cacak, klinac 15 godina
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/divlji ... 51165.html
Druze znam koje mali Emin Bibanovic zivi u Sutjeskoj i mene je zasutavlio jednom ako mislis na onog malog malo frljave oci ponasa se cudno ima tikove https://www.facebook.com/profile.php?id ... 06&fref=ts evo brate on je sto posto evo ti njegov profil fb i meni stvarno ide na ku..ac a dijete je jos bolesno da ga udarim mozda je i grehota a i zakrzljan je nakakavBetter Man wrote:Evo da otvorim temu i ukažem na jedan problem prisutan zadnjih sedmica u Sarajevu. Ima jedna maloljetna osoba koja po danu hoda ulicom Kralja Tomislava, nekadašnjom Skerlićevom i okolnim ulicama. Stalno zaustavlja ljude i traži im marku dvije itd. Često i mene zaustavlja i ponaša se nenormalno. Govori kako mu je želja da nekog prebije, ubije itd. Stalno traži dvije marke da jede. Jednom me je vidio za volanom auta i od tada prijeti da će mi oštetiti auto ako mu nedadnem dvije marke. Kaže daj mi dvije marke i nikad te više neću neću zaustaviti na ulici. ja ga uredno ignorišem, ali jednom sam mu dao 1 KM samo da ga se riješim i on opet sutradan isto. Jučer kad sam došao po auto vidio sam da mi je gepek zašparan i odmah mi je jasno bilo da je to njegovo djelo. Pozvao sam policiju i sve im rekao i oni su napravili zapisnik. Pošto ne znam kako se momak zove, ni gdje stanuje, oni nisu mogli ništa više da urade, već su mi rekli da ako saznam gdje stanuje ili ime i prezime da dođem u MUP i da ga prijavim. Momak sigurno nije normalan i zreo je za ludnice i siguran sam da će i dalje nastaviti da zaustavlja ne samo mene, već i druge. Šta uraditi i kako ga se riješiti. Šta bi ste vi u ovakvoj situaciji uradili. Često pomislim kad me zaustavi da ga oborim na cestu i da ga išutam na mrtvo ime, ali ne želim da prljam ruke jednim poremečenim maloljetnim psihopatom, jer ne znam ko stoji iza njega i da li će mene neko zbog tog napasti. Ovo je još jedan primjer gdje država nije u stanju da ukloni sa ulice ovakve osobe i zaštiti svoje poštene i savjesne građane.
Nije to taj brate ovaj je mal mrsav ko grana nikakavYahweh wrote:Mene je taj jednom zaustavio na tramvajskoj stanici kod Sebilja, daj marku, daj dvije, urla covjek i pravo je agresivan. Nije dobar u glavi.
Prije par dana bio je na grbavici, uletio u DP i napravio belaj, stao na kasu i ko god pridje kasi, ajm mi kupi hljeb, ajde kupi mi pastetu, ajd mi kupi ribu i nije izasao dok mu raja nije pokupovala sta je trazio, još lola uze ribu u konzervi od 3KM :Đ Zna i on šta valja. Ja izasao ispred, govori mi on ajde mi otvori ribu, kontam ajde, zasto da ne, rek'o ne zna, ja mu otvorio i dajem mu ribu kad on ni pet ni šest, ajde baci taj poklopac u smece, reko baci ti, hoćes da još pojedem ribu za tebe kad on...ti si otvorio ti baci u smece.
I siguran sam da nije maloljetan, covjece mislim da ima 100 kila i jedno 20ak godina.
klixoris wrote:Od te stare raje, ja vidjam jos samo Chentu... Ne znam ni kako je ziv taj lik jos uvijek, nema ni 20 kg u njemu. Nevjerovatno sta droga uradi ljudima. Chenta je nekad (prije rata) vazio za je*ebnijeg lika u mahali... Kinta, Brba su nestali... Ismo se smirio, jedino mu jos burazer (Emir) divlja okolo, pitam se samo do kada...DaysleepeR wrote:Taj čošak tu kod Dervoza i gore malo više sve do kraja 2 gimnazije je uvijek bio kritičan sa likovima koji obično žive u Sutjesci ili u Skerlićevoj. Pošto sam odrastao tu, uvijek smo kao djeca gledali da što prije prođemo tim dijelom. Jedan od nasilnika je bio i Saša Karadžić, Dabićev sinčina... a i Šoba je na svom blogu opisivao jalijaše koji su tim krajem ordinirali...
http://www.shobaart.com/san-zimskog-lje ... i-sladoje/
Ovi novi sto peglaju raju po mahali su obicne gliste kako ih ja zovem... Ni blizu mangupluka... Jedini u komplet mahali koji eventualno moze predstavljati neku opasnost je mali Emir... Mada, i on se povuce cim mu pokazes zube. Problem sa njim je sto u stvari nije bas dobar u glavu pa uvijek postoji rizik da, u panici da ce fasovat batine, trzne noz/pistolj...
Jeste upravu si to je ta ekipa centa kinta i ostali samo si zaboravio ceribasu te mahale sulju domca on i dalje predstavlja veliku opasnost nasao sam se par puta sa njima u drustvu i od tih par puta dva puta je na moje oci suljo isprebijo emira ko macku a podavno su bili pucali jedan na drugog
A ovaj mali udav iz naslova vam uglavnom sjedi na zidicu pored trafike (nekadasnji fast food Duck), preko puta Dervoza i fakat je bezopasan. Kako forumasica komsinica "Summerwine" napisa par postova ranije, malac uglavnom gnjavi zene, djecu i eventualno muskarce na cijim licima primjeti da ih je strah...
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 06&fref=ts evo ti fb prof8il to je taj 10000000000000 postoLogovan wrote:Nema niko slike što je najgore.Samo_nesto wrote:Dajte sliku nikako da upratim ko je taj o kom pricate
vulkan777 wrote:Hahahahahah čitam ove prve stranice i ne vjerujem da neki mrtvi ozbiljni pričaju kako ih dunga maltretira i kako je on stvarno opasan, psihopata, narkoman itd. Iz SG-a sam i viđam ga po cijeli dan, dunga uopšte nije retardiran ko što se pravi, narkoman još manje. Cijela ga Čaršija zna i šprda se sa njim, smara inače raju koja mu nisu poznata i glumi nekog retarda. Genetski mu je cijela familija malkice poremećena, al ništa opasno. Nebrojeno puta sam čeko kombi i pričo sa njim ko sa najnormalnijim likom. Pare mu ne dajite, normalno žive i on i familija mu što se može zaključiti i po njihovoj kilaži. Mlad je može ih zaraditi, buraz mu nešta raducka na skeli, moleriše da šta zaradi, a on po vazdan glumi debila. Ako vam priđe a ne znate ga od.ebite ga i to je to, dunga je sve samo opasan i retardiran nije. Koga je on maltretiro nek se zapita.
Ja mu samo reko nemam para i on ode dalje.vulkan777 wrote:Hahahahahah čitam ove prve stranice i ne vjerujem da neki mrtvi ozbiljni pričaju kako ih dunga maltretira i kako je on stvarno opasan, psihopata, narkoman itd. Iz SG-a sam i viđam ga po cijeli dan, dunga uopšte nije retardiran ko što se pravi, narkoman još manje. Cijela ga Čaršija zna i šprda se sa njim, smara inače raju koja mu nisu poznata i glumi nekog retarda. Genetski mu je cijela familija malkice poremećena, al ništa opasno. Nebrojeno puta sam čeko kombi i pričo sa njim ko sa najnormalnijim likom. Pare mu ne dajite, normalno žive i on i familija mu što se može zaključiti i po njihovoj kilaži. Mlad je može ih zaraditi, buraz mu nešta raducka na skeli, moleriše da šta zaradi, a on po vazdan glumi debila. Ako vam priđe a ne znate ga od.ebite ga i to je to, dunga je sve samo opasan i retardiran nije. Koga je on maltretiro nek se zapita.
Da, da....Ljakan wrote:Jel to ovaj sa pocetka teme?
122 nazovi. Ovdje jedino Telemach gleda sta mu korisnici pisu.Better Man wrote:Apelujem na cjenjenu policiju da ga polome i nikad ne puste na slobodu. Konačno dolija narkomančina. J....e, nisam znao da je ovako opasan i koristi nož i pištolj. Sram i stid policiju treba da bude da im je trenalo ovoliko mjeseci da ga uhapse.
ovo malo govno?pirpa wrote:Da, da....Ljakan wrote:Jel to ovaj sa pocetka teme?