taki sam kaki sam wrote:Jarugo poslusaj me .... skockas se i sam na maturu, kupis neku drogu za silovanje i stavis u dzep. Obavezno masna a ne kravata, zadaj neku zurku sop neki, pusti malo bradice, i kulerski odes lagano sa kubm medj zubima. Na pocetku kuliraj naruci singapursku pracku da pijuckas .... dok je jos atmosfera u grcu izazovi najbolju picku na izazovan ples .... trebe vole frajere koji idu glavom kroz zid .... sve vrijeme smekaj koja ce dobra picoka malo vise popiti, iskoristi zgodan trenutak i ubaci joj onu drogu iz dzepa u pice .... kad pocne da riga i koluta ocima ponudi da je vozis kuci. Lagano joj predlozis da ne ide takva materi i babi na oci vec da cete se provozati na cist zrak ... odvedes je na barice posjednes na haubu izvadis pljosku dalmatinku koju si rethodno kupio i ponudis joj dok gpedate zvijezde .... lagano je privuci i reci nesto lijepo, npr kak je blistala tu noc i kako bi volio da tu ne bude kraj vec da cete se nastaviti druziti. To ce joj se svidjeti a i droga vec djeluje pa je lagano poljubi i zavudi rukicu pod minjak. Ona ce ustuknuti ali bud musko i jako je stisni .... ufati je za sisu i izvadi je .... to ce joj se svidjeti pocni je cucati i lizati .. lagano se spusti dole i zubima poderi strample .... treba ce poluditi a ti joj dbro polizi picu .... dok joj vrhom jezika vlazis klitoris izvadi karu .... turi joj ga u usta vjeruj treba ce svrsiti .... noc nastavi jebacki tako sto ces je odrati od kurca .... dok joj ga turas u guzu baci neki selfi i posalji onim hairlijama u kladari uz komentar da igraju kombinaciju 6-4.
Ti si meni ko D H Lawrence