Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Znao sam da me nećeš zaboraviti
A što konjušari?
Težak je izbor kako ih zvati ako ih ne voliš - ili konjušari, ili konji. Iz pristojnosti biram opciju konjušari, jer tad očekujem od navijača CSKA da Spartakovce zovu meso, a ne svinje (Spartakovci se prilično rado identifikuju sa nadimkom meso, a iz razumljivih razloga mrze nadimak svinje). Sami CSKAovci prihvataju i naziv konji
Priča o historijatu imena konji je duža od priče zašto Zenitovce zovu bukvalno - kese, ili kako ja to kažem - kesedžije Uglavnom, na mjestu gdje su počeli sa treninzima su bile štale - i tako ostade
Kad malo razmislim, mogao bih početi zvati gospodu konjima kao što svi drugi rade
ultima_palabra wrote:Znao sam da me nećeš zaboraviti
A što konjušari?
Težak je izbor kako ih zvati ako ih ne voliš - ili konjušari, ili konji. Iz pristojnosti biram opciju konjušari, jer tad očekujem od navijača CSKA da Spartakovce zovu meso, a ne svinje (Spartakovci se prilično rado identifikuju sa nadimkom meso, a iz razumljivih razloga mrze nadimak svinje). Sami CSKAovci prihvataju i naziv konji
Priča o historijatu imena konji je duža od priče zašto Zenitovce zovu bukvalno - kese, ili kako ja to kažem - kesedžije Uglavnom, na mjestu gdje su počeli sa treninzima su bile štale - i tako ostade
Kad malo razmislim, mogao bih početi zvati gospodu konjima kao što svi drugi rade
Za Spartakovce onda lijepse zvuci krmci,tako da nece biti uvrijedjeni sa svinjama a meso moze biti i od nilskog konja.
Sto nije precizno objasnjenje.
Znaci zavrsena diskusija u vezi toga.
P.S Krasic na posudbi u Zenitu
Sam krmak. Spartakovac će radije reći kaban (krmak, vepar) nego svinja. Meso može biti svačije, svačije su i prodavali sponzori Spartaka u vrijeme Saveza
A to 'završena diskusija' možeš govoriti na temi o Papetu, tamo si car - ovdje nećeš.
Što se Krasića tiče, nije ništa gotovo. RIA novosti su objavile jučer izjavu neimenovanog zvaničnika Zenita, ali Sovjetski sport i sports.ru šute i pominju Krasićevo nezadovoljstvo eventualnim povratkom u Rusiju. Vlado Borozan kaže da od tog nema ništa.
nellington wrote:Sam krmak. Spartakovac će radije reći kaban (krmak, vepar) nego svinja. Meso može biti svačije, svačije su i prodavali sponzori Spartaka u vrijeme Saveza
A to 'završena diskusija' možeš govoriti na temi o Papetu, tamo si car - ovdje nećeš.
Što se Krasića tiče, nije ništa gotovo. RIA novosti su objavile jučer izjavu neimenovanog zvaničnika Zenita, ali Sovjetski sport i sports.ru šute i pominju Krasićevo nezadovoljstvo eventualnim povratkom u Rusiju. Vlado Borozan kaže da od tog nema ništa.
Niti ces kome naredjivati niti pisati ko ce i sta ce pisati kao prvo,jer si obican forumas kao i ostali.
Kao drugo ''zavrsena diskusija''je bila u vezi mene oko tog zivotinjskog carstva tako da ne letis pred rudu.
Sto se tice Zenita i Krasica njima treba zamjena za Danya,Krasic bas to i nije.Bila je prica i o Zvjezdanu ali je samo ostalo na zeljama.
nellington wrote:Sam krmak. Spartakovac će radije reći kaban (krmak, vepar) nego svinja. Meso može biti svačije, svačije su i prodavali sponzori Spartaka u vrijeme Saveza
Niti ces kome naredjivati niti pisati ko ce i sta ce pisati kao prvo,jer si obican forumas kao i ostali.
Kao drugo ''zavrsena diskusija''je bila u vezi mene i tog zivotinjskog carstva tako da ne letis pred rudu.
Sto se tice Zenita i Krasica njima treba zamjena za Danya,Krasic bas to i nije.Bila je prica i o Zvjezdanu ali je samo ostalo na zeljama.
Znaš k'o i ja, dodijao si i Bogu i narodu. Samo zamisli da si kengur i...
Što se Krasića tiče, oni njega još od januara ganjaju, prije Dannyjeve povrede. Danny im je poremetio koncepciju, sad neka smisle nešto drugo, pored Bistrova i Kanunikova je jazuk dovoditi Krasića. Neka Miloš sjedi gdje jeste, a Zenitu puno sreće u krpljenju sastava.
Sa direktnim vrijedjanjem drugog forumasa,mozes zamisljati i u Banovicima isto ti dodze.
Sto se Krase tice on je vec na putu(figurativno) za Rusiju.Zenitu je daj sta das,a Juventus na njega vise definitivno ne racuna.
Po pisanju sports.ru, Kim Källström je novi igrač Rubina.
Da nije bilo ovog transfera nikad ne bih naučio kako se izgovara Källström, živio bih u zabludi (izgovor je najbliži našem Čelstrem, iako ja to ne mogu ni zapisati - kako god, nije Kalstrom )
Da nije bilo ovog transfera nikad ne bih naučio kako se izgovara Källström, živio bih u zabludi (izgovor je najbliži našem Čelstrem, iako ja to ne mogu ni zapisati - kako god, nije Kalstrom )
meni je Kalstrom odličan igrač i uvijek sam mislo da za njega ima mjesta u Engleskoj i Španskoj ligi ali eto...