Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

uglavnomja

#376 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by uglavnomja »

za one koji se ismijavaju, dijete od 15 godina :roll:

cacak, klinac 15 godina

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/divlji ... 51165.html
kazo

#377 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by kazo »

@Korisnikk Sreo sam ja par puta tok s Alipasina sto si ga ti opisao, neki dan cujemo kako prica da je iz Cazina i da su ga opljackali trazi pola marke za kartu. Jos jednom sam bio u tramvaju ( pun tramvaj bio ) uzeo momku sat i pare i jos izvadio sarafciger bio. Pretpostavljam da je mu je prijetio ako pocne pomoc da zove. I kako da njega do sad niko nije prebio :? on zaustavlja raju jos dok sam 4-ti srednje bio, a ima tome 3-4 godine.
Drogo_rooq

#378 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Drogo_rooq »

Koga je jutros kod austrijske embassy ovaj mali smarao ? :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#379 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Matijevic_Vlado »

sta se desilo? ko je koga? pise li better jos na forumu? jel ziv? inace?
Mračajski proto

#380 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Mračajski proto »

Možda su se udružili. :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#381 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Matijevic_Vlado »

garant negdje ispred osnovne pare otimaju, pocela nastava :mrgreen:
hladan.preminger

#382 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by hladan.preminger »

U petak izlazim iz auta na kovačima (kod didovog muzeja) i nakon 300 km puta prva osoba koju vidim i koja mi se obraća je dunge lange i traži para. :D :D :D
AlwaysHappy

#383 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by AlwaysHappy »

Better Man wrote:Evo da otvorim temu i ukažem na jedan problem prisutan zadnjih sedmica u Sarajevu. Ima jedna maloljetna osoba koja po danu hoda ulicom Kralja Tomislava, nekadašnjom Skerlićevom i okolnim ulicama. Stalno zaustavlja ljude i traži im marku dvije itd. Često i mene zaustavlja i ponaša se nenormalno. Govori kako mu je želja da nekog prebije, ubije itd. Stalno traži dvije marke da jede. Jednom me je vidio za volanom auta i od tada prijeti da će mi oštetiti auto ako mu nedadnem dvije marke. Kaže daj mi dvije marke i nikad te više neću neću zaustaviti na ulici. ja ga uredno ignorišem, ali jednom sam mu dao 1 KM samo da ga se riješim i on opet sutradan isto. Jučer kad sam došao po auto vidio sam da mi je gepek zašparan i odmah mi je jasno bilo da je to njegovo djelo. Pozvao sam policiju i sve im rekao i oni su napravili zapisnik. Pošto ne znam kako se momak zove, ni gdje stanuje, oni nisu mogli ništa više da urade, već su mi rekli da ako saznam gdje stanuje ili ime i prezime da dođem u MUP i da ga prijavim. Momak sigurno nije normalan i zreo je za ludnice i siguran sam da će i dalje nastaviti da zaustavlja ne samo mene, već i druge. Šta uraditi i kako ga se riješiti. Šta bi ste vi u ovakvoj situaciji uradili. Često pomislim kad me zaustavi da ga oborim na cestu i da ga išutam na mrtvo ime, ali ne želim da prljam ruke jednim poremečenim maloljetnim psihopatom, jer ne znam ko stoji iza njega i da li će mene neko zbog tog napasti. Ovo je još jedan primjer gdje država nije u stanju da ukloni sa ulice ovakve osobe i zaštiti svoje poštene i savjesne građane.
Druze znam koje mali Emin Bibanovic zivi u Sutjeskoj i mene je zasutavlio jednom ako mislis na onog malog malo frljave oci ponasa se cudno ima tikove https://www.facebook.com/profile.php?id ... 06&fref=ts evo brate on je sto posto evo ti njegov profil fb i meni stvarno ide na ku..ac a dijete je jos bolesno da ga udarim mozda je i grehota a i zakrzljan je nakakav
AlwaysHappy

#384 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by AlwaysHappy »

Yahweh wrote:Mene je taj jednom zaustavio na tramvajskoj stanici kod Sebilja, daj marku, daj dvije, urla covjek i pravo je agresivan. Nije dobar u glavi.

Prije par dana bio je na grbavici, uletio u DP i napravio belaj, stao na kasu i ko god pridje kasi, ajm mi kupi hljeb, ajde kupi mi pastetu, ajd mi kupi ribu i nije izasao dok mu raja nije pokupovala sta je trazio, još lola uze ribu u konzervi od 3KM :Đ Zna i on šta valja. Ja izasao ispred, govori mi on ajde mi otvori ribu, kontam ajde, zasto da ne, rek'o ne zna, ja mu otvorio i dajem mu ribu kad on ni pet ni šest, ajde baci taj poklopac u smece, reko baci ti, hoćes da još pojedem ribu za tebe kad on...ti si otvorio ti baci u smece. :D

I siguran sam da nije maloljetan, covjece mislim da ima 100 kila i jedno 20ak godina.
Nije to taj brate ovaj je mal mrsav ko grana nikakav
AlwaysHappy

#385 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by AlwaysHappy »

klixoris wrote:
DaysleepeR wrote:Taj čošak tu kod Dervoza i gore malo više sve do kraja 2 gimnazije je uvijek bio kritičan sa likovima koji obično žive u Sutjesci ili u Skerlićevoj. Pošto sam odrastao tu, uvijek smo kao djeca gledali da što prije prođemo tim dijelom. Jedan od nasilnika je bio i Saša Karadžić, Dabićev sinčina... a i Šoba je na svom blogu opisivao jalijaše koji su tim krajem ordinirali...

http://www.shobaart.com/san-zimskog-lje ... i-sladoje/
Od te stare raje, ja vidjam jos samo Chentu... Ne znam ni kako je ziv taj lik jos uvijek, nema ni 20 kg u njemu. Nevjerovatno sta droga uradi ljudima. Chenta je nekad (prije rata) vazio za je*ebnijeg lika u mahali... Kinta, Brba su nestali... Ismo se smirio, jedino mu jos burazer (Emir) divlja okolo, pitam se samo do kada...

Ovi novi sto peglaju raju po mahali su obicne gliste kako ih ja zovem... Ni blizu mangupluka... Jedini u komplet mahali koji eventualno moze predstavljati neku opasnost je mali Emir... Mada, i on se povuce cim mu pokazes zube. Problem sa njim je sto u stvari nije bas dobar u glavu pa uvijek postoji rizik da, u panici da ce fasovat batine, trzne noz/pistolj...
Jeste upravu si to je ta ekipa centa kinta i ostali samo si zaboravio ceribasu te mahale sulju domca on i dalje predstavlja veliku opasnost nasao sam se par puta sa njima u drustvu i od tih par puta dva puta je na moje oci suljo isprebijo emira ko macku a podavno su bili pucali jedan na drugog

A ovaj mali udav iz naslova vam uglavnom sjedi na zidicu pored trafike (nekadasnji fast food Duck), preko puta Dervoza i fakat je bezopasan. Kako forumasica komsinica "Summerwine" napisa par postova ranije, malac uglavnom gnjavi zene, djecu i eventualno muskarce na cijim licima primjeti da ih je strah...
AlwaysHappy

#386 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by AlwaysHappy »

Logovan wrote:
Samo_nesto wrote:Dajte sliku nikako da upratim ko je taj o kom pricate
Nema niko slike što je najgore. :-)
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 06&fref=ts evo ti fb prof8il to je taj 10000000000000 posto
AlwaysHappy

#387 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by AlwaysHappy »

Stvarno znam situaciju i maloljetni psihopata se zove Emin Bibanovic zivi u Sutjeskoj.Inace to mu ej svakodnevnica menije samo ejdnom priso trazio pola marke a ja nesto nervozan bjezi reko mali nemoj da te moram sulji za usi odvest ( iance suljo je vlasnik parkinga u sutejskoj tacnije u koreji poznatiji ko suljo domac stari mangup iz 90tih i jedan od boljih fajtera u gradu a inacae psihopata) nista kaze drug samo sam te pito mojne reko majek ti meni nervnozan sam emine kaze nromala drug i od tad mi pruza ruku kada me vidi a moj savjet ako hoce neko da ga istuce neka ga nesta slaze i navuce negdje u neku ulicicu ako ga ondje krenete tuci 90 posto da ce vam izletiti suljo domac,emir porobic i stati u njegovu odbranu
vulkan777

#388 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by vulkan777 »

Hahahahahah čitam ove prve stranice i ne vjerujem da neki mrtvi ozbiljni pričaju kako ih dunga maltretira i kako je on stvarno opasan, psihopata, narkoman itd. Iz SG-a sam i viđam ga po cijeli dan, dunga uopšte nije retardiran ko što se pravi, narkoman još manje. Cijela ga Čaršija zna i šprda se sa njim, smara inače raju koja mu nisu poznata i glumi nekog retarda. Genetski mu je cijela familija malkice poremećena, al ništa opasno. Nebrojeno puta sam čeko kombi i pričo sa njim ko sa najnormalnijim likom. Pare mu ne dajite, normalno žive i on i familija mu što se može zaključiti i po njihovoj kilaži. Mlad je može ih zaraditi, buraz mu nešta raducka na skeli, moleriše da šta zaradi, a on po vazdan glumi debila. Ako vam priđe a ne znate ga od.ebite ga i to je to, dunga je sve samo opasan i retardiran nije. Koga je on maltretiro nek se zapita. :D
dzemaludin007

#389 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by dzemaludin007 »

Ja kad idem u pozoriste vjecito neki likovi smaraju i traze repa. Valjda misle da je tu imucnija raja :)

Sent from my NeXus⁴ using Tapatalk
Logovan

#390 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Logovan »

vulkan777 wrote:Hahahahahah čitam ove prve stranice i ne vjerujem da neki mrtvi ozbiljni pričaju kako ih dunga maltretira i kako je on stvarno opasan, psihopata, narkoman itd. Iz SG-a sam i viđam ga po cijeli dan, dunga uopšte nije retardiran ko što se pravi, narkoman još manje. Cijela ga Čaršija zna i šprda se sa njim, smara inače raju koja mu nisu poznata i glumi nekog retarda. Genetski mu je cijela familija malkice poremećena, al ništa opasno. Nebrojeno puta sam čeko kombi i pričo sa njim ko sa najnormalnijim likom. Pare mu ne dajite, normalno žive i on i familija mu što se može zaključiti i po njihovoj kilaži. Mlad je može ih zaraditi, buraz mu nešta raducka na skeli, moleriše da šta zaradi, a on po vazdan glumi debila. Ako vam priđe a ne znate ga od.ebite ga i to je to, dunga je sve samo opasan i retardiran nije. Koga je on maltretiro nek se zapita. :D
:thumbup: Vala baš. Čuj da te Dunga maltretira. :-)
hladan.preminger

#391 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by hladan.preminger »

vulkan777 wrote:Hahahahahah čitam ove prve stranice i ne vjerujem da neki mrtvi ozbiljni pričaju kako ih dunga maltretira i kako je on stvarno opasan, psihopata, narkoman itd. Iz SG-a sam i viđam ga po cijeli dan, dunga uopšte nije retardiran ko što se pravi, narkoman još manje. Cijela ga Čaršija zna i šprda se sa njim, smara inače raju koja mu nisu poznata i glumi nekog retarda. Genetski mu je cijela familija malkice poremećena, al ništa opasno. Nebrojeno puta sam čeko kombi i pričo sa njim ko sa najnormalnijim likom. Pare mu ne dajite, normalno žive i on i familija mu što se može zaključiti i po njihovoj kilaži. Mlad je može ih zaraditi, buraz mu nešta raducka na skeli, moleriše da šta zaradi, a on po vazdan glumi debila. Ako vam priđe a ne znate ga od.ebite ga i to je to, dunga je sve samo opasan i retardiran nije. Koga je on maltretiro nek se zapita. :D
Ja mu samo reko nemam para i on ode dalje. :)
Nije bio nimalo naporan.
insaneinthebrain

#395 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava

Post by insaneinthebrain »

dohakali su mu konacno, i onda ce da ga puste za koji mjesec da opet otima :roll:
Ljakan

#396 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava

Post by Ljakan »

Jel to ovaj sa pocetka teme?
pirpa

#397 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava

Post by pirpa »

Ljakan wrote:Jel to ovaj sa pocetka teme?
Da, da.... :D
Better Man

#398 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava

Post by Better Man »

Apelujem na cjenjenu policiju da ga polome i nikad ne puste na slobodu. Konačno dolija narkomančina. J....e, nisam znao da je ovako opasan i koristi nož i pištolj. Sram i stid policiju treba da bude da im je trenalo ovoliko mjeseci da ga uhapse.
Freamon Lester

#399 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava

Post by Freamon Lester »

Better Man wrote:Apelujem na cjenjenu policiju da ga polome i nikad ne puste na slobodu. Konačno dolija narkomančina. J....e, nisam znao da je ovako opasan i koristi nož i pištolj. Sram i stid policiju treba da bude da im je trenalo ovoliko mjeseci da ga uhapse.
122 nazovi. Ovdje jedino Telemach gleda sta mu korisnici pisu. :izet:
shandrprcSA

#400 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava

Post by shandrprcSA »

pirpa wrote:
Ljakan wrote:Jel to ovaj sa pocetka teme?
Da, da.... :D
ovo malo govno?
Image
Post Reply