LSD wrote: ↑15/12/2025 14:39
no_sekirli wrote: ↑15/12/2025 14:34
LSD wrote: ↑15/12/2025 13:00
Nije on glup, vec botovi Trojke zele Draganceta Cirilicara svog koalicionog parnera u vlasti. Slaven ce ga ugroziti na izborima, pa ga zato pljuju.
Cuj sta glasac ima od Slavena Kovacevica

a nece da se pita sta glasac ima od Dragana Covica ili nekog separatiste iz HDZa ? necemo sad o tome
Na koji način će Kovačević ugroziti Dragančeta na izborima? Tako što će možda uzeti mjesto u Predsjedništvu koji Dragan svakako nema već 8 godina u kontinuitetu? Stvarno ne kontam.
Ne nuzno Covica....zato i napisah "ili nekog separatistu iz HDZa "
Ugrozava HDZ-ovu stolicu u predsjednistvu...nece zasjeti na tu poziciju jos jedan separatista iz manjinskog naroda.
Tokmaci iz hrvatskog pucanstva nikako da skontaju zasto im bosnjaci biraju predstavnika

nije to samo sto su manjima, pa ne mogu sami...to je samo posljedica njihove separatisticke politike koju provode u zagrljaju sa srbima. Nikad nisu iznjedrili neku alternativu Covicevim kriminalcima, a 30 godina je proslo od rata.
E zato ce raja radije birati ublehase poput Komsica ili Kovacevica, taman da su od gowana.
Ja smatram da je ovo čista voda na Čovićev odnosno HDZ mlin.
Ne kandidaturom Kovačevića, jer ako ima pravo, obraz i Zakon na svojoj strani, neka se svatko kandidira. To mi nije problem.
Problem je to što je ovo apsolutno prerano objavljeno, i kao što sam već napisao, ničim izazvano. Nikakve potrebe nije bilo objavljivati bilo kakve personalne kandidature.
Sad HDZ, Čović, Plenković Dodik, Orban, Kunta i Panta imaju materijala o čemu pričati i na šta skretati fokus. Znači, ovo sve što smo do sada čitali je kamilica, šta će biti, i to mjesecima.
Drugo, frajer kao i DF svjesno riskiraju diskvalifikaciju zbog neke izjave, a budimo realni, razdoblje do izbora je dovoljno vremena u kojem Kovačević može izjaviti, napisati ili biti snimlljen da kaže nešto što će ga dan prije izora možda koštati kandidature.
Treće i najvažnije, homogenizacija HDZ glasova slijedi, pa tako i ona "opozicija" HNSa postaje besmislena, a HDZ će sebi osigurati svaki glas birača koji može glasati, tako da ovo malo opozicije HDZa šta je bilo u hrvatskom narodu, više neće postojati.