Ne znam zašto raja misle da je parket ljepši za oči???
Kod mene mama u stanu sad na ljeto radila nanovo parket, brušenje, lakiranje, urađeno prva liga i stvarno je lijepo za vidjeti ali mi je to nekako više za starije. Supruga i ja smo stavili laminat (u radnji se zvao "seoski pod", dakle nisu one simetrične šare (takav mi laminat izgleda kao plastični) već onako prošaran nesimetrično) i ko god nam je ušao u ove dvije godine ostao je paf na laminat. Cca 20 ljudi me je pitalo gdje smo ga kupili, koliko para i sl, svi su bili stvarno iskreno oduševljeni. A to da je hladan mislim da ovisi i o tome šta je ispod a Bogami i kako je postavljen. Recimo moj smo postavljali punac i ja (punac je naravno expert, ja sam šegrt

) i mogu vam reći da 365 dana hodam bos po kući (a ćilimi uopšte ne zauzimaju puno prostora, dakle poprilično je laminat otkriven)... Uostalom evo slika pa pogledajte na šta liči (znam da će pristalice parketa reći da je bezze

).
P.S. glupi su vam komentari da laminat uzimaju raja koja nemaju para tj. koja žele da prođu jeftinije, niđe veze