IRAN

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#63201 Re: IRAN

Post by Truba »

ako se sjećate kad se dogodio onaj zločin s voki tokijima u libanonu 2000 ekplozija u rukama zapovjednika i njihove maloljetne djece
bibi je rekao nekom liku u kameru
i am natenjahu...bibi natenjahu

uglavnom tada je bio staro krme...deda... needitirani video radosti starog koljača

a na svim ovim ai je kao momak...

nije on
Dr Arsla

#63202 Re: IRAN

Post by Dr Arsla »

Prpa.ba wrote: 17/03/2026 10:47 Satrase ih. Nece niko ni htjeti vise u vlast.
Savo Minić je slobodan i na tržištu, nek njega angažuju :D
dr_Evil

#63203 Re: IRAN

Post by dr_Evil »

splinter wrote: 17/03/2026 10:55
dr_Evil wrote: 17/03/2026 10:44
splinter wrote: 17/03/2026 10:41

Pa sad . . .

Ma, to je sitnica, ovi covjece pobise im citav drzavni vrh, cak su im i prešjedniku helikopter i to u miru roknuli :D
Bibi, Ben Gvir, Yoav Galant . . . Gdje su, šta rade? Kako provode ove ramazanske dane ?

btw
Ne znam gdje su ti tipovi, moze biti da su rahmetli, moze biti da su ozlijedjeni, a moze biti da su se sakrili u bunker u Berlinu.

Ne vjerujem vise ni slikama, a ni objasnjenjima zasto je nesto AI. Takav vakat dosao...
atmel

#63204 Re: IRAN

Post by atmel »

Omeraga zvani Sumi :lol:
Rejhana

#63205 Re: IRAN

Post by Rejhana »

dr_Evil wrote: 17/03/2026 08:48
Chmoljo wrote: 17/03/2026 00:37
vidio sam. klasika, antiliberal, antiljevica, anti sve što nije nacizam, samo što je meta drugačija.

a najvjerovatnije na platnoj listi SOA. mali smrad.
S druge strane mi je drago da makar u BIH narod je poceo da primjecuje i vrlo lako otkriva ovakve SOA smradova. Sto znaci da smo u stanju i odgovoriti na nekom intelektualnom nivou, naravno mi nemamo novac kao SOA i njihovi sponzori da bi se culo dovoljno daleko.

Zanimljivo mi je iskreno kako je od prvobitnog problema BIA-e nama veci problem postao SOA.

Ali hajde, OZNA sve dozna na kraju dana :D

Klasičnini liberal, libretard i tenderska ljevica.

Primijetila sam u veći ovih liberalnih i tender-ljevičarskih grupa i stranica koje propagiraju "ljudska prava", "prava za rodnu ravnopravnost", "prava žena", demokratiju i šta ja znam već ne, da prevladava podrška i opravdanje pedolfilsko-cionističke agresije na Iran, pod krinkom "zaštite ljudskih prava" od islamskih fundamentalista. Većina njih su bili na sisi USAID-a i drugih organizacija ali su preživjeli tranziciju i vrlo brzo su se prešatali na ovaj narativ. Nije da ga nije bilo ranije, ali je nekako sve to bilo u rukavicama. Zato imamo razne Hadžoviće, Omerbegoviće da upozore Epsteinovce i ukažu im na opasnost od islamskih radikala i funadmentalista u BiH.

Ima ova jedna ljevičarska stranica koju sam pratila i uglavnom je kritikovala pojavu i jačanje ustaštva u Hrvatskoj, da bi sa početkom pedofilsko-cionistilčke agresije na Iran svrstala na stranu Epsteinovaca i od tada je udaru komentara.

Primijetila sam u pojedinim ateističkim i antiteističkim grupama prevladava a što je naravno normalno ismijavanje i kritika religija, posebni islama i kršćanstva. Sve Ok. Međutim, kada se dođe do judaizma i evangelističko-cionističkog poimanja svijeta nastaje muk, tišina ili opravdavanje i relativiziranje svega što cionisti i Epsteinovci rade. Tu sav ateizam i antiteizam prestaje i nestaje. Što li? :mrgreen:
Isner

#63206 Re: IRAN

Post by Isner »

Kako je krenulo, pola foruma će danas Knock-knock-knockin' on Sumir's door...

U to ime, moRe muzicka od Gunsa :D
dr_Evil

#63207 Re: IRAN

Post by dr_Evil »

Rejhana wrote: 17/03/2026 11:06
dr_Evil wrote: 17/03/2026 08:48
Chmoljo wrote: 17/03/2026 00:37
vidio sam. klasika, antiliberal, antiljevica, anti sve što nije nacizam, samo što je meta drugačija.

a najvjerovatnije na platnoj listi SOA. mali smrad.
S druge strane mi je drago da makar u BIH narod je poceo da primjecuje i vrlo lako otkriva ovakve SOA smradova. Sto znaci da smo u stanju i odgovoriti na nekom intelektualnom nivou, naravno mi nemamo novac kao SOA i njihovi sponzori da bi se culo dovoljno daleko.

Zanimljivo mi je iskreno kako je od prvobitnog problema BIA-e nama veci problem postao SOA.

Ali hajde, OZNA sve dozna na kraju dana :D

Primijetila sam u veći ovih liberalnih i tender-ljevičarskih grupa i stranica koje propagiraju "ljudska prava", "prava za rodnu ravnopravnost", "prava žena", demokratiju i šta ja znam već ne, da prevladava podrška i opravdanje pedolfilsko-cionističke agresije na Iran, pod krinkom "zaštite ljudskih prava" od islamskih fundamentalista. Većina njih su bili na sisi USAID-a i drugih organizacija ali su preživjeli tranziciju i vrlo brzo su se prešatali na ovaj narativ. Nije da ga nije bilo ranije, ali je nekako sve to bilo u rukavicama. Zato imamo razne Hadžoviće, Omerbegoviće da upozore Epsteinovce i ukažu im na opasnost od islamskih radikala i funadmentalista u BiH.

Ima ova jedna ljevičarska stranica koju sam pratila i uglavnom je kritikovala pojavu i jačanje ustaštva u Hrvatskoj, da bi sa početkom pedofilsko-cionistilčke agresije na Iran svrstala na stranu Epsteinovaca i od tada je udaru komentara.

Primijetila sam u pojedinim ateističkim i antiteističkim grupama prevladava a što je naravno normalno ismijavanje i kritika religija, posebni islama i kršćanstva. Sve Ok. Međutim, kada se dođe do judaizma i evangelističko-cionističkog poimanja svijeta nastaje muk, tišina ili opravdavanje i relativiziranje svega što cionisti i Epsteinovci rade. Tu sav ateizam i antiteizam prestaje i nestaje. Što li? :mrgreen:
Uh, mislim da znam ko ima odgovor na zadnje, @Truba. Mada se necu sloziti sa njim. :D

Ostalo :thumbup:
SmokingMan

#63208 Re: IRAN

Post by SmokingMan »

Kroz prizmu estahologije svijet izgleda poput haotične pozorišne scene, gdje scenograf ima najviše posla.
Last edited by SmokingMan on 17/03/2026 11:15, edited 1 time in total.
sumirprimus

#63209 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

I onda kaze evil da je komunista, ljevo
Icar, partizan :lol: :-) a u suštini samo potvrđuje moje misljenje nazalost, a ostali ljevičari s teme se takodje standsrdno slažu šutnjom, ali bitno je neka visi pedro :-)
Tyke

#63210 Re: IRAN

Post by Tyke »

zigzag wrote: 17/03/2026 08:25 Samo mu malo kafe prosulo.
Imao po 5 prstiju na videu, tako da je 100% AI :mrgreen:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#63211 Re: IRAN

Post by Bobi »

Čačak municija @moonco :mrgreen:
dr_Evil

#63212 Re: IRAN

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 17/03/2026 11:12 I onda kaze evil da je komunista, ljevo
Icar, partizan :lol: :-) a u suštini samo potvrđuje moje misljenje nazalost, a ostali ljevičari s teme se takodje standsrdno slažu šutnjom, ali bitno je neka visi pedro :-)
Eh moj druze s druge strane rijeke. Bitno je govoriti istinu, i zastupati ucenje kakvo je bilo od pocetka. Ne mozemo selektivno birati cija prava cemo braniti, a cija ne, branimo prava svih, i ono najvaznije uvijek biti na strani zrtve, te podrzati pokrete koji se bore protiv imperijalizma i nadmoci jedne klase i/ili grupe. Da nije tako ne bi drug Tito podrzao Palestince, nego Izrael i imperijalizam.

Samo malo ponekad koristiti logike i savjesti, i bit ce to kako treba.

Drug komunjara koji se proda za novce bilo kojem imperijalizmu, ne samo da gubi drugove, savjest, nego je izgubio i onu nit morala koja ga vodi kroz zivot.

Ali, nek visi pedro :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#63213 Re: IRAN

Post by Chmoljo »

dr_Evil wrote: 17/03/2026 11:18

Samo malo ponekad koristiti logike i savjesti, i bit ce to kako treba.

suština.
dr_Evil

#63214 Re: IRAN

Post by dr_Evil »

Bobi wrote: 17/03/2026 11:17 Čačak municija @moonco :mrgreen:
AI :D

Jos frajko namjesti frizuru nakon sto se smak svijeta desio oko njega :D
sumirprimus

#63215 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

Vas je problem sto jos gledate na odnose u svijetu kao iz vremena tita. Dakle uvijek kasnite, tipicno :chmoljava:
Rejhana

#63216 Re: IRAN

Post by Rejhana »

dr_Evil wrote: 17/03/2026 10:44

Ma, to je sitnica, ovi covjece pobise im citav drzavni vrh, cak su im i prešjedniku helikopter i to u miru roknuli :D

Ma pobili su i ovi njima mnogo toga, oficira poput Tomera Bara, šefa Mosada Barneu, Ben Gvira. Vidiš da preko inteligencije nastoje oživjeti ovo krepalo klempavo đubre samo kako bi zadržali mit o nedodirljvosti. To su priče i bajke za djecu. Znaju im od vrha do dna gdje su, šta rade, gdje žive, šta piju.

Evo primjer, a ovdje je riječ o ciogenocidaškim piltoima, sitnoj buraniji...Šuplji su ko švicarski sir, a vole i oni odati svoje, pogotovo kada su pare u pitanju. Što li? :mrgreen:

Chmoljo

#63217 Re: IRAN

Post by Chmoljo »

sumirprimus wrote: 17/03/2026 11:21 Vas je problem sto jos gledate na odnose u svijetu kao iz vremena tita. Dakle uvijek kasnite, tipicno :chmoljava:
znači žrtve nisu žrtve, genocidi nisu genocidi, zločinci nisu zločinci, jer to je bilo za vrijeme tita.

mada ima ti ta mjesta. sada su pedofilske administracije svjetionici demokratija, aparthejd jedina demokratija u regionu, a zločeste curice poput Hind Rajab su u stvari budući teroristi i otpad kojeg je potrebno eleminirati u startu.

:thumbup:

hvala na napomeni.
Point.

#63218 Re: IRAN

Post by Point. »

dr_Evil wrote: 17/03/2026 10:19
Point. wrote: 17/03/2026 10:08
dr_Evil wrote: 17/03/2026 10:00

Oh, zar je kome na ovom dunjaluku bitno koga Ruje gotive ili ne? Bitno je samo ono da li nas ovo zlo zeli kolektivno poslati pod zemlju ili ne? Ako se tebi gine za Kaju, ako se lozis na domine... ja bas i ne.
Gdje ona poziva na rat sa rutaljima.
Ne, ona poziva na mir. Svi ovih dana i godina pozivaju na mir... Znas kako kaze sumir, kad Izraelci spuste oruzje bit ce pobijeni, kad Arapi(valjda namjerno ta rijec) spuste oruzje bit ce mir.
Ona poziva na oprez i spremnost. Rusi stalno spominju nuklearne glave po Berlinu, Londonu. Putin, Medvedev, oni su zlo. Iskonsko zlo. Ne zaboravi to.
dr_Evil

#63219 Re: IRAN

Post by dr_Evil »

Chmoljo wrote: 17/03/2026 11:24
sumirprimus wrote: 17/03/2026 11:21 Vas je problem sto jos gledate na odnose u svijetu kao iz vremena tita. Dakle uvijek kasnite, tipicno :chmoljava:
znači žrtve nisu žrtve, genocidi nisu genocidi, zločinci nisu zločinci, jer to je bilo za vrijeme tita.

mada ima ti ta mjesta. sada su pedofilske administracije svjetionici demokratija, aparthejd jedina demokratija u regionu, a zločeste curice poput Hind Rajab su u stvari budući teroristi i otpad kojeg je potrebno eleminirati u startu.

hvala na napomeni.
Kasnimo, moramo se azurirati na nove postavke, ili sto bi rekao nam drug Sumirko, biti malo vise kao Albanci.

:thumbup: :thumbup:
sumirprimus

#63220 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

hvala na napomeni.
Po običaju
Referirao sam se na ovo napisano,i evilov 👍svaka cast na propagandistu pod nioom rejhana. :)

Pa ovo je prestrasno, ovo napada cijeli jedan gradjanski ngo Kakav god sektor i dio društva. Sa izraženim uvredama, A sa izrazitim islamistickim radikalnim naglaskom..
O tome ja govorim, a vi i dalje meni kontrirajte.
Chmoljo

#63221 Re: IRAN

Post by Chmoljo »

sumirprimus wrote: 17/03/2026 11:27

hvala na napomeni.
Po običaju
Referirao sam se na ovo napisano,i evilov 👍svaka cast na propagandistu pod nioom rejhana. :)

Pa ovo je pristrasno, ovo napada cijeli jedan gtadjanski ngo Kakav god sektor i dio društva. A sa izrazitim islamistickim radikalnim naglaskom..
O tome ja govorim, a vi i dalje meni kontrirajte.
na koje evilovo? na ono da je potrebno malo savjesti i zdrave logike?

a ti da pričaš nekome o neselektivnom napadanju, to je tek posebna vrsta komedije. svakoga ko se ne slaže sa tobom si izradikalizirao u svojoj glavi, svako ko napiše da hasbara radi svoj posao ili da je medijska mašinerija žestoko upregnuta, računajući i društvene mreže, ti hladno odbaciš i nazivaš zavjerama i potvaranjima cijele grupacije.

ali kada se pak eliminišu ciljevi visokog značaja od strane Mossada i njihovog dugogodišnjeg sveobuhvatnog rada onda ide divljenje.

ali kreiranje narativa, a ne, to ne postoji.

:lol:

dobro ti je doktor rekao, bolje rečeno prepisao kao terapiju - malo savjesti i zdrave logike.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#63222 Re: IRAN

Post by sime_cipol »

Realno, ovaj Damir je pismen. Sumir kad krene hiperventilirati (jos ako je pod gasom) ne moze ubosti pravopis taman da mu zivot ovisi o tome. Jos kad navali sa 3-4 posta zaredom, nema tu tacke, zareza, novog reda, nicega... :D
dr_Evil

#63223 Re: IRAN

Post by dr_Evil »

Point. wrote: 17/03/2026 11:25
dr_Evil wrote: 17/03/2026 10:19
Point. wrote: 17/03/2026 10:08

Gdje ona poziva na rat sa rutaljima.
Ne, ona poziva na mir. Svi ovih dana i godina pozivaju na mir... Znas kako kaze sumir, kad Izraelci spuste oruzje bit ce pobijeni, kad Arapi(valjda namjerno ta rijec) spuste oruzje bit ce mir.
Ona poziva na oprez i spremnost. Rusi stalno spominju nuklearne glave po Berlinu, Londonu. Putin, Medvedev, oni su zlo. Iskonsko zlo. Ne zaboravi to.

Mnogo zahvaljujem na upozorenju. Evo da i ja tebe upozorim, treci svjetski rat je na vratima, a bilo ko, ko ne moze dokazati da mu dedo nije bio musliman ce biti tretiran kao zidov u WWII. Ne zaboravi to.

.....

Sad kad smo svi fino napisali ove nase shizofrenije, da zakljucim i dalje da nas Kaja Kallas po zadatku salje na ahiret. Svaku njenu izjavu ili potez treba pazljivo studirati.
sumirprimus

#63224 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

Po običaju, ja izradikalizirao a gledaj riejcnika prema meni lično ali i citqvaom jednom narodu i nekaznjeno :lol:
Bitno je meni vaspostavit dijagnozu i terapiju, a samo sam korektno primjetio licemjernost u evilovim izjavama gdje se sam izjasnjqva kao drug i komunista, a podrzva najdesnije i najradikalnije stavove islamista na forumu.
Doduse koliko prica o Famoznoj soi, mozda ga je upravo soa.vremenom nahajcala na taj stav ko ce znat.
Griješiš, nema divljenja mosadovim ciljevima. Pogledaj pod prvi dio.
swanfilter

#63225 Re: IRAN

Post by swanfilter »

Nego, sta nakon sto poravnaju Iran do temelja i ubiju sve do zadnjeg iz vlasti, a ista se ne urusi?

Jer za osovinu zla samo pad zakletog neprijatelja znaci pobjedu.
Post Reply