Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fashion is something so ugly it has to be changed every 15 minutes but style is something versatile &
in the way you move & in the way you smile &
I'll stress the point
time to blow the joint
expose the pose to keep on your toes.
Tema vam je super! Svidja mi se! Ima li neko vise informacija o mjestima u Sarajevu gdje se takva robica i cipelice mogu kupiti i koliko to kosta (otprilike) . Trenutno me jako zanima gdje mogu kupiti dobre suncane naocale a da pri tome ne moram dati od 350 - 500KM . Unaprijed hvala!!
ja cu se uvijek pitati zasto, od Boga malo zakinutije zhene sto se vanjshtine tiche, ne reklamiraju ovu odjecu. Ova da obuce vrecu od krompira dobro bi izgledala i ona i vreca
ja cu se uvijek pitati zasto, od Boga malo zakinutije zhene sto se vanjshtine tiche, ne reklamiraju ovu odjecu. Ova da obuce vrecu od krompira dobro bi izgledala i ona i vreca
pa ima kompanija koje se furaju na tu pristupacnost obicnim zenama npr Dove to radi umjesto manekenki, nesavrsene, lijepe, normalne zene
al victoria secret ima izgradjen imidz na ovim "savrsenim" zenama, koje su san svakog (hetero) muskarca pa se i dalje drze toga
xygirl wrote:eh sad saian..... nije valjda da nisi skontao zasto
pa i jeste kao na fazon vrece, ali neke dobre vrece i praaavo joj dobro stoji, sto jes jes
al ne kad bi model koji nosi haljinu bio akrep tek tada bi se mogla estetska vrijednost same haljine objektivno procijeniti ovako ja vishe ne znam nista, osim da je cura avion
xygirl wrote:eh sad saian..... nije valjda da nisi skontao zasto
pa i jeste kao na fazon vrece, ali neke dobre vrece i praaavo joj dobro stoji, sto jes jes
al ne kad bi model koji nosi haljinu bio akrep tek tada bi se mogla estetska vrijednost same haljine objektivno procijeniti ovako ja vishe ne znam nista, osim da je cura avion
pa tu tvoju taktiku koriste na vecini modnih revija manekenka je samo vjesalica ovo su ipak modeli moraju biti WOW