Gdje slavite novu godinu?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

bpsang

Post by bpsang »

manijak1 wrote::oops: Na Havajima :oops:
ne bi reko pored ta dva crvena ta trane :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Vidjećeš , imam i laptop :D pa ću se javiti :D
Lace

Post by Lace »

100_KA wrote:
Lace wrote:
Ivy wrote:Ne znam gdje ću :-?
ja znam...kupila i kameru da zabiljezim..ako zaboravim :D
a auto ? to si zaboravila :D
to cu kad se vratim baaa :D...kad bi meni to auto samo doslo to bih ja najvolila...nemam ja vremena obilazit i trazit :-? :D
Lace

Post by Lace »

Ivy wrote:
Lace wrote:
Ivy wrote:Ne znam gdje ću :-?
ja znam...kupila i kameru da zabiljezim..ako zaboravim :D
de imenjakinjo turider i mene na tu kameru...vidiš došla televizija, sve snima :D
ti si se do sada nasnimala ko velika :D
lampard

Post by lampard »

U guzici :roll:
Lace

Post by Lace »

lampard wrote:U guzici :roll:
dusa slatka...sad bih te povela sa sobom :D
lampard

Post by lampard »

Lace wrote:

mislim da se ne bih bunio :D
Lace

Post by Lace »

lampard wrote:
Lace wrote:

:lol: ma neka tebe tu..a ja sutra idem papa...a da si ranije napisao ovo "u guzici" sa tuznim smajlijem...mozda bi i ti sutra isao papa ...naime... ponudila bih ti dobar dil...sitnica :D
lampard

Post by lampard »

Lace wrote:
lampard wrote:
Lace wrote: dusa slatka...sad bih te povela sa sobom :D

:lol: ma neka tebe tu..a ja sutra idem papa...a da si ranije napisao ovo "u guzici" sa tuznim smajlijem...mozda bi i ti sutra isao papa ...naime... ponudila bih ti dobar dil...sitnica :D

dakle,u skracenoj formi,decko ostaje u guzici :D
lampard

Post by lampard »

...
mala-i

Post by mala-i »

u rodnom mi gradu :)
nevjestA

Post by nevjestA »

na otvorenom doceku Nove- u Mostaru slusajuci MSR :D aBd :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

:oops:

Uf, idem se spremati

:oops:

A ne znam kako cu bez vas, ne znam sta mi je

( cim ateriram ufatim se kompa :D :D )

:oops: :oops: :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

nevjestA wrote:na otvorenom doceku Nove- u Mostaru slusajuci MSR :D aBd :D
hocu i ja :( :sad:
nevjestA

Post by nevjestA »

:D :D prifati se onog deda mraza i uzivaj :D :D
ja se jos moram obuci i spremiti nesto za prezalogajiti..al' nikako da se otkinem od comp-a...
pa u bibi...obecajem da cu za tebe poljubiti onog njihovog sto ti se svidja :D sabana ili kako se vec zove..
a nece nam biti nesto 3 cure same :( :sad:
fali nam kakvo dobro musko :D
anais_nin

Post by anais_nin »

nevjestA wrote::D :D prifati se onog deda mraza i uzivaj :D :D
ja se jos moram obuci i spremiti nesto za prezalogajiti..al' nikako da se otkinem od comp-a...
pa u bibi...obecajem da cu za tebe poljubiti onog njihovog sto ti se svidja :D sabana ili kako se vec zove..
muju santica mi dobro izbali :D znaces dobro na kojeg mislim cim ga vidis :oops: :D
ma bice muski, pa safatajte prvo sto vam pod ruku dodje :lol: po mogucnosti nesto u rangu deda mraza :lol:
zzzzz

Post by zzzzz »

I ja volim chaj....

Image
zavrzlama

Post by zavrzlama »

" Internacional Plaza Hotel" Toronto...
Krugman

Post by Krugman »

S'rajom na privatnom derneku
Shoshana

Post by Shoshana »

Uhhh :x

Ja sam do prije tri sata trebala ici kod prijatelja (tradicionalno dobra sijela), ali mi sin fasov'o gastro, pa evo vec tri sata - ubljuva sve zivo po kuci :(

Sad mi nema druge nego Novu godinu docekati cisteci :x :lol: :lol:

E, treba biti peh :(
digger

Post by digger »

Shoshana wrote:Uhhh :x

Ja sam do prije tri sata trebala ici kod prijatelja (tradicionalno dobra sijela), ali mi sin fasov'o gastro, pa evo vec tri sata - ubljuva sve zivo po kuci :(

Sad mi nema druge nego Novu godinu docekati cisteci :x :lol: :lol:

E, treba biti peh :(
Evo, da ti olaksam, ja cu da ti pripremim kolac!

Image
biscanka84

Post by biscanka84 »

s komsijama sjedili i slusali muziku,gledali tv

nist posebno
nevjestA

Post by nevjestA »

anais_nin wrote:
nevjestA wrote::D :D prifati se onog deda mraza i uzivaj :D :D
muju santica mi dobro izbali :D znaces dobro na kojeg mislim cim ga vidis :oops: :D
ma bice muski, pa safatajte prvo sto vam pod ruku dodje :lol: po mogucnosti nesto u rangu deda mraza :lol:
evo ja se vratila kuci prije 20tak minuta....bili su kao i uvijek- legendarni....
Biljana, Ilijas...onaj gitarist im je legenda-covjek zna podici atmosferu k'o niko drugi...e kako se zove onaj ciko sto im svira violinu?
Muju sam izbalila- ono ljudski, casno i posteno i prenijela mu selam iz hladne Kanade :D bila odmah u prvim redovima iza obezbijedjenja...bilo je malo onako cudno sto je bilo puno policije okolo, kao da su se bojali kakvog belaja...bilo je raje s "one" strane, iz drugih gradova..pa smo se na novu izljubili sa neznancima...
Bilo je nevjerovatno dobro- toliko sam skakala i plesala da mi je puk'o kais od nove torbe :D
anais_nin

Post by anais_nin »

nevjestA wrote: evo ja se vratila kuci prije 20tak minuta....bili su kao i uvijek- legendarni....
Biljana, Ilijas...onaj gitarist im je legenda-covjek zna podici atmosferu k'o niko drugi...e kako se zove onaj ciko sto im svira violinu?
Muju sam izbalila- ono ljudski, casno i posteno i prenijela mu selam iz hladne Kanade :D bila odmah u prvim redovima iza obezbijedjenja...bilo je malo onako cudno sto je bilo puno policije okolo, kao da su se bojali kakvog belaja...bilo je raje s "one" strane, iz drugih gradova..pa smo se na novu izljubili sa neznancima...
Bilo je nevjerovatno dobro- toliko sam skakala i plesala da mi je puk'o kais od nove torbe :D
tako mi je drago :D jos draze jer vec zamisljam kako si Muju u nesvijest "poslala" u moje ime :lol: :lol: :lol: ciko koji dere violinu se zove nedjo (kovacevic), a na gitari je vjerovatno Sandi (ili Misho, obadvojica su super)...eh fina ekipica :oops:
Last edited by anais_nin on 02/01/2007 02:01, edited 1 time in total.
rikardoreis

Post by rikardoreis »

anais_nin wrote:
nevjestA wrote:
evo ja se vratila kuci prije 20tak minuta....bili su kao i uvijek- legendarni....
tako mi je drago :D jos draze jer vec zamisljam kako si Muju u nesvijest "poslala" u moje ime :lol: :lol: :lol: ciko koji dere violinu se zove nedjo (kovacevic), a na gitari je vjerovatno Sandi (ili Misho, obadvojica su super)...eh fina ekipica :oops:[/quote]

hej, Anais, Jomu mi je malo smrznut izgled'o, mozda ga je plaho izbalila na onom ledu :)
a najbolji momenat mi je bio kad su otprasili Another Brick In the Wall...sve dotad sam bio smireni gradjanin ove zemlje...od sad se vrijeme ne racuna od krista vec od MSR :)
Post Reply