Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za oba autoscout algoritam kaze „vrlo dobra cijena“.
Cirka ista dva auta sto su po 34.000KM na piku.
Ali dizlooooo bajooooo mojjjjjj, 4L u spici elme mi.
Nek ostane ovo da vidimo za koji dan koji je prodan prvo
Jedno je izgubilo 30 a jedno 60% cijene, pa ti vidi.
Naravno, najjeftiniji golf i najskuplja mazda
Golf s puno vise km, u losijoj opremi i sa slabijim motorom
Ima golfova skupljih od te mazde, pa to opet nista ne govori
Al bitno sta algoritam kaze
Smijesni ste
Ma ako cu kupovati novo auto, onda hocu da ispunim ćejfove sebi i napravim konfiguraciju po zelji a ne da opet pravim kompromise i uzimam ono sta se nudi na lageru.
E drugo je ko nema nikakvog auta pa mu zurba, ne mozes onda cekati toliko.
Nek ostane ovo da vidimo za koji dan koji je prodan prvo
Smijesni ste
Rekao sam ti identicni onim sa pika po 34 i dobrom cijenom, citaj, nije tesko.
Opet koristiš njemačko tržište za referencu, a polovnjaci u Njemačkoj već neko vrijeme dobrano skuplji nego u BiH, zato preprodavači i ne uvlače više iz De sem apsolutnih leševa... ponavljam ovo po treći put.
A da je i onaj Golf s Olx-a precijenjen, jeste, ali je još bolesnije precijenjena ona trica - činjenica.
Opet koristiš njemačko tržište za referencu, a polovnjaci u Njemačkoj već neko vrijeme dobrano skuplji nego u BiH, zato preprodavači i ne uvlače više iz De sem apsolutnih leševa... ponavljam ovo po treći put.
A da je i onaj Golf s Olx-a precijenjen, jeste, ali je još bolesnije precijenjena ona trica - činjenica.
Ako onaj golf vrijedi 34 onda ona mazda vrijedi 44
Hajde nadji igdje na svijetu osim bosne takva dva auta da je gnjolf 1.6 iste ili vise cijene, bujrum.
Smijesni ste
Rekao sam ti identicni onim sa pika po 34 i dobrom cijenom, citaj, nije tesko.
Ako onaj golf vrijedi 34 onda ona mazda vrijedi 44
Hajde nadji igdje na svijetu osim bosne takva dva auta da je gnjolf 1.6 iste ili vise cijene, bujrum.
Napisao sam da je precijenjen i Golf... a ti i dalje pokušavaš opravdati 34k (ili kako je inicijalno tražio 37k) za 7 godina starog benzinca C segmenta, pored činjenice da se na Olx-u najnormalnije može naći 2017. i mlađe sa sličnom kilometražom i BiH porijeklom za 28k KM i manje.
Realno, ako uzme preko 25 milja ovdje za nju, nek bude sretan. Ne sto ne vrijedi, na stranu zezancija, al nije to nesto pozeljno kod nas, a i benzinac 165KS joj ne ide u prilog za siru populaciju, iako je bolja varijanta od dizela al ne gleda se sta je bilje nego sta se moze prodat
Realno, mislim da ova vrijedi oko 27-28k KM, ali baš to što kažeš, tržište i potražnja Mazdinih polovnjaka u nas je nikakvo, još uz to sve i benzinac... Moraš odmah to uzeti u obzir i odmah se pomiriti sa činjenicom da vjerovatno nećeš dobiti ni realnu cijenu koliko kod nas vrijedi, a kamoli sad da lupaš basnoslovne cifre. Eeej bolan, 37k prvobitno
Last edited by canvra888 on 25/12/2023 17:49, edited 1 time in total.