TREND

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
mala-i

Post by mala-i »

mamica 31 wrote:ove su mi preslatek, a i odgovarale bi mi za moje svakodnevne potreba
:)

http://www.zhef.de/shop/k1/a6622/camper ... 3fbbd6jest da su preskupeeeeeeeeeee :x
joj mamice i ja volim camper...ima u zagrebu i fakat je skup...ali je sve prelijeepo :(
mala-i

Post by mala-i »

a ovo je moja nova želja:

Image
danas

Post by danas »

nebojeplavo wrote:Me like this :-)

Image
me too :) :wink:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Zhaba

Post by Zhaba »

mamica 31 wrote:ove mi se klompe svidjaju :)

http://www.zhef.de/shop/k1/a5970/el_nat ... 3fbbd6jest
:lol: :lol: :lol: :lol:
mamica papucarka

Zhaba wrote:

de ba Zhabo... meni su genijalne :) uz farmerke dusu dale :) jest da su preskupe, tako da ce ih moje oci vidjet samo na netu :D
nego, ja sam totalno van svakih modnih krikova. Meni se ovo nista ne svidja sto danasnje mladez nosi :D
Zhaba

Post by Zhaba »

mamica 31 wrote:
Zhaba wrote:

de ba Zhabo... meni su genijalne :) uz farmerke dusu dale :) jest da su preskupe, tako da ce ih moje oci vidjet samo na netu :D
nego, ja sam totalno van svakih modnih krikova. Meni se ovo nista ne svidja sto danasnje mladez nosi :D
nemoj mi zamjeriti ali fakat su mi smjesna ali ima one na Bas Carsiji...cijena ok i udobne su i punooooo su lijepse :D
mamica papucarka

Zhaba wrote:
mamica 31 wrote:
Zhaba wrote: :lol: :lol: :lol: :lol:
nemoj mi zamjeriti ali fakat su mi smjesna ali ima one na Bas Carsiji...cijena ok i udobne su i punooooo su lijepse :D
znam na koje mislis. Nisu lose.
Nego, ja svaki put hocui da kupim Alibabe, ali me uvijek nesto sprijeci. :oops:
Pearl

Post by Pearl »

mamica 31 wrote:
Zhaba wrote:
mamica 31 wrote: de ba Zhabo... meni su genijalne :) uz farmerke dusu dale :) jest da su preskupe, tako da ce ih moje oci vidjet samo na netu :D
znam na koje mislis. Nisu lose.
Nego, ja svaki put hocui da kupim Alibabe, ali me uvijek nesto sprijeci. :oops:
jesu li "alibabe" "aladinke" ?

ja sam te kupila prije 2 godine i prezadovoljna sam.. a imajuci u vidu cijene obuce u sarajevu i kvalitet istih, mislim da mi se najvise isplati kupiti aladinke u svim mogucim bojama :(:(:(

nisam kupila sandale ima 5 godina :( trend ovih godina mi se nikako ne svidja.. ni ove boje.. sta cu sa tirkiznim cipelicama .. jedino sjesti i plakati,.. slatke su, ali ne vrijede 120+ KM da bih ih jednom obukla :D:D a pete da ne spominjem :D:D

mamice, i ja sam fan ravnog ili malih petica.. stikla moze povremeno, ali brate da je normalna, a ne ove ko sad - spic 10 cm ili one na kaubojkama velike sto se suzavaju.. polomila bih se na njima sad pa sad :D... aladinke su super, cak i ljetne pljuskove izdrzase :D
Pearl

Post by Pearl »

a kupila sam i najobicnije rimljanke (cak se i ne mogu tako nazvati jer nemaju bas puno kaisica - samo potplata i jedna "spaga") kod cike kod begove dzamije.. potpuno ravne i za 10 KM.. malo je reci da sam zadovoljna.. my feet are free as birds :D:D and happy as well :)
mamica papucarka

jedni govore Alibabe, drugi aladinke, a treci simbadke :-)

i ja volim sandalice sa spagom :) ne znam, ali ja sam jos u nekom hipi ili sportskom fazonu :-) :-) :-)
Zhaba

Post by Zhaba »

ah sto se nam naprica Pearlica :D :D ma ja volim bas 8 cm do jedno 12 ako su udobne ali ponekad covjeku treba i nes ravno a ove sto sam kupila na Bas Carsiji sam kupila prije 2 godine i jos uvijek su super :D
mamica papucarka

jebo te pa da se ja popnem na 12 cm bila bih visoka 1m 92 cm :lol:
Zhaba

Post by Zhaba »

mamica 31 wrote:jebo te pa da se ja popnem na 12 cm bila bih visoka 1m 92 cm :lol:
:lol: :lol: pa dobro ja nisam 1,80 m draga :D ja ih mogu bez problema nositi :D
zena21

Post by zena21 »

mamica 31 wrote:jebo te pa da se ja popnem na 12 cm bila bih visoka 1m 92 cm :lol:
BIG MAMA :lol: :lol: :lol:
black

Post by black »

mamica 31 wrote:jedni govore Alibabe, drugi aladinke, a treci simbadke :-)

i ja volim sandalice sa spagom :) ne znam, ali ja sam jos u nekom hipi ili sportskom fazonu :-) :-) :-)
to mama :D pusti ba ove shminka spicoke ovo ono...sve i jedna isto kao da su sa trake sisle... :D
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

mamice draga, mani se tog kompleksa ... ili je akrofobija u pitanju? :D da se natakarim na 12 cm, bila bi 1.87 - pa sta? Sve je to u dure, dok je dragi bar ceperak visi :oops:

Mada sam navikla na stiklu, 12 cm je fakat previsoko - meni je do 10cm taman :D
mamica papucarka

black wrote:
mamica 31 wrote:jedni govore Alibabe, drugi aladinke, a treci simbadke :-)

to mama :D pusti ba ove shminka spicoke ovo ono...sve i jedna isto kao da su sa trake sisle... :D
suti, neki dan obucem dzemper sa rukavima koji se pri dnu sire (odozgo usko, a dole siroko), kad kcerka od prijateljice koja je cetvrti razred osnovne poce prevrtat ocima kako to vise nije moderno :D :D :D Provali me dijete :lol:
mamica papucarka

freak_with_a_laptop wrote:
mamice draga, mani se tog kompleksa ... ili je akrofobija u pitanju? :D da se natakarim na 12 cm, bila bi 1.87 - pa sta? Sve je to u dure, dok je dragi bar ceperak visi :oops:

Mada sam navikla na stiklu, 12 cm je fakat previsoko - meni je do 10cm taman :D
dragi je 2 cm veci od mene :D . tako da sam vece od njega ako se natakarim na stiklice. Mada njemu to ne smeta :D
Pearl

Post by Pearl »

Zhaba wrote:ah sto se nam naprica Pearlica :D :D ma ja volim bas 8 cm do jedno 12 ako su udobne ali ponekad covjeku treba i nes ravno a ove sto sam kupila na Bas Carsiji sam kupila prije 2 godine i jos uvijek su super :D
joj suti... a sto je najgore nasekiram se kad cujem da neko moze u stiklama normalno da hoda :( i ja bih.. al valja vjezbati :)

i sto je najgore, ne moze se u stiklicama za busom trcati.. a ja uvijek kasnim :lol: :lol:
mamica papucarka

Pearl wrote:
Zhaba wrote:ah sto se nam naprica Pearlica :D :D ma ja volim bas 8 cm do jedno 12 ako su udobne ali ponekad covjeku treba i nes ravno a ove sto sam kupila na Bas Carsiji sam kupila prije 2 godine i jos uvijek su super :D
joj suti... a sto je najgore nasekiram se kad cujem da neko moze u stiklama normalno da hoda :( i ja bih.. al valja vjezbati :)

i sto je najgore, ne moze se u stiklicama za busom trcati.. a ja uvijek kasnim :lol: :lol:
moja prijateljica je tako trcala u minjaku i stiklicama. I slomi petu, a na stanici nastane aplauz :D :D :D :D Mozes mislit kako je kuci otisla. :lol:

A ja sam nekada stala u frisak malter na Drveniji :lol: :D
a jednom mi je japanka pukla, pa sam bosa otisla kuci. :D Gleda me neki tip i rece "ma nije tebi lako" :lol:
black

Post by black »

mamica 31 wrote:
Pearl wrote:

moja prijateljica je tako trcala u minjaku i stiklicama. I slomi petu, a na stanici nastane aplauz :D :D :D :D Mozes mislit kako je kuci otisla. :lol:

A ja sam nekada stala u frisak malter na Drveniji :lol: :D
a jednom mi je japanka pukla, pa sam bosa otisla kuci. :D Gleda me neki tip i rece "ma nije tebi lako" :lol:
Image

:oops:
mamica papucarka

:lol:

gledam ljetos kada su pravili cestu kod Alipasine dzamije, nekakva u minjaku i u stiklicama zaglavila na jednoj betonskoj ploci na sred one raskrsnice :lol: Jadna, ne moze ni naprijed ni nazad :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

A nidje junaka da pomogne :oops: :D
Pearl

Post by Pearl »

nebojeplavo wrote:A nidje junaka da pomogne :oops: :D
junaci stajali garant pored i posmatrali... uz dobacivanje "halo dobraaa" :)
Post Reply