LGBT aktivisti uništavaju grad !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
amiliana

#51 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by amiliana »

Anestezija wrote:Sve je to bolesno :)
Nije

Pozzz
vade_mecum

#52 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by vade_mecum »

cekaj sad, jel rahmetli Gandolfini u sluzbi gay zajednice ili kablovske televizije? :D
uglavnomja

#53 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by uglavnomja »

It_is_a_Leclerc wrote:Draže su mi gej boje nego Bakirova glavuša, sa retuširanim brčinama, koja poručuje - "U jedinstvu je snaga".

P.S. Jel još neko primjetio kako se Bošnjaci slažu sa ovim srpskim nacionalistima jedino po pitanju ovih gejeva. Pravo se ljudi opteretili :roll:

naravno da se slazu, nadje krpa zakrpu ... :roll:

a kako ti ovo izgleda, ovo se neke bosnjacke boje ... :D 9na stranu sto je logo "posudjen" kao original :-)

Image
Anestezija

#54 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Anestezija »

amiliana wrote:
Anestezija wrote:Sve je to bolesno :)
Nije

Pozzz
Jasta je Pozzzz
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#55 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Domaci izdajnik »

uglavnomja wrote:moje misljenje o njoj do ove kolumne je bilo potpuno identicno tvom
Ma kako nisam pročitao....Karleuša i njene izjave. Zaklinjala se javno tamo negdje oko 2000te majkom i krsnom slavom da nikada neće pjevati u HR, pa eto fino obiđe im rivijeru ove godine 8-) Nju čitati, bolje se upucati u koljeno.... :run:
rossoneri83

#56 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by rossoneri83 »

CaneBos wrote:
rossoneri83 wrote:neka j... ko god koga hoće!
Moze jebati ko koga hoce, ali ne i gdje hoce! Legalizacija homoseksualizma kroz drustvene vrijednosti i norme je rusenje prve celije svakog drustva PORODICE!

Vec duzi niz godina, LGBT udruzenje (Homoseksualni zapadni lobi) rovi i kopa tunel ulaska u BiH, Hrvatsku, Srbiju, kroz kampanje, manifestacije, javne debate, marketing..
Zasto?! Ne bore se oni za pravo slobodnog je#avanja, to pravo vec imaju i to se radi otkako je svijeta i vijeka. Da se ne zavaravamo, nisu vise ni tajne da su mnoge poznate licnosti iz javnog i politickog zivota u BiH, homoseksualnih sklonosti. Neka prasi ko koga hoce, niti im ko brani, niti im je kad ko branio.

Ono sto LGBT radi je najkrace receno izjednacavanje drustvenih i socijalnih prava homoseksualnih licnosti sa pravima hetereseksualnih licnosti!

Ako bilo kome treba crtati sta bi znacilo legaliziranje takvih stvari, neka se spremi da ce mu djeca u osnovnoj skoli za lektiru imati slikovnicu koja ce na naslovnoj strani imati dvije zagrljene mame ili tate, kao sinonim sretne porodice!!! I to je jos najblazi primjer posljedica koje bi nas ocekivale.
Pa ako je i dalje nekome svejedno..onda samo gurnite glave u pijesak ko nojevi i a na rep zavezite marame duginih boja i masite guzicom!!! :-) :roll: :-)
i tvoja teorija se sastoji u tome da ako djeca budu gledala slikovnice sa pedarima da će postati pederi.
uglavnomja

#57 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by uglavnomja »

Lajavikrelac wrote:
uglavnomja wrote:moje misljenje o njoj do ove kolumne je bilo potpuno identicno tvom
Ma kako nisam pročitao....Karleuša i njene izjave. Zaklinjala se javno tamo negdje oko 2000te majkom i krsnom slavom da nikada neće pjevati u HR, pa eto fino obiđe im rivijeru ove godine 8-) Nju čitati, bolje se upucati u koljeno.... :run:

znaci .... klasika ... ona rekla da nece pjeavti u hrvatskoj i ti vec znas da je napisla gomilu gluposti u kolumni o gej paradi u bg

logicno, uzrocno-posljedicna povezanost kao saff i hbo

nego ono ne mogu da sjetim ko je jos rekao da nikad nece pjevati tamo negdje, menscini u bg 8)

neki plah bosnjak koliko se sjecam.
uglavnomja

#58 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by uglavnomja »

rossoneri83 wrote:
CaneBos wrote:
rossoneri83 wrote:neka j... ko god koga hoće!
Moze jebati ko koga hoce, ali ne i gdje hoce! Legalizacija homoseksualizma kroz drustvene vrijednosti i norme je rusenje prve celije svakog drustva PORODICE!

Vec duzi niz godina, LGBT udruzenje (Homoseksualni zapadni lobi) rovi i kopa tunel ulaska u BiH, Hrvatsku, Srbiju, kroz kampanje, manifestacije, javne debate, marketing..
Zasto?! Ne bore se oni za pravo slobodnog je#avanja, to pravo vec imaju i to se radi otkako je svijeta i vijeka. Da se ne zavaravamo, nisu vise ni tajne da su mnoge poznate licnosti iz javnog i politickog zivota u BiH, homoseksualnih sklonosti. Neka prasi ko koga hoce, niti im ko brani, niti im je kad ko branio.

Ono sto LGBT radi je najkrace receno izjednacavanje drustvenih i socijalnih prava homoseksualnih licnosti sa pravima hetereseksualnih licnosti!

Ako bilo kome treba crtati sta bi znacilo legaliziranje takvih stvari, neka se spremi da ce mu djeca u osnovnoj skoli za lektiru imati slikovnicu koja ce na naslovnoj strani imati dvije zagrljene mame ili tate, kao sinonim sretne porodice!!! I to je jos najblazi primjer posljedica koje bi nas ocekivale.
Pa ako je i dalje nekome svejedno..onda samo gurnite glave u pijesak ko nojevi i a na rep zavezite marame duginih boja i masite guzicom!!! :-) :roll: :-)
i tvoja teorija se sastoji u tome da ako djeca budu gledala slikovnice sa pedarima da će postati pederi.

moze li tvorac ove genijalne boldirane izjave da objasni??????????

cisti fasizam :|
Domaci izdajnik

#59 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Merlin naš veseli :mrgreen: ma joj, svi ti obraz-đon su mi isti, nebitno odakle su....
uglavnomja wrote: znaci .... klasika ... ona rekla da nece pjeavti u hrvatskoj i ti vec znas da je napisla gomilu gluposti u kolumni o gej paradi u bg
Obratno! Diže sebi rejting i pozornost. Da joj je u korist bila bi vatreni protivnik istih....
dječak sa šibicama

#60 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by dječak sa šibicama »

Ne volim LGBT pokret, ali kad vidim ko im se suprostavlja, nisu mi vise toliko mrski.
uglavnomja

#61 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by uglavnomja »

Lajavikrelac wrote:Merlin naš veseli :mrgreen: ma joj, svi ti obraz-đon su mi isti, nebitno odakle su....
uglavnomja wrote: znaci .... klasika ... ona rekla da nece pjeavti u hrvatskoj i ti vec znas da je napisla gomilu gluposti u kolumni o gej paradi u bg
Obratno! Diže sebi rejting i pozornost. Da joj je u korist bila bi vatreni protivnik istih....

nije poenta sta je rekla, jer su isto i slicno rekle hiljade javnih licnosti sirom regije o svojim paradama, nego je poenta da je ona to napisla na jedan vispren nacin, na granici neukusa, ali ne preko nje, sa neocekivanom semantikom i smislom za pisanje ... eto to je to ... a ti nastavi po svom. cim je od tamo, ne valja, cim je pevaljka znaci glupa je, cim je otisla u cro znaci prodaje se ...
Domaci izdajnik

#62 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

dječak sa šibicama wrote:Ne volim LGBT pokret, ali kad vidim ko im se suprostavlja, nisu mi vise toliko mrski.
Na koga misliš? Na ove pokrete ala Obraz, Dveri i sl?
VjecitiStudent

#63 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by VjecitiStudent »

Kad se navijači goli i znojavi grle, da li i ta pojava spada u LGBT?
and

#64 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by and »

P.S. Jel još neko primjetio kako se Bošnjaci slažu sa ovim srpskim nacionalistima jedino po pitanju ovih gejeva. Pravo se ljudi opteretili :roll:
ljudi jednostavno između dvije kampanje izabrali i odlućili da podrže onu"borba protiv aidsa" 8)
Last edited by and on 21/12/2014 18:06, edited 1 time in total.
EdoSP

#65 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by EdoSP »

Veci sam ja debil sto sam uopste otvorio i poceo citati ovu temu. :roll:
l33t

#66 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by l33t »

ma sve te plakate treba ukinut, i posadit jedno fino drvo na tim mjestima :)

jebo reklame ispiranje glave, i distrakcija u voznji, iskoci sisata neka reklama za rublje MRS U PM jebeni kapitalizam i marketing
klaki

#67 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by klaki »

A ja citav svoj zivot mislio da politicari i raznorazni ljudski šljam unistava ovaj nam nas lijepi grad...
dječak sa šibicama wrote:Ne volim LGBT pokret, ali kad vidim ko im se suprostavlja, nisu mi vise toliko mrski.
Upravo
SkyLimit

#68 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SkyLimit »

Što ne kažu direktno šta je u pitanju, ja npr. ne bi nikad skontao da ovo ima veze sa gay populacijom, mislio bi da je reklama za novu sezonu Sopranosa :D
Anestezija

#69 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Anestezija »

VjecitiStudent wrote:Kad se navijači goli i znojavi grle, da li i ta pojava spada u LGBT?
malo smo duhoviti
FaceOff

#70 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by FaceOff »

pathyeshme wrote:
uglavnomja wrote:U cemu je razlika ?
Ti si vjernik i imas pravo da to obznanis urbi et orbi, da se pokazujes i promoviras svoju vjeru

On-a voli muske zenske i ima sva prava kao i ti :zzzz:
Nije problem u tome. Problem je što nam se to perfirdno nameće kao nešto što je normalno.
Jednako kao što i ti meni sad namećeš svoje ubjeđenje vjersko, moralno kakvo god kao normalno.
Svemirco

#71 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Svemirco »

CaneBos wrote: Ako bilo kome treba crtati sta bi znacilo legaliziranje takvih stvari, neka se spremi da ce mu djeca u osnovnoj skoli za lektiru imati slikovnicu koja ce na naslovnoj strani imati dvije zagrljene mame ili tate, kao sinonim sretne porodice!!!
E moj Cane, da su tebi u školi na čitanki bile dvije tete ili dvojica čika ili bilo šta vezano za ljubav možda danas ne bi iz tebe isticala tolika ksenofobija i možda bi više vremena posvetio toj djeci svojoj koju navodno voliš a manje pisanju gluposti po forumima.

Da je gay religija, ti i takvi kao ti bi sutra pozivali i organizirali nove krstaške pohode no na Balkanu ni magic wand nije po defaultu tolerantan a ti oguli jabuku i uživaj upražnjavajući ono što tebi godi i niko te sigurno neće osuđivati, sve dok u ime svojih prava ne počneš negirati tuđa.

BTW, ima li ko prijedlog za omekšivač bez mirisa, ovi sa mirisom su tako gay da je to za polupati izloge DM-a :lol: :lol: :lol:
and

#72 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by and »

FaceOff wrote:
pathyeshme wrote:
uglavnomja wrote:U cemu je razlika ?
Ti si vjernik i imas pravo da to obznanis urbi et orbi, da se pokazujes i promoviras svoju vjeru

On-a voli muske zenske i ima sva prava kao i ti :zzzz:
Nije problem u tome. Problem je što nam se to perfirdno nameće kao nešto što je normalno.
Jednako kao što i ti meni sad namećeš svoje ubjeđenje vjersko, moralno kakvo god kao normalno.
ne može se to nikako porediti.ovdje pričamo o nečemu što je do skora stajalo kao bolest u listi svjetsje zdravstvene organizacije i iz iste je gej lobi izbacio.
kakavdanakneiskustvu

#73 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by kakavdanakneiskustvu »

It_is_a_Leclerc wrote:Draže su mi gej boje nego Bakirova glavuša, sa retuširanim brčinama, koja poručuje - "U jedinstvu je snaga".

draži im četnici nego lezbejke
L u c i f e r

#74 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

Ovi naši mahalaši samo gledaju ko šta jede i ko koga guzi...vide tuđe trnje, a ne vide svoje balvane... :roll:
amiliana

#75 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by amiliana »

Na Zapadu ne smeta samo nama smeta
Locked