ne bi reko pored ta dva crvena ta tranemanijak1 wrote:Na Havajima
Gdje slavite novu godinu?
- manijak1
- Lace
to cu kad se vratim baaa100_KA wrote:a auto ? to si zaboravilaLace wrote:ja znam...kupila i kameru da zabiljezim..ako zaboravimIvy wrote:Ne znam gdje ću
- Lace
lampard wrote:Lace wrote:dusa slatka...sad bih te povela sa sobomlampard wrote:U guzici
mislim da se ne bih bunio
-
lampard
Lace wrote:lampard wrote:Lace wrote: dusa slatka...sad bih te povela sa sobom
mislim da se ne bih bunioma neka tebe tu..a ja sutra idem papa...a da si ranije napisao ovo "u guzici" sa tuznim smajlijem...mozda bi i ti sutra isao papa ...naime... ponudila bih ti dobar dil...sitnica
dakle,u skracenoj formi,decko ostaje u guzici
-
nevjestA
ja se jos moram obuci i spremiti nesto za prezalogajiti..al' nikako da se otkinem od comp-a...
pa u bibi...obecajem da cu za tebe poljubiti onog njihovog sto ti se svidja
a nece nam biti nesto 3 cure same
fali nam kakvo dobro musko
- anais_nin
muju santica mi dobro izbalinevjestA wrote:![]()
prifati se onog deda mraza i uzivaj
![]()
![]()
ja se jos moram obuci i spremiti nesto za prezalogajiti..al' nikako da se otkinem od comp-a...
pa u bibi...obecajem da cu za tebe poljubiti onog njihovog sto ti se svidjasabana ili kako se vec zove..
a nece nam biti nesto 3 cure same![]()
fali nam kakvo dobro musko
ma bice muski, pa safatajte prvo sto vam pod ruku dodje
-
Shoshana
Uhhh
Ja sam do prije tri sata trebala ici kod prijatelja (tradicionalno dobra sijela), ali mi sin fasov'o gastro, pa evo vec tri sata - ubljuva sve zivo po kuci
Sad mi nema druge nego Novu godinu docekati cisteci
E, treba biti peh
Ja sam do prije tri sata trebala ici kod prijatelja (tradicionalno dobra sijela), ali mi sin fasov'o gastro, pa evo vec tri sata - ubljuva sve zivo po kuci
Sad mi nema druge nego Novu godinu docekati cisteci
E, treba biti peh
-
digger
Evo, da ti olaksam, ja cu da ti pripremim kolac!Shoshana wrote:Uhhh![]()
Ja sam do prije tri sata trebala ici kod prijatelja (tradicionalno dobra sijela), ali mi sin fasov'o gastro, pa evo vec tri sata - ubljuva sve zivo po kuci![]()
Sad mi nema druge nego Novu godinu docekati cisteci![]()
![]()
![]()
E, treba biti peh

-
biscanka84
s komsijama sjedili i slusali muziku,gledali tv
nist posebno
nist posebno
-
nevjestA
evo ja se vratila kuci prije 20tak minuta....bili su kao i uvijek- legendarni....anais_nin wrote:muju santica mi dobro izbalinevjestA wrote:![]()
prifati se onog deda mraza i uzivaj
![]()
![]()
pa u bibi...obecajem da cu za tebe poljubiti onog njihovog sto ti se svidjasabana ili kako se vec zove..
a nece nam biti nesto 3 cure same![]()
fali nam kakvo dobro muskoznaces dobro na kojeg mislim cim ga vidis
![]()
![]()
ma bice muski, pa safatajte prvo sto vam pod ruku dodjepo mogucnosti nesto u rangu deda mraza
Biljana, Ilijas...onaj gitarist im je legenda-covjek zna podici atmosferu k'o niko drugi...e kako se zove onaj ciko sto im svira violinu?
Muju sam izbalila- ono ljudski, casno i posteno i prenijela mu selam iz hladne Kanade
Bilo je nevjerovatno dobro- toliko sam skakala i plesala da mi je puk'o kais od nove torbe
- anais_nin
tako mi je dragonevjestA wrote: evo ja se vratila kuci prije 20tak minuta....bili su kao i uvijek- legendarni....
Biljana, Ilijas...onaj gitarist im je legenda-covjek zna podici atmosferu k'o niko drugi...e kako se zove onaj ciko sto im svira violinu?
Muju sam izbalila- ono ljudski, casno i posteno i prenijela mu selam iz hladne Kanadebila odmah u prvim redovima iza obezbijedjenja...bilo je malo onako cudno sto je bilo puno policije okolo, kao da su se bojali kakvog belaja...bilo je raje s "one" strane, iz drugih gradova..pa smo se na novu izljubili sa neznancima...
Bilo je nevjerovatno dobro- toliko sam skakala i plesala da mi je puk'o kais od nove torbe
Last edited by anais_nin on 02/01/2007 02:01, edited 1 time in total.
-
rikardoreis
tako mi je dragoanais_nin wrote:evo ja se vratila kuci prije 20tak minuta....bili su kao i uvijek- legendarni....nevjestA wrote:
muju santica mi dobro izbaliznaces dobro na kojeg mislim cim ga vidis
![]()
![]()
ma bice muski, pa safatajte prvo sto vam pod ruku dodjepo mogucnosti nesto u rangu deda mraza
Muju sam izbalila- ono ljudski, casno i posteno i prenijela mu selam iz hladne Kanadebila odmah u prvim redovima iza obezbijedjenja...bilo je malo onako cudno sto je bilo puno policije okolo, kao da su se bojali kakvog belaja...bilo je raje s "one" strane, iz drugih gradova..pa smo se na novu izljubili sa neznancima...
hej, Anais, Jomu mi je malo smrznut izgled'o, mozda ga je plaho izbalila na onom ledu
a najbolji momenat mi je bio kad su otprasili Another Brick In the Wall...sve dotad sam bio smireni gradjanin ove zemlje...od sad se vrijeme ne racuna od krista vec od MSR