Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Dead Man Walking

#32876 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Dead Man Walking »

Man of steel wrote: 24/07/2025 00:22 Trump je sigurno poznavao Epstaina ali mislim da nije toliko glup da i sam učestvuje u pumpanju fame i kontraverze oko tog slučaja a on u središtu svega toga.

Ogroman broj glasova je dobio upravo na konto tog slučaja a i sam je mnogo puta pozivao na njihovo objavljivanje.

Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.

Treba reći da je istragu o Epstainu kao i Gisele Maxvell pa i P.Diddyiju vodila kćerka Jamesa Comeya bivšeg direktora FBI-a koji je vodio otvoreni rat sa Trumpom.

Sve ovo je ništa drugo nego još jedna farsa koja će se demokratama obiti o glavu. Opet.
Svaka cast brt, konacno da neko provali ovu zavjeru i podmetacinu. :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#32877 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Trump, who owned the Miss Universe, Miss USA, and Miss Teen USA pageants from 1996 until last year
Quote je iz članka iz 2016. godine, dakle lik je sigurno i pedofilčina :oops:
sinuhe

#32878 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sinuhe »

Prošle godine u ovo vrijeme računalo se na to da će izgubiti izbore glasovima žena.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#32879 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Haris.ba

#32880 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Haris.ba »

Velkoski wrote: 24/07/2025 07:02
Ima odlican komentar. I amandmani na koje se pozvao su ispod 18. :mrgreen:
drogon2

#32881 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drogon2 »

sinuhe wrote: 24/07/2025 06:46 Prošle godine u ovo vrijeme računalo se na to da će izgubiti izbore glasovima žena.
Pa se desio pokusaj ubistva o kojemu se haman nista ne zna.Navodno najjaca obavjestajna agencija ne moze uc u Crooks
ov telefon :lol: A narod u Bosni bio frapiran kad bh policija prije dvije godine nije mogla otkljucat telefon Nermina Sulejmanovica.
detroit-mercy

#32883 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by detroit-mercy »

Trum je zaratio sa Muskom i Murdoch-om, dva najveca medijska mogula, kako ce zavrsiti, bumo vidjeli :skoljka:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#32884 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

bolja je teorija da su milijaderi odlučili da je gotov - odjednom izlaze neke fotke nikada viđene ranije, pisma itd :mrgreen:
Jack Be Nimble

#32885 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

jeza u ledja wrote: 24/07/2025 03:47 Na Epsteinovoj listi je buduci Demokratski kandidat za predsjednika!
Zar imaju kandidata?
zilog

#32886 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

tramvajtrojka wrote: 24/07/2025 02:20
zilog wrote: 24/07/2025 01:25
Man of steel wrote: 24/07/2025 00:22 Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.
Aha, znaci ovako: Demokrate friziraju dokumente i o tome sute 3 predsjednicka izborna ciklusa, od kojih su dva izgubili, samo da bi nakon 10 godina neka Trumpova administracija nabasala na to...

Stvarno ne znam, moze li neko, od sebe, napraviti veci predmet ismijavanja, od ovoga sto si gore napisao?
sta očekivati od hardcore sdaovca nego ovakve umne vratolomije izbaci SDA ubaci Trump i dobijes jedno te isto kult ličnosti spojen najnevjerovatnijim poveznicama :mrgreen: :mrgreen:
Ma neeee kolega, moram vas ispraviti... :mrgreen:

To je "trojka" podmetnula trola, koji se rastao sa logikom - da "sluzi za kompromitaciju sda"... :mrgreen:
Point.

#32887 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Dajte popustite bar na ovoj temi o sda i trojci.

drogon2 wrote: 24/07/2025 07:19
Pa se desio pokusaj ubistva o kojemu se haman nista ne zna.Navodno najjaca obavjestajna agencija ne moze uc u Crooks
ov telefon :lol: A narod u Bosni bio frapiran kad bh policija prije dvije godine nije mogla otkljucat telefon Nermina Sulejmanovica.
I magičan povratak pogođenog uha u prvobitno stanje.
ultima_palabra

#32888 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

Velkoski wrote: 24/07/2025 08:18 bolja je teorija da su milijaderi odlučili da je gotov - odjednom izlaze neke fotke nikada viđene ranije, pisma itd :mrgreen:
Samo zasto sad, a ne prije godinu dana? Hoce lutku na koncu zvanu JD Vance?
banjaluka078

#32889 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by banjaluka078 »

Isner wrote: 24/07/2025 02:30 Nije uvlacenje koliko je predstavka medija.. Zbog nekih stvari (gledajuci i citajuci o njemu) ja bi ga udavio svojim rukama a opet moji u AmeriKi kažu da, bar u gradu i regionu gdje oni žive, nikad vecu popularnost nije imao, skoro pa Sadam Huseinovskih 90% + podrške....

Meni dnevno izađe 10 uglavnom negativnih tekstova o njemu a kad se cujem sa svojima, nije to baš tako, bar kad se o "tržištu" Amerike radi...
Ne mislim da je predstava medija to da je njemu palo na um da instituciji skine ime bivšeg predsjednika, a da novo po svojoj ženi, kojoj je jedini domet unovčavanje međunožja, a da na to ne reaguje niko iz kabineta, stranke, odbora institucije.

Koka kola izbacuje na tržište i Kolu po receptu kojeg je on tražio. Advokatske firme mu uplaćuju pare 'nako...

Btw. i ja često razgovaram s mojima (CA, WA, NH, PA) baš ni jedni nisu ludi za njim ni stvarima koje radi.
jeza u ledja

#32890 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Jack Be Nimble wrote: 24/07/2025 08:31
jeza u ledja wrote: 24/07/2025 03:47 Na Epsteinovoj listi je buduci Demokratski kandidat za predsjednika!
Zar imaju kandidata?
Bio sam sarkastican. :D
jeza u ledja

#32891 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Velkoski wrote: 24/07/2025 08:18 bolja je teorija da su milijaderi odlučili da je gotov - odjednom izlaze neke fotke nikada viđene ranije, pisma itd :mrgreen:
Sjede milijarderi u nekoj zadimljenoj sobi i odlucuju kako i sta. :D

Deset godina slusamo o tome sta odlucuju milijarderi i establishment. I nista.
Sumnjam da ce mu i ovo na bilo koji nacin nauditi.
Jack Be Nimble

#32892 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

U njegovom trecem mandatu ce se pricati o nekom novom skandalu.
Rob_Atl

#32893 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Rob_Atl »

Ha kakva epizoda South Parka :lol: . CBS otpustio Colberta jer se Trumpu nije svidjao, a potpisali sa South Park ovi jos gore opleli po njemu :lol: :lol:
banjaluka078

#32894 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by banjaluka078 »

Otkaza ga šaman.

karanana

#32895 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by karanana »

zadnja scena najnovije i najkontroverznije epizode south parka
zilog

#32896 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

Ubio ga Powell u pojam... :lol:

Man of steel

#32897 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Man of steel »

dale cooper wrote: 24/07/2025 00:32
Man of steel wrote: 24/07/2025 00:22 Trump je sigurno poznavao Epstaina ali mislim da nije toliko glup da i sam učestvuje u pumpanju fame i kontraverze oko tog slučaja a on u središtu svega toga.

Ogroman broj glasova je dobio upravo na konto tog slučaja a i sam je mnogo puta pozivao na njihovo objavljivanje.

Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.

Treba reći da je istragu o Epstainu kao i Gisele Maxvell pa i P.Diddyiju vodila kćerka Jamesa Comeya bivšeg direktora FBI-a koji je vodio otvoreni rat sa Trumpom.

Sve ovo je ništa drugo nego još jedna farsa koja će se demokratama obiti o glavu. Opet.
Glup samo može biti onaj ko i pored svega može vjerovati trenutnoj administraciji. :lol: :mrgreen: Da je kojim slučajem demokratska administracija u pitanju i da rade ovo što ovi trenutno rade, ti i hiljade takvih kao ti bi ih razapeli sa raznim floskulama o zavjerama, dubokoj državi i ostalim kretenizmima kojima pokušavate prikriti svoju intelektualnu potkapacitiranost.
Tebi sigurno intelektualni kapacitet isparava iz ušiju pa si mi tako pametan.

Demokratska adminstracija je imala pune četiri godine da objavi sve te dokumente a nije. Ne samo da je mogla objaviti te dokumente već ih je mogla i frizirati i prilagoditi kako to želi.

Trump je sigurno najprogonjenija osoba u historiji Amerike, što od strane bivše vlasti što od strane medija. Od optužbi za silovanja, da je ruski agent, da je sakrio povjerljive dokumente....jednostavno ne postoji način na koji ga nisu pokušali diskreditovati pa na kraju i ubiti.

I sad bi kao ja trebao da vjerujem kako je ta bivša vlast u svojim rukama imala kompromitirajuće detelje o Trumpu da ga sahrane za sva vremena a to nisu iskorisili!?

Možda to nisu uradili jer je i sam vrh demokratske stranke, poput Billa Clintona koji je na Epstainovim otocima bio preko 20 puta, je sasvim legitimno pitanje.

Međutim još legitimnije pitanje je zbog čega to sad traže?

Zato što već znaju šta se nalazi u tim dokumentima jer su ih frizirali i prilagodili na način koji će diskreditovati Trumpa.
Man of steel

#32898 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Man of steel »

Man of steel wrote: 24/07/2025 00:22 Dokumenti su siguno frizirani i postavljeni kao nagazna mina koja služi za Trumpovu kompromitaciju.
Aha, znaci ovako: Demokrate friziraju dokumente i o tome sute 3 predsjednicka izborna ciklusa, od kojih su dva izgubili, samo da bi nakon 10 godina neka Trumpova administracija nabasala na to...

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

:pisnuo:

Stvarno ne znam, moze li neko, od sebe, napraviti veci predmet ismijavanja, od ovoga sto si gore napisao?
sta očekivati od hardcore sdaovca nego ovakve umne vratolomije izbaci SDA ubaci Trump i dobijes jedno te isto kult ličnosti spojen najnevjerovatnijim poveznicama :mrgreen: :mrgreen:
Botine, na ovom podforumu nećete zaraditi dnevnice.

O trojkama i trojčicama se piše na drugim temema.
Point.

#32899 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Man of steel wrote: 25/07/2025 00:35
dale cooper wrote: 24/07/2025 00:32

Glup samo može biti onaj ko i pored svega može vjerovati trenutnoj administraciji. :lol: :mrgreen: Da je kojim slučajem demokratska administracija u pitanju i da rade ovo što ovi trenutno rade, ti i hiljade takvih kao ti bi ih razapeli sa raznim floskulama o zavjerama, dubokoj državi i ostalim kretenizmima kojima pokušavate prikriti svoju intelektualnu potkapacitiranost.
Tebi sigurno intelektualni kapacitet isparava iz ušiju pa si mi tako pametan.

Demokratska adminstracija je imala pune četiri godine da objavi sve te dokumente a nije. Ne samo da je mogla objaviti te dokumente već ih je mogla i frizirati i prilagoditi kako to želi.

Trump je sigurno najprogonjenija osoba u historiji Amerike, što od strane bivše vlasti što od strane medija. Od optužbi za silovanja, da je ruski agent, da je sakrio povjerljive dokumente....jednostavno ne postoji način na koji ga nisu pokušali diskreditovati pa na kraju i ubiti.

I sad bi kao ja trebao da vjerujem kako je ta bivša vlast u svojim rukama imala kompromitirajuće detelje o Trumpu da ga sahrane za sva vremena a to nisu iskorisili!?

Možda to nisu uradili jer je i sam vrh demokratske stranke, poput Billa Clintona koji je na Epstainovim otocima bio preko 20 puta, je sasvim legitimno pitanje.

Međutim još legitimnije pitanje je zbog čega to sad traže?

Zato što već znaju šta se nalazi u tim dokumentima jer su ih frizirali i prilagodili na način koji će diskreditovati Trumpa.
Izvini pajdo al ne može nek, ko podržava lažljivo narandžasto govno, pisati o intelektualnim kapacitetima.

To jednostavno ne ide zajedno.

Žao mi je.
zilog

#32900 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zilog »

Man of steel wrote: 25/07/2025 00:39

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

:pisnuo:

Botine, na ovom podforumu nećete zaraditi dnevnice.

O trojkama i trojčicama se piše na drugim temema.
Evo, necu o trojkama, samo objasni, kada su demokrate vec frizirali dokaze, da kompromituju Trump*a, zasto to nisu objavili, nego dva puta izgubili izbore?

Jos objasni, zasto su sve te "frizirane dokaze", prepustili, na milost i nemilost, Trump-ovoj administraciji i vecinama u kongresu?
Post Reply