NijeAnestezija wrote:Sve je to bolesno
Pozzz
NijeAnestezija wrote:Sve je to bolesno
It_is_a_Leclerc wrote:Draže su mi gej boje nego Bakirova glavuša, sa retuširanim brčinama, koja poručuje - "U jedinstvu je snaga".
P.S. Jel još neko primjetio kako se Bošnjaci slažu sa ovim srpskim nacionalistima jedino po pitanju ovih gejeva. Pravo se ljudi opteretili

Jasta je Pozzzzamiliana wrote:NijeAnestezija wrote:Sve je to bolesno
Pozzz
Ma kako nisam pročitao....Karleuša i njene izjave. Zaklinjala se javno tamo negdje oko 2000te majkom i krsnom slavom da nikada neće pjevati u HR, pa eto fino obiđe im rivijeru ove godineuglavnomja wrote:moje misljenje o njoj do ove kolumne je bilo potpuno identicno tvom
i tvoja teorija se sastoji u tome da ako djeca budu gledala slikovnice sa pedarima da će postati pederi.CaneBos wrote:Moze jebati ko koga hoce, ali ne i gdje hoce! Legalizacija homoseksualizma kroz drustvene vrijednosti i norme je rusenje prve celije svakog drustva PORODICE!rossoneri83 wrote:neka j... ko god koga hoće!
Vec duzi niz godina, LGBT udruzenje (Homoseksualni zapadni lobi) rovi i kopa tunel ulaska u BiH, Hrvatsku, Srbiju, kroz kampanje, manifestacije, javne debate, marketing..
Zasto?! Ne bore se oni za pravo slobodnog je#avanja, to pravo vec imaju i to se radi otkako je svijeta i vijeka. Da se ne zavaravamo, nisu vise ni tajne da su mnoge poznate licnosti iz javnog i politickog zivota u BiH, homoseksualnih sklonosti. Neka prasi ko koga hoce, niti im ko brani, niti im je kad ko branio.
Ono sto LGBT radi je najkrace receno izjednacavanje drustvenih i socijalnih prava homoseksualnih licnosti sa pravima hetereseksualnih licnosti!
Ako bilo kome treba crtati sta bi znacilo legaliziranje takvih stvari, neka se spremi da ce mu djeca u osnovnoj skoli za lektiru imati slikovnicu koja ce na naslovnoj strani imati dvije zagrljene mame ili tate, kao sinonim sretne porodice!!! I to je jos najblazi primjer posljedica koje bi nas ocekivale.
Pa ako je i dalje nekome svejedno..onda samo gurnite glave u pijesak ko nojevi i a na rep zavezite marame duginih boja i masite guzicom!!!![]()
![]()
Lajavikrelac wrote:Ma kako nisam pročitao....Karleuša i njene izjave. Zaklinjala se javno tamo negdje oko 2000te majkom i krsnom slavom da nikada neće pjevati u HR, pa eto fino obiđe im rivijeru ove godineuglavnomja wrote:moje misljenje o njoj do ove kolumne je bilo potpuno identicno tvomNju čitati, bolje se upucati u koljeno....
rossoneri83 wrote:i tvoja teorija se sastoji u tome da ako djeca budu gledala slikovnice sa pedarima da će postati pederi.CaneBos wrote:Moze jebati ko koga hoce, ali ne i gdje hoce! Legalizacija homoseksualizma kroz drustvene vrijednosti i norme je rusenje prve celije svakog drustva PORODICE!rossoneri83 wrote:neka j... ko god koga hoće!
Vec duzi niz godina, LGBT udruzenje (Homoseksualni zapadni lobi) rovi i kopa tunel ulaska u BiH, Hrvatsku, Srbiju, kroz kampanje, manifestacije, javne debate, marketing..
Zasto?! Ne bore se oni za pravo slobodnog je#avanja, to pravo vec imaju i to se radi otkako je svijeta i vijeka. Da se ne zavaravamo, nisu vise ni tajne da su mnoge poznate licnosti iz javnog i politickog zivota u BiH, homoseksualnih sklonosti. Neka prasi ko koga hoce, niti im ko brani, niti im je kad ko branio.
Ono sto LGBT radi je najkrace receno izjednacavanje drustvenih i socijalnih prava homoseksualnih licnosti sa pravima hetereseksualnih licnosti!
Ako bilo kome treba crtati sta bi znacilo legaliziranje takvih stvari, neka se spremi da ce mu djeca u osnovnoj skoli za lektiru imati slikovnicu koja ce na naslovnoj strani imati dvije zagrljene mame ili tate, kao sinonim sretne porodice!!! I to je jos najblazi primjer posljedica koje bi nas ocekivale.
Pa ako je i dalje nekome svejedno..onda samo gurnite glave u pijesak ko nojevi i a na rep zavezite marame duginih boja i masite guzicom!!!![]()
![]()
Obratno! Diže sebi rejting i pozornost. Da joj je u korist bila bi vatreni protivnik istih....uglavnomja wrote: znaci .... klasika ... ona rekla da nece pjeavti u hrvatskoj i ti vec znas da je napisla gomilu gluposti u kolumni o gej paradi u bg
Lajavikrelac wrote:Merlin naš veselima joj, svi ti obraz-đon su mi isti, nebitno odakle su....
Obratno! Diže sebi rejting i pozornost. Da joj je u korist bila bi vatreni protivnik istih....uglavnomja wrote: znaci .... klasika ... ona rekla da nece pjeavti u hrvatskoj i ti vec znas da je napisla gomilu gluposti u kolumni o gej paradi u bg
Na koga misliš? Na ove pokrete ala Obraz, Dveri i sl?dječak sa šibicama wrote:Ne volim LGBT pokret, ali kad vidim ko im se suprostavlja, nisu mi vise toliko mrski.
ljudi jednostavno između dvije kampanje izabrali i odlućili da podrže onu"borba protiv aidsa"P.S. Jel još neko primjetio kako se Bošnjaci slažu sa ovim srpskim nacionalistima jedino po pitanju ovih gejeva. Pravo se ljudi opteretili
Upravodječak sa šibicama wrote:Ne volim LGBT pokret, ali kad vidim ko im se suprostavlja, nisu mi vise toliko mrski.
malo smo duhovitiVjecitiStudent wrote:Kad se navijači goli i znojavi grle, da li i ta pojava spada u LGBT?
Jednako kao što i ti meni sad namećeš svoje ubjeđenje vjersko, moralno kakvo god kao normalno.pathyeshme wrote:Nije problem u tome. Problem je što nam se to perfirdno nameće kao nešto što je normalno.uglavnomja wrote:U cemu je razlika ?
Ti si vjernik i imas pravo da to obznanis urbi et orbi, da se pokazujes i promoviras svoju vjeru
On-a voli muske zenske i ima sva prava kao i ti
E moj Cane, da su tebi u školi na čitanki bile dvije tete ili dvojica čika ili bilo šta vezano za ljubav možda danas ne bi iz tebe isticala tolika ksenofobija i možda bi više vremena posvetio toj djeci svojoj koju navodno voliš a manje pisanju gluposti po forumima.CaneBos wrote: Ako bilo kome treba crtati sta bi znacilo legaliziranje takvih stvari, neka se spremi da ce mu djeca u osnovnoj skoli za lektiru imati slikovnicu koja ce na naslovnoj strani imati dvije zagrljene mame ili tate, kao sinonim sretne porodice!!!
ne može se to nikako porediti.ovdje pričamo o nečemu što je do skora stajalo kao bolest u listi svjetsje zdravstvene organizacije i iz iste je gej lobi izbacio.FaceOff wrote:Jednako kao što i ti meni sad namećeš svoje ubjeđenje vjersko, moralno kakvo god kao normalno.pathyeshme wrote:Nije problem u tome. Problem je što nam se to perfirdno nameće kao nešto što je normalno.uglavnomja wrote:U cemu je razlika ?
Ti si vjernik i imas pravo da to obznanis urbi et orbi, da se pokazujes i promoviras svoju vjeru
On-a voli muske zenske i ima sva prava kao i ti
It_is_a_Leclerc wrote:Draže su mi gej boje nego Bakirova glavuša, sa retuširanim brčinama, koja poručuje - "U jedinstvu je snaga".
P.S. Jel još neko primjetio kako se Bošnjaci slažu sa ovim srpskim nacionalistima jedino po pitanju ovih gejeva. Pravo se ljudi opteretili