeme smekaj koja ce dobra picoka malo vise popiti, iskoristi zgodan trenutak i ubaci joj onu drogu iz dzepa u pice .... kad pocne da riga i koluta ocima ponudi da je vozis kuci. Lagano joj predlozis da ne ide takva materi i babi na oci vec da cete se provozati na cist zrak ... odvedes je na barice posjednes na haubu izvadis pljosku dalmatinku koju si rethodno kupio i ponudis joj dok gpedate zvijezde .... lagano je privuci i reci nesto lijepo, npr kak je blistala tu noc i kako bi volio da tu ne bude kraj vec da cete se nastaviti druziti. To ce joj se svidjeti a i droga vec djeluje pa je lagano poljubi i zavudi rukicu pod minjak. Ona ce ustuknuti ali bud musko i jako je stisni .... ufati je za sisu i izvadi je .... to ce joj se svidjeti pocni je cucati i lizati .. lagano se spusti dole i zubima poderi strample .... treba ce poluditi a ti joj dbro polizi picu .... dok joj vrhom jezika vlazis klitoris izvadi karu .... turi joj ga u usta vjeruj treba ce svrsiti .... noc nastavi jebacki tako sto ces je odrati od kurca .... dok joj ga turas u guzu baci neki selfi i posalji onim hairlijama u kladari uz komentar da igraju kombinaciju 6-4.
:pisnula: :pisnula: :pisnula: :pisnula:
Šveđanin

#82 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Šveđanin »

Eto sta ste napravili, nista od jagnjetine sad. :-) :D
Logovan

#83 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
todd_smith

#84 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by todd_smith »

Sintagma wrote:Idem u srednju školu gdje ima mnogo više djevojaka nego muških. Nas je 6, a djevojaka 25.

Muški su smislili sljedeće, da ne idu na maturu, da ponesu u grad po 100-120 KM i još bolje se provedu:
- prvo da igramo bingo u kladionici sat dva
- pa idemo u neku kafanu
- nakon toga da idemo na jagnjeće pečenje
- nakon toga idemo igrati play station negdje
- nakon toga u neku kafanu
- tada će već biti veče, da idemo opet u kladionicu koja je u sklopu kafića i da provedemo veče budu kao neke trke konja i pasa na koje se možeš kladiti i bingo. To igramo dok se kladionica ne zatvori, i onda pređemo u dio gdje je kafana i nastavimo da se zabavljamo.
jarane smijao bih se da nisam skontao koliko smo i najebali kada ovakve generacije dodju u starije godine
todd_smith

#85 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by todd_smith »

Sintagma wrote:Skroz sam ozbiljan vi me sprdate. Pretpostavljam da je velika razlika u generacijama (što ne znači ništa loše) pa vam je ovo budalasto jer se možda u vaše vrijeme nije ovako radilo.
Večeras smo razgovarali mi sa roditeljima i na kraju nas roditelji zeznuše kažu neće to moći nikako jer kao mi sramotimo njih. A do sada je bila reakcija pa mi se ne slažemo ali radite šta hoćete.

Ako se smorim na maturi izbiću se, ali moglo bi biti OK ako budemo morali ići mi svi muškarci. Uđeš oko 7, sjedneš dok se uslikaš 8 sati, stiže da se jede, i pije, 9, 10.. ćutiš gledaš i moglo bi brzo proći vrijeme. A pravilo je da se oko 2 završava zvanična ceremonija i onda ideš dalje a to ćemo se lako mi organizovati a to bi moglo biti bolje, da više ne gledam one munjene face iz škole. :) Imamo obezbjeđen kafić gdje ćemo dobiti ključeve od lokala i budemo do ujutru, naša grupa, i to bez konobara, mi sami u kafani.

Jeli bolje mašnu ili kravatu? Mašna mi izgleda kulturnije a gledao sam kravatu ali većina su mi papanske a htio bi neku neutralnu boju.
Da, od svega napisanog kravata je to sto je papansko ovdje
jao_situacije

#86 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by jao_situacije »

odigrate tiket gledate teletext psujete mater sudiji to je zabava.
eh da povedite i portira ili domara sa sobom platite mu pivare od sebe i nek vam objašnjava kako on igra tikete.
možete i loto uplatiti sad će neko vanredno kolo.
golman

#87 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by golman »

...ako ti bude trebao koji siguran fiks,javi se....
alenthekiller

#88 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by alenthekiller »

Sintagma wrote:Zaboravio sam napisati plan je da telefone niko ne nosi, svi moraju ostaviti kući.
Baš zbog toga da ne budemo kao oni, jer upravo djevojke najviše forsiraju to telefoni, selfi, fejsbuk check in i instagram.
Prošle godine na maturi manji broj ljudi plesao, ostali se slikali i bili na netu. I to čak djevojke više od muških. Da zavirite po maturama npr prošle generacije (1995) vidjećete da većina maturanata, iz bilo koje škole nisu plesali. Sjeli, pili, jeli, slikali se i bili na instagramu.

Za kladionicu ne zezam. To smo odabrali jer je u sklopu toga kafić i moćemo onda ostati do ujutru, pošto se matura završi oko 2-3, i onda će tu doći i još nekih muških iz drugih razreda kad završe sa maturom. Ali kladionica radi do 11.

Ja bi išao na maturu imam spremno odijelo ali mi je bezveze da budem sam, jer ću se sigurno smoriti. Lako je reći 25 žena oko tebe ali meni i sigurno bilo kome drugome bi bilo lakše da ima još neko od muških pored tebe da imaš s kim pričati. Nisam ja izuzetak svako bar od moje generacije isto misli.
93 generacija u kojoj sam ja bio, niko slike nema iz objekata kasnije... uzivali, pjevali i pili ko stoke... kasnije godinu dvojca su otisli u Neum za maturu, sjebali se i kasnije priznali da su se zajebali, ako mislite da ce pricat svi o vama kako ste drugaciji od ostalih, nece. Ispast ce te glupi sto posljednji dan zajedno necete provesti zajedno, jer kasnije ko zna gdje ce ko zavrsiti u svijetu. Mozda ti je pun kurac raje i prijateljica k'o i svima sto bude pred kraj skole, al' idi. Ako ne odes, imas ces se kad kajati.
Logovan

#89 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Logovan »

alenthekiller wrote: 93 generacija u kojoj sam ja bio, niko slike nema iz objekata kasnije... uzivali, pjevali i pili ko stoke... kasnije godinu dvojca su otisli u Neum za maturu, sjebali se i kasnije priznali da su se zajebali, ako mislite da ce pricat svi o vama kako ste drugaciji od ostalih, nece. Ispast ce te glupi sto posljednji dan zajedno necete provesti zajedno, jer kasnije ko zna gdje ce ko zavrsiti u svijetu. Mozda ti je pun kurac raje i prijateljica k'o i svima sto bude pred kraj skole, al' idi. Ako ne odes, imas ces se kad kajati.
Džaba objašnjavaš. Ovo po srednjim školama je dosta zatupljeno, barem većina njih, dosta stvari se ne cijeni.
animals

#90 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by animals »

Kupis odijelo, da odes na janjetinu i u kladionicu.. :-)
jebem te zivote , sto kaze Pejakovic.. :-)
mirzet87sa

#91 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by mirzet87sa »

Da se uokviri post za buduce generacije!!!!!! :DDDDDDD S tim da ne dijelim misljenje oko masne, vise sam tip za kravate a moze i bez jednog i drugog.. Raskopcas smekerski prva 2 dugmeta, a zavratis rukave nema da fali. Ako nemas auto dajem ti ja svoje, pod uslovom da ubodes 'listic' :-D
nocnaptica986

#92 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by nocnaptica986 »

colt wrote: Ja is'o na maturu i zao mi sto sam is'o. Kamo srece da sam tih 500 KM zadrzao sto sam.potrosio na odijelo i cipele. Glupost cista. Ako ti je do pijanke uvijek se moze organizovati. Ne mora se cekati matura. Ako ti je do treba, brate nisu trebe samo na maturi. Ako ti je do drustva, s pravim jaranima/jaranicama uvijek se mozes dogovoriti.
Korisnikk wrote: Ebote, svi ovdje savjetuju oko 25 treba a kad su bili maturanti, niko pičke nije ni vidio. Sve lovačke priče. Sa ove distance, matura mi je bila za pamćenje, ali sam mišljenja da bi za te pare, noć mogla biti i bolja.Jebeš kladionice, to je bez veze, ali te pare kad sastavite u jednoj noći, vi ste kraljevi zabave. .
diason wrote: Ako cemo iskreno, i ja sam vise zbog roditelja otisao na maturu, nego zbog sebe.Narodnjaci krpili cijelu noc.Osim zbog par jarana koje i danaa srecem mogu reci da je to bila losa odluka.I da mi je ova pamet, ne bi sigurno otisao.Imam u ormaru i dan danas cipele koje sam samo tu noc obukao, i od tad stoje.Naravno ne bi ni otisao binga igrati, ali recimo za te pare iznajmit vikendicu i sjest par dana bih.I vjeruj da bi pola tih drugarica svratilo...
jbg zao mi je...neznam koje ste godiste,vjerovatno ste nove generacije i stvarno mi je zao sto ste ostali zakinuti za jedno lijepo iskustvo
Sintagma wrote:
sada, kada zavsite srednju,tek ce te te viditi kako je zivot surov....razbacati ce vas u svim smjerovima i pravcima (kao sto je mene bacio na drugi kraj planete ) i ta matura je vjerovatno zadnji put da ces se ikada vise proveseliti sa svojim drustvom s kojim si prakticki zivio 4 godine..kao sto neko napisa,mozda ti sljedeci dan nece izgledati kao nesto ali kad postanes stariji sigurno hoce
meni serbe

#93 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by meni serbe »

colt wrote:
Ebote, svi ovdje savjetuju oko 25 treba a kad su bili maturanti, niko pičke nije ni vidio. Sve lovačke priče. Sa ove distance, matura mi je bila za pamćenje, ali sam mišljenja da bi za te pare, noć mogla biti i bolja.Jebeš kladionice, to je bez veze, ali te pare kad sastavite u jednoj noći, vi ste kraljevi zabave. .
Sta vidio... MAZIO, doduse samo nako povrsinski, nista dubinski... zato od trebe koja mi se uvijek svidjala al´ cijelu srednju bila fina mamina cerka... dva dana sam ga cjedio a cetvrti umocio da se napuni.

jarane, ostavljas trebe same kad su najljepse radi kerova? zalit ces za tim i to opasno...
kritichar

#94 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by kritichar »

a plej stejšn, to je razlog zašto te cure još ne zanimaju
:mrgreen:
colt

#95 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by colt »

meni serbe wrote:
colt wrote:
Ebote, svi ovdje savjetuju oko 25 treba a kad su bili maturanti, niko pičke nije ni vidio. Sve lovačke priče. Sa ove distance, matura mi je bila za pamćenje, ali sam mišljenja da bi za te pare, noć mogla biti i bolja.Jebeš kladionice, to je bez veze, ali te pare kad sastavite u jednoj noći, vi ste kraljevi zabave. .
Sta vidio... MAZIO, doduse samo nako povrsinski, nista dubinski... zato od trebe koja mi se uvijek svidjala al´ cijelu srednju bila fina mamina cerka... dva dana sam ga cjedio a cetvrti umocio da se napuni.

jarane, ostavljas trebe same kad su najljepse radi kerova? zalit ces za tim i to opasno...
Nisu trebe samo na maturi, pun grad i država a vi se ograničili na tih 25 opatica. Svašta!!! (igrice i kerovi su bez veze i djetinjasti)

Ne vjerujem da se iko iz moje generacije sjeća mature od prije 17 godina . Pojedine aktere ne bi mogao ni prepoznati na ulici. Et toliko. . .
U-zap

#96 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by U-zap »

Sintagma wrote:Idem u srednju školu gdje ima mnogo više djevojaka nego muških. Nas je 6, a djevojaka 25. Nas je mnogo manje, stalno smo zajedno, gdje jedan tu i ostali... fazon je u tome što nam se bliži matura a oni neće da idu (a i ja sa njima). Nebi išao ni ja kad neće ni oni ali mene roditelji tjeraju, to je njima veći doživljaj nego meni (i njih roditelji tjeraju ali kažu da uprkos tome neće ići)
Proslava je oko 70 KM, slike 20KM, odijelo (gornji, donji dio)+cipele+košulja je možda nekih 300-350KM pa naviše. Toliko bi izašlo.
Muški o tome ni ne razmišljaju, kažu da se za troduplo manje para mogu bolje provesti, a djevojke o maturi pričaju već mjesecima, haljine, slikanje, šminka i sve ostalo. Curama je matura doživljaj..naravno krivo im je što mi nećemo ići, biće im bezveze, mole nas da idemo..

Muški su smislili sljedeće, da ne idu na maturu, da ponesu u grad po 100-120 KM i još bolje se provedu:
- prvo da igramo bingo u kladionici sat dva
- pa idemo u neku kafanu
- nakon toga da idemo na jagnjeće pečenje
- nakon toga idemo igrati play station negdje
- nakon toga u neku kafanu
- tada će već biti veče, da idemo opet u kladionicu koja je u sklopu kafića i da provedemo veče budu kao neke trke konja i pasa na koje se možeš kladiti i bingo. To igramo dok se kladionica ne zatvori, i onda pređemo u dio gdje je kafana i nastavimo da se zabavljamo.

Ja i nisam velikih ljubitelj ovih aktivnosti gore ali moram sa njima. Šta mislite?
Svima roditelji kažu da je to bezveze ali muški iz razreda misle da će se smoriti na maturi, neće da plešu, smor im piti pred profesorima i misle da će biti dosadno. Meni je svejedno ali mi je glupo ići sam na maturu, biti jedini muškarac tamo (iz mog razreda) i smoriću se sigurno. To nema šanse.
Onda su se i djevojke naljutile jer šta one da rade bez nas, biće im glupo, a i nismo ni mi ni one nešto mnogo bliski sa drugim razredima da mogu biti non stop sa njima.
Ja sam u međuvremenu sebi kupio odijelo i cipele ne toliko zbog mature (na koju vjerovatno neću ići) već da imam za svakodnevne prilike ako nekud idem. Kako vam izgleda? Isto ovako, samo su cipele za nijansu tamnije i neće biti kravata već mašna.

Image Image

Image

E moj debilu...
York Light 100`s

#97 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by York Light 100`s »

Sintagma wrote:Zbog? Nemam ja problema sa ženama samo ti kažem šanse da će biti nešto konkretno na minimumu jer to je ipak matura. Većini djevojaka ja mislim sigurno nije do toga šta vi mislite već da budu sređene, prelijepe, da im zavide druge djevojke kako su se sredile i sl. Tu mi otpadamo mi smo ti samo objekat za slikanje i za ples, ali kako rekoh muški ne samo u mom razredu već i u drugim razredima neće plesati ne znaju.
Ma da idu ostali jarani išao bi ja sa njima na maturu ili gdje god treba ali ako odem sam imam visoke šanse da se smorim. A biću još sjebaniji jer sam dao 300 maraka nisam u svom društvu i nisam se zabavio.

Ekskurzija je bila druga priča. Bilo je super. Ali ovo mi izgleda da će biti raspad ako odem sam bgm.
Pa da i jeste slučaj da te djevojke žele samo tu noć da budu lijepe i da se slikaju i ništa drugo i da si 100% siguran da neće biti ništa tu noć, da ste vas šestorica sa po 120 maraka u džepu umjesto mature unajmili kakve prostitutke ili da ste otišli u neku kafanu pa sa tim parama barili konobarice i sponzoruše tu noć opet ta alternativa ne bi bila toliko jadna kao kladionice i playstation.

Nemoj se ljutiti ali ako je ovo istina što to pišeš onda si ili zaostao na nivou jednog devetogodišnjaka (cure fuj hajmo igrica, jednu pariju messi protiv ronalda) ili polahko ali sigurno shvataš da si homoseksualac čim ti biti u jednoj prostoriji sa 6 muškaraca više godi nego u prostoriji sa 25 cura.
Seyfo

#98 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Seyfo »

Tita mi od prvog posta sam se toliko smijao da sam prijavljen direktoru (na poslu sam) da konzumiram lahke droge (prethodno su mi nudili da kažem otkud mi jer je nestašica, ali kad nisam ništa rekao, prijavili me). Umalo ne fasovah otkaz.

Menščini da je u moj vakat bilo lakše, u cijeloj generaciji bila 2 mobitela, društvene mreže izumljene puno kasnije...ja uzeo auto od roditelja pa se oni vratili tramvajem :-)

Budi na zvaničnom dijelu sa pratiljom (valjda je imaš-svi to imaju? ne mora biti iz razreda). Kad to bude gotovo, oko22h, ako ti se ne bude svidjelo dalje, odi, presvuci se i u kladaru. Nećeš ništa propustiti.
Sintagma

#99 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Sintagma »

Danas smo pričali o pratiljama ali ništa nije izabrano, tj svakome je svejedno.
Mislim da se prevelika pažnja tome poklanja jer ti ćeš uz pratilju biti tih 30 sekundi dok traje ulazak i slikanje i unutra jedan ples koji traje par minuta.
Fazon je u tome što od muških 99% ne zna plesati i neće da plešu, a kako u školi ima više djevojaka, svako od nas iće sa više pratilja tako da je sa svakom dužan otplesati.

Baš se vidi da je velika razlika između generacija samo je fora u tome što ja vas ne osuđujem, samo se ne slažem sa tim a vi mene osuđujete.

I moj tata isto tako krene priču bario trebe, imao 5 treba odjednom, sve padale na njega, htijele da se udaju, imao bezbroj cura dok je bio mlad... a onda ja saznam od nekoga ko je njega znao da je prvu djevojku imao sa 20 godina, da je bio stidljiv, povučen.

Ista priča prolazim peticom, a kad dobijem neku lošu ocjenu tata odmah auuu, pa ja sam u tvoje vrijeme imao sve petice, super vladanje, nikad izostanaka, hvalili me svi.. a onda ja upitam tatinu sestru, a ona mi kaže da on petice nije vidio vječito bio prosjek učenik.

Imam primjereno vladanje.. ali obavezno iskoristim onih zakonski dozvoljenih 6 neopravdanih kao i ostali. :D I kad to tata vidi on opet auuuu, pa što ovo radiš, ja sam u tvoje vrijeme išao po snijegu i ledu u školu.. nikad se nije smijelo propustiti...pješačio, pun volje i elana kilometrima samo da bi bio obrazovan. :D
A to budalaština žešća, škola mu se nalazila na 15 minuta od zgrade, ali eto.... poenta je da vi svoju mladost non stop predstavljate kao idiličnu.. sve bilo super, sve bajno, sve krasno..

Pa čekaj, postoji li ijedan tip koji danas ima 40,45,50 godina a da nije bio najfrajer, najjebač, najučenik, najmarljivije, najljepše, najbolje dijete u roditelja i sve ostalo naj naj?
Korisnikk

#100 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Korisnikk »

nocnaptica986 wrote:
jbg zao mi je...neznam koje ste godiste,vjerovatno ste nove generacije i stvarno mi je zao sto ste ostali zakinuti za jedno lijepo iskustvo
I meni je zao sto si tipican bosanski kreten koji ne zna postovati tudja misljenja, koji misli da on sve zna i samo ono sto se njemu svidja je ok i mora se svakom drugom svidjati a ko ne zivi onako kako ti smatras da treba, on ne zna ni zivjeti.

Samo imam jednu molbu. Nemoj mene zaliti molim te, moj zivot je odlican i nisam ni za sta zakinut. Osim toga, rekao sam da sam bio na maturi.

Imam i jedan savjet. Pise se "ne znam" a ne "neznam." Izuci malo skolu.
Locked