Biseri iz izborne kampanje
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#276 Re: Biseri iz izborne kampanje
Pa ova sa tri lista je za novog postizbornog koalicionog partnera (barem se oni nadaju da ce biti tako) Mileta Dodika 
- Control panel
#277 Re: Biseri iz izborne kampanje
a onaj biser 10 najtezih godinasa obzirom na... wrote:
Moa se priznati da nijedna stranka ne uspije smislili kontraproduktivnije slogane od SDA, slogan NAROD ZNA moze samo povecati animozitet prema njima ( Ko se sjeca onog bisera " u svojoj vjeri na svojoj zemlji" na citavih 24% BIH)
- O'zone
- Globalni moderator
#278 Re: Biseri iz izborne kampanje
Suze me obliše od ovoga članka http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /100912049
Ali moram da istaknem ovaj dio kao najbolji biser do sada

"Trganjem plakata ne može se spriječiti izborna pobjeda onih u kojima narod prepoznaje predvodnike koji im mogu ponuditi bolju alternativu za budućnost. Kako se i sami građani mogu uvjeriti, primitivni pojedinci posebno su bili aktivni na cestovnoj relaciji od "Grasa" do Dobrinje u Sarajevu, gdje pokidani plakati pružaju ružnu sliku svakome prolazniku", saopćeno je iz SDA.
- Control panel
#279 Re: Biseri iz izborne kampanje
ovan predvodnikO'zone wrote:Suze me obliše od ovoga članka http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /100912049
"Trganjem plakata ne može se spriječiti izborna pobjeda onih u kojima narod prepoznaje predvodnike koji im mogu ponuditi bolju alternativu za budućnost. Kako se i sami građani mogu uvjeriti, primitivni pojedinci posebno su bili aktivni na cestovnoj relaciji od "Grasa" do Dobrinje u Sarajevu, gdje pokidani plakati pružaju ružnu sliku svakome prolazniku", saopćeno je iz SDA.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- macan prvi
#280 Re: Biseri iz izborne kampanje
Control panel wrote:ovan predvodnikO'zone wrote:Suze me obliše od ovoga članka http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /100912049
"Trganjem plakata ne može se spriječiti izborna pobjeda onih u kojima narod prepoznaje predvodnike koji im mogu ponuditi bolju alternativu za budućnost. Kako se i sami građani mogu uvjeriti, primitivni pojedinci posebno su bili aktivni na cestovnoj relaciji od "Grasa" do Dobrinje u Sarajevu, gdje pokidani plakati pružaju ružnu sliku svakome prolazniku", saopćeno je iz SDA.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- macan prvi
#281 Re: Biseri iz izborne kampanje
Necu predstavljati svoj izborni program.
Mirnes Ajanovic, u emisiji u kojoj se predstavlja izborni program
Mirnes Ajanovic, u emisiji u kojoj se predstavlja izborni program
- macan prvi
#282 Re: Biseri iz izborne kampanje
Nijaz Durakovic u 22 sata i 27 minuta:
Mi (SDU) smo mlada stranka.
Nijaz Durakovic, 30 sekundi kasnije:
Naravno, djelujemo vec duze vrijeme.

Mi (SDU) smo mlada stranka.
Nijaz Durakovic, 30 sekundi kasnije:
Naravno, djelujemo vec duze vrijeme.
- Been
#283 Re: Biseri iz izborne kampanje
Cijelo gostovanje Ajanovića je jedan veliki biser kao i on sam. Kakvo teroriziranje zdravog razuma i diskusije u pokušaju !
- macan prvi
#284 Re: Biseri iz izborne kampanje
Uvjerljivo najbolja scena je ova: Ajanovic se dere na voditelje da mu ovi ne daju reci nista, ovi odgovaraju, P. Kunic zastao u pola rijeci (ali doslovno zastao, ne mice se covjek niti dise), a Nijaz Durakovic pogledom trazi Ajanovica, mada vise ni on nije svjestan gdje je lijevo, a gdje desno. Ono je stvarno trebalo vidjeti.Been wrote:Cijelo gostovanje Ajanovića je jedan veliki biser kao i on sam. Kakvo teroriziranje zdravog razuma i diskusije u pokušaju !
I onda Ajanovic gleda voditelje ko Herr Flick iz serije 'Alo 'Alo. Ludilo
- Been
#285 Re: Biseri iz izborne kampanje
a tek pitanja : Najviši vrh Bosne i Hercegovine ?macan prvi wrote:Uvjerljivo najbolja scena je ova: Ajanovic se dere na voditelje da mu ovi ne daju reci nista, ovi odgovaraju, P. Kunic zastao u pola rijeci (ali doslovno zastao, ne mice se covjek niti dise), a Nijaz Durakovic pogledom trazi Ajanovica, mada vise ni on nije svjestan gdje je lijevo, a gdje desno. Ono je stvarno trebalo vidjeti.Been wrote:Cijelo gostovanje Ajanovića je jedan veliki biser kao i on sam. Kakvo teroriziranje zdravog razuma i diskusije u pokušaju !![]()
![]()
![]()
I onda Ajanovic gleda voditelje ko Herr Flick iz serije 'Alo 'Alo. Ludilo![]()
- Treskavica ( ili kako već lupi onaj )
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#286 Re: Biseri iz izborne kampanje
Naletih na ovu smijuriju od emisije i kad vidjeh Mirnesa kako urlice na voditelje i pljuje po medijima i BHT,ostadoh skoro do kraja emisije
Al' kada mu iskljucise mikrofon dva -tri puta,vrhunac
Kada bi gledali sa nekog ozbiljnog politickog aspekta i sa nekom priblizno ozbiljnom politickom analizom,ovo je bio uzas zivi (mada im je u 90% stvari otvoreno istinu rekao)
Ali fazon je u tome sto je samo ovom emisijom "zaradio"naklonost dosta ljudi,i on je toga svjestan i on je ocigledno igrao na tu kartu. Doci na BHT napraviti skandal,izvesti to da mu iskljucuju mikrofon svako malo (
) i posto-poto skrenuti paznju na sebe.
Marketing je cudo
Al' kada mu iskljucise mikrofon dva -tri puta,vrhunac
Kada bi gledali sa nekog ozbiljnog politickog aspekta i sa nekom priblizno ozbiljnom politickom analizom,ovo je bio uzas zivi (mada im je u 90% stvari otvoreno istinu rekao)
Ali fazon je u tome sto je samo ovom emisijom "zaradio"naklonost dosta ljudi,i on je toga svjestan i on je ocigledno igrao na tu kartu. Doci na BHT napraviti skandal,izvesti to da mu iskljucuju mikrofon svako malo (
Marketing je cudo
- macan prvi
#287 Re: Biseri iz izborne kampanje
Ajd nije ti ovo kviz, sta tebe briga zna li ministar saobracaja kakav je bh. reljef.Been wrote:a tek pitanja : Najviši vrh Bosne i Hercegovine ?macan prvi wrote:Uvjerljivo najbolja scena je ova: Ajanovic se dere na voditelje da mu ovi ne daju reci nista, ovi odgovaraju, P. Kunic zastao u pola rijeci (ali doslovno zastao, ne mice se covjek niti dise), a Nijaz Durakovic pogledom trazi Ajanovica, mada vise ni on nije svjestan gdje je lijevo, a gdje desno. Ono je stvarno trebalo vidjeti.Been wrote:Cijelo gostovanje Ajanovića je jedan veliki biser kao i on sam. Kakvo teroriziranje zdravog razuma i diskusije u pokušaju !![]()
![]()
![]()
I onda Ajanovic gleda voditelje ko Herr Flick iz serije 'Alo 'Alo. Ludilo![]()
- Treskavica ( ili kako već lupi onaj )
- BSn
#288 Re: Biseri iz izborne kampanje
sjedi ajanovic u studiju tvsa zajedno sa almom cardzic i jos nekim likom (cini mi se hdz brojke i slova). sad, naravno, alma baca bombe samo tako, ne znas je l' ukopava vise sebe i partiju kad drzi monolog, il' kad odgovara na prozivke. uglavnom, ovaj iz brojki se nesto zapric'o, zavatrio na ajanovica i mase glavom, a kako sjedi pored alme, ajanovic mrtav ladan "gospodine, prestanite mlatit glavom udarit cete gospodju".Been wrote:Cijelo gostovanje Ajanovića je jedan veliki biser kao i on sam. Kakvo teroriziranje zdravog razuma i diskusije u pokušaju !
pita mirnes almu "vi sjedite 4 godine u poslanickim klupama, kad ste napravili kakav skandal za to vrijeme?".
onda alma duma, duma, konta, konta, pa joj oci zacaklise, k'o da je otkrila novi radioaktivni element i kaze nesto u smislu "ne znate vi, vi niste izabrani".
ko kod nas lovu iz budzeta uzima.
- Been
#289 Re: Biseri iz izborne kampanje
Nisam gledao, ali uvjeren sam da je, ako je ovo bio dio Mirnesove strategije, uvjerljivo promašio. Nakon ovog bio bi me strah dati glas : - poslaničku aktivnost koristi za pravljenje incidenata, sačekuše pred zgradom ( još samo fali da im pljuje u topli obrok) - em je agresivan i blago shizofreničan do zla boga... Uglavnom, biser i to ti jeBSn wrote:sjedi ajanovic u studiju tvsa zajedno sa almom cardzic i jos nekim likom (cini mi se hdz brojke i slova). sad, naravno, alma baca bombe samo tako, ne znas je l' ukopava vise sebe i partiju kad drzi monolog, il' kad odgovara na prozivke. uglavnom, ovaj iz brojki se nesto zapric'o, zavatrio na ajanovica i mase glavom, a kako sjedi pored alme, ajanovic mrtav ladan "gospodine, prestanite mlatit glavom udarit cete gospodju".Been wrote:Cijelo gostovanje Ajanovića je jedan veliki biser kao i on sam. Kakvo teroriziranje zdravog razuma i diskusije u pokušaju !
pita mirnes almu "vi sjedite 4 godine u poslanickim klupama, kad ste napravili kakav skandal za to vrijeme?".
onda alma duma, duma, konta, konta, pa joj oci zacaklise, k'o da je otkrila novi radioaktivni element i kaze nesto u smislu "ne znate vi, vi niste izabrani".covjek je pere samo tako, ona se samo smjeska u smislu "nije to tako", onda kad progovori zavali i sebe i partiju si u sebe vise no sto bi ajanovic mog'o da je po' sata pric'o.
ko kod nas lovu iz budzeta uzima.
- macan prvi
#290 Re: Biseri iz izborne kampanje
HDZ brojke i slova

- BSn
#291 Re: Biseri iz izborne kampanje
ma jasta, cirkus. sjecam se da je prije 8 godina vecina onoga za sta ih je prozivao bila istina i da mu nisu mogli nista. e, posto je popusio foru, pa se prosli put kandidov'o za predsjednika, sad mora da vrati birace, a vidi i on da kod nas pali samo lajanje na zvijezde.
dobar dio biraca na tome moze izgubit, al' moze dobit i populaciju zvanu "nek' mu je rek'o".
dobar dio biraca na tome moze izgubit, al' moze dobit i populaciju zvanu "nek' mu je rek'o".
- macan prvi
#292 Re: Biseri iz izborne kampanje
SDA je srce i um BiH.
Denis Zvizdic

Denis Zvizdic
- jeza u ledja
#293 Re: Biseri iz izborne kampanje
"Onda smo se 1992. godine suprotstavili agresiji na BiH i rizikovali svoje živote" - Bakir Izetbegovic
hocu da puknem od bijesa!
i ima jos
i SDA je uspješno organizovala odbranu BiH, pa se ostali priključili - djubre jedno sta ste vi organizovali, da sjedimo mirno da nas kolju ko kurbane jer rata nece biti???
pa onda dalje
"Mediji nas ne prate, a i njima i njihovoj djeci smo zemlju odbranili!", - opet govori u prvom licu mnozine. ooo jeb.....
fuj fuj fuj fuj
ne da me je ovo razbjesnilo. ko pijavice nam 20 godina sjede na kostima. jaooo
hocu da puknem od bijesa!
i ima jos
i SDA je uspješno organizovala odbranu BiH, pa se ostali priključili - djubre jedno sta ste vi organizovali, da sjedimo mirno da nas kolju ko kurbane jer rata nece biti???
pa onda dalje
"Mediji nas ne prate, a i njima i njihovoj djeci smo zemlju odbranili!", - opet govori u prvom licu mnozine. ooo jeb.....
fuj fuj fuj fuj
ne da me je ovo razbjesnilo. ko pijavice nam 20 godina sjede na kostima. jaooo
- Saray_li
#294 Re: Biseri iz izborne kampanje
Jučer je bilo vrh - Damir Hadzic pomaže čovjeku da sidje sa krova tj ubjedjuje ga pred tv kamerama...a čovjek je prije toga godinama 'ganjao' pravdu po opstini i u očaju sa transparentom sjedio na krovu kuće cijeli dan.
Damire, lutko lijepa, zašto na vrijeme nisi radio svoj posao?
Predizborna ili ne...fukareština!
Damire, lutko lijepa, zašto na vrijeme nisi radio svoj posao?
- nosara
#295 Re: Biseri iz izborne kampanje
Ahbabi iz sda ga nagovorili da investira, a "kuca ce se srusit kad bude vrijeme"... Damir, ko i obicno, na svoj nacin rijesio problem...Saray_li wrote:Jučer je bilo vrh - Damir Hadzic pomaže čovjeku da sidje sa krova tj ubjedjuje ga pred tv kamerama...a čovjek je prije toga godinama 'ganjao' pravdu po opstini i u očaju sa transparentom sjedio na krovu kuće cijeli dan.
Damire, lutko lijepa, zašto na vrijeme nisi radio svoj posao?![]()
Jest predizborni biser, ali nije Damirov, vec od onijeh anamo, ko i obicno...
-
romulirem
#296 Re: Biseri iz izborne kampanje
Neko vece gledam izbornu kampanju u RS ,i ide Bjeljina i nakav ne znam vise ni koja je stranka,stoje na nekom kruznom toku i nesto protestuju.I sada pitaju ga sta je kako je ,elem on kaze mi pozdravljamo izgradnju kruznog toga,al ipak idemo kod nacelnika da protestujemo zbog njegove izgradnje. 
-
udrch
#297 Re: Biseri iz izborne kampanje
Nemojte mi Mirnesa dirati..da ga nema trebalo bi ga izmisliti..on je jedini političar koji ovim ostalim ublehašima rekne ono što bi im i ja rekao (doduše ja to ne bih smio javno, već u četiri oka)..
A ovi u Bijeljini je SNS ( srpska napredna stranka, onaj bivši šešeljov radikal)..
A fakat je bilo smiješno gledati ih na onom kružnom toku..oni pozdravljaju izgradnju kružnog toka, ali protestuju zbog njegove izgradnje jer je pred izbore i protestuju što nije urađena neka kanalizacija ispod njega, pa će se navodno to rušiti..onom presjedniku stranke nije posve jasno zašto je tu, a da ne govorimo onim plaćenim aktivistima..
A ovi u Bijeljini je SNS ( srpska napredna stranka, onaj bivši šešeljov radikal)..
A fakat je bilo smiješno gledati ih na onom kružnom toku..oni pozdravljaju izgradnju kružnog toka, ali protestuju zbog njegove izgradnje jer je pred izbore i protestuju što nije urađena neka kanalizacija ispod njega, pa će se navodno to rušiti..onom presjedniku stranke nije posve jasno zašto je tu, a da ne govorimo onim plaćenim aktivistima..
- suncica24
#298 Re: Biseri iz izborne kampanje
Ovo sa SDA je dno dna!
Sramota me i "drzave", i sebe, i naroda, i rata, i ocevog ranjavanja, i straha moje mati, i onog mog metka tik do vrata, i mojg Goce i njegovg oca, i moje Maje, i Grbavice, i onih 100 000l vode i 100 000m2 drva, i onog hljeba bez kvasca i hladnog caja, humanitarne pomoci... svega me sramota, ako je OVO TO i ako je sve TO zbog SDA, zaslugom SDA ihrabroscu SDA i Bakira koji rata ni na slici nije vidio!
SRAMOTA!
Sramota me i "drzave", i sebe, i naroda, i rata, i ocevog ranjavanja, i straha moje mati, i onog mog metka tik do vrata, i mojg Goce i njegovg oca, i moje Maje, i Grbavice, i onih 100 000l vode i 100 000m2 drva, i onog hljeba bez kvasca i hladnog caja, humanitarne pomoci... svega me sramota, ako je OVO TO i ako je sve TO zbog SDA, zaslugom SDA ihrabroscu SDA i Bakira koji rata ni na slici nije vidio!
SRAMOTA!
- Saray_li
#299 Re: Biseri iz izborne kampanje
suncica24 wrote:Ovo sa SDA je dno dna!
SRAMOTA!
Ubiše slikama po fb.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#300 Re: Biseri iz izborne kampanje
Tako i trebaju da izgledaju protesti. Svaku glupost vlastodržaca pozdraviti, feštu napraviti,...''Hajd' u park'' govornike organizovati,...Teferič i veselje napraviti,...romulirem wrote:Neko vece gledam izbornu kampanju u RS ,i ide Bjeljina i nakav ne znam vise ni koja je stranka,stoje na nekom kruznom toku i nesto protestuju.I sada pitaju ga sta je kako je ,elem on kaze mi pozdravljamo izgradnju kruznog toga,al ipak idemo kod nacelnika da protestujemo zbog njegove izgradnje.
Trebali su naši borci i boračke organizacije organizovati podršku odluci Vlade FBiH da se zaduži toliko da će i naša djeca otplaćivati kredite MMF, Svjetske banke,..., a ne rušiti onu zgradu Vlade! K'o da su je oni zaradili i napravili od te zarade,...