SDA-All about

Bloo
Globalna šefica

#62801 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

izvrsni direktor wrote: 06/06/2021 11:00
Bloo wrote: 06/06/2021 10:57
made_in_sarajevo wrote: 06/06/2021 10:45 srbija je drzava za razliku od nas
Pa dobro, dosta Srbijanaca ne bi složilo. :mrgreen:
Obje države su u kurcu što se dosta stvari tiče, mi u većem zbog vakcina.
Samo zbog vakcina?
Pa gledaj, ako pratiš situaciju u Srbiji i kod njih je sranje u bojama, samo što to nećeš pročitati na klixu. Država pod vodstvom Vucica ide lagatno u totalnu autokratiju, prava radnika se smanjuju kroz usvajanje amandmana zakona i jos puno tih veselja.
Posto je tema SDA, da sad ne elaboriram. :mrgreen:
Naslovnica

#62802 Re: SDA-All about

Post by Naslovnica »

made_in_sarajevo wrote: 06/06/2021 10:45 Dakle srbija je drzava za razliku od nas. Mi dodjemo ko prkno neko, eto mali smo, zanimljivi, daj nam bombonu i mi odemo u stranu sretni. Ti silni cetnici nas nisu ni pokusali ruzno pogledati, od granice sa zvornikom smo dobili dobar dan, molim vas, izvolite, puteve asfaltirane, nove saobracajne znakove, radove na putu sa novim asfaltom, ulaganje u mehanizaciju pa tako ovi sto rade puteve nove mercedesove kamione imaju sa onim kamerama umjesto retrovizora. Sve im radi, milioni ljudi gore dole, svaki posao ima sansu. Vozis prema BG pukle dvije hale boscha ko fis u vitezu. Ali pazi ovo je fabrika fis je trgovina. Gledas sve to, haj bio rat kod nas oni iskoristili da uzmu firme kao i ZG, gradilo se haj. Poslije rata kad je u bosnu prema informacijama doslo oko 10 milijardi pomoci zar nije bilo dovoljno da se preko noci ukljucimo u sirenje gradova, drzave, uzimanja firmi, otvaranje fabrika. Oni jesu uzeli firme, ali trebalo je te firme sacuvati, dati im nesto da budu tu i da ne odu u tursku ili kinu. Ides autoputem tamo aerodrom se radi puko toranj u visinu, ides dalje bahnes im u grad kad ono beograd na vodi ugledas koji je premocan realno, trzni centri, ZELENILO kroz cijeli beograd. Oni u gradu zelenila imaju ko mi na bjelasnici. Najgluplja stvar, guzva na semaforu, policija pod rotacijama se probija izmedju auta do semafora, izadje policajac da ocisti to. Radi guzve takva hica. Kod nas prijavis kradju pa ih cekas da dodju sa kafe.

Svako selo i poljana od granice do beograda radi, zivi, poljoprivreda na svakom metru, mehanizacija, traktori, prskalice. Kod nas od Sarajeva do zvornika imas 100 aktivnih kuca.

Sve ovo serem na temi ovih fasista iz jednog. 30 godina srbi su cetnici, srbi ovo, srbi ono, nama ne daju. Ko ti nije dao da 10 milijardi ulozis u drzavu umjesto u svoje dzepove sto ste stavili. Cak ima.prica da 2 milijarde niko ne zna gdje su od ovih 10. Od sarajeva do zvornika imamo poljana i livada da zivimo od poljoprivrede glat, da imamo krompira, mrkve, paradajza za nas i za izvoz. Traktora neces vidjeti ispred kuce, a ne na polju da radi. Vucic cetnik 1/1 nafata vasu bracu muslimane pa mu napravise beograd na vodi, nafata ih da gurni 3.5 milijarde investicija. Za 30 godina drvo niste zasadili u Sarajevu ili bilo kojem gradu, niste osim donacija nikoga nafatali da ulozi pare, niste se potrudili ni 1sek da odete u jebeni bosch i kazes jebo te srbija hodi kod nas fabriku otvori, niste ni pomislili dati seljacima poljoprivredu, pomoc, otkupe, mehanizaciju pa da mi vucicu kazemo evo ti 500 tona krompira uredu je, javi ako ti treba jos. Ovo malo jada sto imamo gledate da unistite. Nabijate nake namete, kredite samo da bi sebi plate pokrili. Od akciza milijarde opet imate pa samo na plate krhate. Niste u stanju dati kredite, poticaje da strucni ljudi, a ne vasi naprave par fabrika za proizvodnju elektro opreme bubam. Ja moram otici u xy firmu, dici milionski kredit u banci, vracati, jebavati se sa porezom, pdvom, inspekcijama da bi otvorio prkno od proizvodnje i zaposlio 50 ljudi. Tolike milijarde gdje je pomoc privredi da kazete evo made in sarajevo ti se bavis proizvodnjom, treba ti sta 3 masine jel, evo 3 masine i haj stisni prodaj ih ili petljaj nesto.

Upravu je drug_profi, ubiste pricom oni cetnici oni neprijatelji. Oni ti isti cetnici su otisli svjetlosnu godinu ispred nas i ti isti cetnici nas sa osmijehom docekase ko rodjene svoje i daju nam vakcine. Za to vrijeme nasi sultani nece da budi pokusni kunici.

E da vam kaze jos jedan izdajnik, sve sto ste uzeli, 30 godina pljacke svega, unistavanja, sve vam se dabogda vratilo na vama i na vasim najdrazim. Niste vi ni patriote ni bosnjaci, hrvati, srbi, muslimani, pravoslavci, katolici, vi ste kurcine jedne najobicnije, onaj najgori ljudski otpad. Ali docekat ce valjda neka generacija 1998+ da zarade sebi bolji zivot, fabrike, drzavu. Ali prvo morate vi svi crknuti, umrijeti je blaga rijec za vas, pa da ova drzava i nove generacije pocnu disati punim plucima.

Jebo li vam pokusni kunic kompletno porodnicno kriminalno stablo.

Jebat cemo vam mater za sva vremena kad tad, u KS smo poceli, jebat ce vam i Zlatko Miletic mater kad tad jer ce iza njega biti hiljade ljudi, dok ce iza vas stajati zahiragic, asim i zukic
Treba ponavljati na svakoj stranci.
:thumbup:
uglavnomja

#62803 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

made_in_sarajevo wrote: 06/06/2021 10:45 Dakle ...

+1
drug_profi

#62804 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Bloo wrote: 06/06/2021 11:02

Samo zbog vakcina?
Pa gledaj, ako pratiš situaciju u Srbiji i kod njih je sranje u bojama, samo što to nećeš pročitati na klixu. Država pod vodstvom Vucica ide lagatno u totalnu autokratiju, prava radnika se smanjuju kroz usvajanje amandmana zakona i jos puno tih veselja.
Ljudi imaju radna mjesta i nova se otvaraju i to ne za 400 maraka plate. Prava radnika i kad im se derogiraju bice opet bolja nego kod nas gdje ti ni ta takva derogirana niko ne postuje, a ti prijavi gazdu ako smijes i vjerujes da ces brzo naci drugi posao.
drug_profi

#62805 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

uglavnomja wrote: 06/06/2021 11:09
made_in_sarajevo wrote: 06/06/2021 10:45 Dakle ...

+1
Jos jedan. :thumbup:
Uglavnom, kao da sam ja pisao i ni sekunde se ne povlacim od svog posta.
Bloo
Globalna šefica

#62806 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

drug_profi wrote: 06/06/2021 11:10 Ljudi imaju radna mjesta i nova se otvaraju i to ne za 400 maraka plate. Prava radnika i kad im se derogiraju bice opet bolja nego kod nas gdje ti ni ta takva derogirana niko ne postuje, a ti prijavi gazdu ako smijes i vjerujes da ces brzo naci drugi posao.
Joj, druže. Nije tako.
Kao sto rekoh, tema je SDA, pa da ne tusim ovdje.

To sto kazem da je u sRbiji sranje, ne uamnjuje njihovo dobro djelo/vakcinisanje. Ali nema potrebe da stanje u Srbiji slikamo svim nijansama roze.
Objektivno sagledajmo situaciju.
drug_profi

#62807 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Bloo wrote: 06/06/2021 11:15
drug_profi wrote: 06/06/2021 11:10 Ljudi imaju radna mjesta i nova se otvaraju i to ne za 400 maraka plate. Prava radnika i kad im se derogiraju bice opet bolja nego kod nas gdje ti ni ta takva derogirana niko ne postuje, a ti prijavi gazdu ako smijes i vjerujes da ces brzo naci drugi posao.
Joj, druže. Nije tako.
Kao sto rekoh, tema je SDA, pa da ne tusim ovdje.

To sto kazem da je u sRbiji sranje, ne uamnjuje njihovo dobro djelo/vakcinisanje. Ali nema potrebe da stanje u Srbiji slikamo svim nijansama roze.
Objektivno sagledajmo situaciju.
Pa objejtivno, po svakom parametru je bolja od nase.
Sta je kod nas bolje?
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#62808 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

Bloo wrote: 06/06/2021 11:02

Samo zbog vakcina?
Pratim situaciju i upratio sam npr izgradnju autoputeva ( oko 900km izgradjenih) , izgradnju novih pruga (brzi voz za budimpestu npr), vidim ulaganje arapskih kompanija ( nacionalna kompanija Air srbija preko 10 aviona u floti), investicija u beograd na vodi vrijedi preko 3 milijarde eura,. Takodje je primijetno i rapidno povecanje ugleda srbije u evropi i svijetu (rade dobro na lobiranju)..

Tako da, ne bih bas rekao da smo mi samo zbog vakcina u vecem kurcu.

A sto se tice autokratije i prava radnika....cvjetaju nam ruze bas
Bloo
Globalna šefica

#62809 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

drug_profi wrote: 06/06/2021 11:16 Pa objejtivno, po svakom parametru je bolja od nase.
Sta je kod nas bolje?
Ništa, s tim da nas tek čekaju neka sranja vezano za radnička prava što se kod njih priprema...
Nisi me dobro razumio. Sranje u BiH i Srbiji je isto, s tim da oni barem imaju vakcine. Mi imamo 3 nacionalne stranke i 3 debila, oni imaju jednog autokratu.

Da ponovim, nema potrebe da se stanje u Srbiji uljepsava zbog vakcina koje su nam dali.
Nema veze ovo sa spiskom, mi vakvi, oni cetnici...
channel10

#62810 Re: SDA-All about

Post by channel10 »

drug_profi wrote: 06/06/2021 01:34
Bossona wrote: 06/06/2021 01:21
drug_profi wrote: 04/06/2021 22:14

Najzajebaniji igrac nadugo i nadaleko u regionu. Gospodin Vučić (pun respekt i hvala mu) je pokazao da se na graškama uči, da se može vladati i bez podilaženja, da se teritorije mogu osvajati i bez rata....

Lično mislim da je proučio kako danas Njemačka vlada Evropom i da isto želi da uradi sa Srbijom na Balkanu.
Nemam vala ništa naročito protiv ako neće biti pucanja. Naročito nakon tragičnog iskustva sa SDA vladavinama. Ako će nam na Balkanu biti dobro, ili bolje nego prije, zaboli me q. čija je zastava i ko je predsjednik. Da ja mogu glasati u Srbiji, Vučić bi dobijao glasove.
Niko ništa za mene i moju porodicu nije više uradio u zadnjih 25 godina, nego Vučić i građani Srbije u ovoj 2021.

Kome rogovi rastu od ovog posta, šta mu ja mogu.
Ja sam vojnik Armije RBiH, pokušao sam... izdali su nas, jbg.
:shock: :shock:
Da nisi popio kada si ovo pisao,??? ma koliko bio ljut na velizdajničko SDA smeće i Izdajnikobegoviće oni nisu država i njihovo mjesto će biti na veleizdajničkom historijskom smetljištu jer im je tamo mjesto. Ovako izjaviti i podilaziti četničko agresorskoj i dušmanskoj Srbiji i četniku Vučiću, nakon svega što su uradili i rade protiv BiH dok nude vakcine je šokirajuće.
Samo nastavite biti šokirani. Kakav bih ja bio covjek da na gest prijateljstva odgovorim ruznim rjecima? I to nemala stvar. Neko ti u opstem ludilu daje ruku spasa, tebi i porodici. Dok se oni koji od kojih to ocekujes ne mogu ni da snadju sta bi trebalo da rade. Sve i da hoce.
26. marta sam zakopao ratne sjekire i obecao sebi da cu u buduce sa uvazavanjem govoriti o Srbiji i njenom sadasnjem predsjedniku.

I slobodno to mozete komparirati sa onim sto je nama nasa borba dala.

Mozete me i cetnikom nazivati, jebe mi se. Ja znam sta sam.

Ne moram mrziti Srbiju i Vucica da bih bio patriota, ili moram? Mislim kako to funkcionise? Fiksiramo se na nekog neprijatelja i mrzimo ga do smrti, ili sta?
I onda si patriota ili tako nesto?
Pa ti covjece nisi ni skup :D

Salu na stranu, ali ipak mislim da ne mislis tako..
drug_profi

#62811 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Skup?
Sta vise i vece moze biti od spasavanja zivota?
Hiljade zivota bosanaca ce Vucic i gradjani Srbije spasiti.
Dokle ce nam biti rat u glavi?
Volio bih i ja da naprave taj jedan korak da zadovolje nase duse i priznaju da su krivi za rat.

Mozda i to nekad dodje.
channel10

#62812 Re: SDA-All about

Post by channel10 »

drug_profi wrote: 06/06/2021 11:26 Skup?
Sta vise i vece moze biti od spasavanja zivota?
Hiljade zivota bosanaca ce Vucic i gradjani Srbije spasiti.
Dokle ce nam biti rat u glavi?
Volio bih i ja da naprave taj jedan korak da zadovolje nase duse i priznaju da su krivi za rat.

Mozda i to nekad dodje.
A zasto ih spasava?

Zato sto se njihovi gradjani ne zele vakcinisati i shodno tome imaju viska vakcina, pa da ne propadnu. Ne daje on to sto zeli, nego da izvuce bilo kakvu "korist".

A vi sto idete tamo na vakcinaciju, vas treba sve popisati za ne daj Boze u sljedecem ratu jer nema razlike izmedju vas i recimo poglavara kojeg ovdje pljujete. Sve licemjeri 1/1

Fino rece neki dan Nuhanovic, bosnje ce docekati presudu Mladicu u redu za vakcine u BG!

Mislis li da ovo nije Vucic namjerno uradio?
escobar__

#62813 Re: SDA-All about

Post by escobar__ »

Al romantizacija srbije je smiješna... Daleko je ta zemlja od uređenog i društva dobrog za život, ko se kretao malo dalje od Beograda zna o čemu govorim.

Razumijem ogorčenost našom zemljom zbog cjelokupne situacije s vakcinama ali da je srbija takav kvalitet od države i nije baš. Tu u par dkg s nama, jedina im je prednost centralizovana vlada, pa bog otac može radit šta hoće i prosipat se po regionu kao dobročinitelj i ljudina dok pola zemlje živi u bijedi.
Bloo
Globalna šefica

#62814 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

channel10 wrote: 06/06/2021 11:35 A vi sto idete tamo na vakcinaciju, vas treba sve popisati za ne daj Boze u sljedecem ratu jer nema razlike izmedju vas i recimo poglavara kojeg ovdje pljujete.
7 dana
Vjersku, nacionalnu, imunološku mržnju kod kuće širi...i popisuj po mahali.
Point.

#62815 Re: SDA-All about

Post by Point. »

Na profilu mu Drug Tito a vamo riječi hvale za jednog Vučića, koji je pucao po njemu i slao horde vikend četnika da mu orgijaju po glavi. :-)

Žalosno.

Ne vakciniše on građane BiH što ih voli nego što se u Srbiji ne žele vakcinisati u masovnom broju pa ufatio priliku da se pokaže kao lider u regionu i merhametli čovjek. A naivni nasjeli i sad kače slike vuka u ovčijoj koži.
uglavnomja

#62816 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

Point. wrote: 06/06/2021 11:43 Na profilu mu Drug Tito a vamo riječi hvale za jednog Vučića, koji je pucao po njemu i slao horde vikend četnika da mu orgijaju po glavi. :-)

Žalosno.

Ne vakciniše on građane BiH što ih voli nego što se u Srbiji ne žele vakcinisati u masovnom broju pa ufatio priliku da se pokaže kao lider u regionu i merhametli čovjek. A naivni nasjeli i sad kače slike vuka u ovčijoj koži.
jest, jest

a fadil ne vakcinise bosnjake zato sto ih voli :-)

ali im zato svakih 7 dana obeca vakcine :thumbup:

inace posoje zemlje po africi gdje bogati placaju basnoslovno vakcine, mogao je vakcine u avion i brdo dolara ... :zzzz:
Patton44

#62817 Re: SDA-All about

Post by Patton44 »

drug_profi wrote: 06/06/2021 00:50
Novi_Nick wrote: 05/06/2021 22:49
drug_profi wrote: 04/06/2021 22:14

Najzajebaniji igrac nadugo i nadaleko u regionu. Gospodin Vučić (pun respekt i hvala mu) je pokazao da se na graškama uči, da se može vladati i bez podilaženja, da se teritorije mogu osvajati i bez rata....

Lično mislim da je proučio kako danas Njemačka vlada Evropom i da isto želi da uradi sa Srbijom na Balkanu.
Nemam vala ništa naročito protiv ako neće biti pucanja. Naročito nakon tragičnog iskustva sa SDA vladavinama. Ako će nam na Balkanu biti dobro, ili bolje nego prije, zaboli me q. čija je zastava i ko je predsjednik. Da ja mogu glasati u Srbiji, Vučić bi dobijao glasove.
Niko ništa za mene i moju porodicu nije više uradio u zadnjih 25 godina, nego Vučić i građani Srbije u ovoj 2021.

Kome rogovi rastu od ovog posta, šta mu ja mogu.
Ja sam vojnik Armije RBiH, pokušao sam... izdali su nas, jbg.
Nije tebe niko izd'o nego si ti izdao samog sebe zbog materijalizma. Posto te Vucic i Srbija tako fasciniraju razmotri da se preselis u Srbiju i glasas za tvog predsjednika Vucica.

Odjebi.

Evo sta dobijes kad te av av zovne da primis vakcinu protiv Covid19, a daju ti za Velikusrbiju21.
Bloo
Globalna šefica

#62818 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

Point. wrote: 06/06/2021 11:43 Ne vakciniše on građane BiH što ih voli
To niko nije ni tvrdio.
Tuzno je da moramo ici u druge drzave da se vakcinisemo. Hvala ipak tim drzavama, iako im razlozi i nisu humanitarni, sto su nam omogucili da se vakcinisemo.
Bloo
Globalna šefica

#62819 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

Hajmo svi čoporativno na temu o Srbiji...
uglavnomja

#62820 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

razlika izmedju srbije i bh vezano za vakcine, se ogleda u tome sto je srbija narucila prvi dan kad se moglo vakcine sa 3-4 strane, u ogromnim kolicinama

fadil jos uvijek sprema dogovor da potpise pismo o namjeri za nabavku ... jadnih 500 hiljada

i da citiram jedne stranjske novine: pametan lider sa mocnim prijateljima

(odnosi se na vucica, ne na seoskog djilkosa prevaranta i lopova)

posto ne pratim situaciji u srbiji i inace

da li je zabiljezen slucaj da premijer u tehnickom mandatu, optuzen za kradju, korupciju, mito i u krajnjoj liniji za masovno ubistvo, kojem se sudi, i dalje obavlja posao? podjednako neuspjesno kao i prvi dan kad je sjeo u fotelju?

sefica najvece bolnice sa falsifikovanim obrazovanjem :roll:
made_in_sarajevo

#62821 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

Ma ja znao sam ja da vucic ustvari nas cipuje i regrutuje u svoju vojsku :lol: :lol: nista cekat cemo evo fodila i bokira da nas cipuju. Oni samo najkvalitnije ganjaju. Inace jedan UNDP nabavi vakcine za svoje zaposlene u Sarajevu, a jedna federacija ipak ne moze, eto mrze nas svi, unpd je sila svjetska, jaci od federacije, drzave, evrope i svijeta.

Sarajevo-Zvornik je pusto. Saka jada sokolac, vlasenica sto zivi i to je to. Pusto i niko i ne pomislja da zasadi 100 tona krompira jer zna da ce ga dzaba saditi. Na nasoj granici ni dobar dan, ni izvolite jos raskopcan te doceka. Srbija pocinje sa dobar dan, izvolite, hvala. onda dodju poljane i livade. Svaki jebeni metar je obradivo, zasadjeno, radi se. Juce od zvornika od BG sam sreo milion motorista i milion traktora. Tih milion traktora ipak nesto govori.

Korona koja 2 godina jebe cijeli svijet, ali bosnjo ne vjeruje u to. Bosnjo klima glavom na fodila i bokira. Vucic je zlo ipak jer mozes misltii kao drzavnik i drzava su nabavili vakcina da vakcinisu srbiju kompletnu i to duplo da se vakcinisu. Ali sta pricati dalje, mi smo svi pokusni kunici, a ovi sto ne vjeruju i sto cekaju fodila su upravu i jebemo vucicu mater sto je rekao evo ni moja stoka nece, dodjite da ovo iskoristimo sto imamo da ne bacamo dzaba. Inace iste vakcine koje su dosle ko donacija od pokusnih kunica i za koje su se otimali svi redom.

Zivite i dalje eto cetnika na vracama, da smo mi najbolji i da ustvari nas mrze jer nas se boje da cemo svijet osvojiti. Dok mi to mislimo u svakom segmentu zivota, svijet ode dalje, sport ode dalje, elon jebeni musk posalje auto u svemir da pokaze dokle je tehnologija otisla.kod nas mreze nemas cim izadjes iz grada, gradica, sela.

Zivjeli pokusni kunici.

Bloo sto se tice vakcina tema je prava. Druga je stvar sto ce par sda sendvicara okretati pricu kao patton vakcina za veliku srbiju. Kako kaze jedan sto ne vjeruje u nista, a par rodjaka mu umrlo bas od korone. Ja vjerujem u Allaha i mene Allah stiti i to je dovoljno.

Ja sam cekao evo od prvog dana vakcina, pa cekas, pa cekas, pa cekas pa nikad docekati fodila. Kanton Sarajevo koje se na trzistu pita ko Sarajevo u ligi prvaka, uspije zatalasati da dodju vakcine. Fodil ipak stoji na braniku drzave jer nece on biti pokusni kunic. Trebam pustiti da zatvorim firmu na 20-30 dana radi jebene korone jer ovi sto voze drzavu nece kurcem da mrdnu i jos nam se u facu smiju.

U potpisu vucicev vojnik :lol:
suspect_zero

#62822 Re: SDA-All about

Post by suspect_zero »

spinel_ wrote: 06/06/2021 05:15 Emisari kod Vucica :bih:

Image

2 dana kasnije cirkus u Vjecnici

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... ema/254125

Sta kaze "Gospodin Softić je uložio godine truda da sakupi nove dokaze za reviziju presude" :lol:

4 mjeseca pred reviziju pise da postoji vjerovatnoca :lol:
A ispod je i razuman odg advokatice da za istu je potrebno najmanje 2 godine intenzivnog rada
Image
Image

Vala Zvizdić nakon ovoga i ne mora nigdje iz SDA, neka ga neka zajedno pocrkaju.
Jednom SDA-ovac, uvijek SDA-ovac.
smijesni_ste

#62823 Re: SDA-All about

Post by smijesni_ste »

made_in_sarajevo wrote: 06/06/2021 12:01

Zivite i dalje eto cetnika na vracama, da smo mi najbolji i da ustvari nas mrze jer nas se boje da cemo svijet osvojiti. Dok mi to mislimo u svakom segmentu zivota, svijet ode dalje, sport ode dalje, elon jebeni musk posalje auto u svemir da pokaze dokle je tehnologija otisla.kod nas mreze nemas cim izadjes iz grada, gradica, sela.
Ne žive oni ovdje, barem većina, mislim na ove što ti prigovaraju i baljezgaju o Vučiću, Srbiji, četnicima itd

Snašli su se oni davno u svijetu kojeg spominješ...
made_in_sarajevo

#62824 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

Neko ode u svijet po investicije, vakcine, razmjenu robe, a neko ode kod brace muslimana i vrati se sa tonama hurme koje onda prodaju pijacarima.

Ma ipak su ovi prvi zlocesti, spas je u hurmama :lol:
emirolini

#62825 Re: SDA-All about

Post by emirolini »

Promjeniti nazive ulica usranog Alije Izmetbegovica u ulicu Tvrtka Kotromanica! I zasto nema statua ili kipova Bosanskih kraljeva u Sarajevu? Zasto se taj dio proslosti ignorise a postavlja kamenje sa Izmetbegovicevim plagijatima izreka? Jos malo pa ce se i od vjestice izreke postavljati? Mozda da i na stecke urezemo Novaliceve izreke da nismo htjeli biti pokus i kunici. Kako ono Alijna, Bogom se kunemo da sluge biti necemo, a Novaliceva je Asimom se kunemo da pokusni kunici biti necemo?
Post Reply