e jebiga, ako mona ode sa ovog topica kao najveci kontributor, onda sto se mene tice ova tema moze pot kljuc. odoh i ja na mojalova.ba ili gdje vec ona ide. koji ti je nick tamo? jeli lisa?mona wrote:Marco-x wrote:mona wrote: MISMRK od ponedjeljka do srijede sa 1,00 na 2,20
@kranana : sjedi, jedan![]()
![]()
De mi molim te objasni neke stvari. Hajde mi otkrij na kojem volumenu je bio porast?
Jao pokera i šibicarenja![]()
![]()
Molio bih forumaše da ozbiljno razmotre firme u koje će ulagati, jer ako ćete se igrati veće - manje, bolje je u kockarnici, jer vam bar neće uzeti provizije na to.
Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija dalje. Svaku informaciju rekla - kazala, zaradilo se ovoliko i onoliko i sl., uzimajte s rezervom, jer možda to nije baš tako, kako se govori...
kakvo ba šibicarenje.
kupim dionicu po sopstvenom nahođenju i to što pišem o cijenama je jednostavno ono što se dešava.
nema ni rekla-kazali ni čaršijske priče.
ja sam ovaj topic zamislila kao razmjenu iskustava.
ne kao proročište a ni za prepucavanje.
adio
na mojnovac.com ima odličan forum s odličnim forumašima i sagovornicima...pa svi koji me požele....
moje slovo neće više na sa-x
alajhma.net
sarajevska berza
Moderator: anex
- karanana
Last edited by karanana on 10/05/2007 10:45, edited 1 time in total.
-
mona
danas je sutramona wrote:senadd wrote:pitam te sutra šta misliš o HKNLRmona wrote: Ide li se u Bugojno?
Pa to stoji 10 god..
Vidi kako ne prođe,neće niko.
Šta misliš o EBOS-u,jel finta?
Pozzzz![]()
ebosr gotovo...trebalo se ulaziti na 0,60 prije 15 dana.
ja sada ne bih.
HKLNR 0,80
-
mona
nemam ga još, samo sam biloa posmatrač.karanana wrote:e jebiga, ako mona ode sa ovog topica kao najveci kontributor, onda sto se mene tice ova tema moze pot kljuc. odoh i ja na mojalova.ba ili gdje vec ona ide. koji ti je nick tamo? jeli lisa?mona wrote:Marco-x wrote:![]()
![]()
De mi molim te objasni neke stvari. Hajde mi otkrij na kojem volumenu je bio porast?
Jao pokera i šibicarenja![]()
![]()
Molio bih forumaše da ozbiljno razmotre firme u koje će ulagati, jer ako ćete se igrati veće - manje, bolje je u kockarnici, jer vam bar neće uzeti provizije na to.
Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija dalje. Svaku informaciju rekla - kazala, zaradilo se ovoliko i onoliko i sl., uzimajte s rezervom, jer možda to nije baš tako, kako se govori...
kakvo ba šibicarenje.
kupim dionicu po sopstvenom nahođenju i to što pišem o cijenama je jednostavno ono što se dešava.
nema ni rekla-kazali ni čaršijske priče.
ja sam ovaj topic zamislila kao razmjenu iskustava.
ne kao proročište a ni za prepucavanje.
adio
na mojnovac.com ima odličan forum s odličnim forumašima i sagovornicima...pa svi koji me požele....
moje slovo neće više na sa-x
alajhma.net
mona će biti, ako bud slobodan nick
-
Jonx
Sto ti dobro kockas, danima! A i sibice valjas za deset!mona wrote:mona wrote:danas je sutrasenadd wrote: pitam te sutra šta misliš o HKNLR![]()
ebosr gotovo...trebalo se ulaziti na 0,60 prije 15 dana.
ja sada ne bih.![]()
HKLNR 0,80juče bio 0,49
to je sve narode
Fali nam samo jedan dobro potkovan matematicar da nam formulama otkriva tajne SASE
-
Ecko_boy
Fakat ne znam sta seret u vezi mone...djevojka je sve "pogodila" mada ja mislim da nije to pogadjanje...vec jednostavno "znanje"
Vi koji serete nesto da ste poslusali monu sad bi imali neke pare...ali ljubomora je bolest...
Uvijek postoji bolji i naucite se postovati
Mona pusti budale..
Vi koji serete nesto da ste poslusali monu sad bi imali neke pare...ali ljubomora je bolest...
Uvijek postoji bolji i naucite se postovati
Mona pusti budale..
-
kub lajkan
Bas me zanima ko ce "navlaciti" kad mona ode...black wrote:kako mona slatko navlaci raju
Moci cete komotno zamandalit temu...
-
Jonx
Dobro jutro radni narode.
... Tu je i nasa draga legendica, sve nagovjestava da se danas zelenimo
...
Sta mislite, u kojoj su se mjeri desavanja u Srbiji, kao i promjene vrijednosti pojedinih valuta odrazili na SASE? Dali je stvarno rijec o pravoj korekciji koja obicno dolazi u drugom kvartalu, ili su velikim igracima zinuli guzovi pa koriste novonastalu situaciju za obaranje cijena?
U par posljednjih dana mogli smo primjetiti u najmanju ruku nelogicne tranasakcije gdje su se dinoce prodavale i ispod trzisne vrijednosti.
Da vas cujem!?
Sta mislite, u kojoj su se mjeri desavanja u Srbiji, kao i promjene vrijednosti pojedinih valuta odrazili na SASE? Dali je stvarno rijec o pravoj korekciji koja obicno dolazi u drugom kvartalu, ili su velikim igracima zinuli guzovi pa koriste novonastalu situaciju za obaranje cijena?
U par posljednjih dana mogli smo primjetiti u najmanju ruku nelogicne tranasakcije gdje su se dinoce prodavale i ispod trzisne vrijednosti.
Da vas cujem!?
- Alfons Kauders
A sto RSTTR odleti kvalitetno, -17% mada u malom obimu, a i SOLTRK3 pada, samo malo manje...
-
mona
dvije godine...karanana wrote:Mona, otkad trgujes? I ako nije tajna, a nebi trebala biti jer ne govorimo o ciframa, u postotcima, koliko si dobra u odnosnu na ono koliko si ulozila?
na špekulativnim i jeftinim i 100%
na kvaliitetnim 25-30%
-
revolutia
ojjjj nikolicu...crna te majka ubila,,sta nam ovo uradi...pa necu u maju ni marke moc zaradit...opet ekran krvav i danas...evo tek sad se probudih u nadi da ce bit sve lijapo kad danasnji suncani dan, medjutim...
i jos sam opet bez gotovine na ovim niskim cijenama...imal ko kakve gotovine, dajem 10%na godinu

i jos sam opet bez gotovine na ovim niskim cijenama...imal ko kakve gotovine, dajem 10%na godinu
-
virgo
Alfons Kauders wrote:A sto RSTTR odleti kvalitetno, -17% mada u malom obimu, a i SOLTRK3 pada, samo malo manje...
SOLTRK3-nominala 73, prava cijena najmanje 2x veća, treba pogledati referense, perspektive, čime raspolažu itd...
za mene nije normalan ko proda ispod 100KM, brat bratu.
-
mona
jesi ono ti čekao da HDGSR padne na 25 pa da uletiš?revolutia wrote:ojjjj nikolicu...crna te majka ubila,,sta nam ovo uradi...pa necu u maju ni marke moc zaradit...opet ekran krvav i danas...evo tek sad se probudih u nadi da ce bit sve lijapo kad danasnji suncani dan, medjutim...
i jos sam opet bez gotovine na ovim niskim cijenama...imal ko kakve gotovine, dajem 10%na godinu![]()
ako jesi, jutros si mogao...da si poranio
- karanana
I ja sam je cekao na 25, samo me malo prepale one vijesti da niko nije zainteresovan da je kupi. mogla bi skliznuti nize.mona wrote:jesi ono ti čekao da HDGSR padne na 25 pa da uletiš?revolutia wrote:ojjjj nikolicu...crna te majka ubila,,sta nam ovo uradi...pa necu u maju ni marke moc zaradit...opet ekran krvav i danas...evo tek sad se probudih u nadi da ce bit sve lijapo kad danasnji suncani dan, medjutim...
i jos sam opet bez gotovine na ovim niskim cijenama...imal ko kakve gotovine, dajem 10%na godinu![]()
ako jesi, jutros si mogao...da si poranio...
-
revolutia
jok to je neko drugi,,,hidrogradnje imam, ali rado bih se rijesio na nekim visim cijenamamona wrote:jesi ono ti čekao da HDGSR padne na 25 pa da uletiš?revolutia wrote:ojjjj nikolicu...crna te majka ubila,,sta nam ovo uradi...pa necu u maju ni marke moc zaradit...opet ekran krvav i danas...evo tek sad se probudih u nadi da ce bit sve lijapo kad danasnji suncani dan, medjutim...
ako jesi, jutros si mogao...da si poranio...
al mi krivo sto u ponedeljak necu moc nista kupit, pa ovo su cijene sa velikim popustom....al bez moje malenkosti.