Gdje slavite novu godinu?
-
simon13
#1 Gdje slavite novu godinu?
Ja kao i svake, 31-og se odlucim i uvjek zavrsim na nekoj kucnoj varijanti sa meni par dragih ljudi. Mislim da , barem do sada nisam propustao nista specijalno u gradu za tu noc. Noc poslije mi u gradu bude lom...
- pitt
Jel makar zelena?Beatrix wrote:ja pijem crni tea citavu godinupitt wrote:Ja green tea pijem za novuBeatrix wrote:u bociHocu da zivim 100 godina
a novu slavim u boci... makar ovu
plaho joj se "radujem"
- pitt
prestao piti i pusiti, ....Strabucks mije jos slabost....za pozeljeti samoBeatrix wrote:a vidi sto ti zdravo zivispitt wrote:Jel makar zelena?Beatrix wrote: ja pijem crni tea citavu godinua novu slavim u boci... makar ovu
plaho joj se "radujem"
:D ne volem crni.....ima puno kafeina........zeleni, bijeli ili red tea.....
:D
svaka cast... moze svaki caj, ali crni najvolim
a Earl Gray je najjaci
a bez kafe ne zivim
to je zbog stila zivota, sta's
Ovaj ti preporucujem http://www.gourmetpantryonline.com/Defa ... ductID=273
-
Tandzika
Jao svi lafo uplovaljavaju u ekoloske i fizicko zdrave vode.. Pittic..daj enmoj nas razocaravatipitt wrote:prestao piti i pusiti, ....Strabucks mije jos slabost....za pozeljeti samoBeatrix wrote:pitt wrote: Jel makar zelena?:D ne volem crni.....ima puno kafeina........zeleni, bijeli ili red tea.....
a vidi sto ti zdravo zivissvaka cast... moze svaki caj, ali crni najvolim
a Earl Gray je najjaci
a bez kafe ne zivim
to je zbog stila zivota, sta's
Ovaj ti preporucujem http://www.gourmetpantryonline.com/Defa ... ductID=273
Baj d vej, Novu godinu slavim u kafani ili u otmenom restoranu...
- chuchumbamayumbe
Nekada sam NG slavio uz Stroh 80, Absinth i Votku, sada se oženio, dobio dijete, pao kurcu za uši, garant ću na spavanje oko 0100, jebajiga! 
-
Tandzika
pa ima HIN par...gdje mi daju veci honorar... klatim se izmedju jedne haman birtije sa kockastim stoljnjacima i limenim pepeljarama...i jednog "otmenog" kafica ZLJ kategorije...pitt wrote:ihhhh ja uplovio ima pola godine vec:D Skonto da mi se vakat uozbiljiti
A ti tandzaro......gdje ogostujes za novu? u kojoj birtiji nastupas?
Ti bi Piticu mogao biti VIP kada bi samo to htio :p:D:D
- pitt
opet mi se slepasTandzika wrote:pa ima HIN par...gdje mi daju veci honorar... klatim se izmedju jedne haman birtije sa kockastim stoljnjacima i limenim pepeljarama...i jednog "otmenog" kafica ZLJ kategorije...pitt wrote:ihhhh ja uplovio ima pola godine vec:D Skonto da mi se vakat uozbiljiti
A ti tandzaro......gdje ogostujes za novu? u kojoj birtiji nastupas?:D
Ti bi Piticu mogao biti VIP kada bi samo to htio :p:D:D
-
Tandzika
pa dobro brate necu vise...a sta si umislio da si...dzordz kluni?? ccc...:p:Dpitt wrote:opet mi se slepasTandzika wrote:pa ima HIN par...gdje mi daju veci honorar... klatim se izmedju jedne haman birtije sa kockastim stoljnjacima i limenim pepeljarama...i jednog "otmenog" kafica ZLJ kategorije...pitt wrote:ihhhh ja uplovio ima pola godine vec:D Skonto da mi se vakat uozbiljiti
A ti tandzaro......gdje ogostujes za novu? u kojoj birtiji nastupas?:D
Ti bi Piticu mogao biti VIP kada bi samo to htio :p:D:D:D:D:D
- chuchumbamayumbe
Neka ba, dok mala malo poraste...moram biti dobar...a onda "jopet" u zijan!simon13 wrote:Al si ti zivotni prelaz imaochuchumbamayumbe wrote:Nekada sam NG slavio uz Stroh 80, Absinth i Votku, sada se oženio, dobio dijete, pao kurcu za uši, garant ću na spavanje oko 0100, jebajiga!![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
da joj na primjeru pokazes?chuchumbamayumbe wrote:Neka ba, dok mala malo poraste...moram biti dobar...a onda "jopet" u zijan!simon13 wrote:Al si ti zivotni prelaz imaochuchumbamayumbe wrote:Nekada sam NG slavio uz Stroh 80, Absinth i Votku, sada se oženio, dobio dijete, pao kurcu za uši, garant ću na spavanje oko 0100, jebajiga!![]()
![]()
![]()
![]()
-
patrius
U sustini,malo je naopako slaviti prolazak vremena,zapravo,ljudi su izmislili bezbroj nacina da "ubiju" vrijeme,a nijedan da ga zaustave.Pogotovo mi ovdje,u ovoj nasoj "poharanoj" nemamo bas nekog razloga za slavlje,al' nejse,kud svi tu i mali Mujo...Nisam pesimist,naprotiv,al' jbg,ne mogu sam sebe lagati...
-
Tandzika
Koliko sam cula jednom daaavnoo..vrijeme, u stvari, i ne postoji???...patrius wrote:U sustini,malo je naopako slaviti prolazak vremena,zapravo,ljudi su izmislili bezbroj nacina da "ubiju" vrijeme,a nijedan da ga zaustave.Pogotovo mi ovdje,u ovoj nasoj "poharanoj" nemamo bas nekog razloga za slavlje,al' nejse,kud svi tu i mali Mujo...Nisam pesimist,naprotiv,al' jbg,ne mogu sam sebe lagati...
-
mamica papucarka
ako se ko nudi da djecu cova za Novu godinu

- chuchumbamayumbe
Jesu li ženska, i kolika su?? hehehemamica 31 wrote:ako se ko nudi da djecu cova za Novu godinu![]()
![]()
-
mamica papucarka
curica nema jos tri godine, a sin ima 1,5 god
mali su skroz i ne smiju se tuci
mali su skroz i ne smiju se tuci
-
mamica papucarka
chuchumbamayumbe wrote:Nekada sam NG slavio uz Stroh 80, Absinth i Votku, sada se oženio, dobio dijete, pao kurcu za uši, garant ću na spavanje oko 0100, jebajiga!