Samo da mi ti nisi zabrinut oko moje
Demokratska fronta Željko Komšić
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
babanovac
#52952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kuko je mag i putinovac, jedini medju Bosnjacima kojeg su Amerikanci prepoznali kao mogucu prijetnju. Nesudjeni Fikret Abdic.Konkretni wrote: ↑17/03/2022 19:35 Željko je jedini čovjek u Bosni i Hercegovini koji bi sa samo jednom izgovorenom rečenicom tipa " izdali su sve" mogao srušiti SDA, ali on je ipak problem budalama iz
tkz.ljevice koji ga zbog svojih kompleksa ne mogu smisliti.![]()
Fino ih čovjek pozivao na ujedinjenje ljevice 2018 ali ne, budalama je bitnije parazitirati u
opoziciji i kmečati kako ih je "izdao"u Sarajevu.
Kuko je mag politike za ove ublehe iz trojke koji vrište od sreće kada vide nekoliko trolejbusa![]()
-
palermo
#52953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa kad me već pitaš, mogu ti reći da jesam zabrinut za one ljude u Ukrajini, one slike što gledamo me tako podsjećaju na ono što sam i sam proživio....
dobro, razumijem i tebe da nisi.....ono, pojasnio si nam što nisi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- BHCluster
#52955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Imala je i tzv trojka sansu da se baremu u Kantonu Sarajevo pokazu po pitanju Kalabuhova medjutim nista. Chudnovato zar ne?Sarajmen wrote: ↑17/03/2022 19:37 Nenadić je također branio grad Sarajevo, kada je trebalo. Komšić i sada, evo ga pominju na kraju. Državnost, duhovnost i dostojanstvo bosanskohercegovačkog društva su mete.
I ukrajinski mediji pišu o prijetnjama Kalabuhova
politicki.ba
Iako je fokus njihovog novinarskog rada na izvještajima s fronta, ovaj je medij informirao svoje čitaoce da je "Kalabukhov rekao da BiH ima pravo odlučiti da li će se pridružiti NATO-u, ali Moskva zadržava pravo odgovoriti".
List Ukrajinska Pravda izvijestila je o prijetnji koju je ambasador Ruske Federacije Igor Kalabuhov uputio Bosni i Hercegovini.
Iako je fokus njihovog novinarskog rada na izvještajima s fronta, ovaj je medij informirao svoje čitaoce da je "Kalabukhov rekao da BiH ima pravo odlučiti da li će se pridružiti NATO-u, ali Moskva zadržava pravo odgovoriti".
"On je to rekao na bosanskom TV kanalu, prenosi Evropska istina, pozivajući se na jednu web stranicu koja piše o sigurnosnim prijetnjama Rusije.
"Ako ona (Bosna i Hercegovina) odluči biti učesnik u nečemu, to je unutrašnja stvar. Ali naša reakcija je druga stvar. Pokazali smo šta očekujemo na primjeru Ukrajine.
Ako postoji prijetnja, mi ćemo odgovoriti", rekao je Kalabukhov", prenosi ovaj medij.
Dodaje se i da je ruski ambasador stava da BiH neće uću u NATO, jer za to ne postoji konsenzus u BiH.
Prenosi se i da je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić osudio istup Kalabuhova.
-
Konkretni
#52956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma naravno, ali ove budale iz SDP, NS i NiP su posebna priča.Ja isto Kiflu i Šćepu već odavno posmatram kao potencijonalne Abdiće.Doduše, postoji mogućnost da je Kifla mentalno retardiranbabanovac wrote: ↑17/03/2022 19:43Kuko je mag i putinovac, jedini medju Bosnjacima kojeg su Amerikanci prepoznali kao mogucu prijetnju. Nesudjeni Fikret Abdic.Konkretni wrote: ↑17/03/2022 19:35 Željko je jedini čovjek u Bosni i Hercegovini koji bi sa samo jednom izgovorenom rečenicom tipa " izdali su sve" mogao srušiti SDA, ali on je ipak problem budalama iz
tkz.ljevice koji ga zbog svojih kompleksa ne mogu smisliti.![]()
Fino ih čovjek pozivao na ujedinjenje ljevice 2018 ali ne, budalama je bitnije parazitirati u
Kuko je mag politike za ove ublehe iz trojke koji vrište od sreće kada vide nekoliko trolejbusa![]()
- tramvajtrojka
#52957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kada se u tvojoj svedskoj neka lokalna vlast odluci da pravi drzavnicka i donosi odluke sa nivoa drzave tad se javi da popujes a do tada ....BHCluster wrote: ↑17/03/2022 19:48Imala je i tzv trojka sansu da se baremu u Kantonu Sarajevo pokazu po pitanju Kalabuhova medjutim nista. Chudnovato zar ne?Sarajmen wrote: ↑17/03/2022 19:37 Nenadić je također branio grad Sarajevo, kada je trebalo. Komšić i sada, evo ga pominju na kraju. Državnost, duhovnost i dostojanstvo bosanskohercegovačkog društva su mete.
I ukrajinski mediji pišu o prijetnjama Kalabuhova
politicki.ba
List Ukrajinska Pravda izvijestila je o prijetnji koju je ambasador Ruske Federacije Igor Kalabuhov uputio Bosni i Hercegovini.
"On je to rekao na bosanskom TV kanalu, prenosi Evropska istina, pozivajući se na jednu web stranicu koja piše o sigurnosnim prijetnjama Rusije.
"Ako ona (Bosna i Hercegovina) odluči biti učesnik u nečemu, to je unutrašnja stvar. Ali naša reakcija je druga stvar. Pokazali smo šta očekujemo na primjeru Ukrajine.
Ako postoji prijetnja, mi ćemo odgovoriti", rekao je Kalabukhov", prenosi ovaj medij.
Dodaje se i da je ruski ambasador stava da BiH neće uću u NATO, jer za to ne postoji konsenzus u BiH.
Prenosi se i da je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić osudio istup Kalabuhova.![]()
- BHCluster
#52958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Konkretni wrote: ↑17/03/2022 19:35 Željko je jedini čovjek u Bosni i Hercegovini koji bi sa samo jednom izgovorenom rečenicom tipa " izdali su sve" mogao srušiti SDA, ali on je ipak problem budalama iz tkz.ljevice koji ga zbog svojih kompleksa ne mogu smisliti.![]()
-
palermo
#52959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nisam, imam utisak da se pomalo oporavlja.....
- BHCluster
#52960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Srce moje napaceno jel te toliko pogodilo?tramvajtrojka wrote: ↑17/03/2022 19:49kada se u tvojoj svedskoj neka lokalna vlast odluci da pravi drzavnicka i donosi odluke sa nivoa drzave tad se javi da popujes a do tada ....![]()
![]()
![]()
-
babanovac
#52961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Scepo je za latinoamerickih serija, u ulozi bossa iz Medelina. Vjerovatno da ce odapet prirodnom smrcu, prije nego postane politicki relevantan. Svjestan je i sam cinjenice, zato voza defibrilator u svom gepeku.
- tramvajtrojka
#52962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ti hoces da glavni grad jedne drzave bude kao neka ustaska vukojebina Sarajevo nece nikada to biti i hvala bogu da se necemo tako brukati ako nase vedete ne zele aka ja ga po prstima udaram i ne dam na svoj obraz nema muda da bar ga na protestni razgovor pozove i mutavi sda minderlija zasto bi to trebala raditi lokalna vlastBHCluster wrote: ↑17/03/2022 19:53Srce moje napaceno jel te toliko pogodilo?tramvajtrojka wrote: ↑17/03/2022 19:49
kada se u tvojoj svedskoj neka lokalna vlast odluci da pravi drzavnicka i donosi odluke sa nivoa drzave tad se javi da popujes a do tada ....![]()
![]()
![]()
Cuj Svedskoj pa sta jedes kad si toliko pamentan? Medjutim da pratis temu bilo bi ti jasnije , da ti nacrtam Kanton Sarajevo je mogao proglasiti Kalabuhova persona non grata kao sto su neki kantoni to uradili Komsicu. Kuzis ne?
![]()
zato ti kazem kad u tvojoj zemlji prebivališta lokalna vlast bude radila nesto sto bi trebala raditi najveci drzavni nivo tad slobodno dodji i trazi neke zahtjeve do tada ispadas smijesan
- BHCluster
#52963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nazalos kad vidim kakav se zargon koristi u glavnom gradu stvarno ti sve bude jasno, medjutim sreca pa je vecina ipak kulturna.tramvajtrojka wrote: ↑17/03/2022 19:58ti hoces da glavni grad jedne drzave bude kao neka ustaska vukojebina Sarajevo nece nikada to biti i hvala bogu da se necemo tako brukati ako nase vedete ne zele aka ja ga po prstima udaram i ne dam na svoj obraz nema muda da bar ga na protestni razgovor pozove i mutavi sda minderlija zasto bi to trebala raditi lokalna vlastBHCluster wrote: ↑17/03/2022 19:53
Srce moje napaceno jel te toliko pogodilo?Cuj Svedskoj pa sta jedes kad si toliko pamentan? Medjutim da pratis temu bilo bi ti jasnije , da ti nacrtam Kanton Sarajevo je mogao proglasiti Kalabuhova persona non grata kao sto su neki kantoni to uradili Komsicu. Kuzis ne?
![]()
zato ti kazem kad u tvojoj zemlji prebivališta lokalna vlast bude radila nesto sto bi trebala raditi najveci drzavni nivo tad slobodno dodji i trazi neke zahtjeve do tada ispadas smijesan![]()
![]()
- drug_profi
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#52965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
S tom razlikom sto su u tim kantonima a sto ne cudi toliko ograniceni da ne znaju da Persona non grata ne moze biti drzavljanin BiHBHCluster wrote: ↑17/03/2022 19:53Srce moje napaceno jel te toliko pogodilo?tramvajtrojka wrote: ↑17/03/2022 19:49
kada se u tvojoj svedskoj neka lokalna vlast odluci da pravi drzavnicka i donosi odluke sa nivoa drzave tad se javi da popujes a do tada ....![]()
![]()
![]()
Cuj Svedskoj pa sta jedes kad si toliko pamentan? Medjutim da pratis temu bilo bi ti jasnije , da ti nacrtam Kanton Sarajevo je mogao proglasiti Kalabuhova persona non grata kao sto su neki kantoni to uradili Komsicu. Kuzis ne?
![]()
- hrasno38
#52966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nego cisto za ove trojkine jurisnike kako to danas odstranise gradjanske stranke iz pregovora koje imaju 11 ljudi u Parlamentu a ostavi NiP, SBB i NES sa tri i sa nacionalistickim strankama
Prodaje Dino i vlastiti paks sa Radoncicem sam da bi nekako izasao iz Kantona Sarajevo!
-
Anquilla
#52967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Možda je tebi neka šala-šega, ali vrlo dobro znaš da ako se strani diplomata proglasi personom non grata, traži se njegiv opoziv.BHCluster wrote: ↑17/03/2022 19:53Srce moje napaceno jel te toliko pogodilo?tramvajtrojka wrote: ↑17/03/2022 19:49
![]()
![]()
![]()
Ili stvarno insinuiraš da Vlada Kantona Sarajevo treba sebi da prenese nadležnost Predsjedništa BiH (čiji je član i ovaj koji je tema), kopirajući tako politiku secesije države koju propagira Milorad Dodik?
- hrasno38
#52968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A ko ce drugi nego DF
Da nece mozda Nikisic ili Kifla
Pa da imaju i trun dostojanstva zajedno sa SDA bi momentalno izasli sa danasnjih pregovora kada je ova zuta nogirala stranke ljevice
https://www.bhdijaspora.net/nesto-se-iz ... /vijesti/?
https://www.bhdijaspora.net/nesto-se-iz ... /vijesti/?
- hrasno38
#52969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Personom non grata se moze proglasiti svaki strani drzavljanin na bilo kojem nivou vlasti u BiH. Dakle tehnicki je moguce da Kanton Sarajevo to uradi ali da nema logike nema. Dalje too ne moze uraditi ni jedna clan Predsjednitsva BiH samostalno i mora biti konsenzus ali moze recimo Parlament BiH. Moze F BiH moze RS itd itd ali moze samo ako je u pitanju stranac a ne kao sto su ovi debili iz Hercegovine proglasili Zeljka.Anquilla wrote: ↑17/03/2022 20:37Možda je tebi neka šala-šega, ali vrlo dobro znaš da ako se strani diplomata proglasi personom non grata, traži se njegiv opoziv.BHCluster wrote: ↑17/03/2022 19:53
Srce moje napaceno jel te toliko pogodilo?Cuj Svedskoj pa sta jedes kad si toliko pamentan? Medjutim da pratis temu bilo bi ti jasnije , da ti nacrtam Kanton Sarajevo je mogao proglasiti Kalabuhova persona non grata kao sto su neki kantoni to uradili Komsicu. Kuzis ne?
![]()
Ili stvarno insinuiraš da Vlada Kantona Sarajevo treba sebi da prenese nadležnost Predsjedništa BiH (čiji je član i ovaj koji je tema), kopirajući tako politiku secesije države koju propagira Milorad Dodik?
-
Anquilla
#52970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Može, ali mi komentarišemo stranog diplomatu.hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 20:42Personom non grata se moze proglasiti svaki strani drzavljanin na bilo kojem nivou vlasti u BiH. Dakle tehnicki je moguce da Kanton Sarajevo to uradi ali da nema logike nema. Dalje too ne moze uraditi ni jedna clan Predsjednitsva BiH samostalno i mora biti konsenzus ali moze recimo Parlament BiH. Moze F BiH moze RS itd itd ali moze samo ako je u pitanju stranac a ne kao sto su ovi debili iz Hercegovine proglasili Zeljka.Anquilla wrote: ↑17/03/2022 20:37
Možda je tebi neka šala-šega, ali vrlo dobro znaš da ako se strani diplomata proglasi personom non grata, traži se njegiv opoziv.
Ili stvarno insinuiraš da Vlada Kantona Sarajevo treba sebi da prenese nadležnost Predsjedništa BiH (čiji je član i ovaj koji je tema), kopirajući tako politiku secesije države koju propagira Milorad Dodik?![]()
![]()
U diplomatiji, to znači da bi ga matična zemlja trebala opozvati.
Dakle, uradi to Vlada KS, na čijoj je teritoriji i Ambasada Ruske Federacije, znači da je prenijela sebi nadležnost Predsjedništva BiH, koji, uzgred rečeno, prima akreditive stranih ambasadora i u čijoj je ingerenciji vanjska politika.
Kao što rekoh, politika Milorada Dodika.
- drug_profi
#52971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Isto ko s djecom da pricamo, jbt.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#52973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dulekrele wrote: ↑17/03/2022 19:00Vjerojatno bi tvoji favoriti Dodik i Covic dobro prosli.Chmoljo wrote: ↑16/03/2022 21:25
![]()
Aha, samo projekti koji si decenijama cekali da se urade. Nista. Sitnica. Sto bi reko zahiragic: posut pjeska i stavit sine. Cica mica.
Supacki je Komsic odigrao vise puta. Vise puta napominjano.
Da nije otisla frau Merkel i da nije izbio rat u Ukrajini, popusili bi ga svi, zajedno sa vizionarom i pajdasem mu trezorasem.
Svaka čast, dulekrele.
- BHCluster
#52974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bravo kokice konacno, mozda sljedeći put isti rezon primjenite i kad je Komsic u pitanju.hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 20:42Personom non grata se moze proglasiti svaki strani drzavljanin na bilo kojem nivou vlasti u BiH. Dakle tehnicki je moguce da Kanton Sarajevo to uradi ali da nema logike nema. Dalje too ne moze uraditi ni jedna clan Predsjednitsva BiH samostalno i mora biti konsenzus ali moze recimo Parlament BiH. Moze F BiH moze RS itd itd ali moze samo ako je u pitanju stranac a ne kao sto su ovi debili iz Hercegovine proglasili Zeljka.Anquilla wrote: ↑17/03/2022 20:37
Možda je tebi neka šala-šega, ali vrlo dobro znaš da ako se strani diplomata proglasi personom non grata, traži se njegiv opoziv.
Ili stvarno insinuiraš da Vlada Kantona Sarajevo treba sebi da prenese nadležnost Predsjedništa BiH (čiji je član i ovaj koji je tema), kopirajući tako politiku secesije države koju propagira Milorad Dodik?![]()
![]()
- JohnnyS
#52975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšić svakako poštuje to da je persona non grata pa se ne smije ni pojaviti zapadno od Bulevara