Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bosnian Dragon1 wrote: ↑17/05/2026 11:56
Je li moguce da su ovakve ocjene....
Mene raduje sto su dodali full rotaciju volana, kazu da ce dobro raditi s volanom, za razliku od FH4 i FH5
Ne vidim po cemu iskreno. Koja je razlika u odnosu na FH5 osim mape?
Full rotacija volana je 720 stepeni uživo / irl. U Horizon 6 je 540 što opet nije full.
I da, takve ocjene su moguće. Razlika u tome je što nova igra u serijalu donosi QoL updejte kao i Japan koji community čeka više od deceniju može se reći, tako da za očekivati je da će se prodati kao nikad do sada.
Prijašnje Horizon igre, počev od 3 su uvijek imale visoke ocjene, ali nikad kao ovaj put.
Samim time nakon 6-7 godina kada se počne šuškati o Horizon 7, će morati dobro razmisliti koju lokaciju uzeti jer im je Japan trenutno magnum opus. Čak ni Škotska iz Horizon 4 ne može da priđe Japanu i na pažnju na detalje koje su pridonijeli u Horizon 6.
Tabakmalac wrote: ↑17/05/2026 13:37
Full rotacija volana je 720 stepeni uživo / irl. U Horizon 6 je 540 što opet nije full.
I da, takve ocjene su moguće. Razlika u tome je što nova igra u serijalu donosi QoL updejte kao i Japan koji community čeka više od deceniju može se reći, tako da za očekivati je da će se prodati kao nikad do sada.
Prijašnje Horizon igre, počev od 3 su uvijek imale visoke ocjene, ali nikad kao ovaj put.
Samim time nakon 6-7 godina kada se počne šuškati o Horizon 7, će morati dobro razmisliti koju lokaciju uzeti jer im je Japan trenutno magnum opus. Čak ni Škotska iz Horizon 4 ne može da priđe Japanu i na pažnju na detalje koje su pridonijeli u Horizon 6.
Cuj 540 stepeni, i fh4 je toliko imao , a rekose da ce volani raditi dobro na fh6, ostaje znaci da se vidi. Ja na fh4 nikako nisam mogao nastimat svoj g29 pa sam odustao, na fh5 vjerovatno isto stanje....
Ja nikada nisam vidio da je od vodećih web stranica za recenzije u gaming indrustriji i šire imao neki baš slab review igre koje treba izaći za sve platforme.
Ali ovo bi mogao biti jedan od vodećih razloga, jer svako od njih dobije pristupni ključ još nedovršenoj igri. Već odavno dobro isproban marketinški trik, ili više pritisak da bi eksiviralo traženje nedostataka nepoliranog prizvida. Što bi ipak bilo poželjnije jer uvijek je tu moguć i namjeran propust zbog rokova za koje su developeri manje odgovorni, jer nadređeni iznad njih ipak znaju da tržište ne trpi da uložen niovac u mearketing ne trpi opciju da se prizvod ne isporuči na vrijeme. Doduše, sada je i postala ustaljena praska da igrači mogu već u ranoj fazi razvoja igre učestvovati kao "investori" tako što urade pre-purchase i ostanu jaki pri vjerovanju da neće morati čekati duži period, jer svako od njih želi biti među prvima koji su zaigrali nešto što će kasnije pretrpiti preinake u formi patcheva koji dolaze peridično.
Strict NDAs: Non-disclosure agreements prevent early playtesters from sharing negative experiences.