Biseri iz izborne kampanje

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#276 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by -LIBERO- »

Pa ova sa tri lista je za novog postizbornog koalicionog partnera (barem se oni nadaju da ce biti tako) Mileta Dodika :dance:
Control panel

#277 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Control panel »

sa obzirom na... wrote:
Moa se priznati da nijedna stranka ne uspije smislili kontraproduktivnije slogane od SDA, slogan NAROD ZNA moze samo povecati animozitet prema njima ( Ko se sjeca onog bisera " u svojoj vjeri na svojoj zemlji" na citavih 24% BIH :-) )
a onaj biser 10 najtezih godina :roll:
O'zone
Globalni moderator

#278 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by O'zone »

Suze me obliše od ovoga članka http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /100912049

Ali moram da istaknem ovaj dio kao najbolji biser do sada
"Trganjem plakata ne može se spriječiti izborna pobjeda onih u kojima narod prepoznaje predvodnike koji im mogu ponuditi bolju alternativu za budućnost. Kako se i sami građani mogu uvjeriti, primitivni pojedinci posebno su bili aktivni na cestovnoj relaciji od "Grasa" do Dobrinje u Sarajevu, gdje pokidani plakati pružaju ružnu sliku svakome prolazniku", saopćeno je iz SDA.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Control panel

#279 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Control panel »

O'zone wrote:Suze me obliše od ovoga članka http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /100912049

"Trganjem plakata ne može se spriječiti izborna pobjeda onih u kojima narod prepoznaje predvodnike koji im mogu ponuditi bolju alternativu za budućnost. Kako se i sami građani mogu uvjeriti, primitivni pojedinci posebno su bili aktivni na cestovnoj relaciji od "Grasa" do Dobrinje u Sarajevu, gdje pokidani plakati pružaju ružnu sliku svakome prolazniku", saopćeno je iz SDA.
ovan predvodnik :D
macan prvi

#280 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

Control panel wrote:
O'zone wrote:Suze me obliše od ovoga članka http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /100912049

ovan predvodnik :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
macan prvi

#281 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

Necu predstavljati svoj izborni program.

Mirnes Ajanovic, u emisiji u kojoj se predstavlja izborni program :D
macan prvi

#282 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

Nijaz Durakovic u 22 sata i 27 minuta:
Mi (SDU) smo mlada stranka.

Nijaz Durakovic, 30 sekundi kasnije:
Naravno, djelujemo vec duze vrijeme.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Been

#283 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Been »

Cijelo gostovanje Ajanovića je jedan veliki biser kao i on sam. Kakvo teroriziranje zdravog razuma i diskusije u pokušaju !
macan prvi

#284 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

Been wrote:Cijelo gostovanje Ajanovića je jedan veliki biser kao i on sam. Kakvo teroriziranje zdravog razuma i diskusije u pokušaju !
Uvjerljivo najbolja scena je ova: Ajanovic se dere na voditelje da mu ovi ne daju reci nista, ovi odgovaraju, P. Kunic zastao u pola rijeci (ali doslovno zastao, ne mice se covjek niti dise), a Nijaz Durakovic pogledom trazi Ajanovica, mada vise ni on nije svjestan gdje je lijevo, a gdje desno. Ono je stvarno trebalo vidjeti. :lol: :lol: :lol:

I onda Ajanovic gleda voditelje ko Herr Flick iz serije 'Alo 'Alo. Ludilo :D :lol:
Been

#285 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Been »

macan prvi wrote:
Been wrote:Cijelo gostovanje Ajanovića je jedan veliki biser kao i on sam. Kakvo teroriziranje zdravog razuma i diskusije u pokušaju !
Uvjerljivo najbolja scena je ova: Ajanovic se dere na voditelje da mu ovi ne daju reci nista, ovi odgovaraju, P. Kunic zastao u pola rijeci (ali doslovno zastao, ne mice se covjek niti dise), a Nijaz Durakovic pogledom trazi Ajanovica, mada vise ni on nije svjestan gdje je lijevo, a gdje desno. Ono je stvarno trebalo vidjeti. :lol: :lol: :lol:

I onda Ajanovic gleda voditelje ko Herr Flick iz serije 'Alo 'Alo. Ludilo :D :lol:
a tek pitanja : Najviši vrh Bosne i Hercegovine ?
- Treskavica ( ili kako već lupi onaj ) ;)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#286 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by -LIBERO- »

Naletih na ovu smijuriju od emisije i kad vidjeh Mirnesa kako urlice na voditelje i pljuje po medijima i BHT,ostadoh skoro do kraja emisije :lol:

Al' kada mu iskljucise mikrofon dva -tri puta,vrhunac :D

Kada bi gledali sa nekog ozbiljnog politickog aspekta i sa nekom priblizno ozbiljnom politickom analizom,ovo je bio uzas zivi (mada im je u 90% stvari otvoreno istinu rekao)
Ali fazon je u tome sto je samo ovom emisijom "zaradio"naklonost dosta ljudi,i on je toga svjestan i on je ocigledno igrao na tu kartu. Doci na BHT napraviti skandal,izvesti to da mu iskljucuju mikrofon svako malo ( :D ) i posto-poto skrenuti paznju na sebe.

Marketing je cudo :D
macan prvi

#287 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

Been wrote:
macan prvi wrote:

a tek pitanja : Najviši vrh Bosne i Hercegovine ?
- Treskavica ( ili kako već lupi onaj ) ;)
Ajd nije ti ovo kviz, sta tebe briga zna li ministar saobracaja kakav je bh. reljef. :oops: :mrgreen:
BSn

#288 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by BSn »

sjedi ajanovic u studiju tvsa zajedno sa almom cardzic i jos nekim likom (cini mi se hdz brojke i slova). sad, naravno, alma baca bombe samo tako, ne znas je l' ukopava vise sebe i partiju kad drzi monolog, il' kad odgovara na prozivke. uglavnom, ovaj iz brojki se nesto zapric'o, zavatrio na ajanovica i mase glavom, a kako sjedi pored alme, ajanovic mrtav ladan "gospodine, prestanite mlatit glavom udarit cete gospodju".

pita mirnes almu "vi sjedite 4 godine u poslanickim klupama, kad ste napravili kakav skandal za to vrijeme?". :D
onda alma duma, duma, konta, konta, pa joj oci zacaklise, k'o da je otkrila novi radioaktivni element i kaze nesto u smislu "ne znate vi, vi niste izabrani". :-) covjek je pere samo tako, ona se samo smjeska u smislu "nije to tako", onda kad progovori zavali i sebe i partiju si u sebe vise no sto bi ajanovic mog'o da je po' sata pric'o.

ko kod nas lovu iz budzeta uzima. :-)
Been

#289 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Been »

BSn wrote:
sjedi ajanovic u studiju tvsa zajedno sa almom cardzic i jos nekim likom (cini mi se hdz brojke i slova). sad, naravno, alma baca bombe samo tako, ne znas je l' ukopava vise sebe i partiju kad drzi monolog, il' kad odgovara na prozivke. uglavnom, ovaj iz brojki se nesto zapric'o, zavatrio na ajanovica i mase glavom, a kako sjedi pored alme, ajanovic mrtav ladan "gospodine, prestanite mlatit glavom udarit cete gospodju".

pita mirnes almu "vi sjedite 4 godine u poslanickim klupama, kad ste napravili kakav skandal za to vrijeme?". :D
onda alma duma, duma, konta, konta, pa joj oci zacaklise, k'o da je otkrila novi radioaktivni element i kaze nesto u smislu "ne znate vi, vi niste izabrani". :-) covjek je pere samo tako, ona se samo smjeska u smislu "nije to tako", onda kad progovori zavali i sebe i partiju si u sebe vise no sto bi ajanovic mog'o da je po' sata pric'o.

ko kod nas lovu iz budzeta uzima. :-)
Nisam gledao, ali uvjeren sam da je, ako je ovo bio dio Mirnesove strategije, uvjerljivo promašio. Nakon ovog bio bi me strah dati glas : - poslaničku aktivnost koristi za pravljenje incidenata, sačekuše pred zgradom ( još samo fali da im pljuje u topli obrok) - em je agresivan i blago shizofreničan do zla boga... Uglavnom, biser i to ti je :D
macan prvi

#290 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

HDZ brojke i slova :lol: :lol: :lol:
BSn

#291 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by BSn »

ma jasta, cirkus. sjecam se da je prije 8 godina vecina onoga za sta ih je prozivao bila istina i da mu nisu mogli nista. e, posto je popusio foru, pa se prosli put kandidov'o za predsjednika, sad mora da vrati birace, a vidi i on da kod nas pali samo lajanje na zvijezde.
dobar dio biraca na tome moze izgubit, al' moze dobit i populaciju zvanu "nek' mu je rek'o".
macan prvi

#292 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by macan prvi »

SDA je srce i um BiH.

Denis Zvizdic :lol: :lol:
jeza u ledja

#293 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by jeza u ledja »

"Onda smo se 1992. godine suprotstavili agresiji na BiH i rizikovali svoje živote" - Bakir Izetbegovic

:x :x :x

hocu da puknem od bijesa!

i ima jos

i SDA je uspješno organizovala odbranu BiH, pa se ostali priključili - djubre jedno sta ste vi organizovali, da sjedimo mirno da nas kolju ko kurbane jer rata nece biti??? :x :x

pa onda dalje

"Mediji nas ne prate, a i njima i njihovoj djeci smo zemlju odbranili!", - opet govori u prvom licu mnozine. ooo jeb.....

fuj fuj fuj fuj

ne da me je ovo razbjesnilo. ko pijavice nam 20 godina sjede na kostima. jaooo
Saray_li

#294 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Saray_li »

Jučer je bilo vrh - Damir Hadzic pomaže čovjeku da sidje sa krova tj ubjedjuje ga pred tv kamerama...a čovjek je prije toga godinama 'ganjao' pravdu po opstini i u očaju sa transparentom sjedio na krovu kuće cijeli dan.

Damire, lutko lijepa, zašto na vrijeme nisi radio svoj posao? :-)

Predizborna ili ne...fukareština!
nosara

#295 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by nosara »

Saray_li wrote:Jučer je bilo vrh - Damir Hadzic pomaže čovjeku da sidje sa krova tj ubjedjuje ga pred tv kamerama...a čovjek je prije toga godinama 'ganjao' pravdu po opstini i u očaju sa transparentom sjedio na krovu kuće cijeli dan.

Damire, lutko lijepa, zašto na vrijeme nisi radio svoj posao? :-)

Predizborna ili ne...fukareština!
Ahbabi iz sda ga nagovorili da investira, a "kuca ce se srusit kad bude vrijeme"... Damir, ko i obicno, na svoj nacin rijesio problem...

Jest predizborni biser, ali nije Damirov, vec od onijeh anamo, ko i obicno... :-)
romulirem

#296 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by romulirem »

Neko vece gledam izbornu kampanju u RS ,i ide Bjeljina i nakav ne znam vise ni koja je stranka,stoje na nekom kruznom toku i nesto protestuju.I sada pitaju ga sta je kako je ,elem on kaze mi pozdravljamo izgradnju kruznog toga,al ipak idemo kod nacelnika da protestujemo zbog njegove izgradnje. :D
udrch

#297 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by udrch »

Nemojte mi Mirnesa dirati..da ga nema trebalo bi ga izmisliti..on je jedini političar koji ovim ostalim ublehašima rekne ono što bi im i ja rekao (doduše ja to ne bih smio javno, već u četiri oka)..

A ovi u Bijeljini je SNS ( srpska napredna stranka, onaj bivši šešeljov radikal)..
A fakat je bilo smiješno gledati ih na onom kružnom toku..oni pozdravljaju izgradnju kružnog toka, ali protestuju zbog njegove izgradnje jer je pred izbore i protestuju što nije urađena neka kanalizacija ispod njega, pa će se navodno to rušiti..onom presjedniku stranke nije posve jasno zašto je tu, a da ne govorimo onim plaćenim aktivistima..
suncica24

#298 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by suncica24 »

Ovo sa SDA je dno dna!
Sramota me i "drzave", i sebe, i naroda, i rata, i ocevog ranjavanja, i straha moje mati, i onog mog metka tik do vrata, i mojg Goce i njegovg oca, i moje Maje, i Grbavice, i onih 100 000l vode i 100 000m2 drva, i onog hljeba bez kvasca i hladnog caja, humanitarne pomoci... svega me sramota, ako je OVO TO i ako je sve TO zbog SDA, zaslugom SDA ihrabroscu SDA i Bakira koji rata ni na slici nije vidio!
SRAMOTA!
Saray_li

#299 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Saray_li »

suncica24 wrote:Ovo sa SDA je dno dna!
Sramota me i "drzave", i sebe, i naroda, i rata, i ocevog ranjavanja, i straha moje mati, i onog mog metka tik do vrata, i mojg Goce i njegovg oca, i moje Maje, i Grbavice, i onih 100 000l vode i 100 000m2 drva, i onog hljeba bez kvasca i hladnog caja, humanitarne pomoci... svega me sramota, ako je OVO TO i ako je sve TO zbog SDA, zaslugom SDA ihrabroscu SDA i Bakira koji rata ni na slici nije vidio!
SRAMOTA!

Ubiše slikama po fb. :-x
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#300 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by PipiDugaDevetka »

romulirem wrote:Neko vece gledam izbornu kampanju u RS ,i ide Bjeljina i nakav ne znam vise ni koja je stranka,stoje na nekom kruznom toku i nesto protestuju.I sada pitaju ga sta je kako je ,elem on kaze mi pozdravljamo izgradnju kruznog toga,al ipak idemo kod nacelnika da protestujemo zbog njegove izgradnje. :D
Tako i trebaju da izgledaju protesti. Svaku glupost vlastodržaca pozdraviti, feštu napraviti,...''Hajd' u park'' govornike organizovati,...Teferič i veselje napraviti,...

Trebali su naši borci i boračke organizacije organizovati podršku odluci Vlade FBiH da se zaduži toliko da će i naša djeca otplaćivati kredite MMF, Svjetske banke,..., a ne rušiti onu zgradu Vlade! K'o da su je oni zaradili i napravili od te zarade,...
Post Reply