Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
- zavezata-vreca
#326 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Da mi nije kladare ne bi imo hljeba da jedem
- Edin H.
#327 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Kakva je kvota na Deena da ce uzeti Evroviziju?
Treba mi sigurica.
Treba mi sigurica.
- bingov buraz
#328 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Znaci bingasi su nizi oblik zivota a razlika izmedju njih i ovih sto igraju tikete kao razlika izmedju onih sto se pucaju heroinom i kokainom,zanimljivo 
- bingov buraz
#329 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Gay lobi ce to da izgura do pobjede (valjda nema bradatih kobasicarki ove godineEdin H. wrote:Kakva je kvota na Deena da ce uzeti Evroviziju?
Treba mi sigurica.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#330 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
jednom davno, u vrijeme kad je deportivo lemao milana, odigram ligu prvaka ... sedam parova, igrao i dvoznake na neke, i padnem na pet
rekoh kladionica i listići zdravo, glup sam ja za to
rekoh kladionica i listići zdravo, glup sam ja za to
- bvcx
#331 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Porezi i stvaraju jaz između bogatih i siromašnih.supercali wrote:ti si preglupmodem33 wrote:
I ja se cijelo vrijeme pitam tko to nesto izbjegava platiti nesto ? To su tvoje izjave a ne moje![]()
![]()
![]()
Glup si. Drzavne finansije su u rasulu da malo bolje pratis donosenje propisa samo bi vidio da porezi samo rastu ...a nikad se ukinuti. A vidi se po tvom razmisljanju da ti to ne vidis. Uvodjenjem dodatnih poreza i placanjem neces rijesiti drzavne finansije.
ti izbjegavas platiti
porezi na dobitak se nikad ne smanjuju niti ukidaju
kao prvo nismo porezni raj drugo ako zelis jednakost onda ti bas ovaj porez doprinosi da bude vise jednakosti a pljujes kako ima sve vise bogatasa i sve vise siromaha
jbt sam sebe pobijas kontradiktoran si do bola ajd vozdra ne vrijedi s tobom vise kad ne kontas nista
Zato smo mi porezni pakao.
- supercali
#332 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Ne stvara porez jaz nego nepostivanje zakonabvcx wrote:Porezi i stvaraju jaz između bogatih i siromašnih.supercali wrote:ti si preglupmodem33 wrote:
I ja se cijelo vrijeme pitam tko to nesto izbjegava platiti nesto ? To su tvoje izjave a ne moje![]()
![]()
![]()
Glup si. Drzavne finansije su u rasulu da malo bolje pratis donosenje propisa samo bi vidio da porezi samo rastu ...a nikad se ukinuti. A vidi se po tvom razmisljanju da ti to ne vidis. Uvodjenjem dodatnih poreza i placanjem neces rijesiti drzavne finansije.
ti izbjegavas platiti
kao prvo nismo porezni raj drugo ako zelis jednakost onda ti bas ovaj porez doprinosi da bude vise jednakosti a pljujes kako ima sve vise bogatasa i sve vise siromaha
jbt sam sebe pobijas kontradiktoran si do bola ajd vozdra ne vrijedi s tobom vise kad ne kontas nista
- avetinja
#333 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Rijetko se gdje mogu sresti budale slične onima kao u kladionici. Ne mislim na one koji povremeno odu u kladionicu, već na bolesnike koji su postali inventar u kladionici. Najjače mi je kad počnu psovati aparate i ženu što ukucava. Oni su krivi što oni nisu dobili pare, sigurno. Ljudi su počeli izlaziti u kladionice, bukvalno. Kupe grickalica, bambuču i vozi. Cijeli dan prođe u praćenju rezultata. Još im se ona bagra od žene sa kase priključi pa ne znaš ko je gori. Pametni ljudi mogu zaraditi na kladionici. Problem je što kod nas ljudi nemaju strpljenja i hoće pare na guzove. Ne bi on da za mjesec zaradi 200 KM, već da odmah dobije 500 KM.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#334 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Bolje u kladionicu nego na Mariju Šerifović. 
- bvcx
#335 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
supercali wrote:Ne stvara porez jaz nego nepostivanje zakonabvcx wrote:Porezi i stvaraju jaz između bogatih i siromašnih.supercali wrote:ti si preglup
ti izbjegavas platiti
Pa porez sam po sebi je nepoštivanje zakona. Ne znam kako to nije jasno.
- pirmin
- ćiribiribela
#337 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Ja radila u kladionici 2 godine, nagledala se svakakvih pacijenata. Bingo i "bingasi" ubjedljivo najgori. 
-
Juliuscezar
#338 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Neki dan prolazim kraj kladionice kad unutra 2 ili 3 zene od nekih 40-50 godina (procjena) sjede
- KB9
-
Nadzorna_ploca
- dildi
#341 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
treba takvim pomoci...
- kica
- Logovan
#343 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Mijenjaju muževe.bhnapoleon1 wrote:Neki dan prolazim kraj kladionice kad unutra 2 ili 3 zene od nekih 40-50 godina (procjena) sjede
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#344 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
ili kada se obračaju "bingu", tj softveru gledaj šta radi, gledaj ebo majku svoju neće da baci, gledaj kako ih reda, ma gospodin jhe ovo veliki....i slične budalaštineavetinja wrote:Rijetko se gdje mogu sresti budale slične onima kao u kladionici. Ne mislim na one koji povremeno odu u kladionicu, već na bolesnike koji su postali inventar u kladionici. Najjače mi je kad počnu psovati aparate i ženu što ukucava. Oni su krivi što oni nisu dobili pare, sigurno. Ljudi su počeli izlaziti u kladionice, bukvalno. Kupe grickalica, bambuču i vozi. Cijeli dan prođe u praćenju rezultata. Još im se ona bagra od žene sa kase priključi pa ne znaš ko je gori. Pametni ljudi mogu zaraditi na kladionici. Problem je što kod nas ljudi nemaju strpljenja i hoće pare na guzove. Ne bi on da za mjesec zaradi 200 KM, već da odmah dobije 500 KM.
- FAP mashina
#345 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
zamisljam taj trenutak i malo je rec' da me je stid u njihovo imeAdmir_1984 wrote:
ili kada se obračaju "bingu", tj softveru gledaj šta radi, gledaj ebo majku svoju neće da baci, gledaj kako ih reda, ma gospodin jhe ovo veliki....i slične budalaštine
- medvjed23
#346 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
svi smo kao iznad toga, a svi u tančine znamo strukturu kladioničara, od imovinskog stanja, preko bračnog statusa, do vokabulara.. rezultat istraživanja za doktorsku disertaciju, vjerovatno..

prije će biti kao razlika između vlasnika fiće i stojadina, koji se prepiru čije je vozilo boljebingov buraz wrote:Znaci bingasi su nizi oblik zivota a razlika izmedju njih i ovih sto igraju tikete kao razlika izmedju onih sto se pucaju heroinom i kokainom,zanimljivo
- dildi
#347 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Ma treba ljude lijecit nema drugemedvjed23 wrote:svi smo kao iznad toga, a svi u tančine znamo strukturu kladioničara, od imovinskog stanja, preko bračnog statusa, do vokabulara.. rezultat istraživanja za doktorsku disertaciju, vjerovatno..
prije će biti kao razlika između vlasnika fiće i stojadina, koji se prepiru čije je vozilo boljebingov buraz wrote:Znaci bingasi su nizi oblik zivota a razlika izmedju njih i ovih sto igraju tikete kao razlika izmedju onih sto se pucaju heroinom i kokainom,zanimljivo
- avetinja
#348 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Ne znam da li bih se smijao ili bih plakao, kada ih gledam. Idiot do idiota. Još kad krene lupat po kladionici, tačno ga treba nogama izgazati. Ali, neka, ionako je dovoljno kažnjen, dok je zaglibio da razgovara sa aparatom.Admir_1984 wrote:ili kada se obračaju "bingu", tj softveru gledaj šta radi, gledaj ebo majku svoju neće da baci, gledaj kako ih reda, ma gospodin jhe ovo veliki....i slične budalaštineavetinja wrote:Rijetko se gdje mogu sresti budale slične onima kao u kladionici. Ne mislim na one koji povremeno odu u kladionicu, već na bolesnike koji su postali inventar u kladionici. Najjače mi je kad počnu psovati aparate i ženu što ukucava. Oni su krivi što oni nisu dobili pare, sigurno. Ljudi su počeli izlaziti u kladionice, bukvalno. Kupe grickalica, bambuču i vozi. Cijeli dan prođe u praćenju rezultata. Još im se ona bagra od žene sa kase priključi pa ne znaš ko je gori. Pametni ljudi mogu zaraditi na kladionici. Problem je što kod nas ljudi nemaju strpljenja i hoće pare na guzove. Ne bi on da za mjesec zaradi 200 KM, već da odmah dobije 500 KM.
- Edin H.
#349 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
bhnapoleon1 wrote:Neki dan prolazim kraj kladionice kad unutra 2 ili 3 zene od nekih 40-50 godina (procjena) sjede
Pa tako je u svim eminentinim kockarnicama - atraktivne zene cekaju na dobitnike, ovo je bosanska verzija
-
Juliuscezar
#350 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.
Koliko sam vidio u prolazu ove sjede i gledaju u ekrane od Binga, jbg Hazim vise nije dovoljan, ali sto mi je najcudnije ne znam kako da opisem najobicnije zene koje mozes sresti na pijaci, domacice.Edin H. wrote:bhnapoleon1 wrote:Neki dan prolazim kraj kladionice kad unutra 2 ili 3 zene od nekih 40-50 godina (procjena) sjede
Pa tako je u svim eminentinim kockarnicama - atraktivne zene cekaju na dobitnike, ovo je bosanska verzija