Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

drug_profi

#53001 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

Bobi wrote: 15/12/2025 15:06 Slaven kupi glasove od bošnjačkog kandidata SDA :D. Tačka kraj.
Osim ako Seka ne bude kandidat. Onda je Slaven popušio po direktivi.
SmokingMan

#53002 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SmokingMan »

Čuj "Prošnjak". :lol: :thumbup: :mrgreen:
svi u napad

#53003 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by svi u napad »

HD_2015 wrote: 15/12/2025 11:25
svi u napad wrote: 15/12/2025 10:28 Ne mogu da vjerujem koliko smo izbuseni od strane susjeda i komsija i kako u Bosni i nakon 30 godina nije stvorena neka platforma i stranka koja ima za cilj ocuvanje i jacanje drzave BiH.
Slabo društvo.

U svakoj sferi života, društvo mora da izrodi kritičnu masu sposobnih pojedinaca ako misli napredovati. Naše društvo konstantno gubi ljude, ne vrednuju se rezultati već politička, porodična pripadnost i poslušnost.

Mislim da smo propustili priliku.
Slazem se u potpunosti sa tvojom konstatacijom. :thumbup: :izet:
moimoi

#53004 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by moimoi »

dr_Evil wrote: 15/12/2025 15:02
moimoi wrote: 15/12/2025 15:00 Nope. Ne kontate da se ovim daje opravdanje za smitovu odluku koja ce uslijediti.
Evo nek vam sarafina, dijete koje je odraslo na zapadu i zna kako oni razmisljaju, kaze je li ovo bio pametan potez ili ne :D Mozda i ona konacno shvati koja je uloga df-a :D
:thumbup:

Pocela si pratiti masone znaci :D
Masone, rotsilde etc . :D
LSD

#53005 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

Prpa.ba wrote: 15/12/2025 15:03 Sto jest jest, izbor Komsica 1993. je natjerao krscanski zivalj na samoodbranu i proglasenje zlocinacke tvorevine tzv. HZHB.

U roblju kod krilnika Covica zavrsavali su samo oni za koje se pouzdano ustanovilo da su glasali za Komsica 1993.

Ostali su uzivali sve benefite europskih krscanskih vrijednosti.

:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
talijan97

#53006 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by talijan97 »

Pisi propalo ako se Kakir kandiduje i trojka ponudi prihvatljivu opciju.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#53007 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

dr_Evil wrote: 15/12/2025 15:01
JoseMujica wrote: 15/12/2025 14:54
dr_Evil wrote: 15/12/2025 14:49

Ko ce pohvatati sve te nadimke :D ok, sad znam, fala :D

Teorija je sad to, i Komso je dosta glasova odvukao od tog nekog malo vise lijevog spektra, jos uvijek odvlaci. Isto tako je odvukao i Baketu dio glasova desnih radikala. Rekao bih da je to iz supljeg u prazno. Znaju oni to. Znam dosta ljudi koji su glasali za SDP, a zaokruzili KOmsica za predsjednistvo. Licno mislim da ti nisu u glavi nacisto - ali definitivno branim njihovo pravo izbora :D
poanta i jeste pravo izbora :thumbup:

i to je srž priče o bilo kakvom građanstvu i jednakosti....ko god je protiv, a priča o građanskim vrijednostima, onda laže ko pas

istog sam mišljenja da će Slaven pokupiti glasove Don Neonku i dati prednost Rumenku u utci za B stolicu

utoliko su mi Trojkine reakcije na Slavenovu kandidaturu šokantnije...jednostavno ne mogu da vjerujem u kojem su filmu ove budale, da rade protiv svog čovjeka, tj. protiv sebe, a za Dragana Čirilicu :facepalm:
Rekoh ti, ne znam ko sta radi, ali sam siguran da je Slaven projekt od kojeg ce nas na kraju zabolit glava, trojanski konj ili kukavicje jaje. Helem, toliko sam siguran da mogu se okladit u janjca, cak i po ovim cijenama :D

Sto se tice KOnakovica - ne znam sta radi, osim ako je Trojka imala spremnog kandidata. A ne treba zaboravit da je NS imala kandidata iz reda hrvatskog etnicko korpusa i ranije. Vrijeme ce pokazati i otkriti sta Konakovic radi sa ovim. Za sada jedino sta imamo da koristimo je predratnu, ratnu i postratnu povezanost bosnjackih i hrvatskih elita, prvenstveno SDA I HDZ, te moguce financijske veze Dragana i Nerke.

Ali sve je to nista - dok ne dodje haber odozgo, a mislim da je dosao, i da nam se crno pise. U medjuvremenu se raspravljamo o Slavenu, kao da je to neka toboze vazna tema i vazan lik. Okupirani smo nebitnim stvarima uvijek, cesto sam prije isticao kako nam bace kost oko toga koliko su dnevnice, plate i puni nalozi, dok onu uzimaju milione od tendera.

Najoptimalnija opcija je da je Slaven kost oko koje treba da se glodjemo, dok je najgora ova koju zastupam da je Slaven projekt izmjene BiH u federaciju nacija.
da ti kažem nešto...za janjca sam vazda mušterija...jebo i Slavena i politiku :lol:
DonieBrasco

#53008 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DonieBrasco »

U narednim danima ocekujem Šmita i šamarcinu realnosti bosnjacima, ovaj potez Sdfa sa Kovacevicem ce nas kostati.

Sad su mu dali sve razloge da udovolji Covicu i Zagreb.
No Mind

#53009 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by No Mind »

I jopet... Schmidt ne moze mijenjati ustav, napravio bi on to davno da moze, ali potpisivanje sopstvene palestinizacije tj. "uskladjivanje gradjanskog i etnickog principa" je nazalost realna opcija.
JoseMujica

#53010 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

DonieBrasco wrote: 15/12/2025 15:17 U narednim danima ocekujem Šmita i šamarcinu realnosti bosnjacima, ovaj potez Sdfa sa Kovacevicem ce nas kostati.

de ba ne lupajte gluposti...Slaven Kovačević ne krši niti Ustav, a niti jedan jedini važeći zakon u BiH

ne mogu da vjerujem da još pušite taj spin da postoje Prošnjački i Rvacki članovi :-)

pročitajte Ustav i Izborni zakon, btw. koji je sam HDZ pisao i po kojem je čak i Čirilica biran u Precedništvo...tada im je naravno valjao :izet:
dr_Evil

#53011 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

DonieBrasco wrote: 15/12/2025 15:17 U narednim danima ocekujem Šmita i šamarcinu realnosti bosnjacima, ovaj potez Sdfa sa Kovacevicem ce nas kostati.

Ja ne ocekujem u narednim danima, nego kroz godinu :D

Ne djeluje se tako ocigledno i naglo u politici jer takvo sto bi izazvalo bunt. Dobro, sad kako ovo pisem sam sebi kontam mozda to i jeste cilj, nova Gori Vatra sto bi rekao Komso :D

E sad pricamo... nove teorije :D

Ali... ipak kroz godinu :)
Haris.ba

#53012 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Haris.ba »

Kako ce kostati?

Napravice izborni kako Covke zeli? Jazuk.

Nista se nece desiti.
dr_Evil wrote: 15/12/2025 15:25

Tada se Slaven vec biti clan predsjednistva, a Schmit ko zna gdje.
JoseMujica

#53013 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

a čisto da vam uljepšan dan...uz radioaktivni otpad dobili smo još jednu čestitku za kooperativnost :evil:

Image

izgleda da kad ga primiš nema vađenja...džaba i mrdanje guzovima :lol:
dr_Evil

#53014 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Haris.ba wrote: 15/12/2025 15:25

Kako ce kostati?

Napravice izborni kako Covke zeli? Jazuk.

Nista se nece desiti.
dr_Evil wrote: 15/12/2025 15:25

Tada se Slaven vec biti clan predsjednistva, a Schmit ko zna gdje.
Ili ti ga ono bosnjacko daj meni sad, a sutra je nova nafaka :D
Danguba

#53015 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

Bobi wrote: 15/12/2025 15:06 Slaven kupi glasove od bošnjačkog kandidata SDA :D. Tačka kraj.
A gdje su glasovi Hrvata koji su multi-kulti i koji su kontra HNSa i HDZa?
Ja kako vidim ovdje na forumu da ih ima podosta. :D
JoseMujica

#53016 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

Danguba wrote: 15/12/2025 15:28
A gdje su glasovi Hrvata koji su multi-kulti i koji su kontra HNSa i HDZa?
Ja kako vidim ovdje na forumu da ih ima podosta. :D
čuj đe :shock:

pa u Švrakinom :lol:
Rejhana

#53017 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Rejhana »

dr_Evil wrote: 15/12/2025 09:08 I nemojte reci da nam sumir nije govorio na vakat :D

https://thebosniatimes.ba/100205/cioni ... muslimani/

Još gore su se ponijela ulema i vrhuška Islamske zajednice u postkomunističkom periodu, jer se nikad sušitnski nije odredila prema selefizmu kao novom radiklanom religijskom trendu koji vrlo subverzivno djeluje u odnosu na tradicionalne islamskevrijednosti, dok je istovremeno rehabilitirala kolaboracioniste sa komunizmom. Tako je nedavno odata najveća počast Hamdiji Čemerliću (tezkiretnama), koju su iskazala dvojica ideologa IZ-e, HilmoNeimarlija i Enes Karić, za njegov doprinos razvoju zajednice.

Gle paradoksa da se na Čemerlića poziva autorica spomenutog teksta kad kaže da je u Jugoslaviji bilo zabranjeno nošenje mahrame muslimankama. Autorica je u pravu, jer je taj zakon/ukaz, potpisao upravo Čemerlić kao ministar pravde. Da bi paradoks bio veći treba napomenuti da je Čemerlić bio ministar samo jedan dan, dakle samo onoliko koliko je bilo potrebno da potpiše taj zakon. Nikad niko neće saznati niti iskazati kakvo je nasilje počinjeno nad muslimankam u vrijeme prisilne komunističke emancipacije.

Znala sam da je Latić debil, ali da je ovoliki debil to se nisam nadala. Debil na kub.

Čuj "prisilna komunistička emancipacija", ahahahahaha. :lol:

Mora malo da se uliže Poglavniku u Zagrebu.

Inače cijeli tekst nije vrijedan čitanja, zbrda zdola, ko i pamet mu.
dr_Evil

#53018 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Rejhana wrote: 15/12/2025 15:31
dr_Evil wrote: 15/12/2025 09:08 I nemojte reci da nam sumir nije govorio na vakat :D

https://thebosniatimes.ba/100205/cioni ... muslimani/

Još gore su se ponijela ulema i vrhuška Islamske zajednice u postkomunističkom periodu, jer se nikad sušitnski nije odredila prema selefizmu kao novom radiklanom religijskom trendu koji vrlo subverzivno djeluje u odnosu na tradicionalne islamskevrijednosti, dok je istovremeno rehabilitirala kolaboracioniste sa komunizmom. Tako je nedavno odata najveća počast Hamdiji Čemerliću (tezkiretnama), koju su iskazala dvojica ideologa IZ-e, HilmoNeimarlija i Enes Karić, za njegov doprinos razvoju zajednice.

Gle paradoksa da se na Čemerlića poziva autorica spomenutog teksta kad kaže da je u Jugoslaviji bilo zabranjeno nošenje mahrame muslimankama. Autorica je u pravu, jer je taj zakon/ukaz, potpisao upravo Čemerlić kao ministar pravde. Da bi paradoks bio veći treba napomenuti da je Čemerlić bio ministar samo jedan dan, dakle samo onoliko koliko je bilo potrebno da potpiše taj zakon. Nikad niko neće saznati niti iskazati kakvo je nasilje počinjeno nad muslimankam u vrijeme prisilne komunističke emancipacije.

Znala sam da je Latić debil, ali da je ovoliki debil to se nisam nadala. Debil na kub.

Čuj "prisilna komunistička emancipacija", ahahahahaha. :lol:

Mora malo da se uliže Poglavniku u Zagrebu.

Inače cijeli tekst nije vrijedan čitanja, zbrda zdola, ko i pamet mu.
Pa sta ocekujes od mladomuslimana nego da pise takve izjave :D Nece reci da je Jugoslavija dzabe odskolovala i njega i brata mu, i jos da mu pri tome nije cupala zube.

Na stranu ideologija preko koje se ne moze preci - izvadio je par poveznica vrijednih spomena o autoru i listu. I plasirao ih onako kako pobornici teorija zavjere vole, a ja sam odlucio postati jedan :D

Od sad pa na dalje i ubuduce pricam na mobitel preko zvucnika, i to u busu, da mi ne sprzi mozak :D
Rejhana

#53019 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Rejhana »

JoseMujica wrote: 15/12/2025 10:00 HDZ i NiP u isti čmarni kolutić pušu....neprejebivo samopotapanje hrvatskog cvijeća iz naše male Kasabe :kiss:

neka reinkarnacija Ademage mešića žurno sazove press, da malo maše papirima...nije odavno :lol:

:lol: :lol: :lol:

Image
DaysleepeR

#53020 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Razočarani glasači Denisa Bečirevića su dobili savršenog kandidata u Slavenu Kovačeviću.
video

#53021 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by video »

Pa cekaj, kako sad ovaj jopet hrvat, zar on nije tuzio drzavu sto se ne moze kao ostali kandidovati za preCjenistvo :?

Wtf???
JoseMujica

#53022 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

Rejhana wrote: 15/12/2025 15:38
JoseMujica wrote: 15/12/2025 10:00 HDZ i NiP u isti čmarni kolutić pušu....neprejebivo samopotapanje hrvatskog cvijeća iz naše male Kasabe :kiss:

neka reinkarnacija Ademage mešića žurno sazove press, da malo maše papirima...nije odavno :lol:

:lol: :lol: :lol:

Image
uh dvije marke....baš politički trash :roll:

žao mi što mi Ademaga i na pamet pade :skoljka:
Last edited by JoseMujica on 15/12/2025 15:46, edited 2 times in total.
JoseMujica

#53023 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

video wrote: 15/12/2025 15:41 Pa cekaj, kako sad ovaj jopet hrvat, zar on nije tuzio drzavu sto se ne moze kao ostali kandidovati za preCjenistvo :?

Wtf???
da i HDZ, odnosno Hrvatska, uvjeravala sud u Strazburu da je Slaven Hrvat :lol:
video

#53024 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by video »

JoseMujica wrote: 15/12/2025 15:43
video wrote: 15/12/2025 15:41 Pa cekaj, kako sad ovaj jopet hrvat, zar on nije tuzio drzavu sto se ne moze kao ostali kandidovati za preCjenistvo :?

Wtf???
da i HDZ uvjeravao sud u Strazburu da je Slaven Hrvat :lol:
Pa u cemu je onda ovdje fora?
Je li se to i komso odlucio javno sprdati sa drzavom
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#53025 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Bobi »

Image
Post Reply