Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dozer

#3051 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Dozer »

Hakiz wrote: 07/12/2020 19:35 Od toga se odustalo još 1950-ih jer se pokazalo da ne radi.
Nikad se od toga nije odustalo, vjeruj mi. To sto su rekli da jeste, ne znaci nista. Tada su se, radi Mengelea najvise, uvodile zabrane psihofizickih ispitivanja na ljudima, a hipnoza je spadala u to. Kao i primjena raznih hemijskih sredstava.
Javno je receno da se od toga odustalo, a u pozadini vec decenijama to sve i dalje traje i podvodi se pod ispitivanja ljudskog mozga.
Hakiz

#3052 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Hakiz »

Sanjarko wrote: 07/12/2020 22:46 Ovdje hitna pomoc nije htjela doci po jednu zenu. Nazalost preminula je, a da je hitna pomoc dosla mozda ne bi. Nije zena umrla od Korone ali hitna pomoc nije htjela izaci na mjesto dogadzaja. Kazu samo za nesrece izlaze na mjesto dogadzaja. Da se zna ja ne lazem. Ovo su meni prenijeli. Valjda porodicu i tu zenu slali Korona odjelu ako sam dobro razumio.

Tako da ima krivice medicinskih radnika cesto.
Vjerujem ti. Nije u ovom slučaju završilo smrću, ali hitna gleda da što manje izlazi. Koliko je ljudi umrlo ili ostalo ozbiljno bolesno ili invalidi zbog toga i zbog nemogućnosti da se obave neke pretrage, procedure itd nećemo nikada saznati.To će se sakriti duboko.

E, to jeste zavjera. Nije teorija.
RtrnOfSalisbury

#3053 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by RtrnOfSalisbury »

mene je najvise stra kad izvrse to cipov .... tj. vakcinisanje :wink: ako neko ko je odgovoran izgubi spisak ko je koji cip tj. vakcinu primio :cry: nastace taki hrkljus da ce se morat izvrsit novo cipov.... tj. vakcinisanje ;-) zamisli, posalju sulji naredbu da se okrene oko sebe a ono tamo neki johan
ili neki rudi na bausteli, stoji na skeli, okrene se i ode u hambis. upanuce planeta
vatreni__poljubac

#3054 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vatreni__poljubac »

Poznanik zarazen dovodi sina sa lomom ruke u hitnu ona salterusa hoce da uzme podatke pita jel bio u kontaktu sa zarazenim. Reko lik da je pozitivan i usau onutra jebo joj svu familiju.
Hakiz

#3055 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Hakiz »

Dozer wrote: 07/12/2020 23:03
Hakiz wrote: 07/12/2020 19:35 Od toga se odustalo još 1950-ih jer se pokazalo da ne radi.
Nikad se od toga nije odustalo, vjeruj mi. To sto su rekli da jeste, ne znaci nista. Tada su se, radi Mengelea najvise, uvodile zabrane psihofizickih ispitivanja na ljudima, a hipnoza je spadala u to. Kao i primjena raznih hemijskih sredstava.
Javno je receno da se od toga odustalo, a u pozadini vec decenijama to sve i dalje traje i podvodi se pod ispitivanja ljudskog mozga.
Imaš paradoks. Ako se upotrijebi, znaće se da može i ko može. Onda više nije tajna. Dakle, jedini način da se ne sazna je taj da se ne iskoristi.

Ali, koliko se zna, ne možeš natjerati čovjeka da uradi nešto šta je protiv njegovog karaktera. Ako neko ne pristane, ako se bori protiv hipnoze, ne možeš ga hipnotisati. Ako mu daš dovoljno jako sredstvo za smirenje da bi ga hipnotisao, hipnoza neće dati tačne razultate. Ne možeš natjerati na ubistvo nekoga ko ne bi ubio u svjesnom stanju. A pogotovo ne možeš natjerati tako što će čuti riječ ili rečenicu na radiju.

Možeš nekoga time podsjetiti na neki događaj, vratiti mu sjećanje na neki događaj, izazvati emociju, ali natjerati ga na niz kompleksnih radnji koje mora obaviti u relativnom dugom periodu da bi izvršio takvu naredbu ne možeš.

Dakle, to je skoro sigurno piši propalo.

Kao što sam rekao, bilo je puno prilika da se takvo nešto iskoristi, pa su se stvari rješavale na drugačiji način. Zašto? Vjerovatno, skoro sigurno, zato što to ne radi.
muhafuca

#3056 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by muhafuca »

Hakiz wrote: 07/12/2020 22:17
muhafuca wrote: 07/12/2020 19:41
Hakiz wrote: 07/12/2020 19:35

Od toga se odustalo još 1950-ih jer se pokazalo da ne radi.
E ako su javno rekli i obznanili da su odustali, onda im je vala vjerovat, ne bi slagali valjda.
Jest, u pravu si. Zato na Osamu i slične nisu slali timove specijalaca, nego su im isprogramirali vozače, kuharice, rodbinu koja je studirala po tim Amerikama i slične subjekte da nepoželjne ukinu kada čuju okidačku riječ na radiju.

A i jednorozi postoje. Niko nije dokazao da ne postoje.
?

Sto bi slali ikog na Osamu?
drag_gost

#3057 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

Dozer wrote: 07/12/2020 22:58 @drag_gost Ne znam sta hoces da ti tacno odgovorim jer sam vec rekao da ja ne znam da li postoji to tako kako si ptao (da ne kopiram sve 5x).
Poenta je sto zapravo ne znas ni ti, niti bilo ko drugi ko nije ukljucen direktno u te aktivnosti. A svi znamo gdje i kako se te stvari sprovode, i ko ih sprovodi. A, mozemo se i praviti blesavi i naivni. Meni ni iz dzepa ni u dzep. :D

Imam i ja pitanje za tebe, ali prije toga cu ti kopirati jedan od par slicnih PP-a ljudi koji me poznaju i koji citaju temu (bez nicka, logicno) :D
Ti si meni kralj! Kako ti se da ovoliko loziti ljude ko onog gosta kad vidis da te ne razumije i da ide samo u svom pravcu :lol: :lol: :lol:
A pitanje glasi - kako uopste znas da sam ja mislio iskljucivo na masinske nano cestice i tehnologiju? Radi onoga sto spomenuh 10nm nanochip? Znas li zasto sam ga spomenuo? Jer imas nadobudan stav drug (ovo bez namjere vrijedjanja).
Da li znas da nano tehnologija nije vezana iskljucivo za informatiku i masinstvo...? Dacu ti samo 1 hint, a ti dalje istrazuj ako te zanima - ACS Nano.

Posto mi je postalo bez veze da se naduravam, konkretan odgovor na tvoje konkrektno pitanje glasi - ne, ne postoje masinske nano cestice koje u sebi mogu sadrzavati neki softvare, WiFi prijemnik, napajanje, itd..
Stvar je u tome sto postoje bioloske. I to programabilne, do te mjere da mogu same stvarati superstrukture i imati elektrokataliticke funkcije.

Dalje necu o ovome, nebitno je za temu.
Idemo redom, izvinjavam se ukoliko je djelovalo da mi je stav nadobudan, radi se o tome da se jezim od pomisli da neko misli da se nanocestice mogu isprogramirati da primaju signal i odasilju. Nadobudnost je neznanje, a ti zracis istim, ali ovdje nismo tema ti ili ja, pa cemo preskociti. Hvala na odgovoru, onda se slazemo. Nisam napisao da znam da si ti mislio isljucivo na masinske nanocestice, vec sam te pitao da ustvrdimo.

I tamam kada sam pomislio da smo stigli donekle, opet si se vratio na programabilne nanocestice. Ovaj put bioloske. Naravno da je bitno za ovu temu. Kako se programiraju? Koji je jezik koristen? Da li se ponasaju kao monolitni sistem ili je dio nekog veceg ekosistema, dakle nesto kao mikroservis? Da li je baza dijeljena, ili posvecena? I ono najbitnije, da li ukljucuje masinsko ucenje? To su sve relevantna pitanja, na koja ne ocekujem da ces imati odgovor. Nemam ni ja odgovor za to, to su limitacije, i to samo neke od njih. Da ne spominjem hardver.

Ti mozda ne znas da li takvo nesto postoji, ja sa druge strane znam. Predugo sam u informatici, ovdje nema mistike, niti misterije, sve je 0 ili 1, true ili false. Ne postoji kapacitet, niti infrastruktura poznata ljudskoj civilizaciji da se takvo nesto izvede. Postoji teorija, postoje pokusaji, u buducnosti ce biti moguce, trenutno nije. I to dalekoj buducnosti. Ali, u buducnosti ce biti moguce i da odemo na Jupiter. Ukoliko se ne poubijamo do tada. Imamo mnogo fizickih limitacija, kao i softverskih. Kao sto vidis, apsolutno je nebitno kakve ja poruke privatno o tebi dobijam na PP ili ti o meni. Mi diskutiramo ovdje. Bez zelje da te uvrijedim, zaista nemam istu, ali lupas. Ucite, sticite praksu, pa onda pricajte. I shvatam da covjek ne moze sve znati, kratak je zivot, ali zbog toga je struka autoritet.
vet

#3058 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

Ovo je psiho-neuro-biološki rat.

Dr. Charles Morgan on Psycho-Neurobiology and War

GAU8

#3059 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GAU8 »

Lao Ce wrote: 07/12/2020 22:23
Hakiz wrote: 07/12/2020 22:20
RandomAndCasual wrote: 07/12/2020 20:22

Sacekaj dok pokusaju to upotrebiti u svrhe u koje pretpostavljas, da namjeravaju upotrebiti, pa kad na zapadu advokati pocnu trljat ruke.

Ako su kod nas ljudi mutavi, nisu na zapadu, pogotovo ako se moze kesh uzeti na ogranicavanju sloboda u bilo kojem smislu.
Milion ljudi na ulicama Londona i svi advokati za ljudska prava itd nisu spriječili Blera da ode sa Bušom u rat u Iraku. Neće ni ovo. Teorije zavjere su jedno, ali da demokratija ne funkcioniše, to je činjenica.
Jedna je stvar rat u Iraku, a druga stvar kada se radi o vlastitoj sigurnosti, zdravlju i životu. Nije isto izaći na ulicu za spas pandi i vlastite slobode, prava, zdravlja i života.
Sebičnost i kratkovidnost je odlika antivaksera. Ovo je još jedan školski primjer.
vet

#3060 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

Image

Šta bi s običnom gripom? Da joj se nije šta desilo?!

..
GAU8

#3061 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GAU8 »

vet wrote: 08/12/2020 07:12 Image

..
Bilo je već to pitanje jedno 50 puta...
vet

#3062 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

GAU8 wrote: 08/12/2020 07:14

..
Znači, odgovor na to pitanje bi bio: običnu gripu su prekrstili u "kovid".
vet

#3063 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

U dodatku, Kary Mullis, pronalazač PCR testa je davno govorio da u realnosti, taj test nema veze s otkrivanjem virusa i infektivnih bolesti. Dakle, što bi se reklo, informacija iz prve ruke:

Ukratko rečeno, ovaj njegov test se sada koristi za pretvaranje obične gripe i drugih respiratornih bolesti u – „kovid“.

..
Lao Ce

#3064 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

Šta će ti pamet, slušaj stožer i imat ćeš dugi i sretan život....

GAU8

#3065 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GAU8 »

vet wrote: 08/12/2020 07:25
GAU8 wrote: 08/12/2020 07:14

..
Znači, odgovor na to pitanje bi bio: običnu gripu su prekrstili u "kovid".
Takoe
GAU8

#3066 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GAU8 »

vet wrote: 08/12/2020 07:39 U dodatku, Kary Mullis, pronalazač PCR testa je davno govorio da u realnosti, taj test nema veze s otkrivanjem virusa i infektivnih bolesti. Dakle, što bi se reklo, informacija iz prve ruke:

Ukratko rečeno, ovaj njegov test se sada koristi za pretvaranje obične gripe i drugih respiratornih bolesti u – „kovid“.

..
Ti nisi nista razumio ocigledno.
Zamisli da je PCR Google pretrazivac. Kada trazis neku kompleksnu informaciju, rezultat zavisi od onog sta ces upisati u polje za pretrazivanje.
Tako i PCR postupak nalazi ono sto zelimo da nadje.

PCR je Google pretrazivac, a PCR-Test je rijec ili vise rijeci koje unesemo u polje za pretrazivanje.
adsubzero

#3067 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by adsubzero »

vet wrote: 08/12/2020 07:39 U dodatku, Kary Mullis, pronalazač PCR testa je davno govorio da u realnosti, taj test nema veze s otkrivanjem virusa i infektivnih bolesti. Dakle, što bi se reklo, informacija iz prve ruke:

..
Krnjava ti je informacija, to sto on prica nema veze sa ovim danas
Industrialyzer

#3068 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Industrialyzer »

adsubzero wrote: 08/12/2020 09:42

..
Krnjava ti je informacija, to sto on prica nema veze sa ovim danas
The context around the quote shows Lauritsen is not saying PCR tests do not work. Instead, he is clarifying that PCR identifies substances qualitatively not quantitatively, detecting the genetic sequences of viruses, but not the viruses themselves: “PCR is intended to identify substances qualitatively, but by its very nature is unsuited for estimating numbers. Although there is a common misimpression that the viral load tests actually count the number of viruses in the blood, these tests cannot detect free, infectious viruses at all; they can only detect proteins that are believed, in some cases wrongly, to be unique to HIV. The tests can detect genetic sequences of viruses, but not viruses themselves.”

Even if Mullis had voiced a similar statement before his death in 2019, this quote does not mean the PCR test is unable to detect the presence of SARS-CoV-2 - the virus that causes COVID-19 - rather that it cannot determine whether the individual tested is infectious.
vet

#3069 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

GAU8 wrote: 08/12/2020 08:37

..
Ti nisi nista razumio ocigledno.
Zamisli da je PCR Google pretrazivac. Kada trazis neku kompleksnu informaciju, rezultat zavisi od onog sta ces upisati u polje za pretrazivanje.
Tako i PCR postupak nalazi ono sto zelimo da nadje.

PCR je Google pretrazivac, a PCR-Test je rijec ili vise rijeci koje unesemo u polje za pretrazivanje.
S tim što kod Google nema amplifikacije zadatog (genetičkog) materijala kao kod PCR testa, gdje će, negdje, iznad 40 ciklusa skoro svako da bude pozitivan na bilo šta, šta se traži. Uostalom, oni koji „nisu razumjeli“, mogu stvar naći lijepo objašnjenu u ovom članku:

COVID19 – Evidence Of Global Fraud

Odatle se vidi da će pacijenti koji boluju od obične gripe, obično imati u svom genetskom materijalu podvrgnutom PCR testu, traženu nukleinsku kiselinu „korona virusa“ što je sasvim dovoljno jer ionako, SARS 2 COV virus koji navodno uzrokuje kovid, - u realnosti, nikad nije ni bio izolovan.

I na kraju, mislim da smo ovdje natovarili sasvim dovoljno materijala na osnovu kojeg bi trebalo biti sasvim jasno da imamo posla ne samo s jednom od najvećih obmana u istoriji čovječanstva, nego i sa jednim velikim – zločinom protiv čovječnosti.

Međutim, ima i mnogo onih kojima to teško može biti jasno jer su im percepcija, misaoni procesi i ponašanje dirigovani „odozgo“ (i bez vakcina):

Image

...tako da se njima slabo može pomoći... izvana?!

...
Industrialyzer

#3070 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Industrialyzer »

Vet, procitaj dio teksta koji sam objavio, i molim te da ne govoris stvari tipa: nukleinska kiselina korona virusa :lol:

Imas u biologiji za 9. razred objasnjena struktura dnk, pa malo baci oko, poslije ti posaljem radnu svesku za prvi srednje pa cemo, kad sve procitas i naucis, nastaviti komunicirati na ozbiljnom nivou, ovako se brukas.
Dozer

#3071 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Dozer »

drag_gost wrote: 08/12/2020 00:02 Idemo redom, izvinjavam se ukoliko je djelovalo da mi je stav nadobudan, radi se o tome da se jezim od pomisli da neko misli da se nanocestice mogu isprogramirati da primaju signal i odasilju. Nadobudnost je neznanje, a ti zracis istim, ali ovdje nismo tema ti ili ja, pa cemo preskociti. Hvala na odgovoru, onda se slazemo. Nisam napisao da znam da si ti mislio isljucivo na masinske nanocestice, vec sam te pitao da ustvrdimo.

I tamam kada sam pomislio da smo stigli donekle, opet si se vratio na programabilne nanocestice. Ovaj put bioloske. Naravno da je bitno za ovu temu. Kako se programiraju? Koji je jezik koristen? Da li se ponasaju kao monolitni sistem ili je dio nekog veceg ekosistema, dakle nesto kao mikroservis? Da li je baza dijeljena, ili posvecena? I ono najbitnije, da li ukljucuje masinsko ucenje? To su sve relevantna pitanja, na koja ne ocekujem da ces imati odgovor. Nemam ni ja odgovor za to, to su limitacije, i to samo neke od njih. Da ne spominjem hardver.

Ti mozda ne znas da li takvo nesto postoji, ja sa druge strane znam. Predugo sam u informatici, ovdje nema mistike, niti misterije, sve je 0 ili 1, true ili false. Ne postoji kapacitet, niti infrastruktura poznata ljudskoj civilizaciji da se takvo nesto izvede. Postoji teorija, postoje pokusaji, u buducnosti ce biti moguce, trenutno nije. I to dalekoj buducnosti. Ali, u buducnosti ce biti moguce i da odemo na Jupiter. Ukoliko se ne poubijamo do tada. Imamo mnogo fizickih limitacija, kao i softverskih. Kao sto vidis, apsolutno je nebitno kakve ja poruke privatno o tebi dobijam na PP ili ti o meni. Mi diskutiramo ovdje. Bez zelje da te uvrijedim, zaista nemam istu, ali lupas. Ucite, sticite praksu, pa onda pricajte. I shvatam da covjek ne moze sve znati, kratak je zivot, ali zbog toga je struka autoritet.
Vidi nesto... Zao mi je ako ispadam nadobudan, nije mi to cilj, niti se u zivotu tako ponasam. Problem ljudi danasnjice, pogotovo mladjih, jeste da smatraju da znaju i razumiju sve (ne mislim pri tome direktno na tebe). Pri tome, raritetni su oni koji su spremni nesto novo prihvatiti cak i kao mogucnost, nego se, u skladu sa svojim mentalnim sklopom, prema necemu sto ne razumiju i ne znaju automatski postavljaju na svadjalacki nacin. Zauzimaju nekakav nadmeni gard, a zapravo uopste nisu ni shvatili sta im se govori. Niti mogu shvatiti jer im je, ogromnoj vecini, prije bilo kakvog odgovora mrsko cak i procitati nesto o toj nekoj temi. I onda se ja u stvari pocnem zajebavati i namjerno tjerati u kontru, jer je ocigledno da bilo kakva suvisla prica ne pije vode.

Jesi li svjestan da se opet vezes za programabilnost u informatickom smislu? I ja sam u informatici podugo, vjerovatno duze od tebe, ali to je nebitno. Ne, nisam inzinjer, sto ne znaci da ne pratim sta se desava u svemu tome.
Bioloska programabilnost nije zasnovana na informatickoj. Nema ona veze s kompjuterima i programskim jezicima, ali to niposto ne znaci da se stvari tu ne mogu programirati.
drag_gost

#3072 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

Dozer wrote: 08/12/2020 10:52
drag_gost wrote: 08/12/2020 00:02 Idemo redom, izvinjavam se ukoliko je djelovalo da mi je stav nadobudan, radi se o tome da se jezim od pomisli da neko misli da se nanocestice mogu isprogramirati da primaju signal i odasilju. Nadobudnost je neznanje, a ti zracis istim, ali ovdje nismo tema ti ili ja, pa cemo preskociti. Hvala na odgovoru, onda se slazemo. Nisam napisao da znam da si ti mislio isljucivo na masinske nanocestice, vec sam te pitao da ustvrdimo.

Vidi nesto... Zao mi je ako ispadam nadobudan, nije mi to cilj, niti se u zivotu tako ponasam. Problem ljudi danasnjice, pogotovo mladjih, jeste da smatraju da znaju i razumiju sve (ne mislim pri tome direktno na tebe). Pri tome, raritetni su oni koji su spremni nesto novo prihvatiti cak i kao mogucnost, nego se, u skladu sa svojim mentalnim sklopom, prema necemu sto ne razumiju i ne znaju automatski postavljaju na svadjalacki nacin. Zauzimaju nekakav nadmeni gard, a zapravo uopste nisu ni shvatili sta im se govori. Niti mogu shvatiti jer im je, ogromnoj vecini, prije bilo kakvog odgovora mrsko cak i procitati nesto o toj nekoj temi. I onda se ja u stvari pocnem zajebavati i namjerno tjerati u kontru, jer je ocigledno da bilo kakva suvisla prica ne pije vode.

Jesi li svjestan da se opet vezes za programabilnost u informatickom smislu? I ja sam u informatici podugo, vjerovatno duze od tebe, ali to je nebitno. Ne, nisam inzinjer, sto ne znaci da ne pratim sta se desava u svemu tome.
Bioloska programabilnost nije zasnovana na informatickoj. Nema ona veze s kompjuterima i programskim jezicima, ali to niposto ne znaci da se stvari tu ne mogu programirati.
Takodjer, nadobudan nisam, ali me nervira ljudska glupost i bahatost. Ne volim "sveznalice", jer su to uglavnom ljudi ppovrijedjenog ega, cija prepotencija sakriva neku vrstu impotencije. Ne odnosi se na tebe, generalno pisem. Trudim se zaista da vodim smislenu diskusiju na ovu temu, kao sto sam mozes da primjetis postavio sam ti vise preciznih pitanja. Licno sebi ne dozvoljavam nikada da ulazim u diskusiju na temu u kojoj nisam strucnjak. Nikada se ne bavim sagovornikom, bavim se iskljucivo temom. O vakcinama ne diskutujem, moguce da znam vise od vecine sugovornika, ali nisam ekspert, nemam konvencionalno obrazovanje, niti imam praksu u pravljenju vakcina. Samim tim, glup se osjecam kada pricam o necemu takvome iskljucivo jer ne doprinosim u tom polju. IT je moja teritorija i tu sam autoritet u tom polju (u kompaniji u kojoj radim i generalno u IT struci), zato kada pisem o tome, zaista gledam da ne gubim ni svoje, niti tudje vrijeme. Ono sto zelim da naglasim da je jedno praviti web stranice iz hobija, nesto malo po hardveru cackati, a skroz nesto drugo imati prakticno znanje u kompleksnim arhitekturama u profesionalnom okruzenju. U tom kontekstu godine su nebitne.

Tu staje sva prica o informatici. Dijapazon interesovanja treba biti sirok, ali onda je to hobi. Drugom prilikom. Ukoliko tvrdis da nije moguce isprogramirati trenutno nanorobote da autonomno uce i nekakav "ljudski interfejs" otvore prema centralizovanom sistemu, onda i nemamo o cemu pricati, jer se slazemo.
vet

#3073 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

Makso kaže:
DO NOT TAKE THE COVID VACCINE!
A ovdje je i potkovao stvar s određenim argumentima:

Čisto da ne bi kasnije bilo... „nism znala, ja sam mislila“...

..
Industrialyzer

#3074 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Industrialyzer »

vet wrote: 08/12/2020 11:28 Makso kaže:
DO NOT TAKE THE COVID VACCINE!
A ovdje je i potkovao stvar s određenim argumentima:

Čisto da ne bi kasnije bilo... „nism znala, ja sam mislila“...

..
Pozdravila te koronina nukleinska kiselina, tzv. koronin :lol: :lol: :lol:
vet

#3075 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by vet »

Industrialyzer wrote: 08/12/2020 11:34
Pozdravila te koronina nukleinska kiselina, tzv. koronin :lol: :lol: :lol:
Recent advances and perspectives of nucleic acid detection for coronavirus

..
Post Reply