Muzika dok je ezan
- Capajebo
#426 Re: Muzika dok je ezan
otvorim ovu temu, i pomislih da sam na "ukrasti" se u islamu 
- nasa
#427 Re: Muzika dok je ezan
pa dobro, brak je nesto za sta ne mozes znati da li ce funkcionisati dugorocno bez obzira koliko da si bio u vezi
- Kroksica
#428 Re: Muzika dok je ezan
Tamo se prica o muzici.Capajebo wrote:otvorim ovu temu, i pomislih da sam na "ukrasti" se u islamu
- Capajebo
#429 Re: Muzika dok je ezan
sto ce reci da veze suxnasa wrote:pa dobro, brak je nesto za sta ne mozes znati da li ce funkcionisati dugorocno bez obzira koliko da si bio u vezi
- Capajebo
#430 Re: Muzika dok je ezan
Da bi znao na kojoj temi se prica o zeljenoj temi, moras dobro vladati varijablamaKroksica wrote:Tamo se prica o muzici.Capajebo wrote:otvorim ovu temu, i pomislih da sam na "ukrasti" se u islamu
- insomnia78
#431 Re: Muzika dok je ezan
Capajebo wrote:otvorim ovu temu, i pomislih da sam na "ukrasti" se u islamu
- nasa
#432 Re: Muzika dok je ezan
gubljenje vremena, fol se upoznajate, a upoznacete se kad bude trebalo kuhati, prati sudje, prati guze djeci i tako.ovo prije je obmana teskaCapajebo wrote:sto ce reci da veze suxnasa wrote:pa dobro, brak je nesto za sta ne mozes znati da li ce funkcionisati dugorocno bez obzira koliko da si bio u vezi
- Capajebo
#433 Re: Muzika dok je ezan
Moram te samo ispraviti u jednoj stvari. Kako kuha.... to se mora znati prije braka!nasa wrote:gubljenje vremena, fol se upoznajate, a upoznacete se kad bude trebalo kuhati, prati sudje, prati guze djeci i tako.ovo prije je obmana teskaCapajebo wrote:sto ce reci da veze suxnasa wrote:pa dobro, brak je nesto za sta ne mozes znati da li ce funkcionisati dugorocno bez obzira koliko da si bio u vezipar mjeseci dovoljno da saznas sta se moze saznati....
- nasa
#434 Re: Muzika dok je ezan
Zavisi, ako joj je mama u kuvetu ne brini... vidi kako mama kuha... 
- Capajebo
#435 Re: Muzika dok je ezan
Neka, nece mene njena mama hranit. Da se ja osiguramnasa wrote:Zavisi, ako joj je mama u kuvetu ne brini... vidi kako mama kuha...
Ustipci - ustipci.
- Kroksica
#436 Re: Muzika dok je ezan
Ma povezano je to, znaju ljudi o cemu govore. Long story short: "Sve je pjesma dok se ne udas", znaci tice se i muzike i susjedne teme.Capajebo wrote:Da bi znao na kojoj temi se prica o zeljenoj temi, moras dobro vladati varijablamaKroksica wrote:Tamo se prica o muzici.Capajebo wrote:otvorim ovu temu, i pomislih da sam na "ukrasti" se u islamu
- nasa
#437 Re: Muzika dok je ezan
Ako hoces da se osiguras onda ne gledaj kako kuha nego koliko cesto...ili naucis kuhati, i to je opcija 
- Capajebo
#438 Re: Muzika dok je ezan
E u tom grmu lezi zec. Ne mora znat kuhat, al' nek samo hocenasa wrote:Ako hoces da se osiguras onda ne gledaj kako kuha nego koliko cesto...ili naucis kuhati, i to je opcija
A ja, ucio sam, pokusavam i dalje... ne ide nikako
Ne bih da se izrazavam nekulturno, zato cu reci ne slazem se sa tim "sve je pjesma dok se ne udas" pristupomKroksica wrote: Ma povezano je to, znaju ljudi o cemu govore. Long story short: "Sve je pjesma dok se ne udas", znaci tice se i muzike i susjedne teme.
- insomnia78
#439 Re: Muzika dok je ezan
Dzaba se zamajavate, co'ek objasnio
i treće, ja neznam šta se ima tu upoznavat, da ju vidiš golu to ti niko neda... isto ko kad bi bombonjeru otpakovo, ko će ju onda kupit? dakle gleda se vjera, a za ženu to je po mom viđenju čednost, dakle da je povučena, da nosi hidžab kako se nosi, da obara pogled, da nema sve drugove muškarce već nijednog muškarca i da je stidljiva, i da je fizički zdrava, gledaju se zubi jer je to pokazatelj zdravlja, a za seks ne brinite, ja se lično naložim doplafona bez ikakve žene, tako da kalkuliram da sa ženom bilo kakvom može bit samo bolje..... a ako hoš da si humanista, onda drugu oženi koja ima problema sa zdravljem, to vam je moj savjet.... i kakve još informacije vam trebaju? i da ste skroz naopaki jedno za drugo, na kraju priče ispasće istinska sreća a ne ona holivudska sreća ja vam garantujem.... a ovo za ruku pa niz čaršiju od tog nema ništa
- Capajebo
#440 Re: Muzika dok je ezan
Znaci ubuduce da gledam zube... osjetio sam ja da nesto pogresno radim 
- Kroksica
#441 Re: Muzika dok je ezan
Tako ja svatih ovo tvoje i Nasino "veze sux", nije to moj pristup, ja samo povezujem sa temom. Ha!Capajebo wrote:Ne bih da se izrazavam nekulturno, zato cu reci ne slazem se sa tim "sve je pjesma dok se ne udas" pristupomKroksica wrote: Ma povezano je to, znaju ljudi o cemu govore. Long story short: "Sve je pjesma dok se ne udas", znaci tice se i muzike i susjedne teme.
- Capajebo
#442 Re: Muzika dok je ezan
Pa ako cemo realno, 2 iskrena i otvorena razgovora vrijede kao 7-8 mjeseci veze. Sad je samo pitanje koliko je ko iskren, i koliko ko ima cist, ili da kazem ispravan nijjet.Kroksica wrote:Tako ja svatih ovo tvoje i Nasino "veze sux", nije to moj pristup, ja samo povezujem sa temom. Ha!Capajebo wrote:Ne bih da se izrazavam nekulturno, zato cu reci ne slazem se sa tim "sve je pjesma dok se ne udas" pristupomKroksica wrote: Ma povezano je to, znaju ljudi o cemu govore. Long story short: "Sve je pjesma dok se ne udas", znaci tice se i muzike i susjedne teme.
A drugi par opanaka je sto smo mi navikli da kao nekoga upoznajemo godinu-dvije (pa i vise). Upoznat ces nekoga onoliko koliko ti ta osoba dozvoli da je upoznas
- Kroksica
#443 Re: Muzika dok je ezan
Meni dovoljno da jednom nekog dobro naljutim, tad su ljudi najiskreniji.Capajebo wrote: Pa ako cemo realno, 2 iskrena i otvorena razgovora vrijede kao 7-8 mjeseci veze. Sad je samo pitanje koliko je ko iskren, i koliko ko ima cist, ili da kazem ispravan nijjet.
A drugi par opanaka je sto smo mi navikli da kao nekoga upoznajemo godinu-dvije (pa i vise). Upoznat ces nekoga onoliko koliko ti ta osoba dozvoli da je upoznas
- Capajebo
#444 Re: Muzika dok je ezan
E onda bi sa mnom ostala skroz zbunjena. Jer samo odem da se ispusem i vratim se kad se smirimKroksica wrote:Meni dovoljno da jednom nekog dobro naljutim, tad su ljudi najiskreniji.Capajebo wrote: Pa ako cemo realno, 2 iskrena i otvorena razgovora vrijede kao 7-8 mjeseci veze. Sad je samo pitanje koliko je ko iskren, i koliko ko ima cist, ili da kazem ispravan nijjet.
- Kroksica
#445 Re: Muzika dok je ezan
Ejs! Ne znas ti kako ja znam naljutit insana.Capajebo wrote: E onda bi sa mnom ostala skroz zbunjena. Jer samo odem da se ispusem i vratim se kad se smirim![]()
- Capajebo
#446 Re: Muzika dok je ezan
Mogla bi me naljutiti jedino u saobracaju, priznajemKroksica wrote:Ejs! Ne znas ti kako ja znam naljutit insana.Capajebo wrote: E onda bi sa mnom ostala skroz zbunjena. Jer samo odem da se ispusem i vratim se kad se smirim![]()
A ovako... tek kad bi odlijepio na tebe, onda bi mogla nesto uraditi. Inace 0 bodova
- HadiRa
#447 Re: Muzika dok je ezan
ja sam cula, da se ucenik zaljubi u ucitelja, u pravilu.
dakle, samo nek muskarac dobro zna kuhat, nece se vise zene moci rijesiti
- Capajebo
#448 Re: Muzika dok je ezan
Ucenik se zaljubi u uciteljicu, u praviluHadiRa wrote:ja sam cula, da se ucenik zaljubi u ucitelja, u pravilu.
- HadiRa
#449 Re: Muzika dok je ezan
Capajebo wrote:Ucenik se zaljubi u uciteljicu, u praviluHadiRa wrote:ja sam cula, da se ucenik zaljubi u ucitelja, u pravilu.
jok, logicnije je, ucenica u ucitelja
- Capajebo
#450 Re: Muzika dok je ezan
Ne bih znao, jos nisam ucitelj...HadiRa wrote:Capajebo wrote:Ucenik se zaljubi u uciteljicu, u praviluHadiRa wrote:ja sam cula, da se ucenik zaljubi u ucitelja, u pravilu.
jok, logicnije je, ucenica u ucitelja