IRAN
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#63201 Re: IRAN
ako se sjećate kad se dogodio onaj zločin s voki tokijima u libanonu 2000 ekplozija u rukama zapovjednika i njihove maloljetne djece
bibi je rekao nekom liku u kameru
i am natenjahu...bibi natenjahu
uglavnom tada je bio staro krme...deda... needitirani video radosti starog koljača
a na svim ovim ai je kao momak...
nije on
bibi je rekao nekom liku u kameru
i am natenjahu...bibi natenjahu
uglavnom tada je bio staro krme...deda... needitirani video radosti starog koljača
a na svim ovim ai je kao momak...
nije on
-
Dr Arsla
- dr_Evil
#63203 Re: IRAN
Ne znam gdje su ti tipovi, moze biti da su rahmetli, moze biti da su ozlijedjeni, a moze biti da su se sakrili u bunker u Berlinu.
Ne vjerujem vise ni slikama, a ni objasnjenjima zasto je nesto AI. Takav vakat dosao...
- atmel
#63204 Re: IRAN
Omeraga zvani Sumi 
- Rejhana
#63205 Re: IRAN
dr_Evil wrote: ↑17/03/2026 08:48S druge strane mi je drago da makar u BIH narod je poceo da primjecuje i vrlo lako otkriva ovakve SOA smradova. Sto znaci da smo u stanju i odgovoriti na nekom intelektualnom nivou, naravno mi nemamo novac kao SOA i njihovi sponzori da bi se culo dovoljno daleko.
Zanimljivo mi je iskreno kako je od prvobitnog problema BIA-e nama veci problem postao SOA.
Ali hajde, OZNA sve dozna na kraju dana![]()
Klasičnini liberal, libretard i tenderska ljevica.
Primijetila sam u veći ovih liberalnih i tender-ljevičarskih grupa i stranica koje propagiraju "ljudska prava", "prava za rodnu ravnopravnost", "prava žena", demokratiju i šta ja znam već ne, da prevladava podrška i opravdanje pedolfilsko-cionističke agresije na Iran, pod krinkom "zaštite ljudskih prava" od islamskih fundamentalista. Većina njih su bili na sisi USAID-a i drugih organizacija ali su preživjeli tranziciju i vrlo brzo su se prešatali na ovaj narativ. Nije da ga nije bilo ranije, ali je nekako sve to bilo u rukavicama. Zato imamo razne Hadžoviće, Omerbegoviće da upozore Epsteinovce i ukažu im na opasnost od islamskih radikala i funadmentalista u BiH.
Ima ova jedna ljevičarska stranica koju sam pratila i uglavnom je kritikovala pojavu i jačanje ustaštva u Hrvatskoj, da bi sa početkom pedofilsko-cionistilčke agresije na Iran svrstala na stranu Epsteinovaca i od tada je udaru komentara.
Primijetila sam u pojedinim ateističkim i antiteističkim grupama prevladava a što je naravno normalno ismijavanje i kritika religija, posebni islama i kršćanstva. Sve Ok. Međutim, kada se dođe do judaizma i evangelističko-cionističkog poimanja svijeta nastaje muk, tišina ili opravdavanje i relativiziranje svega što cionisti i Epsteinovci rade. Tu sav ateizam i antiteizam prestaje i nestaje. Što li?
- Isner
#63206 Re: IRAN
Kako je krenulo, pola foruma će danas Knock-knock-knockin' on Sumir's door...
U to ime, moRe muzicka od Gunsa
U to ime, moRe muzicka od Gunsa
- dr_Evil
#63207 Re: IRAN
Uh, mislim da znam ko ima odgovor na zadnje, @Truba. Mada se necu sloziti sa njim.Rejhana wrote: ↑17/03/2026 11:06dr_Evil wrote: ↑17/03/2026 08:48S druge strane mi je drago da makar u BIH narod je poceo da primjecuje i vrlo lako otkriva ovakve SOA smradova. Sto znaci da smo u stanju i odgovoriti na nekom intelektualnom nivou, naravno mi nemamo novac kao SOA i njihovi sponzori da bi se culo dovoljno daleko.
Zanimljivo mi je iskreno kako je od prvobitnog problema BIA-e nama veci problem postao SOA.
Ali hajde, OZNA sve dozna na kraju dana![]()
Klasičnini liberal, libretard i tenderska ljevica.
Primijetila sam u veći ovih liberalnih i tender-ljevičarskih grupa i stranica koje propagiraju "ljudska prava", "prava za rodnu ravnopravnost", "prava žena", demokratiju i šta ja znam već ne, da prevladava podrška i opravdanje pedolfilsko-cionističke agresije na Iran, pod krinkom "zaštite ljudskih prava" od islamskih fundamentalista. Većina njih su bili na sisi USAID-a i drugih organizacija ali su preživjeli tranziciju i vrlo brzo su se prešatali na ovaj narativ. Nije da ga nije bilo ranije, ali je nekako sve to bilo u rukavicama. Zato imamo razne Hadžoviće, Omerbegoviće da upozore Epsteinovce i ukažu im na opasnost od islamskih radikala i funadmentalista u BiH.
Ima ova jedna ljevičarska stranica koju sam pratila i uglavnom je kritikovala pojavu i jačanje ustaštva u Hrvatskoj, da bi sa početkom pedofilsko-cionistilčke agresije na Iran svrstala na stranu Epsteinovaca i od tada je udaru komentara.
Primijetila sam u pojedinim ateističkim i antiteističkim grupama prevladava a što je naravno normalno ismijavanje i kritika religija, posebni islama i kršćanstva. Sve Ok. Međutim, kada se dođe do judaizma i evangelističko-cionističkog poimanja svijeta nastaje muk, tišina ili opravdavanje i relativiziranje svega što cionisti i Epsteinovci rade. Tu sav ateizam i antiteizam prestaje i nestaje. Što li?![]()
Ostalo
- SmokingMan
#63208 Re: IRAN
Kroz prizmu estahologije svijet izgleda poput haotične pozorišne scene, gdje scenograf ima najviše posla.
Last edited by SmokingMan on 17/03/2026 11:15, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#63209 Re: IRAN
I onda kaze evil da je komunista, ljevo
Icar, partizan
a u suštini samo potvrđuje moje misljenje nazalost, a ostali ljevičari s teme se takodje standsrdno slažu šutnjom, ali bitno je neka visi pedro 
Icar, partizan
-
Tyke
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#63211 Re: IRAN
Čačak municija @moonco
- dr_Evil
#63212 Re: IRAN
Eh moj druze s druge strane rijeke. Bitno je govoriti istinu, i zastupati ucenje kakvo je bilo od pocetka. Ne mozemo selektivno birati cija prava cemo braniti, a cija ne, branimo prava svih, i ono najvaznije uvijek biti na strani zrtve, te podrzati pokrete koji se bore protiv imperijalizma i nadmoci jedne klase i/ili grupe. Da nije tako ne bi drug Tito podrzao Palestince, nego Izrael i imperijalizam.sumirprimus wrote: ↑17/03/2026 11:12 I onda kaze evil da je komunista, ljevo
Icar, partizan![]()
a u suštini samo potvrđuje moje misljenje nazalost, a ostali ljevičari s teme se takodje standsrdno slažu šutnjom, ali bitno je neka visi pedro
![]()
Samo malo ponekad koristiti logike i savjesti, i bit ce to kako treba.
Drug komunjara koji se proda za novce bilo kojem imperijalizmu, ne samo da gubi drugove, savjest, nego je izgubio i onu nit morala koja ga vodi kroz zivot.
Ali, nek visi pedro
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- dr_Evil
-
sumirprimus
#63215 Re: IRAN
Vas je problem sto jos gledate na odnose u svijetu kao iz vremena tita. Dakle uvijek kasnite, tipicno 
- Rejhana
#63216 Re: IRAN
Ma pobili su i ovi njima mnogo toga, oficira poput Tomera Bara, šefa Mosada Barneu, Ben Gvira. Vidiš da preko inteligencije nastoje oživjeti ovo krepalo klempavo đubre samo kako bi zadržali mit o nedodirljvosti. To su priče i bajke za djecu. Znaju im od vrha do dna gdje su, šta rade, gdje žive, šta piju.
Evo primjer, a ovdje je riječ o ciogenocidaškim piltoima, sitnoj buraniji...Šuplji su ko švicarski sir, a vole i oni odati svoje, pogotovo kada su pare u pitanju. Što li?
- Chmoljo
#63217 Re: IRAN
znači žrtve nisu žrtve, genocidi nisu genocidi, zločinci nisu zločinci, jer to je bilo za vrijeme tita.sumirprimus wrote: ↑17/03/2026 11:21 Vas je problem sto jos gledate na odnose u svijetu kao iz vremena tita. Dakle uvijek kasnite, tipicno![]()
mada ima ti ta mjesta. sada su pedofilske administracije svjetionici demokratija, aparthejd jedina demokratija u regionu, a zločeste curice poput Hind Rajab su u stvari budući teroristi i otpad kojeg je potrebno eleminirati u startu.
hvala na napomeni.
- Point.
#63218 Re: IRAN
Ona poziva na oprez i spremnost. Rusi stalno spominju nuklearne glave po Berlinu, Londonu. Putin, Medvedev, oni su zlo. Iskonsko zlo. Ne zaboravi to.
- dr_Evil
#63219 Re: IRAN
Kasnimo, moramo se azurirati na nove postavke, ili sto bi rekao nam drug Sumirko, biti malo vise kao Albanci.Chmoljo wrote: ↑17/03/2026 11:24znači žrtve nisu žrtve, genocidi nisu genocidi, zločinci nisu zločinci, jer to je bilo za vrijeme tita.sumirprimus wrote: ↑17/03/2026 11:21 Vas je problem sto jos gledate na odnose u svijetu kao iz vremena tita. Dakle uvijek kasnite, tipicno![]()
mada ima ti ta mjesta. sada su pedofilske administracije svjetionici demokratija, aparthejd jedina demokratija u regionu, a zločeste curice poput Hind Rajab su u stvari budući teroristi i otpad kojeg je potrebno eleminirati u startu.
![]()
hvala na napomeni.
-
sumirprimus
#63220 Re: IRAN
Po običajuChmoljo wrote: ↑17/03/2026 11:24znači žrtve nisu žrtve, genocidi nisu genocidi, zločinci nisu zločinci, jer to je bilo za vrijeme tita.sumirprimus wrote: ↑17/03/2026 11:21 Vas je problem sto jos gledate na odnose u svijetu kao iz vremena tita. Dakle uvijek kasnite, tipicno![]()
![]()
hvala na napomeni.
Referirao sam se na ovo napisano,i evilov
Pa ovo je prestrasno, ovo napada cijeli jedan gradjanski ngo Kakav god sektor i dio društva. Sa izraženim uvredama, A sa izrazitim islamistickim radikalnim naglaskom..Klasičnini liberal, libretard i tenderska ljevica.
Primijetila sam u pojedinim ateističkim i antiteističkim grupama prevladava a što je naravno normalno ismijavanje i kritika religija, posebni islama i kršćanstva. Sve Ok. Međutim, kada se dođe do judaizma i evangelističko-cionističkog poimanja svijeta nastaje muk, tišina ili opravdavanje i relativiziranje svega što cionisti i Epsteinovci rade. Tu sav ateizam i antiteizam prestaje i nestaje. Što li?![]()
O tome ja govorim, a vi i dalje meni kontrirajte.
- Chmoljo
#63221 Re: IRAN
na koje evilovo? na ono da je potrebno malo savjesti i zdrave logike?sumirprimus wrote: ↑17/03/2026 11:27Po običajuChmoljo wrote: ↑17/03/2026 11:24znači žrtve nisu žrtve, genocidi nisu genocidi, zločinci nisu zločinci, jer to je bilo za vrijeme tita.sumirprimus wrote: ↑17/03/2026 11:21 Vas je problem sto jos gledate na odnose u svijetu kao iz vremena tita. Dakle uvijek kasnite, tipicno![]()
![]()
hvala na napomeni.
Referirao sam se na ovo napisano,i evilovsvaka cast na propagandistu pod nioom rejhana.
![]()
Pa ovo je pristrasno, ovo napada cijeli jedan gtadjanski ngo Kakav god sektor i dio društva. A sa izrazitim islamistickim radikalnim naglaskom..Klasičnini liberal, libretard i tenderska ljevica.
O tome ja govorim, a vi i dalje meni kontrirajte.
a ti da pričaš nekome o neselektivnom napadanju, to je tek posebna vrsta komedije. svakoga ko se ne slaže sa tobom si izradikalizirao u svojoj glavi, svako ko napiše da hasbara radi svoj posao ili da je medijska mašinerija žestoko upregnuta, računajući i društvene mreže, ti hladno odbaciš i nazivaš zavjerama i potvaranjima cijele grupacije.
ali kada se pak eliminišu ciljevi visokog značaja od strane Mossada i njihovog dugogodišnjeg sveobuhvatnog rada onda ide divljenje.
ali kreiranje narativa, a ne, to ne postoji.
dobro ti je doktor rekao, bolje rečeno prepisao kao terapiju - malo savjesti i zdrave logike.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#63222 Re: IRAN
Realno, ovaj Damir je pismen. Sumir kad krene hiperventilirati (jos ako je pod gasom) ne moze ubosti pravopis taman da mu zivot ovisi o tome. Jos kad navali sa 3-4 posta zaredom, nema tu tacke, zareza, novog reda, nicega... 
- dr_Evil
#63223 Re: IRAN
Mnogo zahvaljujem na upozorenju. Evo da i ja tebe upozorim, treci svjetski rat je na vratima, a bilo ko, ko ne moze dokazati da mu dedo nije bio musliman ce biti tretiran kao zidov u WWII. Ne zaboravi to.
.....
Sad kad smo svi fino napisali ove nase shizofrenije, da zakljucim i dalje da nas Kaja Kallas po zadatku salje na ahiret. Svaku njenu izjavu ili potez treba pazljivo studirati.
-
sumirprimus
#63224 Re: IRAN
Po običaju, ja izradikalizirao a gledaj riejcnika prema meni lično ali i citqvaom jednom narodu i nekaznjeno
Bitno je meni vaspostavit dijagnozu i terapiju, a samo sam korektno primjetio licemjernost u evilovim izjavama gdje se sam izjasnjqva kao drug i komunista, a podrzva najdesnije i najradikalnije stavove islamista na forumu.
Doduse koliko prica o Famoznoj soi, mozda ga je upravo soa.vremenom nahajcala na taj stav ko ce znat.
Griješiš, nema divljenja mosadovim ciljevima. Pogledaj pod prvi dio.
Bitno je meni vaspostavit dijagnozu i terapiju, a samo sam korektno primjetio licemjernost u evilovim izjavama gdje se sam izjasnjqva kao drug i komunista, a podrzva najdesnije i najradikalnije stavove islamista na forumu.
Doduse koliko prica o Famoznoj soi, mozda ga je upravo soa.vremenom nahajcala na taj stav ko ce znat.
Griješiš, nema divljenja mosadovim ciljevima. Pogledaj pod prvi dio.
-
swanfilter
#63225 Re: IRAN
Nego, sta nakon sto poravnaju Iran do temelja i ubiju sve do zadnjeg iz vlasti, a ista se ne urusi?
Jer za osovinu zla samo pad zakletog neprijatelja znaci pobjedu.
Jer za osovinu zla samo pad zakletog neprijatelja znaci pobjedu.