belfy wrote: ↑08/07/2025 00:33 ----
ja tebe ne razumijem?![]()
kakva projekcija. tacno pokazuje gdje se sam nalazis. izgubljen u nemogucnosti pravednog odgovra, jer tebi samom istina ovdje ne odgovara....
a istina je da si sam sebi skocio u stomak i da si govorio i protiv onoga sto ti vjera sama nalaze/kaze.
ti konstantno preskaces prvu stvar koju si rekao i gdje si bio u krivu. ipak, razumijem te. sa tvog stajalista ti i ne smijes priznati da si pogrijesio (iako ocigledno jesi i to sam jasno pokazao).
i sada opet vrtis novi krug. potreban Bog da bi savladali test, ali oni oni koji istog nisu spoznali nemaju potrebu za njim...
da li je toliko tesko priznati da si u krivu ili zaboravio? a na stranu sto i lazes...
sjecam se i kada si slikao svoju "diplomu" na jednoj od tema koju si otvorio, pa zato i kazes sada da ne pitam dalje...
ja ne zaboravljam tako lako drug Smrle. a ti samo vrtis pricu u krug i nakon svih ovih godina... no, ko sam ja da te sprecavam da budes ismijavan po cetvrti (jel ovo cetvrti?) put...
potreban je i njima samo sto ce njima potreban biti na sudnjem danu, a nama sada....to je ono sto ne shvatas.....potreban Bog da bi savladali test, ali oni oni koji istog nisu spoznali nemaju potrebu za njim...
jednostavno ne shvatas stvari i onda zaljucujes na osnovu neznanja i nepotpunih informacija.
Znaci sporedis nas sa primitivnim plemenima a nemamo iste uslove pa samim tim nece nam Bog isto suditi, na sudnjem danu, njima ce njihova opravdanja uvaziti nama nece....i to shvati vise jednom.
nemam ja problem priznati da grijesim, nepatim ja od tih ludorija egada li je toliko tesko priznati da si u krivu ili zaboravio?
ma jastaa na stranu sto i lazes...