Dakle, hocu da postavljam nesto, sad ne znam da li ce to biti parket ili laminat. Nasluso se ja urbanih legendi i o jednom i o drugom. Kao i u svemu ostalom jedni su vise za parket, drugi za laminat, a ja se sjebajem, ma reko necu sad nista kad sam ovakav neodlucan
Uglavnom, radi se o stanu, dakle nije kuca, stan je fin, prozracan ima svjetla, nema vlage i sad me zanima sta je isplativije, ekonomicnije, dugotrajnije, sta je po vama oku ljepse za vidjet, po cemu je ljepse gazat, a bitno mi je to,jer necu ja tepih od zida do zida, nego ono par ponjava i jedan mozda neki omanji tepihic u boravku???
Ako stavim parket, treba to odrzavat i njegovat, briskat, premazivat, polirat, glancat, mislim to ako hos da lici na nesto...kontam se opet ako stavim laminat i njega moram brisat, normala, al tu je dovoljan dzoger il vlazna krpa, alk strah me da mi ne bude hladno, pogotovo zimi kad ustanem iz kreveta u gacama, a i ova moja hoce da mi uvali nekog macka starog prdu(joj sad kad me napadnu ovi zastitnici zivotinja
ja, i jos ako bih se odlucio za parket, koji je najbolji, bukva, hrast, javor, bam,bambus i kako ga postavljat, dal ono cika cak ili ono fazon riblja kost??
kaze mi jaran, ma stavi bolan laminat, da moze ja bi ga i u halu metno'
eto haj bidnite ljubazni, prenesite mi vasa znanja i iskustva...hocul parket il' laminat...ma parket cu, a mogu bi i laminat, ma parket ha? il laminat il parket, parket laminat parket laminat parket laminat park...