Demokratska fronta Željko Komšić

_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#52951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _BataZiv_0809 »

palermo wrote: 17/03/2022 19:41
_BataZiv_0809 wrote: 17/03/2022 19:27

Necu Zukorlica, hocu Nenadica.
Nije da mi smeta,nego nako, čisto radoznao, al kaže li ti neko nekad da onako pričaš, da upotrijebim staru hercegovačku riječ, najebanu
Samo da mi ti nisi zabrinut oko moje
babanovac

#52952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by babanovac »

Konkretni wrote: 17/03/2022 19:35 Željko je jedini čovjek u Bosni i Hercegovini koji bi sa samo jednom izgovorenom rečenicom tipa " izdali su sve" mogao srušiti SDA, ali on je ipak problem budalama iz
tkz.ljevice koji ga zbog svojih kompleksa ne mogu smisliti. :-)
Fino ih čovjek pozivao na ujedinjenje ljevice 2018 ali ne, budalama je bitnije parazitirati u
opoziciji i kmečati kako ih je "izdao"u Sarajevu.
Kuko je mag politike za ove ublehe iz trojke koji vrište od sreće kada vide nekoliko trolejbusa :izet:
Kuko je mag i putinovac, jedini medju Bosnjacima kojeg su Amerikanci prepoznali kao mogucu prijetnju. Nesudjeni Fikret Abdic.
palermo

#52953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

_BataZiv_0809 wrote: 17/03/2022 19:41
palermo wrote: 17/03/2022 19:41

Nije da mi smeta,nego nako, čisto radoznao, al kaže li ti neko nekad da onako pričaš, da upotrijebim staru hercegovačku riječ, najebanu
Samo da mi ti nisi zabrinut oko moje
pa kad me već pitaš, mogu ti reći da jesam zabrinut za one ljude u Ukrajini, one slike što gledamo me tako podsjećaju na ono što sam i sam proživio....

dobro, razumijem i tebe da nisi.....ono, pojasnio si nam što nisi
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#52954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _BataZiv_0809 »

palermo wrote: 17/03/2022 19:44 pa kad me već pitaš, mogu ti reći da jesam zabrinut za one ljude u Ukrajini, one slike što gledamo me tako podsjećaju na ono što sam i sam proživio....

Ma za ljevicu samo da mi nisi zabrinut
BHCluster

#52955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

Sarajmen wrote: 17/03/2022 19:37 Nenadić je također branio grad Sarajevo, kada je trebalo. Komšić i sada, evo ga pominju na kraju. Državnost, duhovnost i dostojanstvo bosanskohercegovačkog društva su mete.
I ukrajinski mediji pišu o prijetnjama Kalabuhova
politicki.ba
Iako je fokus njihovog novinarskog rada na izvještajima s fronta, ovaj je medij informirao svoje čitaoce da je "Kalabukhov rekao da BiH ima pravo odlučiti da li će se pridružiti NATO-u, ali Moskva zadržava pravo odgovoriti".
Image
List Ukrajinska Pravda izvijestila je o prijetnji koju je ambasador Ruske Federacije Igor Kalabuhov uputio Bosni i Hercegovini.

Iako je fokus njihovog novinarskog rada na izvještajima s fronta, ovaj je medij informirao svoje čitaoce da je "Kalabukhov rekao da BiH ima pravo odlučiti da li će se pridružiti NATO-u, ali Moskva zadržava pravo odgovoriti".

"On je to rekao na bosanskom TV kanalu, prenosi Evropska istina, pozivajući se na jednu web stranicu koja piše o sigurnosnim prijetnjama Rusije.

"Ako ona (Bosna i Hercegovina) odluči biti učesnik u nečemu, to je unutrašnja stvar. Ali naša reakcija je druga stvar. Pokazali smo šta očekujemo na primjeru Ukrajine.

Ako postoji prijetnja, mi ćemo odgovoriti", rekao je Kalabukhov", prenosi ovaj medij.

Dodaje se i da je ruski ambasador stava da BiH neće uću u NATO, jer za to ne postoji konsenzus u BiH.

Prenosi se i da je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić osudio istup Kalabuhova.
Imala je i tzv trojka sansu da se baremu u Kantonu Sarajevo pokazu po pitanju Kalabuhova medjutim nista. Chudnovato zar ne? :oops:
Konkretni

#52956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Konkretni »

babanovac wrote: 17/03/2022 19:43
Konkretni wrote: 17/03/2022 19:35 Željko je jedini čovjek u Bosni i Hercegovini koji bi sa samo jednom izgovorenom rečenicom tipa " izdali su sve" mogao srušiti SDA, ali on je ipak problem budalama iz
tkz.ljevice koji ga zbog svojih kompleksa ne mogu smisliti. :-)
Fino ih čovjek pozivao na ujedinjenje ljevice 2018 ali ne, budalama je bitnije parazitirati u
Kuko je mag politike za ove ublehe iz trojke koji vrište od sreće kada vide nekoliko trolejbusa :izet:
Kuko je mag i putinovac, jedini medju Bosnjacima kojeg su Amerikanci prepoznali kao mogucu prijetnju. Nesudjeni Fikret Abdic.
Ma naravno, ali ove budale iz SDP, NS i NiP su posebna priča.Ja isto Kiflu i Šćepu već odavno posmatram kao potencijonalne Abdiće.Doduše, postoji mogućnost da je Kifla mentalno retardiran
tramvajtrojka

#52957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by tramvajtrojka »

BHCluster wrote: 17/03/2022 19:48
Sarajmen wrote: 17/03/2022 19:37 Nenadić je također branio grad Sarajevo, kada je trebalo. Komšić i sada, evo ga pominju na kraju. Državnost, duhovnost i dostojanstvo bosanskohercegovačkog društva su mete.
I ukrajinski mediji pišu o prijetnjama Kalabuhova
politicki.ba
Image
List Ukrajinska Pravda izvijestila je o prijetnji koju je ambasador Ruske Federacije Igor Kalabuhov uputio Bosni i Hercegovini.

"On je to rekao na bosanskom TV kanalu, prenosi Evropska istina, pozivajući se na jednu web stranicu koja piše o sigurnosnim prijetnjama Rusije.

"Ako ona (Bosna i Hercegovina) odluči biti učesnik u nečemu, to je unutrašnja stvar. Ali naša reakcija je druga stvar. Pokazali smo šta očekujemo na primjeru Ukrajine.

Ako postoji prijetnja, mi ćemo odgovoriti", rekao je Kalabukhov", prenosi ovaj medij.

Dodaje se i da je ruski ambasador stava da BiH neće uću u NATO, jer za to ne postoji konsenzus u BiH.

Prenosi se i da je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić osudio istup Kalabuhova.
Imala je i tzv trojka sansu da se baremu u Kantonu Sarajevo pokazu po pitanju Kalabuhova medjutim nista. Chudnovato zar ne? :oops:
kada se u tvojoj svedskoj neka lokalna vlast odluci da pravi drzavnicka i donosi odluke sa nivoa drzave tad se javi da popujes a do tada .... :oops: :oops: :oops:
BHCluster

#52958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

Konkretni wrote: 17/03/2022 19:35 Željko je jedini čovjek u Bosni i Hercegovini koji bi sa samo jednom izgovorenom rečenicom tipa " izdali su sve" mogao srušiti SDA, ali on je ipak problem budalama iz tkz.ljevice koji ga zbog svojih kompleksa ne mogu smisliti. :-)
:thumbup: Republika Sarajevo u punom sjaju.
palermo

#52959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

_BataZiv_0809 wrote: 17/03/2022 19:46
palermo wrote: 17/03/2022 19:44 pa kad me već pitaš, mogu ti reći da jesam zabrinut za one ljude u Ukrajini, one slike što gledamo me tako podsjećaju na ono što sam i sam proživio....

Ma za ljevicu samo da mi nisi zabrinut
nisam, imam utisak da se pomalo oporavlja.....
BHCluster

#52960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

tramvajtrojka wrote: 17/03/2022 19:49
BHCluster wrote: 17/03/2022 19:48

kada se u tvojoj svedskoj neka lokalna vlast odluci da pravi drzavnicka i donosi odluke sa nivoa drzave tad se javi da popujes a do tada .... :oops: :oops: :oops:
Srce moje napaceno jel te toliko pogodilo? :lol: Cuj Svedskoj pa sta jedes kad si toliko pamentan? Medjutim da pratis temu bilo bi ti jasnije , da ti nacrtam Kanton Sarajevo je mogao proglasiti Kalabuhova persona non grata kao sto su neki kantoni to uradili Komsicu. Kuzis ne? :lol:
babanovac

#52961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by babanovac »

Konkretni wrote: 17/03/2022 19:48
babanovac wrote: 17/03/2022 19:43

Ma naravno, ali ove budale iz SDP, NS i NiP su posebna priča.Ja isto Kiflu i Šćepu već odavno posmatram kao potencijonalne Abdiće.Doduše, postoji mogućnost da je Kifla mentalno retardiran
Scepo je za latinoamerickih serija, u ulozi bossa iz Medelina. Vjerovatno da ce odapet prirodnom smrcu, prije nego postane politicki relevantan. Svjestan je i sam cinjenice, zato voza defibrilator u svom gepeku.
tramvajtrojka

#52962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by tramvajtrojka »

BHCluster wrote: 17/03/2022 19:53

Srce moje napaceno jel te toliko pogodilo? :lol: Cuj Svedskoj pa sta jedes kad si toliko pamentan? Medjutim da pratis temu bilo bi ti jasnije , da ti nacrtam Kanton Sarajevo je mogao proglasiti Kalabuhova persona non grata kao sto su neki kantoni to uradili Komsicu. Kuzis ne? :lol:
ti hoces da glavni grad jedne drzave bude kao neka ustaska vukojebina Sarajevo nece nikada to biti i hvala bogu da se necemo tako brukati ako nase vedete ne zele aka ja ga po prstima udaram i ne dam na svoj obraz nema muda da bar ga na protestni razgovor pozove i mutavi sda minderlija zasto bi to trebala raditi lokalna vlast

zato ti kazem kad u tvojoj zemlji prebivališta lokalna vlast bude radila nesto sto bi trebala raditi najveci drzavni nivo tad slobodno dodji i trazi neke zahtjeve do tada ispadas smijesan :thumbup: :kiss:
BHCluster

#52963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

tramvajtrojka wrote: 17/03/2022 19:58

ti hoces da glavni grad jedne drzave bude kao neka ustaska vukojebina Sarajevo nece nikada to biti i hvala bogu da se necemo tako brukati ako nase vedete ne zele aka ja ga po prstima udaram i ne dam na svoj obraz nema muda da bar ga na protestni razgovor pozove i mutavi sda minderlija zasto bi to trebala raditi lokalna vlast

zato ti kazem kad u tvojoj zemlji prebivališta lokalna vlast bude radila nesto sto bi trebala raditi najveci drzavni nivo tad slobodno dodji i trazi neke zahtjeve do tada ispadas smijesan :thumbup: :kiss:
Nazalos kad vidim kakav se zargon koristi u glavnom gradu stvarno ti sve bude jasno, medjutim sreca pa je vecina ipak kulturna.
drug_profi

#52964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

channel10 wrote: 17/03/2022 17:34 Vjerovatno ce se to i desiti nakon sljedecih izbora.
"Drzava" ce prije sa SDA.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#52965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

S tom razlikom sto su u tim kantonima a sto ne cudi toliko ograniceni da ne znaju da Persona non grata ne moze biti drzavljanin BiH :lol: :lol: :lol: Persona non grata moze biti samo stranac :D
hrasno38

#52966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Nego cisto za ove trojkine jurisnike kako to danas odstranise gradjanske stranke iz pregovora koje imaju 11 ljudi u Parlamentu a ostavi NiP, SBB i NES sa tri i sa nacionalistickim strankama :D Prodaje Dino i vlastiti paks sa Radoncicem sam da bi nekako izasao iz Kantona Sarajevo!
Anquilla

#52967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Anquilla »

Možda je tebi neka šala-šega, ali vrlo dobro znaš da ako se strani diplomata proglasi personom non grata, traži se njegiv opoziv.
Ili stvarno insinuiraš da Vlada Kantona Sarajevo treba sebi da prenese nadležnost Predsjedništa BiH (čiji je član i ovaj koji je tema), kopirajući tako politiku secesije države koju propagira Milorad Dodik?
hrasno38

#52968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

A ko ce drugi nego DF :izet: Da nece mozda Nikisic ili Kifla :lol: :lol: :lol: Pa da imaju i trun dostojanstva zajedno sa SDA bi momentalno izasli sa danasnjih pregovora kada je ova zuta nogirala stranke ljevice

https://www.bhdijaspora.net/nesto-se-iz ... /vijesti/?
hrasno38

#52969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Anquilla wrote: 17/03/2022 20:37

Možda je tebi neka šala-šega, ali vrlo dobro znaš da ako se strani diplomata proglasi personom non grata, traži se njegiv opoziv.
Ili stvarno insinuiraš da Vlada Kantona Sarajevo treba sebi da prenese nadležnost Predsjedništa BiH (čiji je član i ovaj koji je tema), kopirajući tako politiku secesije države koju propagira Milorad Dodik?
Personom non grata se moze proglasiti svaki strani drzavljanin na bilo kojem nivou vlasti u BiH. Dakle tehnicki je moguce da Kanton Sarajevo to uradi ali da nema logike nema. Dalje too ne moze uraditi ni jedna clan Predsjednitsva BiH samostalno i mora biti konsenzus ali moze recimo Parlament BiH. Moze F BiH moze RS itd itd ali moze samo ako je u pitanju stranac a ne kao sto su ovi debili iz Hercegovine proglasili Zeljka. :lol: :lol:
Anquilla

#52970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Anquilla »

hrasno38 wrote: 17/03/2022 20:42

Personom non grata se moze proglasiti svaki strani drzavljanin na bilo kojem nivou vlasti u BiH. Dakle tehnicki je moguce da Kanton Sarajevo to uradi ali da nema logike nema. Dalje too ne moze uraditi ni jedna clan Predsjednitsva BiH samostalno i mora biti konsenzus ali moze recimo Parlament BiH. Moze F BiH moze RS itd itd ali moze samo ako je u pitanju stranac a ne kao sto su ovi debili iz Hercegovine proglasili Zeljka. :lol: :lol:
Može, ali mi komentarišemo stranog diplomatu.
U diplomatiji, to znači da bi ga matična zemlja trebala opozvati.
Dakle, uradi to Vlada KS, na čijoj je teritoriji i Ambasada Ruske Federacije, znači da je prenijela sebi nadležnost Predsjedništva BiH, koji, uzgred rečeno, prima akreditive stranih ambasadora i u čijoj je ingerenciji vanjska politika.

Kao što rekoh, politika Milorada Dodika.
drug_profi

#52971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

Isto ko s djecom da pricamo, jbt.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#52972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

BHCluster wrote: 17/03/2022 18:23
Chmoljo wrote: 17/03/2022 17:50

Ne ide ti sarkazam, jel de?
Kakav sarkazam, tko ima vlast u Kanstonu Sarajevo i zasto se to ne uradi?
:roll:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#52973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

dulekrele wrote: 17/03/2022 19:00
Chmoljo wrote: 16/03/2022 21:25

:lol:

Aha, samo projekti koji si decenijama cekali da se urade. Nista. Sitnica. Sto bi reko zahiragic: posut pjeska i stavit sine. Cica mica.

Supacki je Komsic odigrao vise puta. Vise puta napominjano.

Da nije otisla frau Merkel i da nije izbio rat u Ukrajini, popusili bi ga svi, zajedno sa vizionarom i pajdasem mu trezorasem.
Vjerojatno bi tvoji favoriti Dodik i Covic dobro prosli.
:thumbup:

Svaka čast, dulekrele.
BHCluster

#52974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

hrasno38 wrote: 17/03/2022 20:42

Bravo kokice konacno, mozda sljedeći put isti rezon primjenite i kad je Komsic u pitanju. :oops:
JohnnyS

#52975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JohnnyS »

Komšić svakako poštuje to da je persona non grata pa se ne smije ni pojaviti zapadno od Bulevara
Post Reply