Demokratska fronta Željko Komšić

Point.

#40526 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Point. »

shbc wrote: 22/12/2019 10:02
Point. wrote: 22/12/2019 09:42
Možda nisam bio dovoljno jasan, nisam bukvalno na tebe mislio ali ima podosta znalaca.

Druga stvar, zašto misliš da mi u dijaspori nemamo baš nikakvog pojma šta se dešava dole, pa nije BiH na Mjesecu odakle dolaze šture ili nikakve vijesti pa da niko ne zna šta se dešava? Putem sredstva informisanja, društvenim mrežama, tv kanalima, štampom, čestim dolascima i razgovorima sa familijom, prijateljima i poznanicima se može stvoriti neka osnovna slika, ne naravno kao neko ko živi dole al opet se može stvoriti kolika tolika slika. Ili?
Zato sto ne mozes imati citavu sliku preko sredstava informisanja i razgovora sa prijateljima i familijom. Nesto moras i svojim ocima vidjeti. Da su familija i sredstva informisanja dovoljna (o pristrasnosti i namjernom stvaranju lazne slike necu ni da pricam) ti ne bi postavio pitanje koje si postavio. Znao bi za bar 10% stvari koje smo ti nabrojali i ne bi bilo potrebe da pitas.

Mogu i ja imati koliku toliku sliku o Hrvatskoj, Srbiji, Svedskoj, Italiji, Njemackoj.... Ali nikad mi ne bi palo na pamet da nastupam prema njima na ovaj nacin kako ti nastupas na ovom forumu. Zato sto sam svjestan da ne zivim u tim drzavama, mene ne dotice njihova politicka situacija, nemam znanje koliko oni imaju i ne znam sta je bolje za njih.
Mislim da ti poređenje nije baš na mjestu. Pa BiH je država u kojoj sam rođen, mjesto gdje imam imovinu i veliki krug što bliže i šire familije što prijatelja, mjesto gdje često boravim, čiju ličnu kartu imam i pravo glasa. Zašto sad to porediti sa nekom Austrijom, Njemačkom sa kojom nemam ama baš nikakve veze.

Ako je ova priča zapravo sarajevska stvar, dakle radi se o vladi KS i građanima u tom kantonu, zašto se ista priča ne priča i nekome iz Bihaćkog, Zeničkog ili šta ja znam, Neretvanskog kantona da ne komentarišu, jer ne osjete rad dotične kantonalne Vlade i ne žive u tom kantonu?

Ne može se shvatiti cijela slika, ali djelimična ili okvir svakako da.
Last edited by Point. on 22/12/2019 11:30, edited 1 time in total.
Point.

#40527 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Point. »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 22/12/2019 09:59
Point. wrote: 22/12/2019 09:52
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 22/12/2019 09:30

Vjerujes na osnovu odredjenih argumenata i saznanja. De napisi argumente sto vjerujes Komsicu, a ja kazem da je klasicni lazov, SDA-ova podguzna muha i ubleha samo takva.

Objasnjeno je i zasto, vise puta, konkretnim djelima
Vjerujem da je svojim ulaskom u Predsjedništvo spriječio daljnje komadanje ove države prvenstveno od strane organizacije okupljena pod imenom HNS, vjerujem da je ovo oko ANP prava priča i da se tim otvara put BiH ka NATO a samim tim i garancija da neće više biti unutrašnjih sukoba ni podjela.

Neki subse skoncentrisali samo na KS.
Kada se Lazov pojavio HDZ je imao cca 40% mandata u kantonalnim skupstinama u odnosu na ostale hrvatske stranke, ostatak su imali HDZ 90, HSP, HSS, Radom za Boljitak i jos jedna, dvije stranke.

Svako naredno kandidovanje je slabilo ostale stranke, a jacalo HDZ pa tako imamo danasnju situaciju gdje su suvereni vladari price.

Vrlo je zanimljivo da je to pokrenuo Lagumdzija ( koji isto ispade SDA igrac ), a ovaj uhljeb jedva docekao da zajase.

Danasnja situacija, sto se tice Hr korpusa, u odnosu na 2006 je drasticna razlika, al jebiga, dzaba pricati.

Pisao sam o tome, lik je SDA igrac, svjesno ili nesvjesno, nebitno je.

A sto se tice NATO puta, samo gledaj ( dabogda ja pisao jesam glup i posipao se pepelom ).

Ps. KS nema veze sa federalnim u drzavnim nivoom, al bukvalno. Osim sto Lazov moze da obori vladu KS i tu ima ruke, dok na vecim nivoima nema i potpuno je nebitan za bilo sta.
Valjda ima pravo da se, kao Hrvat, kandiduje za Predsjedništvo?Ili ro treba vječno ići HDZ-u? Meni se čini da se popušila šuplja priča HNS-a o legitimnom predstavniku i slično. Hrvatski korpus će uvijek prvenstveno glasati za HDZ, sa ili bez Komšića, to je jasno kao dan.
cvrčak_na_hedonizmu

#40528 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Point. wrote: 22/12/2019 11:27
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 22/12/2019 09:59
Vjerujem da je svojim ulaskom u Predsjedništvo spriječio daljnje komadanje ove države prvenstveno od strane organizacije okupljena pod imenom HNS, vjerujem da je ovo oko ANP prava priča i da se tim otvara put BiH ka NATO a samim tim i garancija da neće više biti unutrašnjih sukoba ni podjela.

Neki subse skoncentrisali samo na KS.
Kada se Lazov pojavio HDZ je imao cca 40% mandata u kantonalnim skupstinama u odnosu na ostale hrvatske stranke, ostatak su imali HDZ 90, HSP, HSS, Radom za Boljitak i jos jedna, dvije stranke.

Svako naredno kandidovanje je slabilo ostale stranke, a jacalo HDZ pa tako imamo danasnju situaciju gdje su suvereni vladari price.

Vrlo je zanimljivo da je to pokrenuo Lagumdzija ( koji isto ispade SDA igrac ), a ovaj uhljeb jedva docekao da zajase.

Danasnja situacija, sto se tice Hr korpusa, u odnosu na 2006 je drasticna razlika, al jebiga, dzaba pricati.

Pisao sam o tome, lik je SDA igrac, svjesno ili nesvjesno, nebitno je.

A sto se tice NATO puta, samo gledaj ( dabogda ja pisao jesam glup i posipao se pepelom ).

Ps. KS nema veze sa federalnim u drzavnim nivoom, al bukvalno. Osim sto Lazov moze da obori vladu KS i tu ima ruke, dok na vecim nivoima nema i potpuno je nebitan za bilo sta.
Valjda ima pravo da se, kao Hrvat, kandiduje za Predsjedništvo?Ili ro treba vječno ići HDZ-u? Meni se čini da se popušila šuplja priča HNS-a o legitimnom predstavniku i slično. Hrvatski korpus će uvijek prvenstveno glasati za HDZ, sa ili bez Komšića, to je jasno kao dan.
Pa sad ti govorim da je 2006 HDZ imao cca 40% mandata u odnosu na ostale Hr stranke i takodjer nisu mogli kociti bilo sta u Domu Naroda, jer nisu imali dovoljno ruku. Pogadjas, Komsic se prvi put kandidovao 2006, 2010 je krenula cuvena "rahat patnja" od strane Slucajnog Prolaznika + Komsic i ovi zakucali danas sto sa mandatima u Kantonima sto u Domovima Naroda.

Baratas pogresnim informacijama, ogromna je razlika 2006 vs danas. Imas izbore, sve pise, provjeri.
Lopov-eliminator

#40529 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Lopov-eliminator »

Idemo opet, po treci put, s istim pitanjima za fanove DF-a i Zeljka, o kojima izbjegavaju dublju raspravu:

1. Zasto ova Vlada KS mora biti oborena da bi nesto proslo na visem nivou sto uopste nije u ingerenciji kantona?

2. Zar se za sve ovo o cemu prica Komsic ne moze boriti na visim nivoima bez rusenja aktuelne Vlade KS?

3. Koja je, od svih vlada KS koje je predvodila SDA od rata pa do danas, radila bolje od aktuelne vlade KS i zasto?

Jedino je Hrasno38 je nesto pokusao, ali je brzo odustao. I apsidejzi je pokusao.
Last edited by Lopov-eliminator on 22/12/2019 12:11, edited 1 time in total.
Leverage

#40530 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Ne prizivaj ga živ bio.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#40531 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 22/12/2019 09:30
Point. wrote: 22/12/2019 09:26
Pa to je demokratija, vjerujem kome hoću. Neko vjeruje Obami, neko Trumpu, neko Bakiru, neko Konakoviću, neko ovom nekom onom. Jebiga, bosansko jezero stranaka i kandidata puna ribe, svako bira šta želi. Otkud ideja da me ne zanima šta se dešava?
Vjerujes na osnovu odredjenih argumenata i saznanja. De napisi argumente sto vjerujes Komsicu, a ja kazem da je klasicni lazov, SDA-ova podguzna muha i ubleha samo takva.

Objasnjeno je i zasto, vise puta, konkretnim djelima

Što neko reče, nekad moraš u koaliciju sa babarogom, posebno u BiH gdje bez SDAHDZSNSD ubleha na žalost ne možeš a vjerujem da sa ulaskom u zagrljaj Bakiru ima neki plan, tj lakše ih kontrolisati, ometati. Vrijeme će pokazati svoje, ko zna možda kroz izvjesno vrijeme i ja budem koristio poskokove riječi za opisati dotičnog. Do tada....

Neki su se skoncentrisali samo na KS.
Kome bolan objasanjavas Point....clanovima Nase stranke. Pa pogledaj samo ko je osnovao tu stranku i ko danas ima od osnivaca u toj stranci. Njihov najveci domet je u komletnoj drzavi to sto su zdusno bili za Paradu ponosa protiv koje ja licno nemam nista protiv, i to je to. Sve sto valja iz te stranke je otislo i napravio se klan Kojovica. Pusti bolan @cvrcka ne zna on jos uvijek gdje je supalj i njemu je u zivotu najveci domet Zeljo. Pa covjece prije izbora da supacka strankica je pljuvala po Zeljku iz svih oruzja.....znaci ni ANP-a ni kolaicije ni Covica ni izbora a kave su gadosti sipali jer su POLITICKE PICKE koje ne smiju preuzeti odgovornost za drzavu i njihov najveci domet je Kanton Sarajevo. Jel im Zeljko poslije izbora za ucesce BH Bloka u vlasti nudio sve osim guzice. Nudio je da se povuce sa mjesta predsjednika stranke, nudio im je apsolutno SVE i kakv je odgvor dobio od dvi stranke KUKAKVICA I BIJEDNIKA?? Nece oni da dijele vlast sa SNSD-om i HDZ-om. Pa idioti jedni MORATE DIJELITI VLAST SA NJIMA! Ne mozes ih izbjeci NIKAKO! I sada se kao cudom cude sto je Zeljko otisao sa SDA.....otisao je kao i 92 za razliku od Kojovica i Niksica da opet brani ovu zemlju od onih koji joj ne zele dobro. Od tri losa izabrao je ono najmanje lose i to je to. Zasto Kanton Sarajevo? Pa kunete se danas sa jebenim Konakovicem koji je kao parazit dok je bio u SDA unistio svega cega se dohvatio. Danas nam bivsi prvak Evrope igra drugu ligu nakon njegove epizode. U cemu je problem nova koalicija, nova vecina a zasto je to SDA TREBATE PRIJE SVEGA DA PITATE KOJOVICA I NIKSICA a ne da balite po Zeljku i sta ti ja znam.
PONOVIT CU DA NISAM ZA TO DA SE DIRA KANTONALNA VLADA ALI DA SE KONAKOVIC ILI MORA SPUSTITI NA SVOJE MJESTO ILI SMJENITI! ! Sljedeca borba nakon ANP-a je za izborni zakon a vi i dalje tulite sta je rekoa general, sta je rekao ovaj ili onaj. Ovaj papir su napisale zemlje kvinte a ne generali pa vi skontatjte sta to znaci! DOVIDJENJA I PRIJATNO
hrasno38

#40532 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Lopov-eliminator wrote: 22/12/2019 11:54 Idemo opet, po treci put, s istim pitanjima za fanove DF-a i Zeljka, o kojima izbjegavaju dublju raspravu:

1. Zasto ova Vlada KS mora biti oborena da bi nesto proslo na visem nivou sto uopste nije u ingerenciji kantona?

2. Zar se za sve ovo o cemu prica Komsic ne moze boriti na visim nivoima bez rusenja aktuelne Vlade KS?

3. Koja je, od svih vlada KS koje je predvodila SDA od rata pa do danas, radila bolje od aktuelne vlade KS i zasto?

Jedino je Hrasno38 je nesto pokusao, ali je brzo odustao.
Zato sto je napravljena NOVA VECINA! Vozdrica!
Last edited by hrasno38 on 22/12/2019 12:14, edited 1 time in total.
Lopov-eliminator

#40533 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

apsidejzi wrote: 21/12/2019 17:57
Lopov-eliminator wrote: 21/12/2019 14:30 Napisah sinoc/danas jedan duzi post, niko od botova se nije smio ni javiti.

Idemo opet s istim pitanjima za fanove DF-a i Zeljka:

Dodatak, pitanje br. 3: Koja je, od svih vlada KS koje je predvodila SDA od rata pa do danas, radila bolje od aktuelne vlade KS i zasto?
1) Vlada KS vjerovatno nije morala biti oborena zbog ANP-a. Ona je oborena zbog promjene u politici i blanko odobravanja diktatoru u usponu: Konakovicu.

2) Moze.
Zanimljivo, pitanje br.3 preskoceno. Valjda zato sto su stvari vrlo jasne kad se stave na papir, a ne idu Zeljkovoj prici u prilog.

1. Zbog kakve promjene, promjene na bolje? Odobravanja Konakovicu? Malo je ppgresna logika diktature, s obzirom na to da umjesto Konakovica i ostalih protiv kojih Zeljko ne moze nista reci dovodi one koji su vec godinama diktatori i najgori kriminalci i koji su krivi za ovo stanje, i to ih dovodi kao partnere koji imaju preko pola ruku u toj koaliciji? Sto se tice rezultata Vlade u prvoj godini prepunoj opstrukcija, forumas @prpa.ba postavio je sta je nova Vlada u kojoj ucestvuju i ministri iz Konakoviceve stranke uradila, sta su to uradili dugogodisnji kriminalci koje Zeljko sada vraca na vlast?

2. Uredu, posto moze, da li to znaci da je Zeljkova prica o obaranju Vlade KS zbog drzave jedna velika suplja?
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#40534 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

je li tko gledao ljubića na face tv? čovjek tvrdi da je razgovarao sa nekim članom kvinte koji je rekao da će se zavrnuti ruke oko anpa, a isto se može dogoditi oko izbornog zakona. to je bio odgovor na senadovu konstataciju da komšić neće dati izborni zakon.
Leverage

#40535 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Pa jel moguće da se neko primio na urbanu legendu o Konakoviću diktatoru :run:
Styling

#40536 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Lopov-eliminator wrote: 22/12/2019 11:54 Idemo opet, po treci put, s istim pitanjima za fanove DF-a i Zeljka, o kojima izbjegavaju dublju raspravu:

U citavoj ovoj kombinaciji Zeljko da je bio pametan ili da je imao pametnije savjetnike mogao je itekako iskoristiti svoju situaciju i da bude heroj nacije.

Cinjenica je da je on trebao SDA a ne obratno, i da je pristanak na formiranje vlasti na drzavnom i federalnom nivou mogao usloviti ostavljanjem vlade ks na miru.

Ne znam ko ga je nasavjetovao da on moze uticati na bilo sto. O izbornom zakonu se odlucuje na drzavnom nivou a tamo df ima 3 zastupnika i jednog od pet clanova hrvatkog dijela Doma naroda. Znaci, lik je totalno nemocan. Ne moze se pozvati ni na vitalni nacionalni interes. Ako SDA odluci da isporuci izborni HDZ-u, Zeljko moze mahati usima.

On misli da SDA moze ucjenjivati sa koalicijom u Sarajevu. Bojim se da se ni SDA ni HDZ ne zuri da formiraju federalnu vlast, jer njihovi kadrovi tamo vedre i oblace. I Fahro ima svog ministra u trenutnoj vladi, tako da ova vlada Federacije moze raditi sve do narednih izbora i da Zeljko nikada ne udje u vlast.

Sve u svemu, nakon ove izjave generala NATO da to pismo koje treba da posaljemo u Brisel nije ANP kako je Zeljko tvrdio, lik je jos jednom potvrdio da je totalni luzer i da je kvalitetno nasankan od Bakira.

I bolje mu je da suti i da se vise ne provaljuje, samo dodatno potvrdjuje koliko je glup.
LLEH

#40537 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by LLEH »

Styling wrote: 22/12/2019 12:14

I bolje mu je da suti i da se vise ne provaljuje, samo dodatno potvrdjuje koliko je glup.
uzeo 3 miliona i glup, latin je to lukavi, najviše ga bošnjacima šukno.
Kejn

#40538 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kejn »

Image
Styling

#40539 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

LLEH wrote: 22/12/2019 12:16

Kakva 3 miliona? A sukno ga je svima u kantonu, ne samo bosnjacima.
Lopov-eliminator

#40540 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

hrasno38 wrote: 22/12/2019 12:06

Zato sto je napravljena OVA VECINA! Vozdrica!
Znaci, argumenti su u sustini nebitni, bitna je da je napravljena OVA VECINA (SDA-DF-SBB-BOSS), a sve ostalo, ukljucujuci obicno stanovnistvo i bilo kakav napredak, je potpuno nebitno. Bitna je samo OVA VECINA.

Hajde neka je to konacno neko od pristalica Zeljka Komsica to priznao i potvrdio stvarno lice doticnog.

Neka je konacno i neko od pristalica pokazao da je sve sto je Zeljko poturao kao opravdanje jedna velika gomila lazi.
LLEH

#40541 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by LLEH »

Styling wrote: 22/12/2019 12:18
LLEH wrote: 22/12/2019 12:16

Kakva 3 miliona?
on miletić i džeko uzeli 3 miliona kredita na stranku koje su vraćali članovi stranke to jest paušale u domu naroda i parlamentu preusmjeravali za rate.

kad više nije moglo, uzela SDA na sebe, a ovi se rastalili.

sad ga boli kita, a vi kukajte, opet kažem najviše ga zavuko bošnjacima.
hrasno38

#40542 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Lopov-eliminator wrote: 22/12/2019 12:19

Znaci, argumenti su u sustini nebitni, bitna je da je napravljena OVA VECINA (SDA-DF-SBB-BOSS), a sve ostalo, ukljucujuci obicno stanovnistvo i bilo kakav napredak, je potpuno nebitno. Bitna je samo OVA VECINA. Hajde neka je to konacno neko od pristalica Zeljka Komsica to priznao i potvrdio stvarno li lice doticnog.

Neka je konacno i neko od pristalica pokazao da je sve sto je Zeljko poturao kao opravdanje jedna velika gomila lazi.
Gdje ti zivis momcino....citas li ti ista u zivotu o svjetskim zbivanjima u politici. Sta je to cudno da vecina preuzme sve sto moze??? Otvorite jednu temu za plakanje i tamo placite do mile volje. Cuj lice dotickog??? Ja likova i trolova mati moja!
Styling

#40543 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Da li je bas? Jedno je dati potpise a drugo je javno se izjasniti pred auditorijem.
Leverage

#40544 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Eh eto ti sad, upozorio sam te.
hrasno38

#40545 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Styling wrote: 22/12/2019 12:21

Da li je bas? Jedno je dati potpise a drugo je javno se izjasniti pred auditorijem.
Slazem se ali ako bude to je razlog kao i svugdje u bijelom svijetu! Ja mislim da 18 potpisa imaju i da je ostala jos Jasna Durkaovic mada njen potpis i nije bitan ako imaju 18. Ponavljam po 100-ti pu NISAM ZATO DA SE DIRA KANTONALNA VLADA ALI JESAM DA SE DISCIPLINUJE KONAKOVIC I DA NE DIJELI NASE PARE VAN OVE DRZAVE ILI BOLJE RECENO KANTONA.
Lopov-eliminator

#40546 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

U citavoj ovoj kombinaciji Zeljko da je bio pametan ili da je imao pametnije savjetnike mogao je itekako iskoristiti svoju situaciju i da bude heroj nacije.

Cinjenica je da je on trebao SDA a ne obratno, i da je pristanak na formiranje vlasti na drzavnom i federalnom nivou mogao usloviti ostavljanjem vlade ks na miru.

Ne znam ko ga je nasavjetovao da on moze uticati na bilo sto. O izbornom zakonu se odlucuje na drzavnom nivou a tamo df ima 3 zastupnika i jednog od pet clanova hrvatkog dijela Doma naroda. Znaci, lik je totalno nemocan. Ne moze se pozvati ni na vitalni nacionalni interes. Ako SDA odluci da isporuci izborni HDZ-u, Zeljko moze mahati usima.

On misli da SDA moze ucjenjivati sa koalicijom u Sarajevu. Bojim se da se ni SDA ni HDZ ne zuri da formiraju federalnu vlast, jer njihovi kadrovi tamo vedre i oblace. I Fahro ima svog ministra u trenutnoj vladi, tako da ova vlada Federacije moze raditi sve do narednih izbora i da Zeljko nikada ne udje u vlast.

Sve u svemu, nakon ove izjave generala NATO da to pismo koje treba da posaljemo u Brisel nije ANP kako je Zeljko tvrdio, lik je jos jednom potvrdio da je totalni luzer i da je kvalitetno nasankan od Bakira.

Sve to samo pokazuje ko je stvarno Zeljko Komsic, to je covjek koji je uvijek radio za SDA, ono sto je on danas je stvoreno prije svega zahvaljujuci SDA, kad god je falilo ruku SDA-u, Zeljko Komsic je bio tu da ih vadi, pa vidjela si da su otvoreni medijski napadi na partnere iz BH Bloka krenuo, kao slicsjno, onda kad je BH Blok donio odluku da na visim nivoima ne ulazi u proces formiranja vlasti, jer ih je SDA tu namjeravala povaliti.
hrasno38

#40547 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Leverage wrote: 22/12/2019 12:23 Eh eto ti sad, upozorio sam te.
Sta ti SDP-ovac imas koga da upozoravas.....ti si nasao da nekome drzis pridike. Ufati se mracnih coskova opozicije i to je domet strankee za koju navijas. Da vidi rahmetli Nijaz na sta mu je spala stranka u mezaru bi se prevrtao.
Styling

#40548 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

hrasno38 wrote: 22/12/2019 12:24
Styling wrote: 22/12/2019 12:21

Slazem se ali ako bude to je razlog kao i svugdje u bijelom svijetu! Ja mislim da 18 potpisa imaju i da je ostala jos Jasna Durkaovic mada njen potpis i nije bitan ako imaju 18. Ponavljam po 100-ti pu NISAM ZATO DA SE DIRA KANTONALNA VLADA ALI JESAM DA SE DISCIPLINUJE KONAKOVIC I DA NE DIJELI NASE PARE VAN OVE DRZAVE ILI BOLJE RECENO KANTONA.
Znaci ti se ne slazes da KS pomogne Bihacu sa migrantima, ili Gorazdu sa oruzjem za granicare, ili Janji sa projektima za povratnike?
hrasno38

#40549 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Lopov-eliminator wrote: 22/12/2019 12:25

Sve to samo pokazuje ko je stvarno Zeljko Komsic, to je covjek koji je uvijek radio za SDA, ono sto je on danas je stvoreno prije svega zahvaljujuci SDA, kad god je falilo ruku SDA-u, Zeljko Komsic je bio tu da ih vadi, pa vidjela si da su otvoreni medijski napadi na partnere iz BH Bloka krenuo, kao slicsjno, onda kad je BH Blok donio odluku da na visim nivoima ne ulazi u proces formiranja vlasti, jer ih je SDA tu namjeravala povaliti.
Kakve ti nebuloze pises....normalnom covjeku bi ruka drhtala od nebuloza ko djerdjef. Jel Zeljko 2014 samovoljno izasao iz vlasti kad je vidio sta su poceli da rade. Koji je to do sada politicar uradio ili stranka??? Vi niste vise ni trolovi nego trolcine ali "uzalud vam trud sviraci" ....
Lopov-eliminator

#40550 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

hrasno38 wrote: 22/12/2019 12:21
Lopov-eliminator wrote: 22/12/2019 12:19

Znaci, argumenti su u sustini nebitni, bitna je da je napravljena OVA VECINA (SDA-DF-SBB-BOSS), a sve ostalo, ukljucujuci obicno stanovnistvo i bilo kakav napredak, je potpuno nebitno. Bitna je samo OVA VECINA. Hajde neka je to konacno neko od pristalica Zeljka Komsica to priznao i potvrdio stvarno li lice doticnog.

Gdje ti zivis momcino....citas li ti ista u zivotu o svjetskim zbivanjima u politici. Sta je to cudno da vecina preuzme sve sto moze??? Otvorite jednu temu za plakanje i tamo placite do mile volje. Cuj lice dotickog??? Ja likova i trolova mati moja!
Zivim tamo gdje ova desavanja imaju direktne efekte.

Niko nije rekao da neko ko ima vecinu ne smije preuzeti vlast, ko ima vecinu, to formalno-pravno apsolutno moze uraditi i to nije sporno.

Sporni su razlozi za davanje podrske toj vecini i ucesce u istoj, uz istovremeni bacanje druge vecine pod voz. Zeljko nikad nije konkretno objasnio zasto je ta vecina kojoj sad zeli dati podrsku bolja od ove druge.

Za to oko Konakovica, pitao sam te nesto, jos uvijek nisi smio odgovoriti.

Apsolutno da je lice doticnog. Ti si sad u svojim postovima sam priznao da su obrazlozenja Zeljka Komsica suplja i da je bitna samo vecina.

Da potvrdimo, neka je konacno i neko od pristalica pokazao da je sve sto je Zeljko poturao kao opravdanje jedna velika gomila lazi.
Post Reply