#51026 Re: Sta ste danas, vi licno, kuhali (s fotografijama)
Posted: 02/02/2024 01:32
aaaa o'kle kavade i to mimo sezone neki povlašteni stalež!
ja, evo malo suhovine rezo
aaaa o'kle kavade i to mimo sezone neki povlašteni stalež!
aaa 60 unutra jel? ok,fala...GandalfSivi wrote: ↑01/02/2024 14:55170 stepeni, recept trazi 30-40 min ali s obzirom na komadinu mesa (skoro 2.5 kile) trebalo mi je i sat vremena da postignem unutrasnju temperaturu od 60 stepeni…
Eee ima kupiti pomidore, ali skupo kao svetog Petra kajgana.
Bambi je virdžinijski jelen i kod nas ga nema
To ti je onaj najruzniji izvana paradajz. Sav kriv i kvrgav …Al je preukusanDigla_da_kreci wrote: ↑02/02/2024 10:55Eee ima kupiti pomidore, ali skupo kao svetog Petra kajgana.
Znas li ti za jabucara i biftek krompiras volovsko srce paradajz? Veli mi tetka da je taj dobar, morat cu potraziti na pijaci.
Dobra suhovina, neki ljudi vole kad ima i loja.
Digla_da_kreci wrote: ↑02/02/2024 11:51Eh taj taj.
Pocet cu dragim ljudima govoriti da mi donose volovsko srce na poklon umjesto cokolada.
slabo se razumijem u paradajz, pa valjda zato koristim samo grozdje paradajz, tj. onaj na bobeDigla_da_kreci wrote: ↑02/02/2024 10:55Eee ima kupiti pomidore, ali skupo kao svetog Petra kajgana.
Znas li ti za jabucara i biftek krompiras volovsko srce paradajz? Veli mi tetka da je taj dobar, morat cu potraziti na pijaci.
Dobra suhovina, neki ljudi vole kad ima i loja.
To ti je seri paradajz ili ti ga cherry tomatoescorolla02 wrote: ↑02/02/2024 14:48slabo se razumijem u paradajz, pa valjda zato koristim samo grozdje paradajz, tj. onaj na bobeDigla_da_kreci wrote: ↑02/02/2024 10:55Eee ima kupiti pomidore, ali skupo kao svetog Petra kajgana.
Znas li ti za jabucara i biftek krompiras volovsko srce paradajz? Veli mi tetka da je taj dobar, morat cu potraziti na pijaci.
Dobra suhovina, neki ljudi vole kad ima i loja.
a tetka je google joj ne more do koljena
probaj HEIRLOOM kavaducorolla02 wrote: ↑02/02/2024 14:48slabo se razumijem u paradajz, pa valjda zato koristim samo grozdje paradajz, tj. onaj na bobeDigla_da_kreci wrote: ↑02/02/2024 10:55Eee ima kupiti pomidore, ali skupo kao svetog Petra kajgana.
Znas li ti za jabucara i biftek krompiras volovsko srce paradajz? Veli mi tetka da je taj dobar, morat cu potraziti na pijaci.
Dobra suhovina, neki ljudi vole kad ima i loja.
a tetka je google joj ne more do koljena
vidis da ne znam mnogo o pomidorimoimoi wrote: ↑02/02/2024 17:13To ti je seri paradajz ili ti ga cherry tomatoescorolla02 wrote: ↑02/02/2024 14:48slabo se razumijem u paradajz, pa valjda zato koristim samo grozdje paradajz, tj. onaj na bobeDigla_da_kreci wrote: ↑02/02/2024 10:55
Eee ima kupiti pomidore, ali skupo kao svetog Petra kajgana.
Znas li ti za jabucara i biftek krompiras volovsko srce paradajz? Veli mi tetka da je taj dobar, morat cu potraziti na pijaci.
Dobra suhovina, neki ljudi vole kad ima i loja.
a tetka je google joj ne more do koljena
Imaju doduse i honey tomatoes koji isto izgledaju ali su jako slatki. Kod nas Hin nisam jos vidjela.
Nadam se da ti jagnje kakvo nikada tuda proci nece…sumirprimus wrote: ↑03/02/2024 22:00fola?
jeo sam srnetinu dok mi jednom nije usla srna sa lanetom u avliju. Kraj price za sva vremena
Da li sam jedini koji voli pojesti ove limune?
Meeh, janje moze trcat koliko hoceGandalfSivi wrote: ↑03/02/2024 22:01Nadam se da ti jagnje kakvo nikada tuda proci nece…sumirprimus wrote: ↑03/02/2024 22:00fola?
jeo sam srnetinu dok mi jednom nije usla srna sa lanetom u avliju. Kraj price za sva vremena
ruke ti se pozlatile za izbor