Mene raduje sto su dodali full rotaciju volana, kazu da ce dobro raditi s volanom, za razliku od FH4 i FH5

Moderator: Benq

Ne vidim po cemu iskreno. Koja je razlika u odnosu na FH5 osim mape?Bosnian Dragon1 wrote: ↑17/05/2026 11:56 Je li moguce da su ovakve ocjene....
Mene raduje sto su dodali full rotaciju volana, kazu da ce dobro raditi s volanom, za razliku od FH4 i FH5
![]()
Cuj 540 stepeni, i fh4 je toliko imao , a rekose da ce volani raditi dobro na fh6, ostaje znaci da se vidi. Ja na fh4 nikako nisam mogao nastimat svoj g29 pa sam odustao, na fh5 vjerovatno isto stanje....Tabakmalac wrote: ↑17/05/2026 13:37 Full rotacija volana je 720 stepeni uživo / irl. U Horizon 6 je 540 što opet nije full.
I da, takve ocjene su moguće. Razlika u tome je što nova igra u serijalu donosi QoL updejte kao i Japan koji community čeka više od deceniju može se reći, tako da za očekivati je da će se prodati kao nikad do sada.
Prijašnje Horizon igre, počev od 3 su uvijek imale visoke ocjene, ali nikad kao ovaj put.
Samim time nakon 6-7 godina kada se počne šuškati o Horizon 7, će morati dobro razmisliti koju lokaciju uzeti jer im je Japan trenutno magnum opus. Čak ni Škotska iz Horizon 4 ne može da priđe Japanu i na pažnju na detalje koje su pridonijeli u Horizon 6.
Strict NDAs: Non-disclosure agreements prevent early playtesters from sharing negative experiences.
Racing igra smjestena u Japanu = 10, tako nekako ide logika tih recenzijaBosnian Dragon1 wrote: ↑17/05/2026 11:56 Je li moguce da su ovakve ocjene....
![]()