Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zavezata-vreca

#326 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by zavezata-vreca »

Da mi nije kladare ne bi imo hljeba da jedem
Edin H.

#327 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Edin H. »

Kakva je kvota na Deena da ce uzeti Evroviziju?

Treba mi sigurica. :oops:
bingov buraz

#328 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by bingov buraz »

Znaci bingasi su nizi oblik zivota a razlika izmedju njih i ovih sto igraju tikete kao razlika izmedju onih sto se pucaju heroinom i kokainom,zanimljivo :mrgreen:
bingov buraz

#329 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by bingov buraz »

Edin H. wrote:Kakva je kvota na Deena da ce uzeti Evroviziju?

Treba mi sigurica. :oops:
Gay lobi ce to da izgura do pobjede (valjda nema bradatih kobasicarki ove godine :mrgreen: )
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#330 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by japin_mutapi »

jednom davno, u vrijeme kad je deportivo lemao milana, odigram ligu prvaka ... sedam parova, igrao i dvoznake na neke, i padnem na pet
rekoh kladionica i listići zdravo, glup sam ja za to
bvcx

#331 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by bvcx »

supercali wrote:
modem33 wrote:

I ja se cijelo vrijeme pitam tko to nesto izbjegava platiti nesto ? To su tvoje izjave a ne moje :D :D :D

Glup si. Drzavne finansije su u rasulu da malo bolje pratis donosenje propisa samo bi vidio da porezi samo rastu ...a nikad se ukinuti. A vidi se po tvom razmisljanju da ti to ne vidis. Uvodjenjem dodatnih poreza i placanjem neces rijesiti drzavne finansije.
ti si preglup
ti izbjegavas platiti
porezi na dobitak se nikad ne smanjuju niti ukidaju
kao prvo nismo porezni raj drugo ako zelis jednakost onda ti bas ovaj porez doprinosi da bude vise jednakosti a pljujes kako ima sve vise bogatasa i sve vise siromaha

jbt sam sebe pobijas kontradiktoran si do bola ajd vozdra ne vrijedi s tobom vise kad ne kontas nista
Porezi i stvaraju jaz između bogatih i siromašnih.

Zato smo mi porezni pakao.
supercali

#332 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by supercali »

bvcx wrote:
supercali wrote:
modem33 wrote:

I ja se cijelo vrijeme pitam tko to nesto izbjegava platiti nesto ? To su tvoje izjave a ne moje :D :D :D

Glup si. Drzavne finansije su u rasulu da malo bolje pratis donosenje propisa samo bi vidio da porezi samo rastu ...a nikad se ukinuti. A vidi se po tvom razmisljanju da ti to ne vidis. Uvodjenjem dodatnih poreza i placanjem neces rijesiti drzavne finansije.
ti si preglup
ti izbjegavas platiti
kao prvo nismo porezni raj drugo ako zelis jednakost onda ti bas ovaj porez doprinosi da bude vise jednakosti a pljujes kako ima sve vise bogatasa i sve vise siromaha

jbt sam sebe pobijas kontradiktoran si do bola ajd vozdra ne vrijedi s tobom vise kad ne kontas nista

Ne stvara porez jaz nego nepostivanje zakona
avetinja

#333 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by avetinja »

Rijetko se gdje mogu sresti budale slične onima kao u kladionici. Ne mislim na one koji povremeno odu u kladionicu, već na bolesnike koji su postali inventar u kladionici. Najjače mi je kad počnu psovati aparate i ženu što ukucava. Oni su krivi što oni nisu dobili pare, sigurno. Ljudi su počeli izlaziti u kladionice, bukvalno. Kupe grickalica, bambuču i vozi. Cijeli dan prođe u praćenju rezultata. Još im se ona bagra od žene sa kase priključi pa ne znaš ko je gori. Pametni ljudi mogu zaraditi na kladionici. Problem je što kod nas ljudi nemaju strpljenja i hoće pare na guzove. Ne bi on da za mjesec zaradi 200 KM, već da odmah dobije 500 KM.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#334 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Velkoski »

Bolje u kladionicu nego na Mariju Šerifović. :mrgreen:
bvcx

#335 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by bvcx »

supercali wrote:
bvcx wrote:
supercali wrote:ti si preglup
ti izbjegavas platiti

Ne stvara porez jaz nego nepostivanje zakona

Pa porez sam po sebi je nepoštivanje zakona. Ne znam kako to nije jasno.
pirmin

#336 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by pirmin »

Bolest

Image
ćiribiribela

#337 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by ćiribiribela »

Ja radila u kladionici 2 godine, nagledala se svakakvih pacijenata. Bingo i "bingasi" ubjedljivo najgori. :-)
Juliuscezar

#338 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Juliuscezar »

Neki dan prolazim kraj kladionice kad unutra 2 ili 3 zene od nekih 40-50 godina (procjena) sjede
dildi

#341 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by dildi »

treba takvim pomoci...
Logovan

#343 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Logovan »

bhnapoleon1 wrote:Neki dan prolazim kraj kladionice kad unutra 2 ili 3 zene od nekih 40-50 godina (procjena) sjede
Mijenjaju muževe. :skoljka:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#344 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Admir_1984 »

avetinja wrote:Rijetko se gdje mogu sresti budale slične onima kao u kladionici. Ne mislim na one koji povremeno odu u kladionicu, već na bolesnike koji su postali inventar u kladionici. Najjače mi je kad počnu psovati aparate i ženu što ukucava. Oni su krivi što oni nisu dobili pare, sigurno. Ljudi su počeli izlaziti u kladionice, bukvalno. Kupe grickalica, bambuču i vozi. Cijeli dan prođe u praćenju rezultata. Još im se ona bagra od žene sa kase priključi pa ne znaš ko je gori. Pametni ljudi mogu zaraditi na kladionici. Problem je što kod nas ljudi nemaju strpljenja i hoće pare na guzove. Ne bi on da za mjesec zaradi 200 KM, već da odmah dobije 500 KM.
ili kada se obračaju "bingu", tj softveru gledaj šta radi, gledaj ebo majku svoju neće da baci, gledaj kako ih reda, ma gospodin jhe ovo veliki....i slične budalaštine :D
FAP mashina

#345 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by FAP mashina »

Admir_1984 wrote:
ili kada se obračaju "bingu", tj softveru gledaj šta radi, gledaj ebo majku svoju neće da baci, gledaj kako ih reda, ma gospodin jhe ovo veliki....i slične budalaštine :D
zamisljam taj trenutak i malo je rec' da me je stid u njihovo ime :roll: papanizam akuta
medvjed23

#346 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by medvjed23 »

svi smo kao iznad toga, a svi u tančine znamo strukturu kladioničara, od imovinskog stanja, preko bračnog statusa, do vokabulara.. rezultat istraživanja za doktorsku disertaciju, vjerovatno..
bingov buraz wrote:Znaci bingasi su nizi oblik zivota a razlika izmedju njih i ovih sto igraju tikete kao razlika izmedju onih sto se pucaju heroinom i kokainom,zanimljivo :mrgreen:
prije će biti kao razlika između vlasnika fiće i stojadina, koji se prepiru čije je vozilo bolje :D
dildi

#347 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by dildi »

medvjed23 wrote:svi smo kao iznad toga, a svi u tančine znamo strukturu kladioničara, od imovinskog stanja, preko bračnog statusa, do vokabulara.. rezultat istraživanja za doktorsku disertaciju, vjerovatno..
bingov buraz wrote:Znaci bingasi su nizi oblik zivota a razlika izmedju njih i ovih sto igraju tikete kao razlika izmedju onih sto se pucaju heroinom i kokainom,zanimljivo :mrgreen:
prije će biti kao razlika između vlasnika fiće i stojadina, koji se prepiru čije je vozilo bolje :D
Ma treba ljude lijecit nema druge
avetinja

#348 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by avetinja »

Admir_1984 wrote:
avetinja wrote:Rijetko se gdje mogu sresti budale slične onima kao u kladionici. Ne mislim na one koji povremeno odu u kladionicu, već na bolesnike koji su postali inventar u kladionici. Najjače mi je kad počnu psovati aparate i ženu što ukucava. Oni su krivi što oni nisu dobili pare, sigurno. Ljudi su počeli izlaziti u kladionice, bukvalno. Kupe grickalica, bambuču i vozi. Cijeli dan prođe u praćenju rezultata. Još im se ona bagra od žene sa kase priključi pa ne znaš ko je gori. Pametni ljudi mogu zaraditi na kladionici. Problem je što kod nas ljudi nemaju strpljenja i hoće pare na guzove. Ne bi on da za mjesec zaradi 200 KM, već da odmah dobije 500 KM.
Ne znam da li bih se smijao ili bih plakao, kada ih gledam. Idiot do idiota. Još kad krene lupat po kladionici, tačno ga treba nogama izgazati. Ali, neka, ionako je dovoljno kažnjen, dok je zaglibio da razgovara sa aparatom.
Edin H.

#349 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Edin H. »

bhnapoleon1 wrote:Neki dan prolazim kraj kladionice kad unutra 2 ili 3 zene od nekih 40-50 godina (procjena) sjede

Pa tako je u svim eminentinim kockarnicama - atraktivne zene cekaju na dobitnike, ovo je bosanska verzija :oops:
Juliuscezar

#350 Re: Bolest zvana KLADIONICA - 3200 uplatnih mjesta na 3 miliona ljudi - REKORDERI.

Post by Juliuscezar »

Edin H. wrote:

Pa tako je u svim eminentinim kockarnicama - atraktivne zene cekaju na dobitnike, ovo je bosanska verzija :oops:
Koliko sam vidio u prolazu ove sjede i gledaju u ekrane od Binga, jbg Hazim vise nije dovoljan, ali sto mi je najcudnije ne znam kako da opisem najobicnije zene koje mozes sresti na pijaci, domacice.
Post Reply