Sa ovim se slazem, kad su gostovali Begic-DF, Mijatovic-SDP i Cudic-NS kod Senada i Begic dao isto obrazlozenje za koaliciju sa SDA niko se nije suprostavljao, cak su pokazali razumjevanje. Meni licno je zao ali vjerujem da su tom trenutku sa info koje su imali iz legitimnim politickim razloziga donjeli udluku kakvo su donjeli. Po meni trebaju preci u "trojku" sa "koalicjiom Drzava" za jaci gradzanski blok koji bi mogao preuzeti vlasti od SDA-HDZ.hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 15:22Da se na glavu nasadis mozes biti ili picka pa se vucat po opozicijama i cekat da neko drugi zavrsi posao ili otici na "prvu liniju" sa najvecim olosom i kemfat se za drzavu posteno i casno ne prezuimajuci na sebe njihove lose osobine. Ako zelis da nesto u voj drzavi mijenjas ne postoji niti jedna varijanta da taj olos mozes izbjeci osim da ih gradjani ne biraju a to se jos dugo nece desiti.Better Man wrote: ↑17/03/2022 15:08
Predsjednik predsjedništva je u koaliciji s najgorom ološi kriminalcima i sam sebe stavlja u koš s njima.
Demokratska fronta Željko Komšić
- Str0nz
- Grijem se na: Hodza > marfi
#52926 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#52927 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Najjače mi je ovo prkosno, još četiri godine u kabinetu. Kao da će mi biti krivo.
Nije svaka kritika od din dušmanina. U tome i jeste problem kad si oobžavatelj: moraš vjerovati u bezgrješnost.
Neka Željka, samo nemznam što je bio mlakonja kod odgovora Kalabuhovu. Kad je Koštunica dobio po prstima, nije bio ovako drčan i bezobrazan.
Nije svaka kritika od din dušmanina. U tome i jeste problem kad si oobžavatelj: moraš vjerovati u bezgrješnost.
Neka Željka, samo nemznam što je bio mlakonja kod odgovora Kalabuhovu. Kad je Koštunica dobio po prstima, nije bio ovako drčan i bezobrazan.
- Str0nz
#52928 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Licno mi je Komso dobar ali kao svi ostali politicari nemam skoro nikakav respekt prema njima zbog zanimanja, 4 more years je samo referarat onima koji znaju da je trenutno Covic jedina alternativa a uprkos tome ga prizelkuju zbog razno razni razloga, that is all.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#52929 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E dobro ajde da se vise ne prepucavamo sta ti mislis da je Zeljko trebao da uradi u slucaju Kalabuhova???Chmoljo wrote: ↑17/03/2022 16:09 Najjače mi je ovo prkosno, još četiri godine u kabinetu. Kao da će mi biti krivo.
- BHCluster
#52930 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mene samo cudi da Vlada Kantona Sarajevo nije imala hitnu sjednicu povodom izjava Kalabuhova i ako nista drugo simbolicno ga proglasila kao persona non grata. 
- hrasno38
- Chmoljo
#52932 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dati oštriju izjavu. Napraviti presicu. Dići na viši nivo. Iskoristiti ovo kao adut i za Izborni zakon.hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 16:16E dobro ajde da se vise ne prepucavamo sta ti mislis da je Zeljko trebao da uradi u slucaju Kalabuhova???Chmoljo wrote: ↑17/03/2022 16:09 Najjače mi je ovo prkosno, još četiri godine u kabinetu. Kao da će mi biti krivo.
Čovjek je direktno zaprijetio onim što sada gledamo u Ukrajini.
Eto napisano. Ništa spektakularno i ništa nemoguće. Ali bitno skakati na svaku kontra ovog šanera.
- Chmoljo
-
channel10
#52934 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vjerovatno ce se to i desiti nakon sljedecih izbora.Str0nz wrote: ↑17/03/2022 16:05Sa ovim se slazem, kad su gostovali Begic-DF, Mijatovic-SDP i Cudic-NS kod Senada i Begic dao isto obrazlozenje za koaliciju sa SDA niko se nije suprostavljao, cak su pokazali razumjevanje. Meni licno je zao ali vjerujem da su tom trenutku sa info koje su imali iz legitimnim politickim razloziga donjeli udluku kakvo su donjeli. Po meni trebaju preci u "trojku" sa "koalicjiom Drzava" za jaci gradzanski blok koji bi mogao preuzeti vlasti od SDA-HDZ.hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 15:22
Da se na glavu nasadis mozes biti ili picka pa se vucat po opozicijama i cekat da neko drugi zavrsi posao ili otici na "prvu liniju" sa najvecim olosom i kemfat se za drzavu posteno i casno ne prezuimajuci na sebe njihove lose osobine. Ako zelis da nesto u voj drzavi mijenjas ne postoji niti jedna varijanta da taj olos mozes izbjeci osim da ih gradjani ne biraju a to se jos dugo nece desiti.
-
Anquilla
#52935 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 15:22Da se na glavu nasadis mozes biti ili picka pa se vucat po opozicijama i cekat da neko drugi zavrsi posao ili otici na "prvu liniju" sa najvecim olosom i kemfat se za drzavu posteno i casno ne prezuimajuci na sebe njihove lose osobine. Ako zelis da nesto u voj drzavi mijenjas ne postoji niti jedna varijanta da taj olos mozes izbjeci osim da ih gradjani ne biraju a to se jos dugo nece desiti.Better Man wrote: ↑17/03/2022 15:08
Predsjednik predsjedništva je u koaliciji s najgorom ološi kriminalcima i sam sebe stavlja u koš s njima.
Pa šta ga je natjeralo da izađe iz prve Vlade KS, da bi ušao u koalciju sa SDA?
U kojem pogledu je promijenilo državu nabolje to što je je DF u vladajućoj kolaciji?
- BHCluster
#52936 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Chmoljo
- BHCluster
- Str0nz
#52939 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nadam se.channel10 wrote: ↑17/03/2022 17:34Vjerovatno ce se to i desiti nakon sljedecih izbora.Str0nz wrote: ↑17/03/2022 16:05
Sa ovim se slazem, kad su gostovali Begic-DF, Mijatovic-SDP i Cudic-NS kod Senada i Begic dao isto obrazlozenje za koaliciju sa SDA niko se nije suprostavljao, cak su pokazali razumjevanje. Meni licno je zao ali vjerujem da su tom trenutku sa info koje su imali iz legitimnim politickim razloziga donjeli udluku kakvo su donjeli. Po meni trebaju preci u "trojku" sa "koalicjiom Drzava" za jaci gradzanski blok koji bi mogao preuzeti vlasti od SDA-HDZ.
- dulekrele
#52940 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vjerojatno bi tvoji favoriti Dodik i Covic dobro prosli.Chmoljo wrote: ↑16/03/2022 21:25lerdi wrote: ↑16/03/2022 19:52
Nije tema ali fakat ja jedino od vas ovdje mogu pročitati da je ova vlada nešto revolucionarno napravila. Mislim ok je da hypete priču al budite bar malo realni. U raji npr. generalno vlada nezadovoljstvo i jedino što im ide u prilog je to što je raji preko glave SDA pa je spremna na dosta toga zažmiriti.![]()
Aha, samo projekti koji si decenijama cekali da se urade. Nista. Sitnica. Sto bi reko zahiragic: posut pjeska i stavit sine. Cica mica.
Supacki je Komsic odigrao vise puta. Vise puta napominjano.
Da nije otisla frau Merkel i da nije izbio rat u Ukrajini, popusili bi ga svi, zajedno sa vizionarom i pajdasem mu trezorasem.
- hrasno38
#52941 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesi li procitao odgovor americke ambasade na ovo Kalbuhovo??? Halo ba druze Rusija je u pitanju a ne "Lihtenstajn". Ne mozes u diplomatiji uvijek reagovati kao june. Ne zaboravi da mi i Srbija smo jedini koji direktno zavisimo od ruskog plina i nemamo nikakvu alternativu. Zeljko je rekao vise nego dovoljno sta je trebalo. I ja bih volio da ga je zatjerao u neku stvar ali ne ide to tako kad su velike sile u pitanju nego se igra sahovskka partija i toplo/hladno. Ne moze drukcije a najbolji ti je primjer upravo sada odnos USA prema agresiji Rusije.
Dalje Rusija ni pomocu filmiskih trikova bez treceg svjetskog rata ne moze dobaciti do BiH uzuzev ako nisu izmislili teleportiranje i ti to odlicno znas tako da jedino sto mogu je da nam zvavrnu plin.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#52942 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mario Nenadic sistem vrijednosti bolan Senade.Chmoljo wrote: ↑17/03/2022 16:09 Najjače mi je ovo prkosno, još četiri godine u kabinetu. Kao da će mi biti krivo.
- Manual
#52943 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da se Miletić kandidije za člana Predsjedništva ispred hr. pomeo bi ovog pakaša iz hrasnog_BataZiv_0809 wrote: ↑17/03/2022 19:09Mario Nenadic sistem vrijednosti bolan Senade.Chmoljo wrote: ↑17/03/2022 16:09 Najjače mi je ovo prkosno, još četiri godine u kabinetu. Kao da će mi biti krivo.
-
Officer Crabtree
#52944 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bi da se samo u Sarajevu glasa.
-
palermo
#52945 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nevezano za to, valja li ili ne valja Komšić, ionako nam će se svima o našim djelima sudite tek na sudnjem danu, ali iz nekih razloga ovdje se jednostavno ne želi vijdeti koliko je Komšić u običnom narodu cijenjen. Mislim, čovjek ima popularnost koja se ne može mjeriti ni s kim......
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#52946 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Necu Zukorlica, hocu Nenadica.palermo wrote: ↑17/03/2022 19:24 nevezano za to, valja li ili ne valja Komšić, ionako nam će se svima o našim djelima sudite tek na sudnjem danu, ali iz nekih razloga ovdje se jednostavno ne želi vijdeti koliko je Komšić u običnom narodu cijenjen. Mislim, čovjek ima popularnost koja se ne može mjeriti ni s kim......
-
Konkretni
#52947 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željko je jedini čovjek u Bosni i Hercegovini koji bi sa samo jednom izgovorenom rečenicom tipa " izdali su sve" mogao srušiti SDA, ali on je ipak problem budalama iz
tkz.ljevice koji ga zbog svojih kompleksa ne mogu smisliti.
Fino ih čovjek pozivao na ujedinjenje ljevice 2018 ali ne, budalama je bitnije parazitirati u
opoziciji i kmečati kako ih je "izdao"u Sarajevu.
Kuko je mag politike za ove ublehe iz trojke koji vrište od sreće kada vide nekoliko trolejbusa
tkz.ljevice koji ga zbog svojih kompleksa ne mogu smisliti.
Fino ih čovjek pozivao na ujedinjenje ljevice 2018 ali ne, budalama je bitnije parazitirati u
opoziciji i kmečati kako ih je "izdao"u Sarajevu.
Kuko je mag politike za ove ublehe iz trojke koji vrište od sreće kada vide nekoliko trolejbusa
-
kluz franjo
#52948 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nego hoće li se nastaviti koalicija DF i HDZ i u trećem mandatu?
Mislim ovo "4 more years!" i tako to...

Mislim ovo "4 more years!" i tako to...
-
babanovac
#52949 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zavisnost sarajevskog grijanja o ruskom plinu, pored TE u Kaknju, je jos jedna sramota "pravovjernih" IMT-a.hrasno38 wrote: ↑17/03/2022 19:03Jesi li procitao odgovor americke ambasade na ovo Kalbuhovo??? Halo ba druze Rusija je u pitanju a ne "Lihtenstajn". Ne mozes u diplomatiji uvijek reagovati kao june. Ne zaboravi da mi i Srbija smo jedini koji direktno zavisimo od ruskog plina i nemamo nikakvu alternativu. Zeljko je rekao vise nego dovoljno sta je trebalo. I ja bih volio da ga je zatjerao u neku stvar ali ne ide to tako kad su velike sile u pitanju nego se igra sahovskka partija i toplo/hladno. Ne moze drukcije a najbolji ti je primjer upravo sada odnos USA prema agresiji Rusije.
Dalje Rusija ni pomocu filmiskih trikova bez treceg svjetskog rata ne moze dobaciti do BiH uzuzev ako nisu izmislili teleportiranje i ti to odlicno znas tako da jedino sto mogu je da nam zvavrnu plin.
-
palermo
#52950 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije da mi smeta,nego nako, čisto radoznao, al kaže li ti neko nekad da onako pričaš, da upotrijebim staru hercegovačku riječ, najebanu_BataZiv_0809 wrote: ↑17/03/2022 19:27Necu Zukorlica, hocu Nenadica.palermo wrote: ↑17/03/2022 19:24 nevezano za to, valja li ili ne valja Komšić, ionako nam će se svima o našim djelima sudite tek na sudnjem danu, ali iz nekih razloga ovdje se jednostavno ne želi vijdeti koliko je Komšić u običnom narodu cijenjen. Mislim, čovjek ima popularnost koja se ne može mjeriti ni s kim......