Muzika dok je ezan

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
Capajebo

#426 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

otvorim ovu temu, i pomislih da sam na "ukrasti" se u islamu :mrgreen:
nasa

#427 Re: Muzika dok je ezan

Post by nasa »

pa dobro, brak je nesto za sta ne mozes znati da li ce funkcionisati dugorocno bez obzira koliko da si bio u vezi
Kroksica

#428 Re: Muzika dok je ezan

Post by Kroksica »

Capajebo wrote:otvorim ovu temu, i pomislih da sam na "ukrasti" se u islamu :mrgreen:
Tamo se prica o muzici.
Capajebo

#429 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

nasa wrote:pa dobro, brak je nesto za sta ne mozes znati da li ce funkcionisati dugorocno bez obzira koliko da si bio u vezi
sto ce reci da veze sux
Capajebo

#430 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

Kroksica wrote:
Capajebo wrote:otvorim ovu temu, i pomislih da sam na "ukrasti" se u islamu :mrgreen:
Tamo se prica o muzici.
Da bi znao na kojoj temi se prica o zeljenoj temi, moras dobro vladati varijablama :mrgreen:
insomnia78

#431 Re: Muzika dok je ezan

Post by insomnia78 »

:lol:
nasa

#432 Re: Muzika dok je ezan

Post by nasa »

Capajebo wrote:
nasa wrote:pa dobro, brak je nesto za sta ne mozes znati da li ce funkcionisati dugorocno bez obzira koliko da si bio u vezi
sto ce reci da veze sux
gubljenje vremena, fol se upoznajate, a upoznacete se kad bude trebalo kuhati, prati sudje, prati guze djeci i tako.ovo prije je obmana teska :D par mjeseci dovoljno da saznas sta se moze saznati....
Capajebo

#433 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

nasa wrote:
Capajebo wrote:
sto ce reci da veze sux
gubljenje vremena, fol se upoznajate, a upoznacete se kad bude trebalo kuhati, prati sudje, prati guze djeci i tako.ovo prije je obmana teska :D par mjeseci dovoljno da saznas sta se moze saznati....
Moram te samo ispraviti u jednoj stvari. Kako kuha.... to se mora znati prije braka! :mrgreen:
nasa

#434 Re: Muzika dok je ezan

Post by nasa »

Zavisi, ako joj je mama u kuvetu ne brini... vidi kako mama kuha... :D
Capajebo

#435 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

nasa wrote:Zavisi, ako joj je mama u kuvetu ne brini... vidi kako mama kuha... :D
Neka, nece mene njena mama hranit. Da se ja osiguram :babinsin:
Ustipci - ustipci. :mrgreen:
Kroksica

#436 Re: Muzika dok je ezan

Post by Kroksica »

Capajebo wrote:
Kroksica wrote:
Tamo se prica o muzici.
Da bi znao na kojoj temi se prica o zeljenoj temi, moras dobro vladati varijablama :mrgreen:
Ma povezano je to, znaju ljudi o cemu govore. Long story short: "Sve je pjesma dok se ne udas", znaci tice se i muzike i susjedne teme. :zekzek:
nasa

#437 Re: Muzika dok je ezan

Post by nasa »

Ako hoces da se osiguras onda ne gledaj kako kuha nego koliko cesto...ili naucis kuhati, i to je opcija :D
Capajebo

#438 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

nasa wrote:Ako hoces da se osiguras onda ne gledaj kako kuha nego koliko cesto...ili naucis kuhati, i to je opcija :D
E u tom grmu lezi zec. Ne mora znat kuhat, al' nek samo hoce :mrgreen:
A ja, ucio sam, pokusavam i dalje... ne ide nikako :oops:
Kroksica wrote: Ma povezano je to, znaju ljudi o cemu govore. Long story short: "Sve je pjesma dok se ne udas", znaci tice se i muzike i susjedne teme. :zekzek:
Ne bih da se izrazavam nekulturno, zato cu reci ne slazem se sa tim "sve je pjesma dok se ne udas" pristupom :mrgreen:
insomnia78

#439 Re: Muzika dok je ezan

Post by insomnia78 »

Dzaba se zamajavate, co'ek objasnio
i treće, ja neznam šta se ima tu upoznavat, da ju vidiš golu to ti niko neda... isto ko kad bi bombonjeru otpakovo, ko će ju onda kupit? dakle gleda se vjera, a za ženu to je po mom viđenju čednost, dakle da je povučena, da nosi hidžab kako se nosi, da obara pogled, da nema sve drugove muškarce već nijednog muškarca i da je stidljiva, i da je fizički zdrava, gledaju se zubi jer je to pokazatelj zdravlja, a za seks ne brinite, ja se lično naložim doplafona bez ikakve žene, tako da kalkuliram da sa ženom bilo kakvom može bit samo bolje..... a ako hoš da si humanista, onda drugu oženi koja ima problema sa zdravljem, to vam je moj savjet.... i kakve još informacije vam trebaju? i da ste skroz naopaki jedno za drugo, na kraju priče ispasće istinska sreća a ne ona holivudska sreća ja vam garantujem.... a ovo za ruku pa niz čaršiju od tog nema ništa
Capajebo

#440 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

Znaci ubuduce da gledam zube... osjetio sam ja da nesto pogresno radim :sad:
Kroksica

#441 Re: Muzika dok je ezan

Post by Kroksica »

Capajebo wrote:
Kroksica wrote: Ma povezano je to, znaju ljudi o cemu govore. Long story short: "Sve je pjesma dok se ne udas", znaci tice se i muzike i susjedne teme. :zekzek:
Ne bih da se izrazavam nekulturno, zato cu reci ne slazem se sa tim "sve je pjesma dok se ne udas" pristupom :mrgreen:
Tako ja svatih ovo tvoje i Nasino "veze sux", nije to moj pristup, ja samo povezujem sa temom. Ha! 8-)
Capajebo

#442 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

Kroksica wrote:
Capajebo wrote:
Tako ja svatih ovo tvoje i Nasino "veze sux", nije to moj pristup, ja samo povezujem sa temom. Ha! 8-)
Pa ako cemo realno, 2 iskrena i otvorena razgovora vrijede kao 7-8 mjeseci veze. Sad je samo pitanje koliko je ko iskren, i koliko ko ima cist, ili da kazem ispravan nijjet.
A drugi par opanaka je sto smo mi navikli da kao nekoga upoznajemo godinu-dvije (pa i vise). Upoznat ces nekoga onoliko koliko ti ta osoba dozvoli da je upoznas :D
Kroksica

#443 Re: Muzika dok je ezan

Post by Kroksica »

Capajebo wrote: Pa ako cemo realno, 2 iskrena i otvorena razgovora vrijede kao 7-8 mjeseci veze. Sad je samo pitanje koliko je ko iskren, i koliko ko ima cist, ili da kazem ispravan nijjet.
A drugi par opanaka je sto smo mi navikli da kao nekoga upoznajemo godinu-dvije (pa i vise). Upoznat ces nekoga onoliko koliko ti ta osoba dozvoli da je upoznas :D
Meni dovoljno da jednom nekog dobro naljutim, tad su ljudi najiskreniji. :lol:
Capajebo

#444 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

Kroksica wrote:
Capajebo wrote: Pa ako cemo realno, 2 iskrena i otvorena razgovora vrijede kao 7-8 mjeseci veze. Sad je samo pitanje koliko je ko iskren, i koliko ko ima cist, ili da kazem ispravan nijjet.
Meni dovoljno da jednom nekog dobro naljutim, tad su ljudi najiskreniji. :lol:
E onda bi sa mnom ostala skroz zbunjena. Jer samo odem da se ispusem i vratim se kad se smirim :oops: :lol:
Kroksica

#445 Re: Muzika dok je ezan

Post by Kroksica »

Capajebo wrote: E onda bi sa mnom ostala skroz zbunjena. Jer samo odem da se ispusem i vratim se kad se smirim :oops: :lol:
Ejs! Ne znas ti kako ja znam naljutit insana. :lol:
Capajebo

#446 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

Kroksica wrote:
Capajebo wrote: E onda bi sa mnom ostala skroz zbunjena. Jer samo odem da se ispusem i vratim se kad se smirim :oops: :lol:
Ejs! Ne znas ti kako ja znam naljutit insana. :lol:
Mogla bi me naljutiti jedino u saobracaju, priznajem :D
A ovako... tek kad bi odlijepio na tebe, onda bi mogla nesto uraditi. Inace 0 bodova :mrgreen:
HadiRa

#447 Re: Muzika dok je ezan

Post by HadiRa »

ja sam cula, da se ucenik zaljubi u ucitelja, u pravilu.

dakle, samo nek muskarac dobro zna kuhat, nece se vise zene moci rijesiti :D
Capajebo

#448 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

HadiRa wrote:ja sam cula, da se ucenik zaljubi u ucitelja, u pravilu.

Ucenik se zaljubi u uciteljicu, u pravilu :mrgreen:
HadiRa

#449 Re: Muzika dok je ezan

Post by HadiRa »

Capajebo wrote:

jok, logicnije je, ucenica u ucitelja :D
Capajebo

#450 Re: Muzika dok je ezan

Post by Capajebo »

HadiRa wrote:
Capajebo wrote:

jok, logicnije je, ucenica u ucitelja :D
Ne bih znao, jos nisam ucitelj... :mrgreen:
Post Reply