Dok ti zamjwnis diskove trebat ce i plocice jer su vec usjecene.corave okice wrote: ↑14/06/2023 20:43Saga se nastavila. To je vise postalo nenormalno...A razumijem te u potpunosti...Nedavno nesto skripi, kocnice...zvao Aldina guzva, pa nije nesto radio...a bilo mi vise prpa, cudan zvuk...odem kod drugog...treba mijenjati plocice, diskovi mogu jos. OK. Onda eto treba mijenjat i sajle rucne, ovo otislo...haj mijenjaj kad si vec digao auo. Promjenio, ja rucne nemam, kaze dok plpcice usijeku u diskove novo, ne mogu nastimat..haj ok, vozat koji dan. Vozao, odem da to napravi, ko zatezao, opet isto, rucna ko da nije dignuta...eto nije jos naleglo. Nije se usjeklo. Proslo tako jos sedam dana, odem, opet zatezanje...ja opet nemam rucne. Sad eto diskovi, mozda bi trebalo tokaru da ih obrusi...Eto gledam ja njega, kontam samo kako cu nazvat Aldina, a sve me i stidNaslovnica wrote: ↑14/06/2023 17:51 Puno nekakve balavurdije, uče se na našim autima ko da gledam.
Pola ih nešto radi, pola drka mobitele.
Ne znam koji će im qratz 8 ili već koliko dizalica.
Što se mene tiče, neće me više nikada vidjeti, taman ja pješke išao do granapa...![]()
Samo čekam da vidim da li će šta odgovoriti.
I hajde onda odvezi auto budalama da ga ponovo drkaju, još će mi šta više sjebati namjerno...![]()
![]()
Povuci malo rucnu i vozi malo tako. Ubrzat ces prilagodjavanje novih plocica ili pakni diskovima.