Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ljubav_aha

#401 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by ljubav_aha »

rika wrote:
ljubav_aha wrote:rika,da li je tebi profesija pormetila zivot :?:
Iskreno govoreci one prve godine faxa jeste,jer nisam imao vremena ni za sta drugo sem ucenja,prvu djevojku imao u 20 i nekoj..
Nedugo poslije fakulteta,dobijem ponudu koja se ne odbija i odem raditi u zemlju gdje djevojku neces moci upoznati na ulici ili kaficu...
Ali mogu reci da sam se poslije prvih,nazovimo ih,posrtaja po povratku u sarajevo,prilicno dobro snalazio...
Jeste da se sa nekim stvarima bh. mentalno sklopa,kako kod muskaraca tako i kod zhena,ne snalazim najbolje,ali to nije rezultat moje profesije nego dugog zhivota vani...
vidis,meni nije jasno kako nekome fakultet moze biti prepreka ,drugo,povratka iz inostranstav u staru a tako novu sredinu je ocevidno znak tvoje hrabrosti,ja to ne bih uradila,ali znaci,nas izbor moze jedino biti prepreka ili nova sansa za bolji zivot kakav smo zamislili
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#402 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Truba »

e bas ste me sje*** s ovom tajči :cry: :cry: :cry:
rika

#403 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

ljubav_aha wrote:
rika wrote:
ljubav_aha wrote:rika,da li je tebi profesija pormetila zivot :?:
Iskreno govoreci one prve godine faxa jeste,jer nisam imao vremena ni za sta drugo sem ucenja,prvu djevojku imao u 20 i nekoj..
Nedugo poslije fakulteta,dobijem ponudu koja se ne odbija i odem raditi u zemlju gdje djevojku neces moci upoznati na ulici ili kaficu...
Ali mogu reci da sam se poslije prvih,nazovimo ih,posrtaja po povratku u sarajevo,prilicno dobro snalazio...
Jeste da se sa nekim stvarima bh. mentalno sklopa,kako kod muskaraca tako i kod zhena,ne snalazim najbolje,ali to nije rezultat moje profesije nego dugog zhivota vani...
vidis,meni nije jasno kako nekome fakultet moze biti prepreka ,drugo,povratka iz inostranstav u staru a tako novu sredinu je ocevidno znak tvoje hrabrosti,ja to ne bih uradila,ali znaci,nas izbor moze jedino biti prepreka ili nova sansa za bolji zivot kakav smo zamislili
Vjeruj mi tamo gdje sam ga ja zavrsavao,hem sto ako padnes vise od jednog ispita u turnusu,ponavljas cijeli turnus tj. godinu,onda ispit smijes pasti samo 2x,treci izlazak je komisijski i ako njega padnes gubis pravo na studiranje..
Tako da meni u svemu tome nije bilo do Tajcija i "dvije zvjezdice"...E tek je pred kraj studija malo popustilo..
Povratak u domovinu nije (u mojim ocima) dokaz neke moje velike licne hrabrosti,jer se vracam hem
-u poznatu sredinu,a i govorim jezik (mada me jos uvijek zezaju 'tj' i 'ch' )
-Imam papire a mogu se uvijek diplomatski povuci...
:D
Hrabriji su oni koji okrenu ledja stabilnoj svakodnevnici i otisnu se u nepoznato,bez poznavanja jezika i nesto malo para :D
ljubav_aha

#404 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by ljubav_aha »

rika wrote:
ljubav_aha wrote: vidis,meni nije jasno kako nekome fakultet moze biti prepreka ,drugo,povratka iz inostranstav u staru a tako novu sredinu je ocevidno znak tvoje hrabrosti,ja to ne bih uradila,ali znaci,nas izbor moze jedino biti prepreka ili nova sansa za bolji zivot kakav smo zamislili
Vjeruj mi tamo gdje sam ga ja zavrsavao,hem sto ako padnes vise od jednog ispita u turnusu,ponavljas cijeli turnus tj. godinu,onda ispit smijes pasti samo 2x,treci izlazak je komisijski i ako njega padnes gubis pravo na studiranje..
Tako da meni u svemu tome nije bilo do Tajcija i "dvije zvjezdice"...E tek je pred kraj studija malo popustilo..
Povratak u domovinu nije (u mojim ocima) dokaz neke moje velike licne hrabrosti,jer se vracam hem
Hrabriji su oni koji okrenu ledja stabilnoj svakodnevnici i otisnu se u nepoznato,bez poznavanja jezika i nesto malo para :D
jedan od faksova sam dilplomiralal u nasem sistemu :-D kad sebi postavis cilj,sve ide k'o podzmazano :-D

u pravu si,uvijek se mozes vratiti,i mislim da svi koji danas odu iz BiH su manje hrabri,je,mi prvi koji smo stizlai u nepoznato,nismo imali iskljucivo svoju raju sposnzore :-D kad je raja pocela dolaziti masonvo iz njemacke ili iz biH ,oni su preskocili mnoge faze koje nas nisu zaobisle
najhrabrjiri su oni koji su ostali u BiH ,a oni koji zive u BiH kao bubreg u loju sa stelama su van te skupine :bih:
rika

#405 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

ljubav_aha wrote:
rika wrote:
ljubav_aha wrote: vidis,meni nije jasno kako nekome fakultet moze biti prepreka ,drugo,povratka iz inostranstav u staru a tako novu sredinu je ocevidno znak tvoje hrabrosti,ja to ne bih uradila,ali znaci,nas izbor moze jedino biti prepreka ili nova sansa za bolji zivot kakav smo zamislili
jedan od faksova sam dilplomiralal u nasem sistemu :-D kad sebi postavis cilj,sve ide k'o podzmazano :-D

u pravu si,uvijek se mozes vratiti,i mislim da svi koji danas odu iz BiH su manje hrabri,je,mi prvi koji smo stizlai u nepoznato,nismo imali iskljucivo svoju raju sposnzore :-D kad je raja pocela dolaziti masonvo iz njemacke ili iz biH ,oni su preskocili mnoge faze koje nas nisu zaobisle
najhrabrjiri su oni koji su ostali u BiH ,a oni koji zive u BiH kao bubreg u loju sa stelama su van te skupine :bih:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Slazhem se sa napisanim u potpunosti,meni bi vala zhivot bio kao bubreg u loju kad bi mi se LjuskauBaklafi doselila kod mene ... :D Eto odjavio bih i ovaj BH telekomov ADSL i uzeo Logosoft
(evo jos malo suptile)

;-)
ljubav_aha

#406 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by ljubav_aha »

LJUSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO citas li ti :-D
rika,samo napred,anvijam za ljubaF :thumbup:
pustopoljina

#407 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by pustopoljina »

komi wrote:e bas ste me sje*** s ovom tajči :cry: :cry: :cry:
a sto, duso draga?

@rika i ljuska u baklavi...ima li sta od vas, da sacuvam "hajde da ludujemo" za svadbu :lol:
Truba

#408 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Truba »

zato sto kod sebe izbjegavam tuzne pjesme i slucajno pustih ovu ovdje :lol: :lol: :lol:

spetljah se ko roletna :mrgreen:
Strpljiva

#409 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Strpljiva »

Kako je naučno dokazano da su Adam i Eva Bosanci?
Zato što su i goli i bosi, a misle da su u raju.
citroen

#410 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by citroen »

Strpljiva wrote:Kako je naučno dokazano da su Adam i Eva Bosanci?
odlicno :D :D :thumbup:
sofist

#411 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by sofist »

Strpljiva wrote:Kako je naučno dokazano da su Adam i Eva Bosanci?
Mudro veliš, svaka ti je ka' u braće Grim. :razz:
xsk

#412 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by xsk »

Chmoljo wrote:
hajd' odjebi na politiku, pokupi nam sve trebe ovdje :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
madner

#413 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by madner »

ljubav_aha wrote: najhrabrjiri su oni koji su ostali u BiH ,a oni koji zive u BiH kao bubreg u loju sa stelama su van te skupine :bih:
Mislis ti da je lagano imat stelu za sve?
Haj ti popamti sve nadimke ljudi pa da vidis kako je to. Kad ti neko kaze Zike je, a ti znas 5x :D
Suti i trpi

#414 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Suti i trpi »

Chmoljo wrote:
hajd' odjebi na politiku, pokupi nam sve trebe ovdje :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bez brige Chmoljo, nisam vam ja permanentna opasnost. Napadnem iznenada i nestanem bestraga :D .
Officer Crabtree

#415 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Officer Crabtree »

kiki-miki wrote:I je li se ovdje došlo do nekakvog zaključka,da ne čitam ovih preko nekoliko stranica? :D
"Pripazi sinko, ne idi sredinom džade. Satrat ćete štogod. Ama, nemoj ni plaho uz kraj da te, boj se, ne udari nešto s krova, nego hajde nako, nako..."
radiostar

#416 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by radiostar »

Officer Crabtree wrote:
kiki-miki wrote:I je li se ovdje došlo do nekakvog zaključka,da ne čitam ovih preko nekoliko stranica? :D
"Pripazi sinko, ne idi sredinom džade. Satrat ćete štogod. Ama, nemoj ni plaho uz kraj da te, boj se, ne udari nešto s krova, nego hajde nako, nako..."

:thumbup:
Truba

#417 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Truba »

ima cura koje vrijedi muntati čitav život :)
Ghost_Rider_XXX

#418 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Ghost_Rider_XXX »

to ti ozbiljno?
Ljuska_u_BaklaFi

#419 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

ljubav_aha wrote:LJUSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO citas li ti :-D
Chitam i biljezim, svu njegovu suptilnost :lol: :D
Ljuska_u_BaklaFi

#420 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

rika wrote:Slazhem se sa napisanim u potpunosti,meni bi vala zhivot bio kao bubreg u loju kad bi mi se LjuskauBaklafi doselila kod mene ... :D Eto odjavio bih i ovaj BH telekomov ADSL i uzeo Logosoft
(evo jos malo suptile)

;-)
Preshla bi ti preko shtoshta, osim preko Telecoma :lol: :razz: :skoljka:
rika

#421 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
rika wrote:Slazhem se sa napisanim u potpunosti,meni bi vala zhivot bio kao bubreg u loju kad bi mi se LjuskauBaklafi doselila kod mene ... :D Eto odjavio bih i ovaj BH telekomov ADSL i uzeo Logosoft
(evo jos malo suptile)

;-)
Ljusko prikljuci mi kakav no-limit paket sa brzinom od 8Mb/s i to sve za jedno 50KM...
I tvoja mati zapjevace "dobro do'sho dragi zete"...
:-) :-) :-)
hadzinicasa

#422 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by hadzinicasa »

komi wrote:ima cura koje vrijedi muntati čitav život :)
aferim
Ljuska_u_BaklaFi

#423 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

rika wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote:
(evo jos malo suptile)

;-)
Ljusko prikljuci mi kakav no-limit paket sa brzinom od 8Mb/s i to sve za jedno 50KM...
I tvoja mati zapjevace "dobro do'sho dragi zete"...
:-) :-) :-)
Neche ti trebat' vjeruj mi :lol: :mrgreen: :run:
ljubav_aha

#424 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by ljubav_aha »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
ljubav_aha wrote:LJUSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO citas li ti :-D
Chitam i biljezim, svu njegovu suptilnost :lol: :D
:lol: :thumbup:
rika

#425 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

A ko mi nece trebati jel nicapu ili superbrzi internet :) ?
:D :D :D
Post Reply