joj mamice i ja volim camper...ima u zagrebu i fakat je skup...ali je sve prelijeepomamica 31 wrote:ove su mi preslatek, a i odgovarale bi mi za moje svakodnevne potreba
![]()
http://www.zhef.de/shop/k1/a6622/camper ... 3fbbd6jest da su preskupeeeeeeeeeee
TREND
Moderator: anex
-
mala-i
-
mamica papucarka
-
mamica papucarka
de ba Zhabo... meni su genijalneZhaba wrote:![]()
![]()
![]()
nego, ja sam totalno van svakih modnih krikova. Meni se ovo nista ne svidja sto danasnje mladez nosi
-
Zhaba
nemoj mi zamjeriti ali fakat su mi smjesna ali ima one na Bas Carsiji...cijena ok i udobne su i punooooo su lijepsemamica 31 wrote:de ba Zhabo... meni su genijalneZhaba wrote:![]()
![]()
![]()
uz farmerke dusu dale
jest da su preskupe, tako da ce ih moje oci vidjet samo na netu
![]()
nego, ja sam totalno van svakih modnih krikova. Meni se ovo nista ne svidja sto danasnje mladez nosi
-
mamica papucarka
znam na koje mislis. Nisu lose.Zhaba wrote:nemoj mi zamjeriti ali fakat su mi smjesna ali ima one na Bas Carsiji...cijena ok i udobne su i punooooo su lijepsemamica 31 wrote:de ba Zhabo... meni su genijalneZhaba wrote:![]()
![]()
![]()
uz farmerke dusu dale
![]()
Nego, ja svaki put hocui da kupim Alibabe, ali me uvijek nesto sprijeci.
-
Pearl
jesu li "alibabe" "aladinke" ?mamica 31 wrote:znam na koje mislis. Nisu lose.Zhaba wrote:nemoj mi zamjeriti ali fakat su mi smjesna ali ima one na Bas Carsiji...cijena ok i udobne su i punooooo su lijepsemamica 31 wrote: de ba Zhabo... meni su genijalneuz farmerke dusu dale
![]()
Nego, ja svaki put hocui da kupim Alibabe, ali me uvijek nesto sprijeci.
ja sam te kupila prije 2 godine i prezadovoljna sam.. a imajuci u vidu cijene obuce u sarajevu i kvalitet istih, mislim da mi se najvise isplati kupiti aladinke u svim mogucim bojama
nisam kupila sandale ima 5 godina
mamice, i ja sam fan ravnog ili malih petica.. stikla moze povremeno, ali brate da je normalna, a ne ove ko sad - spic 10 cm ili one na kaubojkama velike sto se suzavaju.. polomila bih se na njima sad pa sad
-
Pearl
a kupila sam i najobicnije rimljanke (cak se i ne mogu tako nazvati jer nemaju bas puno kaisica - samo potplata i jedna "spaga") kod cike kod begove dzamije.. potpuno ravne i za 10 KM.. malo je reci da sam zadovoljna.. my feet are free as birds
:D and happy as well 
-
mamica papucarka
jedni govore Alibabe, drugi aladinke, a treci simbadke
i ja volim sandalice sa spagom
ne znam, ali ja sam jos u nekom hipi ili sportskom fazonu

i ja volim sandalice sa spagom
-
mamica papucarka
jebo te pa da se ja popnem na 12 cm bila bih visoka 1m 92 cm 
- black
to mamamamica 31 wrote:jedni govore Alibabe, drugi aladinke, a treci simbadke![]()
i ja volim sandalice sa spagomne znam, ali ja sam jos u nekom hipi ili sportskom fazonu
![]()
![]()
-
freak_with_a_laptop
mamice draga, mani se tog kompleksa ... ili je akrofobija u pitanju?mamica 31 wrote:jebo te pa da se ja popnem na 12 cm bila bih visoka 1m 92 cm
Mada sam navikla na stiklu, 12 cm je fakat previsoko - meni je do 10cm taman
-
mamica papucarka
suti, neki dan obucem dzemper sa rukavima koji se pri dnu sire (odozgo usko, a dole siroko), kad kcerka od prijateljice koja je cetvrti razred osnovne poce prevrtat ocima kako to vise nije modernoblack wrote:to mamamamica 31 wrote:jedni govore Alibabe, drugi aladinke, a treci simbadke![]()
i ja volim sandalice sa spagomne znam, ali ja sam jos u nekom hipi ili sportskom fazonu
![]()
![]()
pusti ba ove shminka spicoke ovo ono...sve i jedna isto kao da su sa trake sisle...
-
mamica papucarka
dragi je 2 cm veci od menefreak_with_a_laptop wrote:mamice draga, mani se tog kompleksa ... ili je akrofobija u pitanju?mamica 31 wrote:jebo te pa da se ja popnem na 12 cm bila bih visoka 1m 92 cmda se natakarim na 12 cm, bila bi 1.87 - pa sta? Sve je to u dure, dok je dragi bar ceperak visi
![]()
Mada sam navikla na stiklu, 12 cm je fakat previsoko - meni je do 10cm taman
-
Pearl
joj suti... a sto je najgore nasekiram se kad cujem da neko moze u stiklama normalno da hodaZhaba wrote:ah sto se nam naprica Pearlica![]()
ma ja volim bas 8 cm do jedno 12 ako su udobne ali ponekad covjeku treba i nes ravno a ove sto sam kupila na Bas Carsiji sam kupila prije 2 godine i jos uvijek su super
i sto je najgore, ne moze se u stiklicama za busom trcati.. a ja uvijek kasnim
-
mamica papucarka
moja prijateljica je tako trcala u minjaku i stiklicama. I slomi petu, a na stanici nastane aplauzPearl wrote:joj suti... a sto je najgore nasekiram se kad cujem da neko moze u stiklama normalno da hodaZhaba wrote:ah sto se nam naprica Pearlica![]()
ma ja volim bas 8 cm do jedno 12 ako su udobne ali ponekad covjeku treba i nes ravno a ove sto sam kupila na Bas Carsiji sam kupila prije 2 godine i jos uvijek su super
i ja bih.. al valja vjezbati
i sto je najgore, ne moze se u stiklicama za busom trcati.. a ja uvijek kasnim![]()
A ja sam nekada stala u frisak malter na Drveniji
a jednom mi je japanka pukla, pa sam bosa otisla kuci.
- black
mamica 31 wrote:moja prijateljica je tako trcala u minjaku i stiklicama. I slomi petu, a na stanici nastane aplauzPearl wrote:joj suti... a sto je najgore nasekiram se kad cujem da neko moze u stiklama normalno da hodaZhaba wrote:ah sto se nam naprica Pearlica![]()
i ja bih.. al valja vjezbati
i sto je najgore, ne moze se u stiklicama za busom trcati.. a ja uvijek kasnim![]()
![]()
![]()
![]()
Mozes mislit kako je kuci otisla.
![]()
A ja sam nekada stala u frisak malter na Drveniji![]()
![]()
a jednom mi je japanka pukla, pa sam bosa otisla kuci.Gleda me neki tip i rece "ma nije tebi lako"

-
mamica papucarka
gledam ljetos kada su pravili cestu kod Alipasine dzamije, nekakva u minjaku i u stiklicama zaglavila na jednoj betonskoj ploci na sred one raskrsnice
- nebojeplavo
A nidje junaka da pomogne

-
Pearl
junaci stajali garant pored i posmatrali... uz dobacivanje "halo dobraaa"nebojeplavo wrote:A nidje junaka da pomogne![]()