Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ti druže imaš ozbiljan poremećaj, čim se ti hvataš pitanja "odakle iskačete" i ostale polemike.
Ako ti se ne svidja subjektivno mišljenje, stavi me na ignore.
Necu te staviti na ignore, naprotiv,..na gluposti treba odgovoriti, pa ti stavi na ignore ako ti se ne svidja "objektivno" misljenje..
Hebote, pisete ko da su u autu fosne same i sjedite na njima.
Aha znači ti poznaješ moja leđa bolje nego ja kad kažem da Škoda je kao da se voziš u tabutu, a isto sam sjedio više puta u ortakovom Passatu i isti problem sam imao?
Na ostale marke u kojima sam sjedio nikad ništa.
Kakve "gluposti" kad je de fakto činjenica da VAG grupacija je tvrda i ima užasan komfor?
Tabakmalac wrote: ↑26/04/2026 14:14
Ti druže imaš ozbiljan poremećaj, čim se ti hvataš pitanja "odakle iskačete" i ostale polemike.
Ako ti se ne svidja subjektivno mišljenje, stavi me na ignore.
Necu te staviti na ignore, naprotiv,..na gluposti treba odgovoriti, pa ti stavi na ignore ako ti se ne svidja "objektivno" misljenje..
Hebote, pisete ko da su u autu fosne same i sjedite na njima.
Aha znači ti poznaješ moja leđa bolje nego ja kad kažem da Škoda je kao da se voziš u tabutu, a isto sam sjedio više puta u ortakovom Passatu i isti problem sam imao?
Na ostale marke u kojima sam sjedio nikad ništa.
Kakve "gluposti" kad je de fakto činjenica da VAG grupacija je tvrda i ima užasan komfor?
Opet ti gluposti, koliko ti je godina zivota ti, pises ko kakav balavac..?!