Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
sahara1428
- Banksy
#44977 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Crni Arapoviću...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#44978 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ma jok...samo ćemo o aferama onih za koje ne navijamo
imaš mahsuz selam od Hanke Reformatorke...ah pardon sad si pod Tornjakovom zastavom, jal Kiflinom...ne sjećam se više ni koji si prevrtaner
- Banksy
#44979 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jer kad si gladan, nisi svoj.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ovo-je- ... /200206212
Poguraćemo te, samo ne kmeči.
- JoseMujica
#44980 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
¸as usual...kad nemaš šta da kažeš idemo na vid mu gloveBanksy wrote: ↑13/02/2020 11:28 Jer kad si gladan, nisi svoj.
mislim da ti u stvarnom životu ne smiješ pisnut i forum ti je jedini kanal istresanja nakupljene frustracije
ovo je tema Vaša Sranka ali za tebe teme ne postoji već samo ljudi po kojima pljuješ...tipično mahalski
- Banksy
- JoseMujica
- I naravno Dzej
#44983 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U ovom slučaju Naše Stranke ništa.Zabrinuo bih se za mentalno zdravlje ako bi me ubijedili, a i generalno kao osobu koja je imalo iskustvo sa konkursima u državnoj službi, takođe ništa.madner wrote: ↑13/02/2020 10:14Ma jok, pitam te sta bi te ubjedilo da nije stela.
- ultima_palabra
#44984 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jel Urugvajac onda kmecao da je zarobljen u parlamentu?Banksy wrote: ↑13/02/2020 11:28 Jer kad si gladan, nisi svoj.
-
jefff
#44985 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
zajebali ste se sto niste usli u koaliciju sa SDA prosle godine. sada tankosava pausalac
- Banksy
#44986 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da.ultima_palabra wrote: ↑13/02/2020 15:34Jel Urugvajac onda kmecao da je zarobljen u parlamentu?Banksy wrote: ↑13/02/2020 11:28 Jer kad si gladan, nisi svoj.
Poguraćemo te, samo ne kmeči.![]()
- MaksprotivMarksa
#44987 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Treba upratiti je li neki SDA mangup jeo nesto sa rostilja da izgubi pola biraca sto se omrsio mrmetinom, steta sto NiP nema nikoga da to isprati 
-
zippoo87
#44988 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
auu pa crni mujica,pa ti i po portalu tamo spamas stalno...ova fraza je tako cesta u komentarima na portaluJoseMujica wrote: ↑13/02/2020 11:32¸as usual...kad nemaš šta da kažeš idemo na vid mu gloveBanksy wrote: ↑13/02/2020 11:28 Jer kad si gladan, nisi svoj.
Poguraćemo te, samo ne kmeči.![]()
mislim da ti u stvarnom životu ne smiješ pisnut i forum ti je jedini kanal istresanja nakupljene frustracije
ovo je tema Vaša Sranka ali za tebe teme ne postoji već samo ljudi po kojima pljuješ...tipično mahalski
kako se odaju botovi
- Hajvan
#44989 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kojem portalu?
KLIXtoris ?

KLIXtoris ?
-
sahara1428
-
Patton44
#44991 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
dodik,sarovic,covic...to nista
-
tutku
#44992 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Joj zakljucaka Glavnog odbora, kakva smijurija...
- I naravno Dzej
#44993 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta fali zaključku ?
"Državna vlast je blokirana, Vlada Federacije BiH nije formirana, većina kantonalnih vlada zavisi od nekolicine pojedinaca koji kontrolišu skupštinske većine dok u RS-u na snazi imamo faktički jednopartijski sistem u kojem opozicija služi stvaranju privida demokratije. Vladajuća koalicija, bazirana isključivo na dogovoru o podjeli pozicija moći, a ne na zajedničkim vrijednostima ili konkretnom socio-ekonomskom programu, ponovo provocira ustavnu krizu i proizvodi strah kod građana. Neskriveni otpor principu vladavine zakona, stalno podrivanje državnih institucija i politička bahatost prema građanima i građankama BiH su prepoznatljive karakteristike i ove vladajuće koalicije", saopćeno je.
Zbog svega navedenog Glavni odbor Naše stranke poziva na odlučno i hrabro konsolidovanje opozicije i svih progresivnih snaga u cilju pobjede nad etnonacionalnim principom vladavine koji bosanskohercegovačko društvo vodi ka kolapsu.
"Pred nama su lokalni izbori u oktobru. Naša stranka će, snažnija nego ikad, povesti procese razgovora sa svim političkim subjektima koji mogu doprinijeti pobjedi nad nacionalistima i rušiteljima države. Pred nama je historijska odgovornost i mi, kao ni do sada, nećemo ustuknuti pred težinom izazova. Naša zemlja može puno bolje i to ćemo nakon lokalnih izbora opet pokazati",
-
tutku
#44994 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jer je neozbiljan. Kako ce pobijediti etnonacionalizam? Ima li ijedan nagovjestaj neke konkretne mjere, plana, aktivnosti. Nema, nego prosto prosipanje iz suplje u prazno. Njihova funkcija nije da konstatuju vec da reaguju, a ovo nije nikakva reakcija.I naravno Dzej wrote: ↑16/02/2020 13:01Šta fali zaključku ?"Državna vlast je blokirana, Vlada Federacije BiH nije formirana, većina kantonalnih vlada zavisi od nekolicine pojedinaca koji kontrolišu skupštinske većine dok u RS-u na snazi imamo faktički jednopartijski sistem u kojem opozicija služi stvaranju privida demokratije. Vladajuća koalicija, bazirana isključivo na dogovoru o podjeli pozicija moći, a ne na zajedničkim vrijednostima ili konkretnom socio-ekonomskom programu, ponovo provocira ustavnu krizu i proizvodi strah kod građana. Neskriveni otpor principu vladavine zakona, stalno podrivanje državnih institucija i politička bahatost prema građanima i građankama BiH su prepoznatljive karakteristike i ove vladajuće koalicije", saopćeno je.
Zbog svega navedenog Glavni odbor Naše stranke poziva na odlučno i hrabro konsolidovanje opozicije i svih progresivnih snaga u cilju pobjede nad etnonacionalnim principom vladavine koji bosanskohercegovačko društvo vodi ka kolapsu.
"Pred nama su lokalni izbori u oktobru. Naša stranka će, snažnija nego ikad, povesti procese razgovora sa svim političkim subjektima koji mogu doprinijeti pobjedi nad nacionalistima i rušiteljima države. Pred nama je historijska odgovornost i mi, kao ni do sada, nećemo ustuknuti pred težinom izazova. Naša zemlja može puno bolje i to ćemo nakon lokalnih izbora opet pokazati",
-
kritikos
#44995 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tako se govorilo i za Kanton. Joooooj ovih, samo inicijative, pitanja, amandmani i kritika. Samo pametuju, hoće li kad šta konktretno. Dođoše na vlast i eto belaja, vidi odjenom može i drugačije, vidi znaju i mogu kako treba. Pa brže bolje povaljuj to, ugazi da ne postoji. Fino su ti napisali šta je rješenje i kako. I ti pitaš šta konkretno? Eto reci ti kad kritikuješ, kako bi ti?
Nemoj samo reći na valja im to i tako, treba ovako. Jok, kod tebe je ne valja, veze nemate i tu kraj priče i rasprave
- I naravno Dzej
#44996 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam je li njhova funkcija da reaguju.Oni su opozicija,nisu na vlasti,njihovi kadrovi nisu na drzavnim funkcijama.Naravno ako mislis na neku institucionalnu reakciju ? A vidim SDA je reagovala pravo, i DF i SBB,frazama i floskulama.
-
tutku
#44997 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kada je bilo preuzimanje vlasti u Kantonu tada su izasli sa 300 mjera i pokazali svima sta znaci konkretna politika. Kao glasac NS sam to tada naravno pozdravio. Ovdje niko ne govori da se nesto "povali i ugazi", vec da se mane floskula i supljatorske politike u kojoj je konkurencija u BIH izrazito jaka, vec da u kapacitetu kojem mogu predstave bilo kakve mjere koje mogu tom njihovom cilju doprinijeti. Sta je rjesenje posto su fino napisali, a ja ga evo nisam pronasao?kritikos wrote: ↑16/02/2020 14:28Tako se govorilo i za Kanton. Joooooj ovih, samo inicijative, pitanja, amandmani i kritika. Samo pametuju, hoće li kad šta konktretno. Dođoše na vlast i eto belaja, vidi odjenom može i drugačije, vidi znaju i mogu kako treba. Pa brže bolje povaljuj to, ugazi da ne postoji. Fino su ti napisali šta je rješenje i kako. I ti pitaš šta konkretno? Eto reci ti kad kritikuješ, kako bi ti?
Nemoj samo reći na valja im to i tako, treba ovako. Jok, kod tebe je ne valja, veze nemate i tu kraj priče i rasprave![]()
Ja nisam konkurent NS-u niti clan stranke ili nekog organa, a pogotovo GO, pa ne moram nista nikome predlagati. Poenta je u tome - ako se vec obracaju nek se pobrinu da je poruka i sadrzajno kvalitetna, a ne da bi saopcenje bilo samo sebi svrha.
-
tutku
#44998 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisu morali reagovati, ali kada su se vec oglasili, prihvatili su i odgovornost za sadrzaj istog. Naravno da nisu vlast ali kada se ponasaju kao nikole tesle sa rjesenjem - treba samo pobijediti etmonacionalizam, ne bi bilo lose cuti i nacin kako to izvesti. Nesto ne vidim da u zadnjih 30 godina uspjevamo u tome.I naravno Dzej wrote: ↑16/02/2020 14:39Ne znam je li njhova funkcija da reaguju.Oni su opozicija,nisu na vlasti,njihovi kadrovi nisu na drzavnim funkcijama.Naravno ako mislis na neku institucionalnu reakciju ? A vidim SDA je reagovala pravo, i DF i SBB,frazama i floskulama.
Ne uporedjujem ih sa sda i df, za te stranke ne glasam, od njih nemam apsolutno nikakva ocekivanja i malo me sta od njih moze iznenaditi. Ali ako vec govoris da si drugaciji i da "ova zemlja moze bolje" (a ja mislim da moze) - onda se u svakom obracanju javnosti mora paziti na receno.
- I naravno Dzej
#44999 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mislim da sam shvatio smisao tvog posta.I ja sam ovdje postavljao pitanje u kontekstu ovog "ova zemlja može bolje" kada sam pitao da li je tačno da je Ministar Mandić zaposlio dvoje Vijećnika Naše stranke.Što se tiče pobjede etnonacionalizma sa svim njegovim nusproduktima,misli da je početak rješenja i neki put kojim treba ići, onako kako su počeli u kantonu.Usaglašeni program u ovom slučaju od 300 mjera i predan rad.tutku wrote: ↑16/02/2020 15:33 Nisu morali reagovati, ali kada su se vec oglasili, prihvatili su i odgovornost za sadrzaj istog. Naravno da nisu vlast ali kada se ponasaju kao nikole tesle sa rjesenjem - treba samo pobijediti etmonacionalizam, ne bi bilo lose cuti i nacin kako to izvesti. Nesto ne vidim da u zadnjih 30 godina uspjevamo u tome.
Ne uporedjujem ih sa sda i df, za te stranke ne glasam, od njih nemam apsolutno nikakva ocekivanja i malo me sta od njih moze iznenaditi. Ali ako vec govoris da si drugaciji i da "ova zemlja moze bolje" (a ja mislim da moze) - onda se u svakom obracanju javnosti mora paziti na receno.
-
Hakiz
#45000 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Oni trebaju reći šta će im biti završen proizvod. Tehnologija proizvodnje je poslovna tajna. U svim firmama je tako.tutku wrote: ↑16/02/2020 15:33Nisu morali reagovati, ali kada su se vec oglasili, prihvatili su i odgovornost za sadrzaj istog. Naravno da nisu vlast ali kada se ponasaju kao nikole tesle sa rjesenjem - treba samo pobijediti etmonacionalizam, ne bi bilo lose cuti i nacin kako to izvesti. Nesto ne vidim da u zadnjih 30 godina uspjevamo u tome.I naravno Dzej wrote: ↑16/02/2020 14:39Ne znam je li njhova funkcija da reaguju.Oni su opozicija,nisu na vlasti,njihovi kadrovi nisu na drzavnim funkcijama.Naravno ako mislis na neku institucionalnu reakciju ? A vidim SDA je reagovala pravo, i DF i SBB,frazama i floskulama.
Svako saopćenje je reklama.