Osim ako Seka ne bude kandidat. Onda je Slaven popušio po direktivi.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- drug_profi
- SmokingMan
#53002 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Čuj "Prošnjak".

-
svi u napad
#53003 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Slazem se u potpunosti sa tvojom konstatacijom.HD_2015 wrote: ↑15/12/2025 11:25Slabo društvo.svi u napad wrote: ↑15/12/2025 10:28 Ne mogu da vjerujem koliko smo izbuseni od strane susjeda i komsija i kako u Bosni i nakon 30 godina nije stvorena neka platforma i stranka koja ima za cilj ocuvanje i jacanje drzave BiH.
U svakoj sferi života, društvo mora da izrodi kritičnu masu sposobnih pojedinaca ako misli napredovati. Naše društvo konstantno gubi ljude, ne vrednuju se rezultati već politička, porodična pripadnost i poslušnost.
Mislim da smo propustili priliku.
-
moimoi
#53004 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
LSD
#53005 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Prpa.ba wrote: ↑15/12/2025 15:03 Sto jest jest, izbor Komsica 1993. je natjerao krscanski zivalj na samoodbranu i proglasenje zlocinacke tvorevine tzv. HZHB.
U roblju kod krilnika Covica zavrsavali su samo oni za koje se pouzdano ustanovilo da su glasali za Komsica 1993.
Ostali su uzivali sve benefite europskih krscanskih vrijednosti.
![]()
-
talijan97
#53006 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pisi propalo ako se Kakir kandiduje i trojka ponudi prihvatljivu opciju.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#53007 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
da ti kažem nešto...za janjca sam vazda mušterija...jebo i Slavena i politikudr_Evil wrote: ↑15/12/2025 15:01Rekoh ti, ne znam ko sta radi, ali sam siguran da je Slaven projekt od kojeg ce nas na kraju zabolit glava, trojanski konj ili kukavicje jaje. Helem, toliko sam siguran da mogu se okladit u janjca, cak i po ovim cijenamaJoseMujica wrote: ↑15/12/2025 14:54poanta i jeste pravo izboradr_Evil wrote: ↑15/12/2025 14:49
Ko ce pohvatati sve te nadimkeok, sad znam, fala
![]()
Teorija je sad to, i Komso je dosta glasova odvukao od tog nekog malo vise lijevog spektra, jos uvijek odvlaci. Isto tako je odvukao i Baketu dio glasova desnih radikala. Rekao bih da je to iz supljeg u prazno. Znaju oni to. Znam dosta ljudi koji su glasali za SDP, a zaokruzili KOmsica za predsjednistvo. Licno mislim da ti nisu u glavi nacisto - ali definitivno branim njihovo pravo izbora![]()
![]()
i to je srž priče o bilo kakvom građanstvu i jednakosti....ko god je protiv, a priča o građanskim vrijednostima, onda laže ko pas
istog sam mišljenja da će Slaven pokupiti glasove Don Neonku i dati prednost Rumenku u utci za B stolicu
utoliko su mi Trojkine reakcije na Slavenovu kandidaturu šokantnije...jednostavno ne mogu da vjerujem u kojem su filmu ove budale, da rade protiv svog čovjeka, tj. protiv sebe, a za Dragana Čirilicu![]()
![]()
Sto se tice KOnakovica - ne znam sta radi, osim ako je Trojka imala spremnog kandidata. A ne treba zaboravit da je NS imala kandidata iz reda hrvatskog etnicko korpusa i ranije. Vrijeme ce pokazati i otkriti sta Konakovic radi sa ovim. Za sada jedino sta imamo da koristimo je predratnu, ratnu i postratnu povezanost bosnjackih i hrvatskih elita, prvenstveno SDA I HDZ, te moguce financijske veze Dragana i Nerke.
Ali sve je to nista - dok ne dodje haber odozgo, a mislim da je dosao, i da nam se crno pise. U medjuvremenu se raspravljamo o Slavenu, kao da je to neka toboze vazna tema i vazan lik. Okupirani smo nebitnim stvarima uvijek, cesto sam prije isticao kako nam bace kost oko toga koliko su dnevnice, plate i puni nalozi, dok onu uzimaju milione od tendera.
Najoptimalnija opcija je da je Slaven kost oko koje treba da se glodjemo, dok je najgora ova koju zastupam da je Slaven projekt izmjene BiH u federaciju nacija.
-
DonieBrasco
#53008 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
U narednim danima ocekujem Šmita i šamarcinu realnosti bosnjacima, ovaj potez Sdfa sa Kovacevicem ce nas kostati.
Sad su mu dali sve razloge da udovolji Covicu i Zagreb.
- No Mind
#53009 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I jopet... Schmidt ne moze mijenjati ustav, napravio bi on to davno da moze, ali potpisivanje sopstvene palestinizacije tj. "uskladjivanje gradjanskog i etnickog principa" je nazalost realna opcija.
- JoseMujica
#53010 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
de ba ne lupajte gluposti...Slaven Kovačević ne krši niti Ustav, a niti jedan jedini važeći zakon u BiHDonieBrasco wrote: ↑15/12/2025 15:17 U narednim danima ocekujem Šmita i šamarcinu realnosti bosnjacima, ovaj potez Sdfa sa Kovacevicem ce nas kostati.
ne mogu da vjerujem da još pušite taj spin da postoje Prošnjački i Rvacki članovi
pročitajte Ustav i Izborni zakon, btw. koji je sam HDZ pisao i po kojem je čak i Čirilica biran u Precedništvo...tada im je naravno valjao
- dr_Evil
#53011 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja ne ocekujem u narednim danima, nego kroz godinuDonieBrasco wrote: ↑15/12/2025 15:17 U narednim danima ocekujem Šmita i šamarcinu realnosti bosnjacima, ovaj potez Sdfa sa Kovacevicem ce nas kostati.
Ne djeluje se tako ocigledno i naglo u politici jer takvo sto bi izazvalo bunt. Dobro, sad kako ovo pisem sam sebi kontam mozda to i jeste cilj, nova Gori Vatra sto bi rekao Komso
E sad pricamo... nove teorije
Ali... ipak kroz godinu
- Haris.ba
#53012 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kako ce kostati?DonieBrasco wrote: ↑15/12/2025 15:17 U narednim danima ocekujem Šmita i šamarcinu realnosti bosnjacima, ovaj potez Sdfa sa Kovacevicem ce nas kostati.
Napravice izborni kako Covke zeli? Jazuk.
Nista se nece desiti.
Tada se Slaven vec biti clan predsjednistva, a Schmit ko zna gdje.
- JoseMujica
#53013 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
a čisto da vam uljepšan dan...uz radioaktivni otpad dobili smo još jednu čestitku za kooperativnost

izgleda da kad ga primiš nema vađenja...džaba i mrdanje guzovima
izgleda da kad ga primiš nema vađenja...džaba i mrdanje guzovima
- dr_Evil
#53014 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ili ti ga ono bosnjacko daj meni sad, a sutra je nova nafakaHaris.ba wrote: ↑15/12/2025 15:25Kako ce kostati?DonieBrasco wrote: ↑15/12/2025 15:17 U narednim danima ocekujem Šmita i šamarcinu realnosti bosnjacima, ovaj potez Sdfa sa Kovacevicem ce nas kostati.
Napravice izborni kako Covke zeli? Jazuk.
Nista se nece desiti.
Tada se Slaven vec biti clan predsjednistva, a Schmit ko zna gdje.
- Danguba
- JoseMujica
- Rejhana
#53017 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
dr_Evil wrote: ↑15/12/2025 09:08 I nemojte reci da nam sumir nije govorio na vakat![]()
https://thebosniatimes.ba/100205/cioni ... muslimani/
Još gore su se ponijela ulema i vrhuška Islamske zajednice u postkomunističkom periodu, jer se nikad sušitnski nije odredila prema selefizmu kao novom radiklanom religijskom trendu koji vrlo subverzivno djeluje u odnosu na tradicionalne islamskevrijednosti, dok je istovremeno rehabilitirala kolaboracioniste sa komunizmom. Tako je nedavno odata najveća počast Hamdiji Čemerliću (tezkiretnama), koju su iskazala dvojica ideologa IZ-e, HilmoNeimarlija i Enes Karić, za njegov doprinos razvoju zajednice.
Gle paradoksa da se na Čemerlića poziva autorica spomenutog teksta kad kaže da je u Jugoslaviji bilo zabranjeno nošenje mahrame muslimankama. Autorica je u pravu, jer je taj zakon/ukaz, potpisao upravo Čemerlić kao ministar pravde. Da bi paradoks bio veći treba napomenuti da je Čemerlić bio ministar samo jedan dan, dakle samo onoliko koliko je bilo potrebno da potpiše taj zakon. Nikad niko neće saznati niti iskazati kakvo je nasilje počinjeno nad muslimankam u vrijeme prisilne komunističke emancipacije.
Znala sam da je Latić debil, ali da je ovoliki debil to se nisam nadala. Debil na kub.
Čuj "prisilna komunistička emancipacija", ahahahahaha.
Mora malo da se uliže Poglavniku u Zagrebu.
Inače cijeli tekst nije vrijedan čitanja, zbrda zdola, ko i pamet mu.
- dr_Evil
#53018 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa sta ocekujes od mladomuslimana nego da pise takve izjaveRejhana wrote: ↑15/12/2025 15:31dr_Evil wrote: ↑15/12/2025 09:08 I nemojte reci da nam sumir nije govorio na vakat![]()
https://thebosniatimes.ba/100205/cioni ... muslimani/
Još gore su se ponijela ulema i vrhuška Islamske zajednice u postkomunističkom periodu, jer se nikad sušitnski nije odredila prema selefizmu kao novom radiklanom religijskom trendu koji vrlo subverzivno djeluje u odnosu na tradicionalne islamskevrijednosti, dok je istovremeno rehabilitirala kolaboracioniste sa komunizmom. Tako je nedavno odata najveća počast Hamdiji Čemerliću (tezkiretnama), koju su iskazala dvojica ideologa IZ-e, HilmoNeimarlija i Enes Karić, za njegov doprinos razvoju zajednice.
Gle paradoksa da se na Čemerlića poziva autorica spomenutog teksta kad kaže da je u Jugoslaviji bilo zabranjeno nošenje mahrame muslimankama. Autorica je u pravu, jer je taj zakon/ukaz, potpisao upravo Čemerlić kao ministar pravde. Da bi paradoks bio veći treba napomenuti da je Čemerlić bio ministar samo jedan dan, dakle samo onoliko koliko je bilo potrebno da potpiše taj zakon. Nikad niko neće saznati niti iskazati kakvo je nasilje počinjeno nad muslimankam u vrijeme prisilne komunističke emancipacije.
Znala sam da je Latić debil, ali da je ovoliki debil to se nisam nadala. Debil na kub.
Čuj "prisilna komunistička emancipacija", ahahahahaha.![]()
Mora malo da se uliže Poglavniku u Zagrebu.
Inače cijeli tekst nije vrijedan čitanja, zbrda zdola, ko i pamet mu.
Na stranu ideologija preko koje se ne moze preci - izvadio je par poveznica vrijednih spomena o autoru i listu. I plasirao ih onako kako pobornici teorija zavjere vole, a ja sam odlucio postati jedan
Od sad pa na dalje i ubuduce pricam na mobitel preko zvucnika, i to u busu, da mi ne sprzi mozak
- Rejhana
#53019 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
JoseMujica wrote: ↑15/12/2025 10:00 HDZ i NiP u isti čmarni kolutić pušu....neprejebivo samopotapanje hrvatskog cvijeća iz naše male Kasabe
neka reinkarnacija Ademage mešića žurno sazove press, da malo maše papirima...nije odavno![]()

- DaysleepeR
#53020 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Razočarani glasači Denisa Bečirevića su dobili savršenog kandidata u Slavenu Kovačeviću.
- video
#53021 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa cekaj, kako sad ovaj jopet hrvat, zar on nije tuzio drzavu sto se ne moze kao ostali kandidovati za preCjenistvo
Wtf???
Wtf???
- JoseMujica
#53022 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
uh dvije marke....baš politički trashRejhana wrote: ↑15/12/2025 15:38JoseMujica wrote: ↑15/12/2025 10:00 HDZ i NiP u isti čmarni kolutić pušu....neprejebivo samopotapanje hrvatskog cvijeća iz naše male Kasabe
neka reinkarnacija Ademage mešića žurno sazove press, da malo maše papirima...nije odavno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
žao mi što mi Ademaga i na pamet pade
Last edited by JoseMujica on 15/12/2025 15:46, edited 2 times in total.
- JoseMujica
- video
#53024 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa u cemu je onda ovdje fora?
Je li se to i komso odlucio javno sprdati sa drzavom
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica